bill33 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Nαι αυτη ειναι,τουλαχιστον αυτη ελεγα εγω.Σλειτερ και Κιλμερ.Πως μου ηρθε ο Κιουζακ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitakias24 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Λοιπον , και τωρα ενα δυσκολο ...(Τουλαχιστον για μενα , για σας δεν ξερω ...:cool: ) Ταινια Ασιατικου(μαλλον κορεατικου) κινηματογραφου οπου η υποθεση εχει ως εξης ... Ο νονος της νυχτας εχει μια γκομενα ,αλλα του εχουν μπει ψιλοι στ'αυτια οτι εχει αλλον γι'αυτο και αναθετει σε εναν απο τους μπραβους του να την παρακολουθησει και αν την πιασει με τον "Ετσι" να τους σκοτωσει και τους δυο ... Αυτο που δεν ξερει (ο νονος ) ομως ειναι οτι αυτος που του ανατεθηκε να την παρακολουθησει(ο μπραβος δηλαδη) ειναι ερωτευμενος με την γκομενα του .... Ετσι λοιπον , οταν ο μπραβος παρακολουθει την γκομενα , και στο τελος την πιανει με τον "Ετσι" της , της λεει να φυγει γιατι του εχει αναθεσει να σκοτωσει αυτην και τον ετσι ... Στο τελος (δεν ειμαι απολυτα σιγουρος ) , ο μπραβος παει μεσα στο "κτηριο" που ειναι ο νονος , και αφου γαζωσει 2-3 μπραβους , παει γαζωνει τον Νονο και μετα τον σκοτωνουν και αυτον ..... Εαν την βρει καποιος αυτη την ταινια και την εχει δει , ας πει και σχολια για την ταινια ...!!! :):):) Παράθεση Πωλειται lg gt505...Pm me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Είμαι σίγουρος ότι εννοείς το Killing Fields, που όμως καταπιανόταν με τα γεγονότα στην Καμπότζη. Για τσέκαρε: http://www.imdb.com/title/tt0087553/ Ετσι αυτη ειναι!!:up::up:Σε ευχαριστω πολυ. Την τελεταια φορα που την ειχα δει πρεπει να ημουν περιπου στα 10-12 χρονων και δεν θυμομουν και πολλα. Ευχαριστω και τους αλλους φιλους για τις προσπαθειες τους να την εντοπισουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 ¨Ηταν μια ταινία που είχα δεί πριν κάποια χρόνια στη NET. Βραβευμένη Νορβηγική ή Δανέζικη παραγωγή (βορειοευρωπαϊκή όπωσδήποτε πάντων γιατί δεν είμαι σίγουρη) της δεκαετίας του '90. Πολύ πριν όλη τη μανία με το ψευτο-ρεαλισμό της κουνημένης κάμερας πριν το Cloverfield πριν ακόμα και το Blair witch. ¨Ενας φοιτητής επιστρέφει να βρει τη 18χρονη αδερφή του. Πριν περίπου 6 χρόνια είχε γίνει ένα επεισόδιο την ημέρα των γενεθλίων της (τους είχαν πιάσει οι γονείς τους στο κρεβάτι χωρίς να κάνανε ωστόσο τίποτα κακό) και από τότε δεν την είχε ξαναπλησιάσει. Αποκαλύπτεται στο τέλος ότι δεν είχε τότε ή τώρα αιμομικτικές ή παιδοφιλικές διαθέσεις. ¨Ολη η ταινία είναι με τον νεαρό να ακολουθεί (στο βαθμό stalker) την αδερφή του με την κάμερα συνέχεια χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο του (νομίζω). Θυμάται κανείς το όνομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Θυμάστε μια παλιά σειρά που γυριζόταν αν δεν κάνω λάθος στη Σύρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 ¨Ηταν μια ταινία που είχα δεί πριν κάποια χρόνια στη NET. Βραβευμένη Νορβηγική ή Δανέζικη παραγωγή (βορειοευρωπαϊκή όπωσδήποτε πάντων γιατί δεν είμαι σίγουρη) της δεκαετίας του '90. Πολύ πριν όλη τη μανία με το ψευτο-ρεαλισμό της κουνημένης κάμερας πριν το Cloverfield πριν ακόμα και το Blair witch. ¨Ενας φοιτητής επιστρέφει να βρει τη 18χρονη αδερφή του. Πριν περίπου 6 χρόνια είχε γίνει ένα επεισόδιο την ημέρα των γενεθλίων της (τους είχαν πιάσει οι γονείς τους στο κρεβάτι χωρίς να κάνανε ωστόσο τίποτα κακό) και από τότε δεν την είχε ξαναπλησιάσει. Αποκαλύπτεται στο τέλος ότι δεν είχε τότε ή τώρα αιμομικτικές ή παιδοφιλικές διαθέσεις. ¨Ολη η ταινία είναι με τον νεαρό να ακολουθεί (στο βαθμό stalker) την αδερφή του με την κάμερα συνέχεια χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο του (νομίζω). Θυμάται κανείς το όνομα; αχ την είχα δει κι εγώ! έχω την εντυπωση οτι ο τίτλος είχε να κάνει με τη χρήση της κάμερας, κάτι σα να λέμε "rec" αλλα δε θυμαμαι καλά...κάτσε να το ψάξω λιγο κι αν το βρω θα επανελθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Loukoumaki_ Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Θυμάστε μια παλιά σειρά που γυριζόταν αν δεν κάνω λάθος στη Σύρο;[/QUOTΕ] Αν εννοείς, μια που πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος ως καθηγητής που ερωτευόταν μια μαθήτριά του, τότε εννοείς το "Βαθύ Κόκκινο". http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Βαθύ_κόκκινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Αυτή λέω, και δεν λεγόταν Βαθύ Κόκκινο, αλλά Κόκκινο Βαθύ. Θα την βρω σε κανένα torrent-άδικο άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 ψαχνω να βρω αλλη μια ταινια που να αυστριακης νομιζω παραγωγης ειχε να κανει στην δεκαετεια του 50 η 60 ωπου ενα 15 χρονο σκατο :lol: τα εφτιαξε με την καθηγητρια του που ταν παντρεμενη. η ταινια ειχε γυριστει το 97 και την ειχε δειξει και η ετ3 πολλες φορες.. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krunk Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Μου ηρθε φλασια απο μια ταινια που ειχα δει σχετικα μικρη...λοιπον ειναι ενας πατερας εργασιομανης που του λεει η κορη του να παει να τη δει στο μπαλετο κι αυτος εχει δουλεια. Μετα γινεται αυτοκινητιστικο ατυχημα και η κορη του σκοτωνεται. Αυτος βρισκει μια ζωγραφια της κορης του που εχει ζωγραφισει ενα σπιτι κι αυτος προσπαθει να το βρει. Οταν το βρισκει, εκει υπαρχουν κατι παιδια-πνευματα που ειναι σαν κουκουβαγιες, νυχτεριδες και για καποιο λογο ηταν παγιδευμενα εκει. Απο κει και μετα εχω ενα κενο, αλλα θυμαμαι οτι αυτα τα φαντασματοπαιδια-κουκουβαγιες με ειχαν τρομοκρατησει αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Μου ηρθε φλασια απο μια ταινια που ειχα δει σχετικα μικρη...λοιπον ειναι ενας πατερας εργασιομανης που του λεει η κορη του να παει να τη δει στο μπαλετο κι αυτος εχει δουλεια. Μετα γινεται αυτοκινητιστικο ατυχημα και η κορη του σκοτωνεται. Αυτος βρισκει μια ζωγραφια της κορης του που εχει ζωγραφισει ενα σπιτι κι αυτος προσπαθει να το βρει. Οταν το βρισκει, εκει υπαρχουν κατι παιδια-πνευματα που ειναι σαν κουκουβαγιες, νυχτεριδες και για καποιο λογο ηταν παγιδευμενα εκει. Απο κει και μετα εχω ενα κενο, αλλα θυμαμαι οτι αυτα τα φαντασματοπαιδια-κουκουβαγιες με ειχαν τρομοκρατησει αρκετα. Η ταινια λεγεται THEY και ειχε γυριστει για την τβ.επεζαν οι patric bergin και vanessa redgrave την ειχα δει και γω και πραματι ηταν λιγο χεσμεντεν . Καπιος ξερει για την ταινια που ανεφερα παραπανω;; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Μια εύκολη (ελπιζω!) : Ταινία τύπου Mega-ή μαλλον Star - απογευμα σαβ/κύριακου, την έβαζαν στην TV πριν απο καμια 15ετία...ψιλοσαχλαμάρα, με έναν τύπο παρωδία του Einstein που έκανε διάφορα πειράματα και αποτύγχανε (θυμάμαι να ανατινάζονται διάφορα) και στην τελευταία σκηνή νομίζω ανεβαίνει σε μια σκηνή και παιζει την κιθάρα του και τότε όλοι αρχίζουν να χορεύουν χωρίς να μπορούν να σταματήσουν και έτσι εφευρίσκεται και καλά το ροκ'ν'ρολ...Νομίζω μάλιστα κάπως έτσι την είχαν μεταφράσει και τη διαφήμιζαν "ο άλλος αινστάιν που εφήυρε το ροκ'ν'ρολ" ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Loukoumaki_ Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Μια εύκολη (ελπιζω!) : Ταινία τύπου Mega-ή μαλλον Star - απογευμα σαβ/κύριακου, την έβαζαν στην TV πριν απο καμια 15ετία...ψιλοσαχλαμάρα, με έναν τύπο παρωδία του Einstein που έκανε διάφορα πειράματα και αποτύγχανε (θυμάμαι να ανατινάζονται διάφορα) και στην τελευταία σκηνή νομίζω ανεβαίνει σε μια σκηνή και παιζει την κιθάρα του και τότε όλοι αρχίζουν να χορεύουν χωρίς να μπορούν να σταματήσουν και έτσι εφευρίσκεται και καλά το ροκ'ν'ρολ...Νομίζω μάλιστα κάπως έτσι την είχαν μεταφράσει και τη διαφήμιζαν "ο άλλος αινστάιν που εφήυρε το ροκ'ν'ρολ" ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων :confused: Μήπως είναι αυτή? Μου έχει μείνει αξέχαστη η φάτσα του τύπου! :lol: Young Einstein Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Μήπως είναι αυτή? Μου έχει μείνει αξέχαστη η φάτσα του τύπου! :lol: Young Einstein χαχα! ναι αυτή είναι, ευχαριστώ! πω,πω ελεεινά καμένη ταινία!:lol: και ο τύπος -Αυστραλός - αυτοαποκαλείται "Yahoo Serious" απ' ο τι βλέπω (seriously yahoo!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efaki2 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ !!! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 80 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 90 ΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣ NERD ΜΕ ΜΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1. HELP PLEASE !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ !!! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 80 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 90 ΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣ NERD ΜΕ ΜΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1. HELP PLEASE !!!! Noμίζω πως πρέπει να λες για το Family Matters. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efaki2 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΟΥΝΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Ψάχνω μια παλιά ταινία που έπαιζε σε alpha-alter πριν μερικά χρόνια.Δεν θυμάμαι πολλά.Είχε να κάνει με μια ομάδα επιστημόνων και ήταν σε ένα εργαστήριο και κάτι είχε να κάνει με κάτι φίδια ή έντομα.Πρέπει να πρωταγωνιστούσε μια κοπέλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iuaT6VpMn7s μήπως ξέρει κανένας την ταινία από την οποία εχει το πιο πάνω βίντεο σκηνές? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iuaT6VpMn7s μήπως ξέρει κανένας την ταινία από την οποία εχει το πιο πάνω βίντεο σκηνές?Προκειται για το Σουηδικο επος Arn (σε δυο μέρη) Arn - Tempelriddaren Arn - Riket vid vägens slut Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ Faithless! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagkri Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Καλησπέρα. Ειχα δει πριν αρκετά χρόνια στην ΕΤ3 ( αν θυμαμαι καλά),μια ταινία (γαλλική πρέπει να ήταν ) με ενα κοριτσάκι και έναν ηλικιωμένο που είχε ένα ζαχαροπλαστείο ο οποίος στο τέλος ασέλγησε πάνω του. Για να καταλάβετε δεν θυμάμαι αν ήταν ασπρόμαυρη.Νομίζω ότι ήταν! Ηταν καταπληκτική ταινία !!!!!!!! Δεν τρέφω και πολλές ελπίδες αλλά αν κάποιος θυμηθει κάτι ας βοηθήσει μήπως και την ξαναβρώ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) Ψάχνω μια παλιά ταινία που έπαιζε σε alpha-alter πριν μερικά χρόνια.Δεν θυμάμαι πολλά.Είχε να κάνει με μια ομάδα επιστημόνων και ήταν σε ένα εργαστήριο και κάτι είχε να κάνει με κάτι φίδια ή έντομα.Πρέπει να πρωταγωνιστούσε μια κοπέλα. Καλησπέρα σας! Η μόνη ταινία που μου έρχεται αυτή τη στιγμή είναι το Mosquito Man... Εγώ την είχα δει βέβαια στο σταρ πριν 1μιση χρόνο περίπου... Ελπίζω να βοήθησα. Λοιπόν ας θέσω και γω τις απορίες μου... Πριν από περίπου 3 χρόνια είχα πετύχει στο μέγκα μεσάνυχτα ένα εφηβικό θρίλερ.. Δεν θυμάμαι να έχω δει το τέλος αλλά ψάχνω την ταινία αυτή πολύ καιρό, οπότε είστε η τελευταία μου ελπίδα! Ας ξεκινήσω... Βρισκόμαστε σε ένα λύκειο ή κολλέγιο όπου βρίσκεται ένας τύπος ντυμένος στα μαύρα, πολύ περίεργος και καταθλιπτικός. Για αυτο τον λόγο δέχεται τον εξευτελισμό και τις κοροϊδίες των συμμαθητών του. Αργότερα βλέπουμε και τον πατέρα του -τον οποίο αργότερα σκοτώνει-, ο οποίος είναι μεθύσος και τον προσβάλλει. Παίζουν επίσης άλλα 2 παιδιά που είναι κολλητοί και συνεχώς ενοχλούν αυτό το παιδί. Μια μέρα σε ένα πάρτυ λοιπόν, αυτοί οι δύο κόβουν καταλάθως το μισό του κεφάλι με ένα πρίονι. Μετά ένα άλλο παιδί συνέσταλμενο, που έχει πατέρα γιατρό ή επιστήμονα, του αλλάζει τον εγκέφαλο για να τον επαναφέρει στη ζωή. Αλλά καταλάθως του βάζει έναν εγκέφαλο που ανήκε σε κάποιον εγκληματία. Από κει και πέρα ο τύπος αυτός γίνεται κακός κτλ. Ψάχνω και για ένα ακόμη θρίλερ, από το οποίο θυμάμαι 2 μόνο σκηνές: Μια γυναίκα κάνει μπάνιο και από ένα υπόνομο της επιτείθενται ένα σμήνος νυχτερίδες, και γενικά η οθόνη γεμίζει αίματα. Στην άλλη σκηνή ένας άνθρωπος βρίσκεται σε έναν υπόνομο και μεταμορφώνεται σε τέρας.. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει παρακαλώ, και συγνώμμη αν σας κούρασα... Edited August 25, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Υπόθεση: σε κάποιο σπίτι, η ιδιοκτήτρια δέχεται γυναίκες που πάσχουν από Αλτζχάιμερ. Τις φροντίζει μέ ένα ιδιαίτερο στύλ, γενικά κάνει ό,τι καλυτερο μπορεί. Η τελευταία συγκάτοικος που έρχεται -με την οποία η ιδιοκτήτρια δένεται σχεδόν αμέσως- βρίσκεται στις αρχές της νόσου και δυσκολεύεται να αποδεχτεί την κατάσταση της. Η ταινία τελειώνει με όλες τις γυναίκες να πηγαίνουν εκδρομή στη θάλασσα, κρυφός πόθος μίας εξ αυτών, η οποία δεν έχει αντικρύσει ποτέ της τον ωκεανό. Καμμιά ιδέα για τον τίτλο της ταινίας; Πρέπει να ειναι αρκετά παλιά. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Πριν 4 χρόνια είχα πετύχει στο star ένα θρίλερ.. Θα σας πω αρκετές λεπτομέριες, καθώς θυμάμαι το plot.. Λοιπόν.. Δύο επιζώντες ενός ναυαγίου, άντρας & γυναίκα, βρίσκονται στη μέση του πουθενά.. Σε ένα μυστηριώδες νησί, όπου οι κάτοικοί του είναι πολύ σκοτεινοί και αφιλόξενοι.. Με λίγα λόγια τους κοιτάζουν με μισό μάτι.. Πηγαίνουν λοιπόν σε ένα παλιό ξενοδοχείο για να βρουν καταφύγιο.. Με μεγάλη τους έκπληξη παρατηρούν ότι ανάμεσα στα δάχτυλα του ξενοδόχου υπάρχει μια 'μεμβράνη' που τα ενώνει, σαν αυτή δηλαδή που έχουν και τα αμφίβια.. Μετά οι επηζώντες πηγαίνουν στο δωμάτιο τους.. Κάτι γίνεται εκεί και ξαφνικά η γυναίκα γίνεται σαν τον ξενοδόχο.. Μάλιστα όλοι οι κάτοικοι είναι σαν κι αυτόν, και επιτίθενται στον άντρα.. Από κει και πέρα το είχα κλείσει γιατί φοβήθηκα! :p Ξέρει κανείς για πια ταινία μιλάω?? Πρέπει να έπαιζαν γνωστοί ηθοποιοί.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts