nikoleon Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Όχι δεν έχει θήκη μεταφοράς... Χμμμμ... Μήπως τότε έχει δοκιμάσει κανείς κάποια οριζόντια θήκη ζώνης κάποιας άλλης μάρκας (orbit, samsonite, κ.α.) που να του ταιριάζει καλά; Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Κάτι άλλο που δεν παρατηρήθηκε,είναι ότι η ταχύτητα του επεξεργαστή μας είναι κατά πολύ χαμηλότερη από τα 200Mhz. Μπορείτε να το διαπιστώσετε στον Betaplayer Options-9 Settings-General Clock Speed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι λογικό, αλλά χωρίς να έχω εγκατεστημένα προγράμματα στο κινητό, έχω ελεύθερα χώρο μόνο 4,33 MB! Έσβησα να τα πάντα και άφησα μόνο δεδομένα μόνο σε contacts και calendar για να μείνει αυτός ο χώρος... Κατάλαβα ότι χρειάζομαι μια 512 rs-sd άμεσα, αλλά ρε παιδιά, όλοι τόσο χώρο διαθέσιμο έχετε...;;; :blink: Φίλε @ngel προφανώς έχεις αφήσει ανοικτές εφαρμογές. Για να το δεις πήγαινε:Έναρξη>Διαχ.συστήματος>Διαχείρηση εφαρμογών. Για να κλείσεις τις ανοιχτές εφαρμογές : μενού>4. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Φίλε @ngel προφανώς έχεις αφήσει ανοικτές εφαρμογές. Για να το δεις πήγαινε:Έναρξη>Διαχ.συστήματος>Διαχείρηση εφαρμογών. Για να κλείσεις τις ανοιχτές εφαρμογές : μενού>4. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, όμως εννοώ τη storage (flash) memory! Η οποία χωρίς να εγκαταστησω άλλα προγράμματα πήγε στα 2 ΜΒ τωρα που το κοιτάω! Η διαθέσιμη μνήμη btw όταν κλείσω όλες τις εφαρμογές είναι 7.004 kb! Πως μπορώ να ελευθερώσω χώρο για να εγκαταστήσω κάποια προγράμματα..;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Κάτι άλλο που δεν παρατηρήθηκε,είναι ότι η ταχύτητα του επεξεργαστή μας είναι κατά πολύ χαμηλότερη από τα 200Mhz. Μπορείτε να το διαπιστώσετε στον Betaplayer Options-9 Settings-General Clock Speed Πραγματικά εμένα μου δίχνει ότι η ταχύτητα του επεξεργαστή (Qtek 8020) είναι στα 173mhz!!! Δλδ μας κορόιδεψαν; Είναι σίγουρα έγκυρα τα στοιχεία που δίνει ο beta player? Μήπως υπάρχει κάποιο λάθος; Γιατί για να λέει 200mhz και η πραγματική ταχύτητα να είναι 173mhz;;; :cry: :cry: :wacko: :blink: :X Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εμένα μου βγάζει 170Mhz.. Μούφα πρέπει να είναι, αφού σε κάθε έναν βγάζει και άλλο νούμερο. Αφού παίζει DivX κανονικά πάντως - ακόμα και με άλλες εφαρμογές ανοιχτές - εμένα μου κάνει :P Όσον αφορά την μνήμη του κινητού, αυτή που ανακοινώνει ο File Explorer δεν είναι ολόκληρη. Εγώ συνήθως έχω 7-9MB free, στην πραγματικότητα όμως είναι περισσότερη. Απλά τα Windows την μοιράζουν σε 2 κομμάτια, την storage και αυτή που χρησιμοποιούν τα προγράμματα όταν τρέχουν - έτσι δεν φαίνεται όλη. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Θήκη μεταφοράς για Qtek 8010/8020 θα βρείτε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Χμμμμ... Μήπως τότε έχει δοκιμάσει κανείς κάποια οριζόντια θήκη ζώνης κάποιας άλλης μάρκας (orbit, samsonite, κ.α.) που να του ταιριάζει καλά;Exo mia covertec kai einai para ma para poli kali. mia prepei na einai gia to kinito mas apo afti ti marka alla den xero an iparxei stin Ellada alla giati n amin iparxei Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, όμως εννοώ τη storage (flash) memory! Η οποία χωρίς να εγκαταστησω άλλα προγράμματα πήγε στα 2 ΜΒ τωρα που το κοιτάω! Η διαθέσιμη μνήμη btw όταν κλείσω όλες τις εφαρμογές είναι 7.004 kb! Πως μπορώ να ελευθερώσω χώρο για να εγκαταστήσω κάποια προγράμματα..;;; Μάλιστα... και εμένα η Storage Memory είναι στα 2MB... 1.4MB για την ακρίβεια. Η Program Memory όμως είναι 21.62 MB (16 used, 5 free). Επίσης, η Storage (FLASH) είναι 27.98 (11 used, 16 free) και η 256 SD μου είναι 157used, 83free. Όπως και θα κατάλαβες, το κινητό μας έχει 2 σετάκια μνήμης (χωρίς να υπολογίζουμε την SD). Μεγάλη σημασία έχει η Storage (FLASH) και η SD σου. Εφόσον δεν έχεις βάλει τίποτα στο κινητό αποκλείεται να μην μπορείς να εγκαταστήσεις προγράμματα - μιλάμε για ~60mb συνολικού χώρου. Άμα εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα θα σε συμβούλευα να επιχειρήσεις ένα hard reset (κλείσε το κινητό, κράτα πατημένα τα 2 μαύρα soft-keys και πάτα το Power button μέχρι να ανάψει η οθόνη και μετά πάτα 0). Φυσικά θα σβηστούν τα πάντα. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Να σαι καλά φίλε μου! Το κακό είναι ότι όλα αυτά τα ξέρω! Και γι αυτό μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι βλέπω μόνο 2 ΜΒ πλέον ελεύθερα! Θα κάνω το βράδυ ένα hard reset ξανά, για να δούμε αν αλλάξει κάτι! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Κάτι ακόμα! Τα 256 ΜΒ rs-sd είναι αρκετά, ή να πάω κατευθείαν για 512..;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Κάτι ακόμα! Τα 256 ΜΒ rs-sd είναι αρκετά, ή να πάω κατευθείαν για 512..;;; Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες σου ;) Εγώ αυτή τη στιγμή έχω μια 256ρα και είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν θα έλεγα όχι σε περισσότερη. Ακόμα και το 1 gb αξίζει τα λεφτά του, αφού κοστίζει λιγότερο από 100 ευρώ. Σκέψου τι θέλεις να βάζεις στην μνήμη σου και πράξε ανάλογα. Άμα δεν μπορείς να αποφασίσεις σου προτείνω την 512, αφού δίνει αρκετό χώρο σε λογική τιμή :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Βρήκα άλλες 2 λεπτομέρειες που μου παίζουν τα νεύρα... :mad: 1ον: Όταν παίρνω μήνυμα ακούγεται ο ήχος που έχω βάλει κανονικά αλλά δεν σταματάει όταν διαβάσω το μήνυμα! Συνεχίζεται μέχρι να τελειώσει... Τι είναι αυτό? 2ον: Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν υπάρχει κάποιο κουμπί που να κάνει σίγαση τον ήχο (όπως το παλιό καλό μου Nokia 8310!) παρά μόνο η απόρριψη... :!: Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με please!! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Βρήκα άλλες 2 λεπτομέρειες που μου παίζουν τα νεύρα... :mad: 1ον: Όταν παίρνω μήνυμα ακούγεται ο ήχος που έχω βάλει κανονικά αλλά δεν σταματάει όταν διαβάσω το μήνυμα! Συνεχίζεται μέχρι να τελειώσει... Τι είναι αυτό? 2ον: Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν υπάρχει κάποιο κουμπί που να κάνει σίγαση τον ήχο (όπως το παλιό καλό μου Nokia 8310!) παρά μόνο η απόρριψη... :!: Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με please!! :!: για το πρωτο δεν μπορω να βοηθησω γιατι συνηθως εχω τον default ηχο ή καποιο αλλο πολυ συντομο, οποτε δεν προλαβαινω να το διαβασω μεχρι να τελειωσει. για το δευτερο ομως δοκιμασε να πατησεις το πληκτρο εντασης(vol+-) και ο ηχος θα σταματησει χωρις να τερματιστει η κληση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Τι ήθελα και είπα κακά λόγια για το κινητό μου και παρεξήγησε...?! Βοήθεια! Έκλεισα το κινητό μου για να το ξανανοίξω και εκεί που λέει Windows Mobile κολάει λίγη ώρα και μετα κάνει επανεκίνηση... Και πάλι από την αρχή... Έβγαλα και την μπαταρία και το ξανάνοιξα αλλά παλι το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Δυστυχώς το μόνο που σε σώνει είναι ένα hard reset. EDIT:Απαντάω στην παρακάτω ερώτηση σου. Όπως είσαι πατάς ταυτόχρονα τα 2 softkey, ύστερα ακολουθείς τις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Δυστυχώς το μόνο που σε σώνει είναι ένα hard reset. Ακόμα επανεκινήσεις κάνει το κινητό...Μα τι φταίει? Εγώ δεν πείραξα απολύτως τύποτα... Τα δεδομένα μου τα έχω κάνει backup με το sprite άρα δεν θα έχω πρόβλημα ε? Πώς κάνω hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Ακόμα επανεκινήσεις κάνει το κινητό...Μα τι φταίει? Εγώ δεν πείραξα απολύτως τύποτα... Τα δεδομένα μου τα έχω κάνει backup με το sprite άρα δεν θα έχω πρόβλημα ε? Πώς κάνω hard reset? Κλείστο και βγάλε την μπαταρία για λίγη ώρα. Άμα έχεις miniSD δοκίμασε να το ξεκινήσεις 1-2 φορές χωρίς αυτή. Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ όταν αγόρασα την miniSD μου. Μόλις την έβαλα το κινητό άρχισε να κάνει συνέχεια επανεκκίνηση. Αφού το ανοιγόκλεισα μερικές φορές, έβγαλα την miniSD, το άνοιξα, ξαναέκανε μόνο του επανεκκίνηση, ξαναέβαλα την miniSD μέσα, το άφησα λίγο χωρίς την μπαταρία και μετά δούλεψε κανονικά. Έτσι γλύτωσα και το reset, δοκίμασε το και εσύ μπορεί να είσαι τυχερός :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Έβγαλα και την sd έκανα και χίλιεςδυο επανεκιννήσεις... Δεν φτιάχνει... Καμμία άλλη συμβουλή? Να κάνω Hard Reset μήπως? πώς ακριβώς θα το κάνω? και τι ενέργειες θα πρέπει να κάνω μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Έβγαλα και την sd έκανα και χίλιεςδυο επανεκιννήσεις... Δεν φτιάχνει... Καμμία άλλη συμβουλή? Να κάνω Hard Reset μήπως? πώς ακριβώς θα το κάνω? και τι ενέργειες θα πρέπει να κάνω μετά? Περίεργο.. Σου κόλλησε για τα καλά.. Για να κάνεις reset: Κλείσε το κινητό. Κράτα πατημένα τα 2 μαύρα soft keys που είναι κάτω από την οθόνη και πάτα το power button μέχρι να ανάψει η οθόνη. Μόλις ανάψει θα εμφανιστεί ένα μήνυμα το οποιο λέει να πατήσεις το "0" για να κάνεις hard reset. Άσε όλα τα κουμπιά και πάτα το "0", περίμενε μέχρι να τελειώσει (θα κάνει κάποια ώρα) και είσαι έτοιμος... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ όταν αγόρασα την miniSD μου.Ποίας μάρκας είναι η κάρτα που στο έκανε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Ποίας μάρκας είναι η κάρτα που στο έκανε αυτό; Ελπίζω να μην έχει πάρει Kingston ο φίλος :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Εμένα πάντως είναι η miniSD της Sandisk. Αλλά δεν πιστεύω ότι φταίει αυτή γιαυτό. Έκανα το hard reset και όλα δουλεύουν ρολόι... Το μόνο που μου παίζει τα νεύρα (το θυμήθηκα όταν είδα πόσο καλό είναι το Τ9 που έχουν τα αγγλικά, πρίν βάλω το ελληνικό patch) είναι ότι έχω το imate και εμένα δεν έχει Τ9... Πολύ σπαστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Μήπως είμαι ο μόνος που δε βρίσκω πως να το βάλω σε flight mode ή θέλει κάποιο έξτρα πρόγραμμα γι'αυτό; btw, το τηλέφωνο είναι άψογο, η υψηλή του φορητότητα κυρίως (πέρα από τις υπόλοιπες δυνατότητές του) είναι λόγος να με κάνει να πουλήσω το S100. Ακόμα βέβαια έχω κάποια ψιλοπροβληματάκια με το νέο λειτουργικό, αλλά θέμα χρόνου είναι, θα το μάθω κι αυτό (τι διάολο, εδώ έμαθα από ppc, εδώ θα κολλήσουμε?) ;) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Μήπως είμαι ο μόνος που δε βρίσκω πως να το βάλω σε flight mode ή θέλει κάποιο έξτρα πρόγραμμα γι'αυτό; btw, το τηλέφωνο είναι άψογο, η υψηλή του φορητότητα κυρίως (πέρα από τις υπόλοιπες δυνατότητές του) είναι λόγος να με κάνει να πουλήσω το S100. Ακόμα βέβαια έχω κάποια ψιλοπροβληματάκια με το νέο λειτουργικό, αλλά θέμα χρόνου είναι, θα το μάθω κι αυτό (τι διάολο, εδώ έμαθα από ppc, εδώ θα κολλήσουμε?) ;) Αν πατήσεις το power button μια φορά θα σου ανοίξει ένα μενού που θα έχει την χρήση σε αεροπλάνο που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts