Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι εφοσον λες οτι το κινητο δεν ανοιγει.

Κατεβασε μια official rom και περνα τη.

Μετα πας και κανεις κανονικα τα υπολοιπα βηματα για να περασεις τα υπολοιπα.

καπου ηταν ενα βιντεο ενος κινεζου που τα εκανε καλα.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μολις καταφερα και περασα την s112 row.Αυτη τη στιγμη κανει και αναβαθμιση σε s121 row.Μολις τελειωσει χρειαζεται να κανω κατι αλλο?Μηπως καποιο reboot?......Επισης χρειαζεται να περασω και ολα τα υπολοιπα που αναφερει ο οδηγος της πρωτης σελιδας?.....δηλαδη gapps, kwm recovery, supersu pro???

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Χρειάζομαι βοήθεια όποιος μπορεί ας με βοηθήσει

Νομίζω οτι έχω ιο στο κινητό μου, (έχω διαβάσει προηγούμενες σελίδες που λένε να αφαιρέσω κάποια αρχεία(SystemServer.apk ) αλλα δεν υπάρχουν στο κινητο μου)

Μόλις συνδέομαι στο ιντερνετ ανοίγω το chrome και ανοίγει αυτόματα άλλες σελίδες, κανει εγκατάσταση δίαφορες εφαρμογες απο μόνο του (πχ DU speed battery).

Έκδοση: Vibeui_V2.5_11520_5

Ευχαριστώ

αν ειναι με ρομ απο κινεζομαγαζο σου πεταει διαφημιστικα ανοιγοντας τον explorer και αν εχεις τικαρει στις ρυθμισεις εκει που λεει να γινει εγκατασταση εφαρμογων απο μη αξιοπιστες εφαρμογες τοτε σου κανει και εγκαταστασεις, δεν νομιζω να εχει ιο.

βρες αυτην την επιλογη για τις αξιπιστες εφαρμογες και ξετικαρε το, και ξαναδες!!

Επειδή κι εγώ δεν τα έβρισκα τα ζιπ και θέλω να κάνω το ίδιο, πως το έκανες? Τα έβαλες στο /data/media (εννοείς μέσα στο /system?) και εκεί τα "είδε" το twrp?

Η μαμίσια gallery σου παίζει τα βίντεο που τραβάς?

Εαν μπεις στο /data/media σε πεταει μεσα στη μνημη οποτε και βρισκεις το zip οπου και να το χες βαλει.

Οχι δεν ειναι μεσα στο system.ειναι ενας φακελος data στη root θεση.

Βιντεο δε δοκιμασα αλλα ετσι και αλλιως βαζω παντα mx player που παιζει τα παντα.

Μολις καταφερα και περασα την s112 row.Αυτη τη στιγμη κανει και αναβαθμιση σε s121 row.Μολις τελειωσει χρειαζεται να κανω κατι αλλο?Μηπως καποιο reboot?......Επισης χρειαζεται να περασω και ολα τα υπολοιπα που αναφερει ο οδηγος της πρωτης σελιδας?.....δηλαδη gapps, kwm recovery, supersu pro???

Εαν δε τα εχει απο μονο του η ρομ(δεν εχω δουλεψει τις ινδικες καθολου) φλασαρεις μεσω twrp οτι λειπει.

αν ειναι με ρομ απο κινεζομαγαζο σου πεταει διαφημιστικα ανοιγοντας τον explorer και αν εχεις τικαρει στις ρυθμισεις εκει που λεει να γινει εγκατασταση εφαρμογων απο μη αξιοπιστες εφαρμογες τοτε σου κανει και εγκαταστασεις, δεν νομιζω να εχει ιο.

βρες αυτην την επιλογη για τις αξιπιστες εφαρμογες και ξετικαρε το, και ξαναδες!!

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Το Ξετικαρα θα δω πως θα πάει.

Ναι το κινητο είναι απο κινεζομαγαζο.

Άρα εσυ λες οτι θα μου ανοίγει παντα διάφορες σελίδες όταν ανοίγω το chrome?

Ναι δυστυχώς έτσι κάνουν οι ρομ από τα κινεζομαγαζα κάθε δύο σελίδες που θες πετάει και μια άσχετη και σε πετάει και play store να κατεβάσεις κάτι άσχετες εφαρμογές. Εγώ δεν είχα καταφέρει να το σταματήσω αυτό οπότε μόνο με πέρασμα άλλης rom σώθηκα.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εαν μπεις στο /data/media σε πεταει μεσα στη μνημη οποτε και βρισκεις το zip οπου και να το χες βαλει.

Οχι δεν ειναι μεσα στο system.ειναι ενας φακελος data στη root θεση.

ΟΚ, κατάλαβα που είναι το /data/media. Το άνοιξα τώρα με τον es και όντως με πέταξε στην μνήμη του κινητού. Βέβαια αν θυμάμαι καλά στο twrp δεν μου εμφάνιζε καν τον εσωτερικό χώρο και γι' αυτό αναγκάστικα και έβαλα εξωτερική sd για την εγκατάσταση. Θα δοκιμάσω και βλέπουμε.

Είχα την ίδια ρομ κι εγώ και είχα το ίδιο πρόβλημα. Μπορείς να το περιορίσεις κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το adfree από εδώ:

http://adfree.odiousapps.com/

Τα παράθυρα θα συνεχίσουν να ανοίγουν αλλά οι σελίδες δεν θα φορτώνουν, θα μπλοκάρει το περιεχόμενό τους.

ΟΚ, κατάλαβα που είναι το /data/media. Το άνοιξα τώρα με τον es και όντως με πέταξε στην μνήμη του κινητού. Βέβαια αν θυμάμαι καλά στο twrp δεν μου εμφάνιζε καν τον εσωτερικό χώρο και γι' αυτό αναγκάστικα και έβαλα εξωτερική sd για την εγκατάσταση. Θα δοκιμάσω και βλέπουμε.

Απο εκει εμφανιζει τον εσωτερικο χωρο και γινεται μια χαρα η εγκατασταση.

Η πλακα ειναι οτι δε θυμαμαι παλια πως ειχα κανει τις εγκαταστασεις αφου δεν ειχα sd για να βαλω εκει τις ρομ.

Για androium δεν θες gaps κτλ.

Θα προσπαθήσω να βρω τι είχα κάνει εγώ με τα adb commands. Ελπίζω αυτά τουλάχιστον να δουλεύουν

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν σε ενδιαφέρει ακόμα η andrium τότε αφου σου δουλεύει βάλε flashify και πέρνα το twrp από εκεί και συνέχισε!

Θα δουλεψω λιγο με την s121 και ειδωμεν.Στην s121 γνωριζεις αν χρειαζεται να βαλω κατι αλλο?φενεται να τα εχει ολα και με το παραπανω

Καλησπέρα

Εδώ και 2 εβδομάδες είμαι κάτοχος ενός Κ3 και αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα με τη συσκευή.

Την παρείγγειλα root απο το minideal.net αλλά δυστυχώς κάμερα, ελληνικά, updates με OTA και άλλα παρουσιάζουν προβλήματα.

Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου απο διαδικασίες για αλλαγή της rom θα μπορούσα να το εμπιστευτώ σε κάποιον για να με βοηθήσει να το φτιάξω?

Υπάρχει άμεση ανάγκη γιατί το χρησιμοποιώ στην δουλειά μου συνέχεια.

Ευχαριστώ

Απο εκει εμφανιζει τον εσωτερικο χωρο και γινεται μια χαρα η εγκατασταση.
Όλα καλά, την πέρασα με τον τρόπο που είπες! Thanks!

Γεια χαρα... εχω δίλημμα .. θελω να παρω κινητό και εχω σκαλωσει με το Lenovo K3 Note, καπου διαβασα οτι εχει ΑΡΚΕΤΑ υψηλά επιπεδα SAR(στο οριο) , επειδη μου εχουν πει φιλοι οτι το to2c ειναι αρκετα αξιόπιστο μπαινω στη σελίδα να το παρω και βλεπω πως εχουν μια σχετικη προσφορα το Xiaomi Redmi Note 2 .. Θα ηθελα την αποψη σας εσεις που το εχετε, αξίζει?? Να σημειωσω πως το το site γρεφει:

Don't root K3 note with android 5.0 version, because once do it , will lead to a large number of flash back program or make it an error ,even have affect on lenovo own camera application.So we don't root this model.Thanks .

οποτε δεν εχω σκοπο να του κανω κατι, οπως το παρω ετσι και θα το αφησω..

ευχαριστω πολυ

Β. ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

1. Ποια είναι τα επιτρεπτά όρια έκθεσης σε ακτινοβολία από κινητό τηλέφωνο;

Το μέγεθος που χρησιμοποιείται διεθνώς για να περιγράψει την απορροφούμενη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από το κεφάλι και το σώμα του χρήστη είναι ο ρυθμός ειδικής απορρόφησης (SAR). Προσδιορίζει την ισχύ της ακτινοβολίας που απορροφάται σε Watt (W) ανά μονάδα μάζας βιολογικού ιστού (kg).

Οι μέγιστες επιτρεπτές τιμές του SAR είναι:

0.08 W / kg για ολόκληρο το σώμα

2 W / kg για τμήμα του σώματος (για παράδειγμα το κεφάλι)

Τα όρια αυτά έχει υιοθετήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκεκριμένα, η κοινοτική οδηγία 99/5/ΕΚ για ΡΤΤΕ (ραδιοεξοπλισμός και τηλεπικοινωνιακός τερματικός εξοπλισμός) που έχει μεταφερθεί στην Ελληνική νομοθεσία με το ΠΔ 44/2002 θέτει έμφαση στην υγεία και ασφάλεια του χρήστη απαιτώντας συμμόρφωση με τις ουσιώδεις απαιτήσεις του άρθρου 3.1α. Κάθε συσκευή που κυκλοφορεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να συμμορφώνεται με την ανωτέρω οδηγία, φέρει τη σήμανση CE. Επίσης, στα συνοδευτικά έγγραφα υπάρχει η δήλωση συμμόρφωσης του κατασκευαστή. Περισσότερες οδηγίες σχετικά με το τι ισχύει για το ΡΤΤΕ υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΤ http://www.eett.gr στο μενού Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες, υπομενού Ραδιοεπικοινωνίες και επιλογή Ραδιοεξοπλισμός και Τηλεπικοινωνιακός Εξοπλισμός.

Άρα το sar δεν είναι στο όριο είναι 1.6 και 0,6 στο lenovo

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγνώμη 0,06

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

Γεια χαρα... εχω δίλημμα .. θελω να παρω κινητό και εχω σκαλωσει με το Lenovo K3 Note, καπου διαβασα οτι εχει ΑΡΚΕΤΑ υψηλά επιπεδα SAR(στο οριο) , επειδη μου εχουν πει φιλοι οτι το to2c ειναι αρκετα αξιόπιστο μπαινω στη σελίδα να το παρω και βλεπω πως εχουν μια σχετικη προσφορα το Xiaomi Redmi Note 2 .. Θα ηθελα την αποψη σας εσεις που το εχετε, αξίζει?? Να σημειωσω πως το το site γρεφει:

Don't root K3 note with android 5.0 version, because once do it , will lead to a large number of flash back program or make it an error ,even have affect on lenovo own camera application.So we don't root this model.Thanks .

οποτε δεν εχω σκοπο να του κανω κατι, οπως το παρω ετσι και θα το αφησω..

ευχαριστω πολυ

εχω το k3 note αρκετους μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

πολυ επιτυχημενη αγορα για τα λεφτα που εδωσα.

αλλα θα το αλλαζα ευχαριστως με το xiaomi redmi note 2...εχει τον τελευταιο mtκ x10 helio που κανει την διαφορά!και βεβαια η εγγυημενη ποιοτητα της xiaomi.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω το k3 note αρκετους μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

πολυ επιτυχημενη αγορα για τα λεφτα που εδωσα.

αλλα θα το αλλαζα ευχαριστως με το xiaomi redmi note 2...εχει τον τελευταιο mtκ x10 helio που κανει την διαφορά!και βεβαια η εγγυημενη ποιοτητα της xiaomi.

Ο helio κάνει την διάφορα και στην μπαταρία ομως. ;)

Edited by psarogen

Μπορεί κάποιος που έχει την androium να ανεβάσει κάπου τον φάκελο με τους stock ήχους ξυπνητηριών και να μου στείλει το λινκ? Η διαδρομή είναι /system/media/audio/alarms. Έκανα μ@λ@κία και τον έσβησα κατά λάθος.

Μπορεί κάποιος που έχει την androium να ανεβάσει κάπου τον φάκελο με τους stock ήχους ξυπνητηριών και να μου στείλει το λινκ? Η διαδρομή είναι /system/media/audio/alarms. Έκανα μ@λ@κία και τον έσβησα κατά λάθος.

Androium alarms

καλησπέρα και απο εμένα. μια γρήγορη ερώτηση. έχω το τηλέφωνο 2 εβδομάδες και παρατηρώ οτι αργεί παρα πολύ να φορτίσει. ο ρυθμός είναι περίπου 15% φόρτιση την ώρα. επειδή δεν γνωρίζω πολλά , ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό για μπαταρία 3000 mhA. Σε κάποιο μαγαζί με φορτιστές που ρώτησα μου είπαν οτι είναι φυσιολογικό λόγω μεγάλης μπαταρίας. Ο φορτιστής που χρησιμοποιώ είναι αυτός που μου έστειλε το vickmall (αμερικάνικου τύπου με ευρωπαικό αντάπτορα).

επίσης, το μόνο θέμα που παρουσιάστηκε μέχρι τώρα είναι αυτό της υπερθέρμανσης της συσκευής μετά απο λίγη ώρα χρήσης. μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό? (κλείνω πάντα τις εφαρμογές που τρέχουν πίσω)

ευχαριστώ πολύ

Σου κανει αρκετη ωρα.

Ο φορτιστης ποσα A γραφει πανω οτι ειναι?

Για την υπερθερμανση,πως διαπιστωνεις οτι υπερθερμανεται?απλα επειδη ζεσταινεται σε καποιο σημειο?

Εαν μονο αυτο,τοτε δεν υπερθερμαινεται,φυσιολογικο ειναι.

8πυρηνο κινητο ειναι ,πανε οι εποχες που δουλευες κινητο και δε ζεσταινοταν τιποτα.

καλησπέρα και απο εμένα. μια γρήγορη ερώτηση. έχω το τηλέφωνο 2 εβδομάδες και παρατηρώ οτι αργεί παρα πολύ να φορτίσει. ο ρυθμός είναι περίπου 15% φόρτιση την ώρα. επειδή δεν γνωρίζω πολλά , ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό για μπαταρία 3000 mhA. Σε κάποιο μαγαζί με φορτιστές που ρώτησα μου είπαν οτι είναι φυσιολογικό λόγω μεγάλης μπαταρίας. Ο φορτιστής που χρησιμοποιώ είναι αυτός που μου έστειλε το vickmall (αμερικάνικου τύπου με ευρωπαικό αντάπτορα).

επίσης, το μόνο θέμα που παρουσιάστηκε μέχρι τώρα είναι αυτό της υπερθέρμανσης της συσκευής μετά απο λίγη ώρα χρήσης. μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό? (κλείνω πάντα τις εφαρμογές που τρέχουν πίσω)

ευχαριστώ πολύ

Βασικά δες πόσα Α είναι ο φορτιστής σου. Εμένα με 2Α κάνει 2,5 ώρες το max. Κατέβασε από market την εφαρμογή Ampere να δεις περίπου πόσα δίνει ο φορτιστής στη συσκευή.

Προφανώς εισαι με τη ρομ του vickmall που εκεί ψήνει είναι αλήθεια. Βάλε νεώτερη ρομ και θα είσαι κομπλέ δεν υπάρχει κανένα θέμα υπερθέρμανσης πλέον. Κατέβασε το cpu temp να δεις τις θερμοκρασίες της cpu. Eμένα τώρα είναι από 25-35 χωρίς χρήση φτάνοντας μέχρι 40-45 σε χρήση. Θυμάμαι με παλιές version χτύπαγε και 60αρια

George Bernard Shaw

νομίζω 2000 mhA. στο μαγαζί που ρώτησα μου είπαν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί ούτως ή αλλως ''φορτίζει'' με ρυθμό 800 mhA.

θα λυθεί το θέμα με αγορά νέου φορτιστή? έχεις κάτι να μου προτείνεις? λογίκά σε πόση ώρα θα έπρεπε να φορτίσει?

ευχαριστώ

Εγώ από vickmall με τον φορτιστή και τον αντάπτορα που μου έστειλαν το φορτίζω σε μιάμιση ώρα. Άντε το πολύ δύο. Και μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το πόσο γρήγορα φορτίζει σε σχέση με άλλα κινητά+φορτιστές που είχα όπου ήθελα ένα τρίωρο ας πούμε.

Βασικά δες πόσα Α είναι ο φορτιστής σου. Εμένα με 2Α κάνει 2,5 ώρες το max. Κατέβασε από market την εφαρμογή Ampere να δεις περίπου πόσα δίνει ο φορτιστής στη συσκευή.

Προφανώς εισαι με τη ρομ του vickmall που εκεί ψήνει είναι αλήθεια. Βάλε νεώτερη ρομ και θα είσαι κομπλέ δεν υπάρχει κανένα θέμα υπερθέρμανσης πλέον. Κατέβασε το cpu temp να δεις τις θερμοκρασίες της cpu. Eμένα τώρα είναι από 25-35 χωρίς χρήση φτάνοντας μέχρι 40-45 σε χρήση. Θυμάμαι με παλιές version χτύπαγε και 60αρια

φίλε σε ευχαριστώ. αλλαγή ρομ δεν παίζει. (άσχετος). θα κατεβάσω τις εφαρμογές και θα ενημερώσω. λογικά πάντως, και ο δικός μου φορτιστής το ίδιο είναι. το ανταπτοράκι που μου έδωσαν λες να παίζει ρόλο?

Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το light flow να δουλέψει στην carbon. Τo led δεν ανάβει όταν πατάω τεστ ή σε πραγματικές συνθήκες. Θέλει καμιά ρύθμιση;

φίλε σε ευχαριστώ. αλλαγή ρομ δεν παίζει. (άσχετος). θα κατεβάσω τις εφαρμογές και θα ενημερώσω. λογικά πάντως, και ο δικός μου φορτιστής το ίδιο είναι. το ανταπτοράκι που μου έδωσαν λες να παίζει ρόλο?

Δεν είναι τίποτα δύσκολο, κατέβασε τις εφαρμογές πρώτα να ελέγξεις θερμοκρασίες και τι παίρνει απο μπαταρία. Πχ εμένα με 2Α δείχνει μεταξύ 1400-1800mAh οπότε λογικό να φορτίζει κοντά στο 2ώρο. Με φορτιστη παλιότερο βγάζει 400-700Mah και κάνει 4-5 ώρες. Δε νομίζω να φταίει αυτό κι εγώ από vickmall το πήρα. Αλλά έχω διαβάσει και σε reviews που κάποιοι έγραφαν ότι αργεί πολύ στη φόρτιση

http://www.gizchina.com/2015/07/08/lenovo-k3-note-review-best-mt6752-device-date/

Charging unfortunately takes a bit too long at 4 – 5 hours.

οπότε ίσως κάτι έπαιζε με κάποιους φορτιστές τι να πω εμενα απο την αρχή κοντά στο 2ωρο+ ήταν

George Bernard Shaw