psarogen Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Γενικά σε apps που χρησιμοποιουν google play services θα εχετε θεμα, αν απο την αλλη δεν τα δουλευετε είστε κομπλε. Το paypal δοκιμασατε να δειτε αν κρασαρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 μολις παρελαβα αυτην την θηκη και ειναι οτι καλυτερο, εχω παρει (ειναι η τριτη) http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=5158&page=1 Από πού την πήρες, γιατί στο link που έχεις δώσει δε βλέπω κάποια επιλογή για αγορά ή καλάθι ή κάτι σχετικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 kalispera!gnwrizei kapoios na mou pei,pws tha mporousa na apoktisw to en logw montelo oso pio fthina ginetai? Απο κινεζομαγαζο. Συγκεκριμένα το gearbest νομιζω οτι το εχει πιο φτηνά από όλους. Από εκεί το πήρα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Γενικά σε apps που χρησιμοποιουν google play services θα εχετε θεμα, αν απο την αλλη δεν τα δουλευετε είστε κομπλε. Το paypal δοκιμασατε να δειτε αν κρασαρει; οχι δεν το δοκιμασα εγω, οταν λες να ξαναπερασω το γοογλε απ , εννοεις φλασαρισμα μονα τους και αν που θα τα βρω? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από πού την πήρες, γιατί στο link που έχεις δώσει δε βλέπω κάποια επιλογή για αγορά ή καλάθι ή κάτι σχετικό... το πηρα απο ελληνικο σαιτ, να το βαλω εδω η ειναι διαφημιση? Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatzis Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Απο κινεζομαγαζο. Συγκεκριμένα το gearbest νομιζω οτι το εχει πιο φτηνά από όλους. Από εκεί το πήρα και εγώ. γίνεται όμως να παραγγείλεις με paypal από αυτά?νομίζω πως όχι...υπάρχει κάποια άλλη προτεινόμενη λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 γίνεται όμως να παραγγείλεις με paypal από αυτά?νομίζω πως όχι...υπάρχει κάποια άλλη προτεινόμενη λύση? απο vickmall γινετε με paypal Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatzis Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 είναι σίγουρο αυτό?επειδή δεν έχω παραγγείλει ξανά τηλέφωνο από εξωτερικό,ενδέχεται να υπάρχουν παγίδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 είναι σίγουρο αυτό?επειδή δεν έχω παραγγείλει ξανά τηλέφωνο από εξωτερικό,ενδέχεται να υπάρχουν παγίδες? εχω παρει 3 εως τωρα Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatzis Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 σου έχουνε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 σου έχουνε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα? κανενα και καθε μερα αλαζω ρομ Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatzis Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 τι ακριβώς είναι η ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 τι ακριβώς είναι η ρομ? Το λειτουργικο σύστημα του κινητού. Αν δεν ξέρεις τι είναι η ρομ καλύτερα να κοιταξεις για άλλο κινητό. ( Ή για κανένα a7000 απο ελλαδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δες 2 σελίδες πίσω το ποστ 6093 του psarogen, έχει λινκ για πιο πρόσφατη έκδοση της androium. Όταν είχα τη 1520 του vickmall το root checker μου έλεγε ότι δεν είμαι ρουτ όμως ήμουν. Μήπως συμβαίνει το ίδιο και σε σένα? Έτρεξα 2-3 προγράμματα του root checker καθλως και τα titanium back up pro και το TWRP κια μου λένε ότι χρειάζεται άδεια root. Καμια ιδεά να το ελέγξω ξανά με άλλο τρόπο ή να το λύσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatzis Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δηλαδή αν δεν αλλάζω ρομ δεν μπορώ να δουλέψω το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vouvouria Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ποια vibe ui θεωρείτε ότι πεζει καλύτερα? Στο κινητό έχω vibeui row d 121 από τον greeshan http://www.needrom.com/download/vibeui-row-s121/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ποια vibe ui θεωρείτε ότι πεζει καλύτερα? Στο κινητό έχω vibeui row d 121 από τον greeshan http://www.needrom.com/download/vibeui-row-s121/ Για αυτη που φορας ποιες οι εντυπωσεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalti Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μην κάνεις ότι σου έρθει.. Θα το brickareis το κινητό.. Και δεν είσαι ροοτ και πήγεις να βάλεις την androium με sp flash tool.. Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό, βήμα βήμα.. Ευχαριστώ για την απάντηση δεν πηγα να το βαλω απλα πηγα να φορτωσω στο sp flash την ρομ αλλα δεν εμπαινε.... :rolleyes:...... Ξερεις που κολλάω? Με αυτον τον οδηγό εβαλα την ινδική απλα τωρα που δεν ειμαι ροοτ δεν ξερω πως να αλλαξω ρομ γιατι αυτην η androium που κατέβασα δεν εχει scatter μεσα και δεν ξερω πως να προχωρήσω!! Πάντως δεν κανω κατι αν δεν σιγουρευτω πρωτα... Παράθεση Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psarogen Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση δεν πηγα να το βαλω απλα πηγα να φορτωσω στο sp flash την ρομ αλλα δεν εμπαινε.... :rolleyes:...... Ξερεις που κολλάω? Με αυτον τον οδηγό εβαλα την ινδική απλα τωρα που δεν ειμαι ροοτ δεν ξερω πως να αλλαξω ρομ γιατι αυτην η androium που κατέβασα δεν εχει scatter μεσα και δεν ξερω πως να προχωρήσω!! Πάντως δεν κανω κατι αν δεν σιγουρευτω πρωτα... Φιλέ το scatter ειναι μονο για επισημες roms και spflashtools. Η androium μπαινει με custom recovery οπως twrp και cwm. Δηλαδη την rom την κανεις εγκατασταση απο το κινητο οχι απο το pc με το flash tools. Μιας και ξερεις ομως πως δουλεύει το flash tools μπορεις να περάσεις το twrp με αυτό και μετά απλά περνάς την ρομ στην sd του κινητού κάνεις τα wipes και install. Edited October 22, 2015 by psarogen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vouvouria Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Για αυτη που φορας ποιες οι εντυπωσεις σου Μου αρέσει ο όλος σχεδιασμός της και γι αυτο ενδιαφερομαι αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε vibe ui . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pefkiotis Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 μολις παρελαβα αυτην την θηκη και ειναι οτι καλυτερο, εχω παρει (ειναι η τριτη) http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=&id=5158&page=1 Αυτή η θήκη θέλει κάποιο λογισμικό για να λειτουργεί το παράθυρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ναι το s view Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalti Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Φιλέ το scatter ειναι μονο για επισημες roms και spflashtools. Η androium μπαινει με custom recovery οπως twrp και cwm. Δηλαδη την rom την κανεις εγκατασταση απο το κινητο οχι απο το pc με το flash tools. Μιας και ξερεις ομως πως δουλεύει το flash tools μπορεις να περάσεις το twrp με αυτό και μετά απλά περνάς την ρομ στην sd του κινητού κάνεις τα wipes και install. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τις συμβουλές.... Ενα τελευταίο το twpr που μπορω να το βρω? Παράθεση Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 στην androium καθε φορα που ερχεται ενα μηνυμα στο viber ας πουμε αναβοσβηνει η οθονη?απενεργοποιηται αυτο καπως? Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 στην androium καθε φορα που ερχεται ενα μηνυμα στο viber ας πουμε αναβοσβηνει η οθονη?απενεργοποιηται αυτο καπως? Επιλογη του viber ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 lenovo k3 note ή xiaomi redmi note 2 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts