Jump to content

Qtek 8020

harryal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 933
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kalispera se olous

eimai kenourios sto forum kai skeftomai na agorasw to 8020

8elw na ma8w omos an to destinator3 (ploigos) douleuei sto 8020 .

euxaristo

oxi to destinator 3 einai gia ppc. to destinaror sp doulevei mono sto 8020

Με ποιο τρόπο στέλνουμε sms μία κάρτα επαφής; Ή έστω έναν τηλεφωνικό αριθμό από τις επαφές μας χωρίς να τον ξαναγράφουμε;

Ευχαριστώ προκατ.

Με ποιο τρόπο στέλνουμε sms μία κάρτα επαφής; Ή έστω έναν τηλεφωνικό αριθμό από τις επαφές μας χωρίς να τον ξαναγράφουμε;

Ευχαριστώ προκατ.

http://www.airfagev.com/downloads1.asp?id=118 (katapliktiko)

Ευχαριστώ πολύ, κατέβασα τα αρχεία. Μήπως μπορείς να μου πεις τι κάνω στη συνέχεια; Τα δύο δεν μπορεί να αναγνωρίσει ο υπολογ. με τι πρόγραμμα να τα ανοίξει. Το τρίτο είναι dreamweaver. Σωστά;

Και πάλι ευχαριστώ και συγνώμη για το μπελά.

Ευχαριστώ πολύ, κατέβασα τα αρχεία. Μήπως μπορείς να μου πεις τι κάνω στη συνέχεια; Τα δύο δεν μπορεί να αναγνωρίσει ο υπολογ. με τι πρόγραμμα να τα ανοίξει. Το τρίτο είναι dreamweaver. Σωστά;

Και πάλι ευχαριστώ και συγνώμη για το μπελά.

einai arxeio .cab peraseto sto thlefono me to activesync kai trexto apo ekei. ;)

Αυτο που χρειαζεσαι ειναι το typhoonNbfTools v0.3 που θα βρεις στο spv-developers. εκει θα βρεις και τις οδηγιες για το τι χρειαζεται να κανεις για να επιστρεψεις στην παλια σου rom.σε γενικες γραμμες αυτο που κανεις ειναι να ανοιγεις τη rom με το παραπανω εργαλειο της αλλαζεις καποια δεδομενα και μετα σε αφηνει και παλι να φλασαρεις το τηλεφωνο σου.
Στο link που έδωσε ο Arisme κάνει αναφορά για αγγλικές οδηγίες αλλά κλικάρωντας μεταφέρομαι κάπου τελείως άσχετα.
Το typhoonnbftools. χρησιμοποιωντας το μπορεις να επιστρεψεις σε οποια rom θελεις εσυ. αν δεν σε αφησει απ'ευθειας ισως να χρειαστει να flashαρεις τον bootloader σε μικροτερη version και μετα να προχωρησεις.
Τι εννοείς; flashαρεις τον bootloader
Τωρα λογικα εχεις spl version 2.xx ενω αν θελεις να γυρισεις σε παλιοτερη αν θυμαμαι καλα πρεπει να γυρισεις σε version 1.xx
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω.

Βέβαια δεν είχα χρόνο να απαντήσω λόγο διακοπών. Τώρα όμως έρχομαι αντιμέτωπος με έναν νέο γολγοθά. Πως απαλλαχτώ από την τελευταία αναβάθμιση που μας πρόσφερε η ανιπρωσοπεία. Με τη βοήθεια του TyphoonNBFTools_0.3 ανοίγω το Qtek8020-2.1.32.23-GR-1.2.2.exe ύστερα αυτά που εμφανίζονται είναι σε ακατανόητη γλώσσα. Απορώ και οι υπόλοιποι τη κάνατε μετά από αυτό το συμβάν;

Κατεβάζω ένα πρόγραμμα που είναι σε μορφή Zip. Δε μπορώ να καταλάβω τι κάνω μετά ώστε να τρέξει στο κινητό. Το μεταφορτώνω έτσι; Το κάνω EXTRACT και μετά μεταφορτώνω τα επι μέρους προγράμματα; Σε ποιο φάκελλο;

Συγνώμη για το στραβαδισμό και ευχαριστώ προκαταβολικά.

Κατεβάζω ένα πρόγραμμα που είναι σε μορφή Zip. Δε μπορώ να καταλάβω τι κάνω μετά ώστε να τρέξει στο κινητό. Το μεταφορτώνω έτσι; Το κάνω EXTRACT και μετά μεταφορτώνω τα επι μέρους προγράμματα; Σε ποιο φάκελλο;

Συγνώμη για το στραβαδισμό και ευχαριστώ προκαταβολικά.

προφανως το αρχειο που κατεβασες δεν ειναι zip ή rar, αλλα cab!! αν ειναι οντως ετσι δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα και απλα το βαζεις το αρχειο στο κινητο και το τρεχεις απο κει!!

για να μην μπερδευεσαι, επελεξε απο τις επιλογες του προγραμματος συμπιεσης που χρησιμοποιεις(μαλλον το winrar εχεις οπως ολοι) να μην σου ανοιγει τα cab ωστε να μπορεις να το ξεχωριζεις πολυ ευκολα απο το εικονιδιο ή ακομα καλυτερα επελεξε απο τις επιλογες των windows να σου δειχνει τις καταληξεις των αρχειων!!

Για πείτε μου ρε παιδιά, μόνο εγώ έχω πρόβλημα με την τελευταία αναβάθμιση?

Αλλαγή στο media player δεν είδα αφού αρχεία που δε μου έπαιζε πριν δε μου παιζει και τωρα, ενώ ταυτόχρονα με δυσκολεύει η ύπαρξη της βιβλιοθήκης (θα προτιμούσα το παλιό interface).

Σχετικά με το πρόβλημα με το gprs που ενεργοποιείται μετά από mms και μένει συνεχώς ενεργό, έκανα κάποιες ρυθμισεις που είχα διαβάσει εδώ, αλλά δεν είδα βελτίωση.

Και ένα άλλο προβλημα που με νευριάζει. Ο ήχος του joystick, όταν κινούμαι στα μενού, δεν ακούγεται, εκτός αν κάνω δύο ή παραπάνω συνεχόμενες κινήσεις. Το εμφανίζει έπειτα από 2-3 μέρες λειτουργίας και μετά πρέπει να το επανεκκινήσω για να παίξε κανονικά... :mad:

• 3 weeks later...

Παιδιά, επειδή ψάχνω να αγοράσω Qtek 8020, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Τα προγράμματα που μπορούν να εγκατασταθούν στο κινητό, εγκαθίστανται στη μνήμη του κινητού ή μπορούν να εγκατασταθούν σρην κάρτα μνήμης?

Αν εγκαθίστανται στη μνήμη του κινητού τότε να υποθέσω ότι η κάρτα μνήμης χρησιμεύει μόνο για αποθήκευση mp3 και γενικά multimedia.

Sorry αν η ερώτηση είναι χαζή, αλλά δεν είχα ποτέ smartphone και έχω αρκετές άλυτες (χαζές ή μη) ερωτήσεις. :O

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση.

ΥΓ: αν γνωρίζετε κάποιον που να πουλάει 8020 σε normal τιμή, ενημερώστε με ;)

Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5, Apple iPhone 4, Apple iPhone 3GS, Samsung Galaxy S, Apple iPhone 3GS, Nokia 5530, Sony Ericsson G900, O2 XDA Ignito, HTC P3300, Nokia E51, Nokia N70, Nokia 6131, Sony Ericsson W800i, Samsung SGH-D500, Qtek 8020, Nokia 6230i, Samsung SGH-E700, Sony Ericsson T630, Nokia 7210, Nokia 8210, Panasonic GD90, Ericsson GF 768, Ericsson GA 628

Μπορούν να εγκατασταθούν είτε στην εσωτερική είτε στην κάρτα μνήμης.

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης βγαίνει ένα μύνημα που δέιχνει πόση μνήμη χρειάζεται το πρόγραμμα που θα εγκαταστήσεις, πόση ελεύθερη εσωτερική μνήμη έχει το τηλέφωνο, πόση ελεύθερο χώρο έχει η κάρτα μνήμης και διαλέγεις εσύ που θα την εγκαταστήσεις.

Namasté,

george

Τυχαίνει σε κανέναν να ¨κολάει¨ αρκετά συχνα σε εισερχόμενες κλήσεις μετά την τελευταία αναβάθμιση;;; και για να ¨ξεκολήσει¨ πρέπει να βγάλεις την μπαταρία;;;

Γεια σας παιδιά,προκειται να παρω ενα κινητο,κ ειμαι αναμεσα σε 2,το motorola Mpx220 κ το Qtek 8020.Ποσο κάνει το 8020 κ στα πόσα Mhz τρέχει το Mpx220?Ειναι ερωτησεις ζωτικης σημασιας..Ευχαριστω προκαταβολικα,να στε παντα καλα κ ευτυχισμένοι!

Πατάς τα 2 softkeys δλδ το 2 μαύρα κουμπία που χρησιμοποιείς σε κατάσταση αναμονή

το 1 για να μπεις στο μενού και το άλλο να πας στις επαφές μαζί με το on/off button.

Δλδ 2 softkeys + on/off button

Θα σου εμφανίσει μια μαύρη οθόνη και μετά

εσύ θα πρέπει να πατήσεις το 0 για λίγα δευτερόλεπτα!

Και είσαι οΚ!

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Γεια σας παιδιά,προκειται να παρω ενα κινητο,κ ειμαι αναμεσα σε 2,το motorola Mpx220 κ το Qtek 8020.Ποσο κάνει το 8020 κ στα πόσα Mhz τρέχει το Mpx220?Ειναι ερωτησεις ζωτικης σημασιας..Ευχαριστω προκαταβολικα,να στε παντα καλα κ ευτυχισμένοι!

Οι επεξεργαστές των δύο κινητών ''τρέχουν'' στα 200mhz

απλά επειδή τα είχα και τα δύο το 220 είναι λίγο πιο

γρήγορο από το 8020.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Πατάς τα 2 softkeys δλδ το 2 μαύρα κουμπία που χρησιμοποιείς σε κατάσταση αναμονή

το 1 για να μπεις στο μενού και το άλλο να πας στις επαφές μαζί με το on/off button.

Δλδ 2 softkeys + on/off button

Θα σου εμφανίσει μια μαύρη οθόνη και μετά

εσύ θα πρέπει να πατήσεις το 0 για λίγα δευτερόλεπτα!

Και είσαι οΚ!

Eυχαριστω πολυ!

Xairetw!

Mou symbainei to exhs periergo pou k pou...

Xrhsimopoiw ws hxo klhshs arxeio wma (opws oi perissoteroi fantazomai) k gia mynhma kapoio apo aytous pou eixe hdh mesa to kinhto.

Kapoies fores omws, otan me kaloun, anti na akoustei o hxos pou exw, akougetai enas sunexomenos hxos polu dynatos san parasita radiofwnou!!! Oxi tipota allo, tromazei k o kosmos trigyrw! Proxtes to ekane k se mhnyma. Elega mhpws to ephreazei to oti einai energopoihmeno to BT, alla ayto me to mynhma to ekane enw to BT htan apenergopoihmeno.

Exei symbei ayto se kapoion? Kammia idea tou ti mporei na ftaiei?

Eyxaristw ek twn proterwn!

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Xrhsimopoiw ws hxo klhshs arxeio wma.

Kapoies fores omws, otan me kaloun, anti na akoustei o hxos pou exw, akougetai enas sunexomenos hxos polu dynatos san parasita radiofwnou!!! mhpws to ephreazei to oti einai energopoihmeno to BT

Exei symbei ayto se kapoion? Kammia idea tou ti mporei na ftaiei?

το πάθενα και εγώ μερικές φορές παλιά τώρα όμως όχι.Δεν ξέρω τι μπορει να φταίει.Dεν είχα σκεφτεί ότι μπορει να φταίει το bt αν και τις περισσότερες φορές το πάθενα όταν χρησιμοποιούσα το bt handsfree.Τώρα δεν το χρησιμοποιώ και δεν το κάνει ποτέ.Μπορεί να τελικά να έχει κάποια επίδραση το ανοιχτο bt

Παιδια πηρα το 8100.Μου κανει το εξης.Μολις ανοιγω καποια photo δεν ξαναβγαινει μετα στην "εκθεση".Κολλαει και βγαινει μονο με το κοκκινο τηλεφωνακι και φυσικα οταν ξαναμπω μου εχει ανοιχτη τη photo.

Yπαρχει κανενα προγραμμα να τις ανοιγω απο αλλου?

υγ)Εμενα ειναι η εκδοση της TMobile,το SDA κι εχω περασει τα ελληνικα στο μενου.

ΜΑΧ.

Βάλε το SmartExplorer που θα βρεις εδώ και θα λυθούν τα προβλήματα. Υποστηρίζει αποστολή μέσω Bt και ir.

Φιλε μου δεν βρηκα το προγραμματακι στο link σου.Μηπως μπορεις να μου το στειλεις εσυ η καποιος αλλος σε pm?

ΜΑΧ.