FIREBLADE1 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 καλησπερα αγορασα ενα lenovo k3 note k50 t3s αλλα εχει πολλες κινεζιες μεσα και θελω να περασω αλλη rom πια μου προτεινετε? s422 row, και θα κανει αυτοματα αναβαθμιση στην s424 row, καλα απο ποιο μαγαζι το πηρες και σου ηρθε με την κινεζικη? η οποια μαλιστα ειναι μονο για td-lte και οχι για fdd-lte. Εκεινο το αμοιρο το vickmall το λεει ξεκαθαρα οτι βαζει ευρωπαικες rom πλεον. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα! ξαφνικά άρχισα να έχω πρόβλημα με το gps όταν ανοίγω τους χάρτες ενώ βρίσκει την θέση μου, μετά μου λέει ότι χάθηκε το σήμα του gps έχω την vibeui_v2.5_1512_5.495.1_st k50-t5 ευχαριστω! αν εννοεις τα google maps τοτε ειναι προβλημα την εφαρμογης, δοκιμασε το gps_test_pro και δες τι δορυφορους κλειδωνει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια εχω ενα προβληματάκι... επειδή σαν πρωτες μερες (2η εβδομαδα δηλαδη) σκαλίζω και ψαχνω πολυ το κινητο και κατεβαζω καποιες εφαρμογες, μια απο αυτες ειναι και το CPU No- Frills η οποια λειτουργεί μονο αν το κινητό ειναι root... τελος παντων κατι πείραξα τις τελευτεαις 2 μερες και για καποιο λογο τωρα ποια δεν μου εμφανιζει το κινητο ως root.... και δεν ξερω τι εχω πειραξει! χτες κατεβασα το DU speed boost και μπουσταρα οπως επίσης δοκιμασα καποιες εφαρμογες για lock screen και σημερα δοκιμασα να μπω παλι στο cpu no - frills και μου το βγαζει μη rooted... φοβαμε μην αλλαξαν καποιες ρυθμισεις απο αυτες τις εφαρμογες! εχει ιδεα κανει τι μπορει να εχει γινει? :worry: :worry: Οταν εχουμε να κανουμε με εφαρμογες πως το cpu frills ΔΕΝ κανουμε αλλαγες χωρις να ξερουμε τι ειναι, τετοιου ειδους εφαρμογες σου καθιστουν το κινητο μη λειτουργικο λογο της επιλογης που εκανες, οσο για το du speed booster και ολα τα ξαδελφια του , το μονο που κανουν ειναι να απομυζουν τα προσωπικα σας δεδομενα μιας και ζητουν απολυτη προσβαση παντου στο κινητο σας! ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει καποιος που να εχει φλασαρει την αυθεντικη s424 rom? Ειναι αναγκη χρειαζομαι το Lenovo Download Center apk γιατι το εσβησα καταλαθος... Και σταματησε να λειτουργει το Play store η s424 δεν φλασαρεται, ειναι ota update της s422 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickelectr Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 απο που να κατεβασω την rom και υπαρχει καποιος οδηγος σε βιντεο η οδηγιες πουθενα να δω?ευχαρηστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 απο που να κατεβασω την rom και υπαρχει καποιος οδηγος σε βιντεο η οδηγιες πουθενα να δω?ευχαρηστω... rom απο το needrom, οδηγος υπαρχει και στο forum μας, ψαξε για mtk flashing. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis1974 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 ευχαριστώ πολύ για την αμμεση απάντηση από προχτές έχω το πρόβλημα, είχα κατεβάσει το gps_test έβρισκε 10 δορυφόρους αλά δεν κλείδωνε κανέναν τώρα το ξανάκανα και άρχισε να τους βρίσκει σχεδόν όλους και το gps σαν να φάνηκε να δουλεύει μάλλον σε φοβήθηκε θα το δοκιμάσω αύριο στον δρόμο ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 K3 note αγορασμένο απο vickmall 15/6/15 απείραχτο, είναι με τη rom που ήρθε νομιζω 1520, έβγαλε πρόβλημα το touch της οθόνης. Συγκεκριμένα μια στήλη απο pixels δεν πατιέται καθόλου. Παίζει καμιά γνώμη η βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzphone Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Άσε το kingroot. Δοκίμασε το Kinguser απο εδώ και πες μας http://www.apkhere.com/app/com.kingroot.kinguser ή http://kinguserapk.com/ ΤΙΠΟΤΑ και απο αυτο. Γνωριζει καποιος για ρουταρισμα της μμ6 ROW? Απο xda δινουν καποια πατσακια για τον bootloader αλλα ποιος τα εμπιστευεται...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Οταν εχουμε να κανουμε με εφαρμογες πως το cpu frills ΔΕΝ κανουμε αλλαγες χωρις να ξερουμε τι ειναι, τετοιου ειδους εφαρμογες σου καθιστουν το κινητο μη λειτουργικο λογο της επιλογης που εκανες, οσο για το du speed booster και ολα τα ξαδελφια του , το μονο που κανουν ειναι να απομυζουν τα προσωπικα σας δεδομενα μιας και ζητουν απολυτη προσβαση παντου στο κινητο σας! μεσα απο το cpu frills δεν πειραξα τιποτα! πριν 2 βραδια που εγινε το unrooted (ή οτι αλλο εγινε τελως παντων) εκανα συγκεκριμενα πραγματα! 1) δοκιμασα καποιες εφαρμογες για lock screen που πειραξαν καποιες ρυθμισεις του κινητου, αλλα δεν ξερω ποσο σχετικες ειναι με το root 2)κατεβασα το DU speed booster το οποιο εκανε ενα boost στο οποίο έκλεινε ολες τις εφαρμογες που δεν χριαζοντουσαν αλλα ειδα οτι διεγραψε και καποια trash... (εκει δεν ξερω εαν διέγραψε κατι σχετικο με το root) 3) επαιξα το κρυφο παιχνιδι του android :p οποτε δεν ξερω τι μπορει να εγινε.... :( :worry: υπαρχει περίπτωση να το επαναφερω χωρις να το ξανα rootαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 K3 note αγορασμένο απο vickmall 15/6/15 απείραχτο, είναι με τη rom που ήρθε νομιζω 1520, έβγαλε πρόβλημα το touch της οθόνης. Συγκεκριμένα μια στήλη απο pixels δεν πατιέται καθόλου. Παίζει καμιά γνώμη η βοήθεια; εχει τυχει και σε αλλον, ιδιο ακριβως προβλημα, οχι απο vickmall αλλα απο minideal. Επιστροφη και αντικατασταση. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 εχει τυχει και σε αλλον, ιδιο ακριβως προβλημα, οχι απο vickmall αλλα απο minideal. Επιστροφη και αντικατασταση. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είμαι τελείως άσχετος με το άθλημα. Απόδειξη αγοράς απο το vickmall τι νοείται γιατι φυσική (χάρτινη) δεν υπήρχε μεσα στη συσκευασία, και αν είναι δυνατόν δυο λογάκια για τη διαδικασία και συνεννόηση με τους κινέζους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_eco Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Με το που παρέλαβα το K50-t3s μου απο το Ali.. με Android 6 και K50a40_s424_160328_ROW , η οθόνη σε τυχαιες στιγμες αλλα πολυ συχνά εμφανίζει μαύρα pixel σε τυχαία σημεία που κινούνται σαν χιόνια σε παλιά τηλεόραση, ή σαν κατι animation για χριστουγιεννιάτκο χιόνι αλλά σε μαύρο. Έψαξα ολες τις ρυθμίσεις και τίποτα. Έχει κανείς ακούσει κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Με το που παρέλαβα το K50-t3s μου απο το Ali.. με Android 6 και K50a40_s424_160328_ROW , η οθόνη σε τυχαιες στιγμες αλλα πολυ συχνά εμφανίζει μαύρα pixel σε τυχαία σημεία που κινούνται σαν χιόνια σε παλιά τηλεόραση, ή σαν κατι animation για χριστουγιεννιάτκο χιόνι αλλά σε μαύρο. Έψαξα ολες τις ρυθμίσεις και τίποτα. Έχει κανείς ακούσει κάτι παρόμοιο? Η gpu σου εχει προβλημα, εκανες μια επαναφορα μεσα απο το recovery? Μπας και το γλυτωσεις......αλλα μου ακουγεται για hardware θεμα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 ,Συγνώμη για την ερώτηση......μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορά έχει το K50-T3s με το K50-T5?? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 T5 = fdd lte , T3 = td lte αλλά με μία row rom γίνονται ίδια. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Άρα ουσιαστικά είναι ίδια. Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalti Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλησπερα στην s424 tou Couoco ήρθαν 2 ota updates..... Για να το γνωρίζεται..... τον νου σου και να πίνεις το νουνου σου!!! Παράθεση Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_BO Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλησπέρα Έχω καμιά δεκαριά μέρες το K3 Note αγορασμένο από vickmall. Είναι λογικό η μπαταρία να μην κρατάει ουτε μια μέρα; Από το πρωί στις 7 μέχρι τις 3 το μεσημέρι είναι στο 28% με ανοιχτά τα δεδομένα και γύρω στις 2 ώρες messenger. Έχω βάλει την Κ50a40_S424_160328 από χθες αλλά και με αυτή που ήρθε στην αρχή τα ίδια. Η wind δεν έχει καλό σήμα στο σπίτι και στη δουλειά, αλλά σε σχέση με το A850 η μπαταρία είναι μέρα με τη νύχτα για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 From today, all the firmware will be available at this link: https://www.androidfilehost.com/?w=devices&uid=24533103863137898 Have a nice day Όλες οι ρομ του Ιταλού μαζεμενες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_eco Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Η gpu σου εχει προβλημα, εκανες μια επαναφορα μεσα απο το recovery? Μπας και το γλυτωσεις......αλλα μου ακουγεται για hardware θεμα. Εχω κανει factory reset αλα δεν ειδα φως.:mad: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω κανει factory reset αλα δεν ειδα φως.:mad: see at youtube https://www.youtube.com/watch?v=wwMFExkrzec&feature=youtu.be Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλησπερα στην s424 tou Couoco ήρθαν 2 ota updates..... Για να το γνωρίζεται..... τον νου σου και να πίνεις το νουνου σου!!! Έχουν έρθει εδώ και κανά τριήμερο η 1.27&1.28. Eγώ έχω την διορθωμένη http://www.needrom.com/download/cuoco92-s424-modi-fied-namo/ αλλά τις παίρνει κι αυτή κανονικά. Μου φάνηκε ότι έγινε ένα κλικ που σπιντάτη η rom αλλά μπορεί να έτυχε τις πρώτες μέρες. Γενικά πάντως την έχω σχεδον τρεις βδομάδες τη συγκεκριμένη δε δείχνει να αργοπορεί προς το παρόν Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 From today, all the firmware will be available at this link: https://www.androidfilehost.com/?w=devices&uid=24533103863137898 Have a nice day Όλες οι ρομ του Ιταλού μαζεμενες.. η s424 πως εγκαθισταται; κλασσικα με CWM; Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλησπέρα Έχω καμιά δεκαριά μέρες το K3 Note αγορασμένο από vickmall. Είναι λογικό η μπαταρία να μην κρατάει ουτε μια μέρα; Από το πρωί στις 7 μέχρι τις 3 το μεσημέρι είναι στο 28% με ανοιχτά τα δεδομένα και γύρω στις 2 ώρες messenger. Έχω βάλει την Κ50a40_S424_160328 από χθες αλλά και με αυτή που ήρθε στην αρχή τα ίδια. Η wind δεν έχει καλό σήμα στο σπίτι και στη δουλειά, αλλά σε σχέση με το A850 η μπαταρία είναι μέρα με τη νύχτα για την ώρα. το Α850 ξεχασε το, ηταν πρωταθλητης οικονομιας, κοιταξες τι καταναλωνει την μπαταρια? ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω κανει factory reset αλα δεν ειδα φως.:mad: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- see at youtube https://www.youtube.com/watch?v=wwMFExkrzec&feature=youtu.be Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ειτε ειναι προβλημα gpu ειτε ειναι προβλημα οθονης, εμενα μου κανει για gpu (υπερβολικο clocking και κανει artifacts) Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 τελικά με την περίπτωση μου δεν ξέρουμε τι έχει γίνει? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Με ρωτάει στο vickmail να επιλέξω τρόπο αποστολής....(NL) η ((SG).....τι να επιλέξω?? Εντελώς αρχάριος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Εγώ με sg post Το είχα σε 15 μέρες στα χέρια μου από vickmall!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Εγώ με sg post Το είχα σε 15 μέρες στα χέρια μου από vickmall!! Να σαι καλά φίλε μου......ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts