GiannisSma Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Οι δυο συσκευές που έδωσα σήμερα δεν έχουν δίκτυο. Τοποθετημένες σωστά σιμ και ενεργοποιημένες από ρυθμίσεις! Καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Οι δυο συσκευές που έδωσα σήμερα δεν έχουν δίκτυο. Τοποθετημένες σωστά σιμ και ενεργοποιημένες από ρυθμίσεις! Καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει?? Ψαξε τα IMEI,αμα δεν πιανουν βαλε σε λειτουργια πτησης για 1-2 λεπτα και κλεισε την. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Οι δυο συσκευές που έδωσα σήμερα δεν έχουν δίκτυο. Τοποθετημένες σωστά σιμ και ενεργοποιημένες από ρυθμίσεις! Καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει?? Φλασαρες ρομ και στα 2? Πριν το φλασαρισμα λειτουργούσαν? Τσέκαρε αν χαθηκαν τα ΙΜΕΙ με το φλασαρισμα. Αν ναι, δοκίμασε να ξαναπεράσεις τη ρομ. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλημέρα σας! Flashara πάλι το δικό μου σήμερα με την διαδικασία που έγινε και τις προηγούμενες φορές και τώρα μου βγάζει και εμένα την ένδειξη Μη έγκυρο ΙΜΕΙ έκανα αυτό που λέει ο Νικόλας αλλά πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλημέρα σας! Flashara πάλι το δικό μου σήμερα με την διαδικασία που έγινε και τις προηγούμενες φορές και τώρα μου βγάζει και εμένα την ένδειξη Μη έγκυρο ΙΜΕΙ έκανα αυτό που λέει ο Νικόλας αλλά πάλι τίποτα. Κατι με τα Imei παιζει; Το εχεις παρει backup ωστε να το περασεις; Γυρνα στην προηγουμενη ρομ και προσπαθησε να το διορθωσεις.Αμα διορθωσεις το δικο σου,κοιταξε και με τα αλλα 2 τι γινεται. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 (edited) Καλημέρα σας! Flashara πάλι το δικό μου σήμερα με την διαδικασία που έγινε και τις προηγούμενες φορές και τώρα μου βγάζει και εμένα την ένδειξη Μη έγκυρο ΙΜΕΙ έκανα αυτό που λέει ο Νικόλας αλλά πάλι τίποτα. Είσαι σίγουρος ότι φλασαρεις τη σωστή ρομ? Όπως είχε αναφερθεί και παλαιότερα υπάρχουν versions με διαφορετικους επεξεργαστες. Βρες και βάλε τη ρομ που είχε το κινητό όταν το πήρες. Όταν βάλεις τη σωστή ρομ λογικά τα ΙΜΕΙ θα επανέλθουν. Edited July 14, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 παιδια καλησπερα τελικα μπορει να μου πει καποιος πως βγαζουμε το google search απο την αρχικη οθονη του κινητου και ποια ρυθμιση ειναι να το κανω??εχω ρομ λολιποπ επανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Κατι με τα Imei παιζει; Το εχεις παρει backup ωστε να το περασεις; Γυρνα στην προηγουμενη ρομ και προσπαθησε να το διορθωσεις.Αμα διορθωσεις το δικο σου,κοιταξε και με τα αλλα 2 τι γινεται. Είσαι σίγουρος ότι φλασαρεις τη σωστή ρομ? Όπως είχε αναφερθεί και παλαιότερα υπάρχουν versions με διαφορετικους επεξεργαστες. Βρες και βάλε τη ρομ που είχε το κινητό όταν το πήρες. Όταν βάλεις τη σωστή ρομ λογικά τα ΙΜΕΙ θα επανέλθουν. Πέρασα και την rom από το needrom.com αλλά και αυτή από το blog του geekbuying. Ψάξε ψάξε στο google βρήκα πολλά και τελικά έχω σήμα ακολουθώντας αυτό εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391458 και τις οδηγίες στο #2 με το κενό στο ΑΤ +.. και όχι ΑΤ+.. δούλεψε κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 μια απαντηση για το ποστ 307 κανεις δεν ξερει??η να το εχει ψαξει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 μια απαντηση για το ποστ 307 κανεις δεν ξερει??η να το εχει ψαξει?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6213295#post6213295 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 παιδια 3 ερωτησεις..τελικα βρηκαμε ακρη με το θεμα της ταπετσαριας ωστε να βαλουμε φωτο???....και πως μπορω να βαλω πανω απο 2 ξυπνητηρια να δουλευουν??απο οτι βλεπω μονο 2 εχει ετοιμα .....θελω να βαλω και τριτο αλλα πως???και οταν χτυπαει με ποια κουμπια το κλεινω το ξυπνητηρι??......και αμα τελικα αλλαξω ρομ και παω κιτ κατ θα χασω τα ιμει και το σημα??γιατι διαβαζω οτι υπαρχουν προβληματα με ιμει και σημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 παιδια 3 ερωτησεις..τελικα βρηκαμε ακρη με το θεμα της ταπετσαριας ωστε να βαλουμε φωτο???....και πως μπορω να βαλω πανω απο 2 ξυπνητηρια να δουλευουν??απο οτι βλεπω μονο 2 εχει ετοιμα .....θελω να βαλω και τριτο αλλα πως???και οταν χτυπαει με ποια κουμπια το κλεινω το ξυπνητηρι??......και αμα τελικα αλλαξω ρομ και παω κιτ κατ θα χασω τα ιμει και το σημα??γιατι διαβαζω οτι υπαρχουν προβληματα με ιμει και σημα.. Ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος δεν μπορούνε να αλλάξουμε στην λολιλοπ. Ξυπνητήρι πατάς το + που έχει στην μέση και βάζεις όσα θες. Για να το κλείνεις με κουμπί πας στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριού και βάζεις το κουμπί έντασης τι να κάνει. Όσο για αυτά που διάβασες για το IMEI είναι λόγο του ότι στο flash tool επέλεγα format + download και όχι σκέτο download οπότε και σε kitkat να πας δεν θα έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος δεν μπορούνε να αλλάξουμε στην λολιλοπ. Ξυπνητήρι πατάς το + που έχει στην μέση και βάζεις όσα θες. Για να το κλείνεις με κουμπί πας στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριού και βάζεις το κουμπί έντασης τι να κάνει. Όσο για αυτά που διάβασες για το IMEI είναι λόγο του ότι στο flash tool επέλεγα format + download και όχι σκέτο download οπότε και σε kitkat να πας δεν θα έχεις θέμα. οποτε στην κιτ κατ αμα παω λογικα θα μπορω να αλλαξω ταπετσαρια??και να βγαλω και το google search απο την οθονη οπως και στις αλλες κιτ κατ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 (edited) Αν αναφέρεσαι στην οθόνη κλειδώματος ναι θα μπορείς να αλλάξεις ταπετσαρία. Στη λολιποπ μόνο δεν μπορείς γιατί έχει βγει η επιλογή από την google. Στην συγκεκριμένη κιτκατ δεν ξέρω τι launcher έχει και αν υπάρχει η μπάρα και αν φεύγει. Βάλε Nova launcher και θα είσαι εντάξει με την μπάρα! Άσε που είναι πολύ πιο γρήγορος, προσαρμοσιμος και έχεις πολλές επιλογές και πιάνει και λίγη ραμ. Edited July 15, 2015 by GiannisSma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Δεν νομίζω ότι έχει βγάλει την επιλογή αλλαγής ταπετσαρίας κλειδώματος η Google στο lollipop.Και σε LG G2 και σε SONY Z1 που έχω μπορείς να βάλεις ό,τι θες.Μάλλον η κατασκευαστρια εταιρεία του κινητού έχει βάλει περιορισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Δεν νομίζω ότι έχει βγάλει την επιλογή αλλαγής ταπετσαρίας κλειδώματος η Google στο lollipop.Και σε LG G2 και σε SONY Z1 που έχω μπορείς να βάλεις ό,τι θες.Μάλλον η κατασκευαστρια εταιρεία του κινητού έχει βάλει περιορισμό. Στην pure Android lollipop που φοράει η συσκευή μας και που δίνει η google δεν υπάρχει αυτή η επιλογή για ταπετσαρία στην lock screen. Η κάθε εταιρία που παίρνει την pure έκδοση από την google διαμορφώνει το ui περνάει τις εφαρμογές της και τις επιλογές της! Γιαυτό και στις συσκευές που λες υπάρχει η επιλογή επειδή η lollipop έχει επεξεργαστεί από την εκάστοτε εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Στα μειονεκτήματά του για τις λίγες μέρες που το χρησιμοποιώ, μέχρι να το δώσω, εντοπίζω την χαμηλή ένταση του ακουστικού, όπως και την μέτρια ποιότητα του ηχείου. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 και βεβαια τα αναγλυφα γραμματα με το ονομα της φιρμας στο πισω μερος της συσκευης, εχουν αρχισει ενα ενα, να μας αφηνουν χρονια! :mad: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Παιδια εμενα παντως με pure android και μονο root δουλευει τελεια Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Μα δεν είπε κάποιος ότι δεν δουλεύει καλά, απλώς επισημαίνουμε τα μειονεκτήματά του. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Στα μειονεκτήματά του για τις λίγες μέρες που το χρησιμοποιώ, μέχρι να το δώσω, εντοπίζω την χαμηλή ένταση του ακουστικού, όπως και την μέτρια ποιότητα του ηχείου. Συμφωνώ..! και βεβαια τα αναγλυφα γραμματα με το ονομα της φιρμας στο πισω μερος της συσκευης, εχουν αρχισει ενα ενα, να μας αφηνουν χρονια! :mad: Το σκέφτηκα στο πρώτο άνοιγμα στο καπάκι μη κάνει καμιά μεγάλη καμπύλη το πλαστικό και φύγουν! Ευτυχώς ακόμα τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Στα μειονεκτήματά του για τις λίγες μέρες που το χρησιμοποιώ, μέχρι να το δώσω, εντοπίζω την χαμηλή ένταση του ακουστικού, όπως και την μέτρια ποιότητα του ηχείου. Με κάποιες αλλαγές στις τιμές θα βελτιωθεί λογικά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 προσεχε με τις τιμες τι θα πειραξεις μονο και καψεις κανα ηχειο... και σε μενα απο πισω δεν λεει πλεον blackview, λειπουν 2 γραμματα αλλα το κινητο για τα 55ευρω που το πηρα τα σπαει ! για να δουμε αν και ποτε θα ξανανοιξουν οι αγορες απο εξωτερικο να χτυπησω ενα ακομα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Μαφια ακριβως για 55 ευρω οχι vfm αλλα σουπερ. Και οπως φαινεται η εταιρια ειναι ανερχομενη και δυνατη ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια μια ερωτηση το κουμπι για το gps εχει τρεις θεσεις κλειστο αναμενω και το ενδιαμεσο .Στο ενδιαμεσο τι ακριβως κανει Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Ξέρει κανένας τι είναι αυτό? [ATTACH]63118[/ATTACH] Μου το βγάζει από χθες κάθε φορά που πάω να ξεκλειδώσω το κινητό και μετά πρέπει να πατήσω τα κουμπιά που λέει και ανοίγει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts