Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ δοκιμάζω την τελευταία του Ιταλού (1529) αλλά έχω χάσει το Notification Bar απο το πάνω μέρος της οθόνης.

Υπάρχει κάποια νέα ρύθμιση ?

Mobile : One+8T

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Κατέβασα την ινδική row rom από link προηγούμενου Post αλλά έχω πρόβλημα με το scatter file στο flash tools βγάζει error. Καμιά ιδέα? γιατί είναι κενό το scatter file....

edit βγάζει error το zip file όταν κάνω extract

Edited by willingd

Παίδες πριν από λίγο ή ινδική Ρομ μου έβγαλε ΟΤΑ αναβάθμιση σε s117. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ την κατέβασα δεν την κάνει εγκατάσταση διότι ενδιάμεσα είχα δοκιμάσει την τελευταία του ιταλού και γυρισα ξανά στη ROW αλλάζοντας και το recovery σε stock αυτό της s112 αλλά προφανώς δεν είναι το ίδιο με της 114 όταν είχε γίνει το πρώτο update και έτσι δεν μου περνά την 117. Άρα πάω από την αρχή εγκατάσταση την 112 και μετά σε 117!!

φιλαρακι ουτε εμενα μου κανει αναβαθμιση .το μονο που αλλαξα εγω ηταν να το ροοταρω και να αλλαξω recovery ,το unrootαρα βεβαια και ξαναπερασα της 112 το recovery (official) αλλα τπτ..

βρηκες καμια λυση εσυ?

Για να τα ξεκαθαρισω λιγο στο μυαλό μου. Μέχρι τωρα εχω δοκιμάσει 2 ρομ τις limonchelo kai sensation. Τις πέρασα με το βίντεο το κινέζου.

Οι ρομ του Ιταλού περνάνε τώρα με τον ίδιο τρόπο ?? Δηλ 3 wipes και install ???

Επίσης οι official που διαβάζω κατά καιρούς 1520, 1527, 1529 κτλ κτλ περνάνε πάλι με τον ίδιο τρόπο ?? (εννοώ απο την κατάσταση που βρίσκομαι τώρα με ρουτ και sensation- δηλ 3 wipes kai install) ???

Και τέλος, η ινδική row multilanguage που αναφέρετε, περνάει με τον ίδιο τρόπο όπως αυτες που προαναφέρω ?? δηλ 3 wipes kai install ??

Αν έχει την διάθεση κάποιος να αναφέρει τους τρόπους για την καθεμια κατηγορία που αναφέρω ώστε λίγο να τα ξεκαθαρισω και να μην κανω και καμια βλακεία βασικα και το μπρικαρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ρε παίδες μια απάντηση παρακαλώ....μη με ξεχνάτε!!

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ρε παίδες μια απάντηση παρακαλώ....μη με ξεχνάτε!!

εγω φιλαρακι την ινδικη την φλασαρω με το φλασ τουλς .

σου πρωτεινω να περασεις μια οφισιαλ και μετα να φλασαρεις με firm upgraδe για επιλογη!

καποιος ειδικος ισως μας πει καποιον καλυτερο τροπο!

φιλαρακι ουτε εμενα μου κανει αναβαθμιση .το μονο που αλλαξα εγω ηταν να το ροοταρω και να αλλαξω recovery ,το unrootαρα βεβαια και ξαναπερασα της 112 το recovery (official) αλλα τπτ..

βρηκες καμια λυση εσυ?

το ρουταρισμα το κάνεις μέσω υπολογιστη ή απο το recovery

Στην τελευταια του Ιταλου γιναν δυο ενημερωσεις και πλεον το flash δουλευει κανονικα σαν φακος... Επισης σε θεματα ταχυτητας ειναι πολυ καλη σε σχεση και με την sensation που ειχα δοκιμασει... Το μονο ενοχλητικο θεμα για εμενα ειναι οι ειδοποιησεις που ελπιζω να λυθουν με καποιο update...

Την πυξιδα δεν την εχω δοκιμασει... Ισως την δω αργοτερα...

το ρουταρισμα το κάνεις μέσω υπολογιστη ή απο το recovery

φλασαρω το scatter για cwm και μετα απο κει ροοτ

Είμαι στην 1520 όπως παρέλαβα το τηλέφωνο.

Ευχαριστημένος είμαι αν εξαιρέσουμε τις σπαστικες σελίδες που πετάγονται συνέχεια στο Chrome και το YouTube app που κρασάρει μετά τα 2 βίντεο.

Να πάω στην ινδική;

Είναι εύκολη η διαδικασία;

Μολις έκανα αναβάθμιση ΟΤΑ σε 117. Θα το ελέγξω και θα σας πω διαφορές. Με μια πρώτη όμως ματιά, είδα οτι εγκαταστάθηκαν αρκετες εφαρμογές και παιχνίδια ...

Ευχαριστώ πολύ

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φλασαρω το scatter για cwm και μετα απο κει ροοτ

ευχαριστώ πολύ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...προσπαθω να εγκαταστησω την ρομ του ιταλου....αλλα στο twrp λειι κατι για ενα αρχειο MD5 και γιαυτο δεν γινεται η εγκατασταση;

Μολις έκανα αναβάθμιση ΟΤΑ σε 117. Θα το ελέγξω και θα σας πω διαφορές. Με μια πρώτη όμως ματιά, είδα οτι εγκαταστάθηκαν αρκετες εφαρμογές και παιχνίδια ...

Γράψε στον dialer ####682# θα σου βγάλει ένα πινακάκι εκεί διάλεξε GR δλδ Ελλάδα. Το κινητό θα κάνει μόνο του επανεκκίνηση και μόλις ανοίξει δεν θα υπάρχει πλέον bloatware και ή τοποθεσία του κινητού θα είναι Ελλάδα. Για να το επιβεβαιώσεις Γράψε ξανά στον dialer ####5993# και θα δεις ότι στο τέλος του λογισμικού γράφει gr.

Για την νέα αναβάθμιση μέχρι στιγμής έχω να πω ότι καλύτερο χτυπάει στα ισια πλέον σε ταχύτητα τις κινέζικες ρομ. Λειτουργούν όλα στην εντέλεια χωρίς το παραμικρό lag. Το Android παραμένει στην έκδοση 5.0 αλλά αυτό δεν έχει και τόσο σημασία εξάλλου οι αναβαθμίσεις είναι αρκετά συχνές και πιστεύω ότι σύντομα και ή row επίσημη έκδοση θα πάει σε 5.1.

Edited by frastgr
frastgr

Και εγώ δοκιμάζω την τελευταία του Ιταλού (1529) αλλά έχω χάσει το Notification Bar απο το πάνω μέρος της οθόνης.

Υπάρχει κάποια νέα ρύθμιση ?

Notification Bar στην 1529 1.9 Cuoco92

Υπάρχει 1,9 του Ιταλου ρε παιδια?...γιατι εγω βλεπω την 1,7..? :)

Μην κανεις ποτε στους αλλους, αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν...

Notification Bar στην 1529 1.9 Cuoco92

Υπάρχει 1,9 του Ιταλου ρε παιδια?...γιατι εγω βλεπω την 1,7..? :)

Aν εγκαταστήσεις την 1.7 θα σου βγάλει update μέσα από τη συσκευή ένα για να πας 1.8 και ένα για την 1.9

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλο μεσημερι.Μολις πηρα στα χερια μου το τηλεφωνο του εβαλα την μια sim αλλα μου βγαζει μηνυμα INVALID IMEI.Τι κανουμε τωρα;

Xiaomi Mi4c

Huawei Honor 9

iPad mini 4

Aν εγκαταστήσεις την 1.7 θα σου βγάλει update μέσα από τη συσκευή ένα για να πας 1.8 και ένα για την 1.9

Την 1,7 εχω...πηρα μια αναβάθμιση, αλλα δεν πηρα δευτερη...την ριχνει αυτοματα? η πρεπει να κανω κατι?

Μην κανεις ποτε στους αλλους, αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν...

Καλο μεσημερι.Μολις πηρα στα χερια μου το τηλεφωνο του εβαλα την μια sim αλλα μου βγαζει μηνυμα INVALID IMEI.Τι κανουμε τωρα;

Μεταχειρισμένο το πήρες?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Από που το πήρες;

Από το πρωί παίζω με την ROW

μια χαρά πάει η rom 2 αρνητικά μέχρι στιγμής.

όταν πατάς για αυξομείωση του ήχου δεν βγάζει να διαλέξεις για ειδοποιήσεις media ktlp αλλά μόνο μια μπάρα

και όταν συνδέεις στον υπολογιστή δεν σου βγάζει την επιλογή μονο φόρτιση

Καλημερα σε ολους. Τ αγορασαμε προ δυο μηνων απο mini deal αλλα κολλαει το touch του .στην αρχη μονο στα μηνυματα στις ακρες τωρα τ κανει συχνα κ σ ολη την οθονη.ειναι ελαττωματικο?φταιει η mini deal ?η ειναι θεμα ROM ?του εχει τυχει κανενος κ πως τ ελυσε..υποψη οτι παρολο τ παραγγειλαμε ρουταρισμενο ηρθε αρουταριστο

Φιλε το εχω αγορασει εδω κα ικανα μηνα απο vickmall και τν τελευταια βδομαδα εχω παρατηρησει καποια μικροπροβληματα με το touch οπως κ εσυ αλλα ευτυχος διορθωνοντε μονας τους σχεδον αμεσως... δεν εχω βρει τι ακριβως φταιει ομως

Το πηρα 3 ημερων.Πως μπορω να περασω τα IMEI;

Με αυτήν εδώ την εφαρμογή .Αυτό σημαίνει όμως πως έχει κάνει ******* αυτός που το είχε ... Το Wi-Fi δουλεύει;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryptotel.chamelephon&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dchamelephone&pcampaignid=APPU_1_VoivVdTzE8i5sQGN3aj4Dg

Γειά σας και απο εμένα.Νέος στο φόρουμ,έχω ένα πρόβλημα με την αφή στο τηλέφωνο.Το αγόρασα απο to2c με την ρομ τους και εχω δοκιμάσει την ρομ του ιταλού 1.4 καθώς και την LENOVO_K3_LOLLIPOP_5.1_1527-DEV_REL-ROW_v1.5 .Τώρα έχω την official ινδική με τα τελευταία update.Το touch του τηλεφώνου κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται.Η μόνη rom που ίσως δεν είχα πρόβλημα ήταν η LENOVO_K3_LOLLIPOP_5.1_1527-DEV_REL-ROW_v1.5 αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά λόγο του ότι την κράτησα για λίγο.Γνωρίζει κάποιος εαν είναι θέμα hardware ή software και εάν υπάρχει λύση.Ευχαριστώ