Jump to content

Ταινίες/σειρές που ψάχνετε και δεν ξέρετε τον τίτλο

ckck20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Stephen King ο συγγραφέας. Από τις καλύτερες μεταφορές κειμένου του.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Stephen King ο συγγραφέας. Από τις καλύτερες μεταφορές κειμένου του.

Κατ'εμέ η καλύτερη :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Η ταινια ειναι οντως η καλυτερη που εχει βασιστει σε κειμενο του (και επισης η αγαπημενη μου!) αλλα δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη μεταφορα κειμενου του (καταλαβε κανενας τι ειπα ή μονο σε μενα βγαζει νοημα; :p )Οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα επειδη,απο οσο ξερω, ειναι βασισμενη σε μια short story του και οχι σε βιβλιο,οποτε 1:Δεν την εχω διαβασει και 2:Πως να "μεταφερεις" short story σε ταινια διαρκειας 142 λεπτων;! :confused:

(end of off-topic)

Η ταινια που ψαχνω εγω δεν προβαλλεται συχνα στην tv και εχει πρωταγωνιστη τον John Candy, ο οποιος και παιζει τουλαχιστον 3 διαφορετικους ρολους σε αυτην.Το story ειναι οτι καθως 2 ζευγαρια πανε..καπου τους συλλαμβανει ενας αστυφυλακας και ο πατερας(; ) του που ειναι δικαστης τους καταδικαζει σε θανατο.Αυτοι μετα πανε να ξεφυγουν,κτλ...Η ταινια ειναι κωμωδια-περιπετεια.

Οποιος ξερει...

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Και μετα φευγουν και πανε στην πολιτεία οπου και κατοικουσαν και φερνουν αστυνομια να τους συλλάβει και τελικά ειναι γνωστοι και παει λέγοντας..?

Μαλλον λες το

Nothing But Trouble

εμενα τωρα αυτη η ταινια, γιατι με τρόμαξε...φαντάζεσαι να σου τυχει? :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ναι 100% πρεπει να εινα αυτη γιατι και εγω θυμαμαι να επαιζε ο Τσέβι Τσεις!Οποτε...

εμενα τωρα αυτη η ταινια, γιατι με τρόμαξε...φαντάζεσαι να σου τυχει?
Και μενα με ειχε ψιλοτρομαξει,απλα ντρεπομουν να το πω! :o Και φαντασου,για καποιο παραξενο λογο,δεν τρομαζω με κανενα σχεδον θριλερ!!

Ναι 100% πρεπει να εινα αυτη γιατι και εγω θυμαμαι να επαιζε ο Τσέβι Τσεις!Οποτε...

Και μενα με ειχε ψιλοτρομαξει,απλα ντρεπομουν να το πω! :o Και φαντασου,για καποιο παραξενο λογο,δεν τρομαζω με κανενα σχεδον θριλερ!!

Ακριβώς το ίδιο ενιωσα και 'γω μ'αυτην την ταινια, ενω με τα θριλερ δεν τρομαζω καθολου.Απλα το στορυ ειναι ετσι,που λες...φανταζεσαι να σου τυχει?

Τεσπα,χαιρομαι που την βρηκαμε :D

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Είδα πρόσφατα στην τηλεόραση (Ιταλία όχι εδώ) μια ταινία όπου πρωταγωνιστούσαν κάτι έξυπνα παπαγαλάκια που μιλούσαν και τα έβαζαν να κλέβουν λεφτά κοσμήματα κλπ. ΔΕΝ ήταν παιδική, έπαιζε κι ένας ξανθός κατσαρομάλλης ηθοποιός που παίζει πολύ συχνά "δεύτερους", χαρακτηριστική φάτσα. Αν θυμηθώ και κάτι άλλο θα το συμπληρώσω αλλά φαντάζομαι με παπαγαλάκια δεν υπάρχουν πολλές!
KCB

Ψάχνω μια ταινία που την βάζει το Star τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Είναι μια γειτονιά με μαύρους και πρωταγωνιστές είναι 2 κατακαμμένοι τύποι που μόνη τους ασχολία είναι να καπνίζουν διάφορα :rolleyes: Σε κάποια φάση, αγοράζει ο ένας χασίς από τον έμπορο, με σκοπό να το πουλήσει, αλλά τελικά το καπνίζει και μετά δεν έχει λεφτά να δώσει στον έμπορο, ο έμπορος τον ψάχνει να τον σκοτώσει κτλ κτλ

Την ξέρει κανείς;

Χμ...λές μία με 2 μαύρους; Που προσπαθούν μετά με διάφορους τρόπους να βρουν τα χρήματα; Νομίζω ότι είναι το The Hustle αλλά δεν είμαι σίγουρος.

edit: Γράψε λάθος, δεν είνια αυτή η ταινία που θέλεις, μπέρδεψα τα σενάρια :Ρ

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Παράθεση:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος easytarget (22 Νοέ. 2004 , 10:33)

hehehe...mia panarxaia tainia me ton Alain Delon..thn eixa dei paidaki! Ta elaxista pou thimamai enai oti itan aixmalotos tou Xarou se ena pyrgo kai mia skini opou perpataei se ena tounel me ena fos sto vathos.. An vrethei antropos pou na vrei ton titlo dino ta resta mou..!!

Μήπως εννοείς το «Le Passage»; Αυτή η ταινία έχει να κάνει με τον Χάρο.

Αυτή είναι τελικά! Έγραψες φίλε !

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

• 2 weeks later...
Psaxno mia tainia kai tha eimai poli sigekrimenos den thimamai polla stoixeia alla itan mia tainia me kati eglimaties kai prepei na eixe sxesi kai me ena aeroplano telos panton thimamai arketa mia sigekrimeni skini pou itan enas paranoikos dolofonos (ekane teleia i fatsa tou) kai itan stin erimo opou einai ipirxe ena spiti kai paizane dio koritsakia me tis koukles tious kai pige autos ekei tis pire kai den thimamai ti egine meta i tainia exei paiksei kai stin tileorasi

Psaxno mia tainia kai tha eimai poli sigekrimenos den thimamai polla stoixeia alla itan mia tainia me kati eglimaties kai prepei na eixe sxesi kai me ena aeroplano telos panton thimamai arketa mia sigekrimeni skini pou itan enas paranoikos dolofonos (ekane teleia i fatsa tou) kai itan stin erimo opou einai ipirxe ena spiti kai paizane dio koritsakia me tis koukles tious kai pige autos ekei tis pire kai den thimamai ti egine meta i tainia exei paiksei kai stin tileorasi

Μάλλον αναφέρεσαι στο Con Air με τους Nicolas Cage και John Malkovic.Ο δολοφόνος που λες είναι ο Steve Buscemi

''It can't rain all the time''

Ψάχνω μια ταινία που την βάζει το Star τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Είναι μια γειτονιά με μαύρους και πρωταγωνιστές είναι 2 κατακαμμένοι τύποι που μόνη τους ασχολία είναι να καπνίζουν διάφορα :rolleyes: Σε κάποια φάση, αγοράζει ο ένας χασίς από τον έμπορο, με σκοπό να το πουλήσει, αλλά τελικά το καπνίζει και μετά δεν έχει λεφτά να δώσει στον έμπορο, ο έμπορος τον ψάχνει να τον σκοτώσει κτλ κτλ

Την ξέρει κανείς;

Friday

http://www.imdb.com/title/tt0113118/

• 2 weeks later...

Loipon kati diskolo: Tainia sto filmnet prin apo 6 mines mou fainetai. Loipon einai dio tipoi, filoi apo ti douleia (douleuoun se mia e-efimerida i kati tetoio)

kai erxetai mia kainourgia, mia gomena pou einai kati dieuthintria i

kati tetoio. Ta ftiaxnei me ton ena ospou kati ginetai an thimamai

kala me mia alli kai auti meta ta ftiaxnei me ton filo tou kai sto telos

katalavainei oti autoi eixan tin eixan doulepsei alla sto telos ta

ksanaftiaxnei me ton enan kai thimamai kati xaraktiristiko einai to

tragoudi pou epaize polles fores stin tainia kai auto einai to

edwin McCain - I'll be (your crying shoulder)

Loipon kati diskolo: Tainia sto filmnet prin apo 6 mines mou fainetai. Loipon einai dio tipoi, filoi apo ti douleia (douleuoun se mia e-efimerida i kati tetoio)

kai erxetai mia kainourgia, mia gomena pou einai kati dieuthintria i

kati tetoio. Ta ftiaxnei me ton ena ospou kati ginetai an thimamai

kala me mia alli kai auti meta ta ftiaxnei me ton filo tou kai sto telos

katalavainei oti autoi eixan tin eixan doulepsei alla sto telos ta

ksanaftiaxnei me ton enan kai thimamai kati xaraktiristiko einai to

tragoudi pou epaize polles fores stin tainia kai auto einai to

edwin McCain - I'll be (your crying shoulder)

Kai ektos apo auto (plz an to vrei kaneis) itan kai mia tainia pou prepei apo oti thimamai na tin eixe deiksei teli kalokairiou sto star. itan enas tipos pou ta eixe ftiaksei me mia gomena kai meta gnorise kai tin oikogeneia tis kai prepei na flertare kai me tin adefri tis ktl kai elege se kathenan apo autous diaforetikes istories gia ta idia pragmata px to amaksi tou thimamai oti elege se kapoia stigmi gia to poiima GOBLIN MARKET kai oti i tainia legotan kati san i apentani pleura tou paradeisou i kati tainia kai parepiptontos iparxei kai alli mia tainia me paromoia titlo alla kamia sxesi

Ρε παιδια εχω καταμπερδευτει με μια ταινια που λεγεται ερωτικα παιχνιδια.Απο οτι καταλαβα πρεπει να υπαρχουν 2 διαφορετικες ταινιες με τιτλο ερωτικα παιχνιδια.Κανονικα αν ηταν σωστη η μεταφραση δεν θα λεγοταν κανενα απο τα 2 ετσι.Εκτος και αν κανω λαθος.Οι ταινιες λεγοντε Wild things οπου απο οτι καταλαβα παντα εχει βγαλει και 2ο,εγω εχω δει το 2ο μονο,εχει δει κανεις το πρωτο,δεν ξερω αν ειναι συνεχεια του πρωτου το 2ο...και ο αλλος τιτλος Cruel intentions.Aπο οτι εχω καταλαβει το ξαναλεω πρεπει να ανηκουν στην ιδια κατηγορια και τα δυο ειναι ερωτικα θριλερ.Οταν ομως πηγα στο video club και ζητησα την ταινια με τιτλο Ερωτικα παιχνιδια κατευθειαν μου εδωσε το Wild things και ουτε με ρωτησε ακριβως για το ποια θελω...Υπαρχει καποιος που εχει δει τις ταινιες η ξερει κατι γιαυτες?Θα με βοηθουσε πολυ,ευχαριστω.

Λοιπον φιλε μου, στo Wild things (1998) παιζουν οι Matt Dillon,Kevin Bacon,Neve Campbell και Denise Richards και ειναι η ιστορια μιας κοπελας που κατηγορει αρχικα τον καθηγητη της για βιασμο και η ιστορια εξελισσεται απο εκει και περα με δολοπλοκιες,κτλ(ειχε και την περιφημη σκηνη του ''τριο'' μεταξυ Matt Dillon,Neve Campbell και Denise Richards ... ;) ) Το 2004 κυκλοφορησε το sequel με την Susan Ward στον ρολο της Denise Richards

Το Cruel intentions(1999) ειχε cast τους Sarah Michelle Gellar,Ryan Phillippe,Reese Witherspoon,Selma Blair και στηριζεται στη νουβελα του Choderlos de Laclos (οπως και το Dangerous Liaisons του Stephen Frears)Περιγραφει τη σχεση και τα ερωτικα παιχνιδια μεταξυ δυο αδερφων και τον ερωτα του ενος με μια κοπελα.(ειχδε την εξισου περιφημη σκηνη του φιλιου της Sarah Michelle Gellar με την Selma Blair... :p )

Οπως και το Wild Things, ειχε συνεχεια,και μαλιστα 2. (Η μια κυριολεκτικα πιο χαλια απο την αλλη... :mad: )

Το 2004 κυκλοφορησαν τα Wild things 2 και το Cruel intentions 3.

Τωρα βιαζομαι λιγο οποτε αν δεν σε βοηθησα αρκετα πες να γραψω μετα και αλλες λεπτομερειες!

Να προσθέσω και γω κάτι μιας και αναφέρθηκε μια από τις αγαπημένες μου ταινίες ως έφηβη :O

Cruel Intentions (1999)

Cruel Intentions 2 (2000)

Cruel Intentions 3 (2004)

Το πρώτο Cruel Intentions δε θα το έλεγα ερωτικό θρίλερ.Η ταινία περιγράφει τα παιχνίδια/στοιχήματα μεταξύ 2 ετεροθαλών αδερφών και τι συμβαίνει όταν αυτά ξεφεύγουν,όμως εμπεριέχει και συναισθηματισμούς.

Το 2ο δε βλέπεται και το 3 είναι ελαφρώς καλύτερο.

Το Wild things,θα το χαρακτήριζα όντως ερωτικό θρίλερ,μιας και έχει αρκετούς φόνους και αρκετό...ερωτισμό,οπότε θα σου το πρότεινα αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο είδος :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Το πρώτο Cruel Intentions δε θα το έλεγα ερωτικό θρίλερ.Η ταινία περιγράφει τα παιχνίδια/στοιχήματα μεταξύ 2 ετεροθαλών αδερφών και τι συμβαίνει όταν αυτά ξεφεύγουν,όμως εμπεριέχει και συναισθηματισμούς..........

Το 2ο δε βλέπεται και το 3 είναι ελαφρώς καλύτερο.

Αν και δεν ειναι ακριβως ερωτικο θριλερ,νομιζω οτι κανενας αλλος χαρακτηρισμος δεν περιγραφει εξισου καλα την ταινια.Εχει σιγουρα ερωτισμο,και γενικοτερα η ταινια εχει σκοτεινη-νοσηρη ατμοσφαιρα,οχι απο την αποψη του τρομου ,αλλα ως συμπεριφορες...(και κοινωνικη σιγουρα δεν τη λες! :p )

Το 2 δεν το θυμαμαι καλα ειναι η αληθεια,ομως θυμαμαι (..δυστυχως) το 3 και το ποσο απελπισμενος ημουν οσο το βλεπα!Μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι το σεναριο ηταν ενα "τουρλου" των αλλων δυο ταινιων,γραμμενο σε καμια δυο ωρες περιπου...Ποσο χειροτερο να ηταν το 2; :D

Υ.Γ:Μου φαινεται, ή εισαι η μονη mod "χωρις ηλικια";! :p (Πλακα κανω!)

Ναι όντως το Cruel Intetions 2 & 3 δεν βλεπόντουσαν...

το 1ο ειναι το καλύτερο... και μια απο τις αγαπημένες μου ταινίες....

ok thanks σε ολους,θα παω αυριο να τα ζητησω ετσι απο το video club,εγω τελικα εχω δει το cruel intetions1 και το wild things 2,τα μπερδεψα λιγακι.Τhanks και παλι.Παντως και τα 2 μου αρεσαν παρα πολυ...ειδικα μια σκηνη απο το wild things2 με την britney την maya και τον γιατρο.... :p

• 2 weeks later...

Μια ταινια με τον Γκαρυ Σινιζ .Ειμαστε στο μελλον και η Γη απειληται απο εξωγηινους .Ο Γκ. Σιν. ειναι επιστημονας που εχει ανακαλυψει ενα οπλο

που θα σωσει την Γη αλλα ,μετα απο μια εκδρομη στο δασος τον κατηγορουν οτι ειναι ρομποτ των εξωγηινων που θα ανατιναχθει (εχει μια βομβα μεσα του)και προσπαθει να καταλαβει τι συμβαινει και να σωθει.Το τελος εχει μεγαλη ανατροπη και οχι happy end.

Θυμαται καποιος τον τιτλο;Δεν πρεπει να ειναι πανω απο δυο ετων ταινια.

Ευχαριστω.