PhoneKiller1629400551 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Βλεπω πως το Presell Product Lead-time πηγε στις 51-04-2015. Οσο παμε και μετατοπιζεται προς τα πισω δυστυχως :confused: Θα μας κανουν να παρουμε καμια αλλη αντιστοιχη συσκευη :mad: ... 166.66 στο Everbuying presale η έκδοση με 3GB http://www.everbuying.com/product838938.html Και εδώ βρήκα και κάτι coupons για 8-11% έκπτωση. http://www.coupons.com/cou...24b13ea&lbox=1 αλλά μόλις δοκίμασα να βάλω τα κουπόνια τις παραπάνω σελίδας δεν μου επιτρέπει γιατί είναι ήδη σε προσφορά το τηλέφωνο. Μήπως βρήκατε εσείς κάποιο κουπόνι που δουλεύει? Έχει δοκιμάσει κανείς αγορά του συγγεκριμένου απο Everbuying? Ποια είναι η γνώμη σας γενικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μια χαρά φαίνεται το κινητό από χαρακτηριστικά και τιμή αλλά με προβληματίζει αυτό το μαύρο περίγραμμα γύρω από την οθόνη, ειδικά στην κάτω πλευρά είναι πιο παχύ. Όταν η οθόνη είναι σβηστή δεν φαίνεται και μοιάζει σαν να είναι και αυτό μέρος της ενεργού οθόνης ενώ δεν είναι. Οι 5,5 ίντσες είναι άραγε μετρημένες μαζί με αυτό? Αν ναι, τότε η οθόνη είναι το πολύ 5,2-5,3" και μας δουλεύουν. Αν όχι, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί το έβαλαν εκεί με συνέπεια να μεγαλώνει η συσκευή σε διαστάσεις χωρίς λόγο. Και ασχημαίνει και την εμφάνιση. Ειδικά αν η συσκευή δεν είναι μαύρου χρώματος χτυπάει πολύ στο μάτι. Παραθέτω και σκρηνσοτ από βίντεο: http://s9.postimg.org/8zg6kinjz/2015_03_31_10_41_07_Screenshot.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Απλό: Αντί να βάλουν μεγαλύτερα bezels (που προφανώς δεν μπορούσαν να μικρύνουν άλλο - για το δεδομένο κόστος) που θα χτύπαγαν περισσότερο στο μάτι, προτίμησαν να (μισο)κρύψουν το σχετικά μεγάλο (συνολικό) πάχος των περιθωρίων με αυτόν τον τρόπο. Το ενδιαφέρον ερώτημα είναι όντως αυτό για τις πραγματικές διαστάσεις της (ενεργού) οθόνης, κάτι το οποίο έχει ρωτηθεί και σε άλλα fora, αλλά μέχρι στιγμής πειστική απάντηση δεν έχω δει. Ελπίζω να μην έχουν κάνει τέτοια... γυφτιά και να είναι η οθόνη μικρότερη από τις 5.5" που ανακοινώνουν...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγκαινιάζεται λοιπόν νέα κατηγορία: τα soft bezels. :) Τα άλλα που ξέραμε ως τώρα θα λέγονται hard bezels, ακολουθώντας τη λογική των buttons. Αισθητικά πάντως μου φαίνεται άσχημο. "Σώζεται" μόνο με μαύρη συσκευή αν και πάλι πιστεύω θα φαίνεται. Ελπίζω βέβαια αυτό να είναι το μόνο πρόβλημα και να μην έχει παιχτεί απάτη και να είναι μικρότερη από 5,5" η οθόνη. Δεν με χαλάει να είναι μικρότερη, αρκεί να το ξέρω από πριν. Η κοροϊδία είναι που δεν υποφέρεται. Ας περιμένουμε να το πάρει κάποιος στα χέρια του και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Soft bezels, hard bezels, ε... χμμ... αυτά εδώ τα bezels... Του bezel το... ε... ανάγνωσμα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Σιγά μην είναι και 4 ίντσες η οθόνη. Όλα τα κινητά έχουν μια ελάχιστη μαύρη μπάρα γύρω γύρω, ακόμα και το iPhone 5s φίλης. Το συγκεκριμένο έχει στην κάτω πλευρά λίγο μεγαλύτερο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Φωτισμό στα κουμπιά αφής έχω δει σε βίντεο οτι έχει...ξέρουμε αν εχει notification light ομως; δεν έχω βρει κάτι πουθενά. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Στο review του itx tutor (YouTube) αναφέρει ότι έχει notification light. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisa13 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Απο οτι ειδα και εγω στο Youtube έχει κανονικά. ;) Εγω πάλι ψάχνω να δω αν θα εχει Smart cover το κινητό ή αν θα το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Kατι τετοιο εννοεις; http://m.aliexpress.com/item-desc/32308354254.html http://www.to2c.com/ecoo-e04-double-view-window-leather-cover-case.html Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Απο οτι ειδα και εγω στο Youtube έχει κανονικά. ;) Εγω πάλι ψάχνω να δω αν θα εχει Smart cover το κινητό ή αν θα το υποστηρίζει. Εδώ όμως: Απο τον ίδιο reviewer, review την έκδοσης plus, πανω αριστερά δεν φαίνεται να υπάρχει η "τρυπουλα" που στην εκδοση με τα 2gb ανάβει το led! Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektario Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλημερα και καλη ανασταση σε ολα τα μελη.... Σκεπτομαι να προβω σε αγορα του ECOO E04 3GB..απο everbuying.com(166,66) Μια ερωτηση (ισως αφελης).. καποια sites εμπορευονται το κινητο με ονομασια ECOO E04 3GB., και αλλα ως ECOO E04 PLUS.... ΑΝ και πιστευω οτι ειναι το ιδιο , λογω spects , θα ηθελα να το σιγουρεψω κι απο εσας ,μιας και ειστε πιο ψαγμενοι .. Ευχαριστω και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ναι είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektario Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 THANKS LETOM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλημερα και καλη ανασταση σε ολα τα μελη.... Σκεπτομαι να προβω σε αγορα του ECOO E04 3GB..απο everbuying.com(166,66) Μια ερωτηση (ισως αφελης).. καποια sites εμπορευονται το κινητο με ονομασια ECOO E04 3GB., και αλλα ως ECOO E04 PLUS.... ΑΝ και πιστευω οτι ειναι το ιδιο , λογω spects , θα ηθελα να το σιγουρεψω κι απο εσας ,μιας και ειστε πιο ψαγμενοι .. Ευχαριστω και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Γυρνα την τιμη σε δολλαρια γιατι οι τιμες σε Ευρω των Κινεζικων καταστηματων (πλην Efox) δεν ισχυουν.Γιατι το βλεπω 199$ που ειναι 190 Ευρω περιπου. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Πολύ σωστή παρατήρηση! Η πληρωμή γίνεται σε δολάρια. Οι αντίστοιχες τιμές των μαγαζιών σε ευρώ δεν ισχύουν γιατί είναι με δικές τους ισοτιμίες που σχεδόν ποτέ δεν είναι ενημερωμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektario Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Γυρνα την τιμη σε δολλαρια γιατι οι τιμες σε Ευρω των Κινεζικων καταστηματων (πλην Efox) δεν ισχυουν.Γιατι το βλεπω 199$ που ειναι 190 Ευρω περιπου. Ναι .το διαπιστωσα οταν πηγα για πληρωμη .ειναι ανω των 190 μαζι με ασφαλιση (αν και λεω να την άποφυγω)...ΤΟ ΜΑΤΑΙΩΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙ (everbuying) ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ --gearbest--ΜΕ $179.99 ΤΕΛΙΚΗ ΚΟΥΠΟΝΑΤΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό τo smartphone αλλά είμαι σε δίλημα για το σαιτ απο το οποίο θα το αγοράσω. Ειμαι μεταξύ: Gearbest, FocalPrice, To2c και MiniDeal. Εσείς ποιο θα προτείνατε; Έχετε κάποιο άλλο κατά νου εκτός από αυτά; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 @nektario Ασφάλιση μην βάλεις, είναι τσάμπα λεφτά. Αφού πληρώνεις με PayPal σου παρέχει αυτό ασφάλιση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisa13 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Στο notification light αναφέρει ο τύπος ότι έχει κόκκινο. Δεν το έκανε δουλέψει με άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Εγω θα το επαιρνα παντως απο Vickmall !!!!! Καλη Ανασταση σε ολους :D Edited April 11, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό τo smartphone αλλά είμαι σε δίλημα για το σαιτ απο το οποίο θα το αγοράσω. Ειμαι μεταξύ: Gearbest, FocalPrice, To2c και MiniDeal. Εσείς ποιο θα προτείνατε; Έχετε κάποιο άλλο κατά νου εκτός από αυτά; Ευχαριστώ! Δυστυχώς το Vickmall (που προτείνει και ο Kwana), το οποίο υποθέτω ότι θα συνιστούσαμε οι περισσότεροι με κλειστά μάτια (οκ, όσο... κλειστά μπορεί να τα έχει κανείς με αγορές από την Κίνα!) δεν το έχει φέρει (ακόμα τουλάχιστον). Το FocalPrice είναι μαγαζί του τύπου... όλα τα σφάζω (παίρνεις από καρφίτσα μέχρι... αεροπλάνο) και απ' όσο έχω δει, είναι λίγο... νωχελικό σε απόκριση, τόσο σε αποστολές προϊόντων, όσο και στη διαχείριση τυχόν προβλημάτων / παραπόνων μετά την αγορά. Το MiniDeal ήταν από τα καλύτερα του είδους, μαζί με το Vickmall (έχω πάρει αρκετά τηλέφωνα απ' αυτούς - για μένα και για φίλους), αλλά τελευταία διαβάζω διάφορες γκρίνιες για προβληματική μεταπωλητική υποστήριξη. Δεν ξέρω αν πρέπει να θεωρηθεί "κακό", ή έστω "μη καλό", αλλά σίγουρα κάποιους πόντους τους έχει χάσει... Για το To2c έχουν ακουστεί πολλές γκρίνιες για μεταπωλητική υποστήριξη, ενώ μάλιστα εμφανίζονταν να δίνουν εγγύηση (αν την τηρούσαν κι αυτήν...) 6 μήνες αντί για ένα χρόνο που δίνουν οι περισσότεροι άλλοι. Μετά και από σχετική -αρνητική- εμπειρία φίλου, δε θα τους εμπιστευόμουν... Το GearBest έχει δώσει μέχρι στιγμής αξιοπρεπή δείγματα προ- και μετα-πωλητικής υποστήριξης (ίσως με τα κινεζο-μάγαζα θα έπρεπε να γράφουμε "δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κακά δείγματα"!) και έχει και τις πλέον ελκυστικές τιμές της αγοράς με τα κουπόνια που δίνει. Κατόπιν των παραπάνω, προσωπικά θα αγόραζα μάλλον από GearBest ή MiniDeal (ή θα περίμενα να το φέρει και το VickMall για λίγη έξτρα σιγουριά - αν και ίσως σε λίγο πιο τσιμπημένη τιμή από τους άλλους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektario Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 @nektario Ασφάλιση μην βάλεις, είναι τσάμπα λεφτά. Αφού πληρώνεις με PayPal σου παρέχει αυτό ασφάλιση.;) OK..!! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑ ΑΠΟ geekbuying.com ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ €175.97 (178.85 USD).. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Είναι διαθέσιμο τώρα για pre-order στο Vickmall! http://www.vickmall.com/ecoo-e04-aurora-plus-4g-lte-mtk6752-octa-core-1-7ghz-3gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-screen-android-4-4-smartphone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 παιδια μηπως ξερουμε αν εχει gorila glass?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts