deleter4 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Λοιπόν με την 422 έχω αντιμετωπίσει το εξής πρόβλημα οποία εφαρμογή και αν κατεβάσω από το play stor μου λέει ότι ''your hardware dose not suport this application sory!'' ξέρει κανένας πως λύνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω με την S422 είναι το ξυπνητήρι. Δεν λειτουργεί το snooze. Θα χτυπήσει την πρώτη φορά και μετά μούγγα στη στρούγγα. Θα δοκιμάσω το Gentle Alarm ... Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Λοιπόν με την 422 έχω αντιμετωπίσει το εξής πρόβλημα οποία εφαρμογή και αν κατεβάσω από το play stor μου λέει ότι ''your hardware dose not suport this application sory!'' ξέρει κανένας πως λύνεται αυτό? Λοιπόν έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και άλλαξα την κάρτα μνήμης μόνο για μέσω αποθήκευση μουσικής και φωτογραφιών και όχι για εσωτερική μνήμη!! και διορθώθηκε!! Πριν το πρόβλημα είχα την κάρτα για εσωτερική μνήμη. για να δούμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 απο που εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 απο που εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Ρυθμίσεις, Αντίγραφα ασφαλείας, επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων. Είναι Κάτω κατω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ρυθμίσεις, Αντίγραφα ασφαλείας, επαναφορά εργ. Ρυθμίσεων. Είναι Κάτω κατω! ευχαριστω πολυ. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiiannos Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Καλησπερα παιδες!!! Εχουμε πληροφοριες για την κινεζικη marshmallow οσον αφορα το root και τα gapps ? Γενικα δεν μπορεσα να βρω κατι στο νετ ,και οι 500 σελιδες ειναι ολοκληρος τομος :p για να ψαξω.. Οποια πληροφορια δεκτη, και γνωμες γενικα! Ευχαριστω εκ των προτερων. Kαι απαντω πως δεν υποαρχει marshmallow κινεζικη ,τουλαχιστον stable :P Aλλα η ερωτηση για το ρουτ παραμενει !! :) Edited March 24, 2016 by astrapogiiannos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλησπερα , πέρασα την s422 του ιταλού και δεν μπορώ να κάνω backup με το titanium , ενώ βλέπει τα αρχεία , όταν πάω στις μαζικές ενέργειες, βγάζει 0 εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 https://cloud.mail.ru/public/9jug/BGUVknMHB Collected on the basis of the original firmware DEV 1613 by VDT Fixed installation script under TWRP; Patched boot to install the Root is not changed or deleted Nothing Founded changes: New design watch new images on the lock screen New battery icon curtain More information about phone settings Fixed some graphics update the firmware installation process to fix the Auto power of the Internet is now possible to create a shortcut to the folder from the USB device and the phone in the office. table information updated ... Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Καλήμερα παιδιά σήμερα μου ήρθε μια αναβάθμιση από 1,19 σε 1,20 ερώτηση πως κάνουμε την εγκατάσταση? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλήμερα παιδιά σήμερα μου ήρθε μια αναβάθμιση από 1,19 σε 1,20 ερώτηση πως κάνουμε την εγκατάσταση? Το βρήκα sorry uncheck wipe data Edited March 25, 2016 by deleter4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 https://cloud.mail.ru/public/9jug/BGUVknMHB Collected on the basis of the original firmware DEV 1613 by VDT Fixed installation script under TWRP; Patched boot to install the Root is not changed or deleted Nothing Founded changes: New design watch new images on the lock screen New battery icon curtain More information about phone settings Fixed some graphics update the firmware installation process to fix the Auto power of the Internet is now possible to create a shortcut to the folder from the USB device and the phone in the office. table information updated ... αρουταριστη, αγγλικη χωρις gapps, και με κινεζιες Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 αρουταριστη, αγγλικη χωρις gapps, και με κινεζιες Κινεζιές που φεύγουν εύκολα, Root απο recovery με su 2.46, μόνο Αγγλικά , Αλλά gapps ΔΕΝ μπόρεσα. Εβαλα opengapps pico και bootloop.... Ας περιμένουμε την μαγειρεμένη έκδοση είτε απο Cuoco92 ή VDT ρώσους. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cOlliN13 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Τo System που βρίσκεται ρε παιδιά για να κάνω το Wipe?Τα υπόλοιπα Wipe data, cache, & dalvik τα βρήκα κανονικά. Ρε παιδια βοηθηστε,εχω το τηλεφωνο στην "ΕΝΤΑΤΙΚΗ"!!!Εκανα ολα τα WIPE αλλα κολλησα γιατι δεν βρισκω κ εγω το SYSTEM για να κανω κ εκει το Wipe κ να τελειωνω! H twrp μου εχει τις εξης επιλογες: > Reboot options > Install zip > Wipe data/factory reset > Wipe cache partition > Back up and storage > Advanced > Extra options > Power off Τα Wipe που εκανα ειναι τα εξης: α)Wipe data/factory reset > Wipe all user data > yes β)Wipe cache partition είναι > wipe cashe > yes γ)Advanced > wipe dalvik cashe > yes Δεν βρισκω ομως πουθενα στις επιλογες το SYSTEM!Αν μπορει καποιος ας βοηθησει!Αυτη ειναι η εκδοση της TWRP_2.8.7.0_AtlonX2_Material Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Kανε ενα factory reset να μην παιδευεσαι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirinim Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Γεια σας παιδιά, είμαι καινούρια εδώ και θα πάρω για πρώτη φορά smartphone και μυήθηκα στις κινέζικες αγορές καθότι συμφέρει αλλά δεν ξέρω καθόλου από αυτά. Η σκέψη μου είναι να πάρω αυτό το μοντέλο (Lenovo K3 note) και βρήκα αυτό το λινκ από vickimall που από διάβασα είναι το καλύτερο σάιτ. Κοιτάξτε αυτό είναι το μοντέλο K50-t3s που κανονικά είναι για κινέζικα δίκτυα αλλα λέει επειδή βάζουν international firmware δουλεύει κανονικά σε FDD LTE. Και βγαίνει 40 ευρώ λιγότερα από το κανονικό. Τι λέτε αξίζει η θα έχω πρόβλημα; Έχει και πολλές ελληνικές παραγγελίες απο κάτω. Τώρα αυτά για τις ρομ που λέτε δε τα ήξερα καθολου πριν απο λιγες μερες. Στο λινκ λεει Νewest ROM S205 δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό ή αν πρέπει να ζητήσω κάτι άλλο; Γενικά θα θέλει πολύ πείραγμα το κινητό αν το πάρω με αυτόν τον τρόπο; γιατί δεν είχα ποτε smartphone και τώρα τα μαθαίνω... οι απαιτήσεις μου δεν θα είναι υψηλές πιστεύω. Ψάχνοντας κάτι του βεληνεκούς των 100 και κάτι ευρώ κατέληξα σε αυτό και το Lenovo A806 και λέω να το πάρω από vickmall. Τι μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZvoNimir Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Kανε ενα factory reset να μην παιδευεσαι..... Αυτο μονο?Καπου διαβασα οτι πρεπει να κανω Wipe και το System,ειναι απαραιτητο(αλλα δν βρισκω που ειναι!!!).Αρκει δλδ μονο αυτο κ θα ειμαι ενταξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Γεια σας παιδιά, είμαι καινούρια εδώ και θα πάρω για πρώτη φορά smartphone και μυήθηκα στις κινέζικες αγορές καθότι συμφέρει αλλά δεν ξέρω καθόλου από αυτά. Η σκέψη μου είναι να πάρω αυτό το μοντέλο (Lenovo K3 note) και βρήκα αυτό το λινκ από vickimall που από διάβασα είναι το καλύτερο σάιτ. Κοιτάξτε αυτό είναι το μοντέλο K50-t3s που κανονικά είναι για κινέζικα δίκτυα αλλα λέει επειδή βάζουν international firmware δουλεύει κανονικά σε FDD LTE. Και βγαίνει 40 ευρώ λιγότερα από το κανονικό. Τι λέτε αξίζει η θα έχω πρόβλημα; Έχει και πολλές ελληνικές παραγγελίες απο κάτω. Τώρα αυτά για τις ρομ που λέτε δε τα ήξερα καθολου πριν απο λιγες μερες. Στο λινκ λεει Νewest ROM S205 δεν ξέρω πόσο καλό είναι αυτό ή αν πρέπει να ζητήσω κάτι άλλο; Γενικά θα θέλει πολύ πείραγμα το κινητό αν το πάρω με αυτόν τον τρόπο; γιατί δεν είχα ποτε smartphone και τώρα τα μαθαίνω... οι απαιτήσεις μου δεν θα είναι υψηλές πιστεύω. Ψάχνοντας κάτι του βεληνεκούς των 100 και κάτι ευρώ κατέληξα σε αυτό και το Lenovo A806 και λέω να το πάρω από vickmall. Τι μου προτείνετε; Καλησπερα, εχει γραφτει οτι με μια "ευρωπαικη" ρομ ολα ειναι καλα, το α806 το εφερα σε μια φιλη μου, πολυ καλο κινητο σχεδον ιδια χαρακτηριστικα με το Κ3 απλα ειναι με πενταρα οθονη και με την ρομ που μου το στειλανε (δεν θυμαμαι πια) πολλες κινεζιες Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelzadak Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 ξερη κανεις πωσ γινετε root η 422 η official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπερα , πέρασα την s422 του ιταλού και δεν μπορώ να κάνω backup με το titanium , ενώ βλέπει τα αρχεία , όταν πάω στις μαζικές ενέργειες, βγάζει 0 εφαρμογές Δε παίζει δυστυχώς και στην 1.19 δε σε άφηνε ούτε backup να πάρεις καινούργιο κρασαρε. Με την 1.20 δουλεύει να κάνεις αλλά δε μπορείς να επαναφέρεις πίσω. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπερα στα παιδια. εχω ενα προβληματακι: Μολις περασα ην S422_160315_Cuoco_ROW Και εχω ενα θεμα με την Sd card δεν την διαβαζει και μου ζηταει να κανω διαμορφωση παταω να την κανω και κολαει στο 20% και μου βγαζει μετα οτι δεν εγινε Εχετε καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπερα στα παιδια. εχω ενα προβληματακι: Μολις περασα ην S422_160315_Cuoco_ROW Και εχω ενα θεμα με την Sd card δεν την διαβαζει και μου ζηταει να κανω διαμορφωση παταω να την κανω και κολαει στο 20% και μου βγαζει μετα οτι δεν εγινε Εχετε καποια λυση? Ανοιξε τον εντοπισμο σφαλματων Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ανοιξε τον εντοπισμο σφαλματων Απο πού; ψαχνω και δεν βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Απο πού; ψαχνω και δεν βρισκω Οταν βαζεις το usb δεν σου βγαζει πανω στην μπαρα ρυθμισεις; Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Οταν βαζεις το usb δεν σου βγαζει πανω στην μπαρα ρυθμισεις; ναι το εκανα....αλλα δεν βλεπω κατι να μου το αλλαζει γενικα. Μου εβγαλε παλι για να το κανω μορφοποιηση αλλα παλι κολλαει στο 20% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, έχω παρει στην γυναίκα μου πριν απο κανα 6 μηνο το κινητο αυτο και περασα την 1522 του ιταλού. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα όλα λειτουργούν κανονικά εκτός απο 2 θεματάκια που έχει: 1. Δεν κάνει backup τις φωτογραφίες κάμερας στο google account. Ενώ είναι ενεργοποιημένες όλες οι ρυθμίσεις. Κάνει backup όλους τους άλλους φακέλους εκτός από την κάμερα. 2 Δεν έρχονται ειδοποιήσεις στο fb messenger. Αντιμετώπεισε κανέίς κάτι αντίστοιχο. Παρακολουθώ το θέμα και απο ότι κατάλαβα από τις πιο καλές rom είναι και η 1611. Κάνει backup φωτογραφίες μπορεί να μου πει κάποιος? Ευχαριστώ. Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts