Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κάνει ο ΟΤΕ?:lol: :lol: :lol:

Το δήλωσα για βλάβη για χαμηλές ταχύτητες, ήρθε ο τεχνικός από το σπίτι μου, αφού το ξαναδήλωσα για δεύτερη φορά γιατί την 1η με γράψανε και πρόσεξε τι έγινε:

Με πήρε ο τεχνικός και κλείσαμε ραντεβού για Κυριακή. Το Σάββατο, μία μέρα πριν έρθει , παραδόξος και για πρώτη φορά κατέβαζα με 60-70 άντε και 90 κάποιες στιγμές. Και λέω εγώ τώρα..κοίτα να δεις που θα έρθει αύριο και θα νομίζει ότι τον δουλέυω και θα με χρεώσει και άδικα!! Και, ναι την επόμενη μέρα η ταχύτητα συνέχιζε στα ίδια επίπεδα, αλλά όχι δε με χρέωσε :p

Για να μην φλυαρώ -είμαι ήδη off topic- από τη μέρα που έφυγε(Κυριακή) το απόγευμα και μετά συνεχίζω να κατεβάζω με 40. :cry: Αυτά...

Την Κυριακη οι DSL συνδεσεις συνηθως λειτουργουν σε κανονικα επιπεδα για τα Ελληνικα ποιοτικα δεδομενα αφου δε γινεται επαγγελματικη χρηση αυτων! Μην ξεχνας οτι η μερα ειναι εργασιμη! Απλα σε κοροϊδευει ή ειναι ασχετος! Το προβλημα δεν το εχει η γραμμη σου αλλα το μυαλο τους :rolleyes: Αφου δεν υπαρχει χωρητικοτητα δικτυου, επαρκης στα DSLAM πως περιμενετε να λειτουργουν καλα οι γραμμες...

ΕΛΕΟΣ πια με αυτη την Κινεζικη νοοτροπια του ΟΤΕ (Κανουν τους Κινεζους:p )

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την Κυριακη οι DSL συνδεσεις συνηθως λειτουργουν σε κανονικα επιπεδα για τα Ελληνικα ποιοτικα δεδομενα αφου δε γινεται επαγγελματικη χρηση αυτων! Μην ξεχνας οτι η μερα ειναι εργασιμη! Απλα σε κοροϊδευει ή ειναι ασχετος! Το προβλημα δεν το εχει η γραμμη σου αλλα το μυαλο τους :rolleyes: Αφου δεν υπαρχει χωρητικοτητα δικτυου, επαρκης στα DSLAM πως περιμενετε να λειτουργουν καλα οι γραμμες...

ΕΛΕΟΣ πια με αυτη την Κινεζικη νοοτροπια του ΟΤΕ (Κανουν τους Κινεζους:p )

Χωρητικοτητα Δικτυου?

DSLAM ποιοτικα χωρις προβληματα?

Γραμμες αψογες?

Αναβαθμισεις σωστες και οχι μαϊμου?

Υπευθυνοτητα?

Ειλικρινεια?

Αυτα και αλλα πολλα ΔΕΝ θα τα βρειτε στον ...ΠΟΤΕ

Και σοβαρα τωρα?

Αυτοι που εργαζονται σκληρα για να ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ :wacko: τι κανουν ολη την ημερα επι τοσους μηνες?

Ποση ωρα θελει να αλλαξεις ενα DSLAM της πλακας ή να το αναβαθμισεις?

α !! ξεχασα κανουν και Υπερωριες οι ανθρωποι !! :blink:

Καποιος ειπε και τις γιορτες και τις αργιες και μεχρι τα ξημερωματα!!:confused:

Καλα ρε παιδια ενταξει.Μη μας παθετε και τιποτα!!:(

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Γιατί το λες αυτό;

Εγώ πιστεύω ότι οι εργασίες των υποβαθμίσεων ολοκληρώθηκαν. Και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα. Μας έκαναν τις συνδέσεις αγνώριστες.:mad:

Ναι, επιβεβαιώνω.

Αξίζουν ένα μπράβο

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Παιδιά το κακό δεν είναι μόνο στη περιφέρεια.Και στην Αθήνα στις περισσότερες περιοχές οι συνδέσεις είναι απαράδεκτες.Δεν θυμάμαι από πότε έχω να δω 90-105 Kb download.Μέχρι 45 και πολύ είναι για σύνδεση 1Mbps:mad:
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Γιατί το λες αυτό;

Εγώ πιστεύω ότι οι εργασίες των υποβαθμίσεων ολοκληρώθηκαν. Και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα. Μας έκαναν τις συνδέσεις αγνώριστες.:mad:

Ναι, επιβεβαιώνω.

Αξίζουν ένα μπράβο

Παιδιά το κακό δεν είναι μόνο στη περιφέρεια.Και στην Αθήνα στις περισσότερες περιοχές οι συνδέσεις είναι απαράδεκτες.Δεν θυμάμαι από πότε έχω να δω 90-105 Kb download.Μέχρι 45 και πολύ είναι για σύνδεση 1Mbps:mad:

Ειχε συνιθισει το προσωπικο σε αργους ρυθμους τοσα χρονια που ο ΟΤΕ πουλουσε ακριβο ADSL και Hellascom Bandwidth! Τωρα που εχει ο καθενας και εχει γινει σουπα τους κακοφαινεται πολυ και δε μπορουν να προσαρμοστουν!

Έχετε φύγει εκτός topic και έχετε μπει σε χωράφια άλλου:O Γιατί δε συννεχίζεται εδώ;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Παντως απο προσφορες γενικα γινεται χαμος.

Εγω μαλλον κατεληξα σε αυτο (OnDSL Kit) και σκεφτομαι να παω σημερα. Δεν εχει καποια ογκοχρεωση/χρονοχρεωση ή αλλο περιορισμο σε download/upload, μονο τα 14.90 το μηνα, ετσι δεν ειναι ??

Α, επισης, πως πληρωνεται αυτο, ξεκιναει απο τον επομενο λογ/μο του πΟΤΕ ?

Εγω μαλλον κατεληξα σε αυτο (OnDSL Kit) και σκεφτομαι να παω σημερα. Δεν εχει καποια ογκοχρεωση/χρονοχρεωση ή αλλο περιορισμο σε download/upload, μονο τα 14.90 το μηνα, ετσι δεν ειναι ??

Εμενα μου ερχεται ξεχωριστος λογαριασμος απο την ΟΤΕnet με το συνολο της ADSL προσβασης και της συνδρομης αλλα νομιζω πως υπαρχει δυνατοτητα να ερχεται και στο λογαριασμο του ΟΤΕ.

Προσεξε παντως αν υπαρχει 12μηνη δεσμευση γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα βρεθεις να πληρωνεις περισσοτερα απο καποια στιγμη και μετα :O

Εμενα μου ερχεται ξεχωριστος λογαριασμος απο την ΟΤΕnet με το συνολο της ADSL προσβασης και της συνδρομης

Τη συνδρομη οκ, μιλαμε προφανως για τα 14.90 το μηνα, τι εννοεις ομως με το "συνολο της ADSL προσβασης" ? Ειναι αλλο κοστος αυτο ?

Προσεξε παντως αν υπαρχει 12μηνη δεσμευση γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα βρεθεις να πληρωνεις περισσοτερα απο καποια στιγμη και μετα :O

Ναι, απ'ότι ειδα υπαρχει δεσμευση 12 μηνων και μετα λεει οτι θα πληρωνω οτι χρεωση που θα υπαρχει τοτε, αν δεν κανω λαθος ετσι αναφερει στο site της otenet.

14,90 τον μήνα + τα 82 € ευρώ που θα δώσεις για το πακέτο και τον περιορισμό του 12μηνου χρόνου σύμβασης.

Και η πληρωμή θα γίνεται στον λογαριασμό του ΟΤΕ μετά το τετράμηνο που θα έχεις προπληρωμένο.

Εμενα μου ερχεται ξεχωριστος λογαριασμος απο την ΟΤΕnet με το συνολο της ADSL προσβασης και της συνδρομης αλλα νομιζω πως υπαρχει δυνατοτητα να ερχεται και στο λογαριασμο του ΟΤΕ.

Προφανώς δεν έχεις OnDSL Kit.

14,90 τον μήνα + τα 82 € ευρώ που θα δώσεις για το πακέτο και τον περιορισμό του 12μηνου χρόνου σύμβασης.

Και η πληρωμή θα γίνεται στον λογαριασμό του ΟΤΕ μετά το τετράμηνο που θα έχεις προπληρωμένο.

Oκ και σ'ευχαριστω! Αρα το 14.90 ξεκιναει μετα τους 4 πρωτους μηνες μιας και τους πρωτους 4 τους προπληρωνεις...

Εβαλα τον αριθμο του τηλ. μου εκει που λεει "Διαθεσιμοτητα ADSL στην περιοχη σας" και λεει οτι υπαρχει, προφανως αυτο μου αρκει για ν'αγορασω το πακετο, ετσι δεν ειναι ??

Oκ και σ'ευχαριστω! Αρα το 14.90 ξεκιναει μετα τους 4 πρωτους μηνες μιας και τους πρωτους 4 τους προπληρωνεις...

Εβαλα τον αριθμο του τηλ. μου εκει που λεει "Διαθεσιμοτητα ADSL στην περιοχη σας" και λεει οτι υπαρχει, προφανως αυτο μου αρκει για ν'αγορασω το πακετο, ετσι δεν ειναι ??

Σωστά.

Εγώ πάντως ρε παιδιά είμαι στον ΟΤΕ εδώ και 3 μήνες μένω Αμπελόκηπους στη περιοχή Λυκαβηττού έχω το conx 1024 και τα download μου δέν τάχω δεί ποτέ κάτω από 95kbps οποιαδήποτε μέρα και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας:superman:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενταξει, πηγα χθες και το μονταρα, σημερα κι ολας εστειλα και τα χαρτια. Προπληρωσα 82 ευρω και τα αλλα μετα αναλογικα. Το κακο ειναι οτι αν τυχει και μετακομισεις τη συνδεση δεν μπορεις να την παρεις στο καινουριο σπιτι (αρα και νουμερο γιατι το πιθανοτερο ειναι να αλλαξεις), ετσι τουλαχιστον μου ειπε αυτος στο Γερμανο...

Τελος παντως, μπηκα κι εγω στην αναμονη τωρα, ελπιζω αρχες Φεβ. να το εχω.

Α, επισης: Η αιτηση που υπεγραψα δεν μιλαει οτι θα πληρωνεται μεσω λογ/μου πΟΤΕ αλλα θα ερχεται στη δ/νση μου ο λογ/μος της πotenet ξεχωριστα...

Α, επισης: Η αιτηση που υπεγραψα δεν μιλαει οτι θα πληρωνεται μεσω λογ/μου πΟΤΕ αλλα θα ερχεται στη δ/νση μου ο λογ/μος της πotenet ξεχωριστα...

Και γιατί αυτό; Για να έχεις να πληρώνεις πολλούς διαφορετικούς λογαριασμούς;

Ξερω κι εγω. Στη "μπανανια" ζουμε, δεν περιμενω και πολλα...

Και εγώ ondsl kit έχω και στο κατάστημα μου είχαν πει ότι μόνο αν το ζητούσα εγώ δεν θα πλήρωνα μαζί με τον λογαριασμό του ΟΤΕ.

Και εγώ ondsl kit έχω και στο κατάστημα μου είχαν πει ότι μόνο αν το ζητούσα εγώ δεν θα πλήρωνα μαζί με τον λογαριασμό του ΟΤΕ.

Α καλα...Τι να πω :cry: Μπορει βεβαια, να μου ερθει μετα απο 4 μηνες (μετα την προπληρωμη εννοω) η χρεωση της πotenet στον λογ/μο του...πΟΤΕ!! Γιατι, πΟΤΕ δεν ξερεις!! :lol:

Ξερω κι εγω. Στη "μπανανια" ζουμε, δεν περιμενω και πολλα...

Α καλα...Τι να πω :cry: Μπορει βεβαια, να μου ερθει μετα απο 4 μηνες (μετα την προπληρωμη εννοω) η χρεωση της πotenet στον λογ/μο του...πΟΤΕ!! Γιατι, πΟΤΕ δεν ξερεις!! :lol:

Η οτενετ ειναι ουσιαστικα ξεχωριστη εταιρια απο τον ΟΤΕ. Απ οτι καταλαβαινω προσπαθουν σιγα σιγα να ξεμπλεξουν τα μπουτια τους μιας και τωρα ο ΟΤΕ εχει αυτονομες υπηρεσιες παροχης ιντερνετ (προϊον:conn-x)! Αλλωστε αν ζητησεις ondsl kit απο καταστημα ΟΤΕ θα σου πουν, μα γιατι δεν επιλεγετε conn-x ! Θα εχετε ΚΑΙ αμεση ενεργοποιηση της συνδεσης....

Η οτενετ ειναι ουσιαστικα ξεχωριστη εταιρια απο τον ΟΤΕ. Απ οτι καταλαβαινω προσπαθουν σιγα σιγα να ξεμπλεξουν τα μπουτια τους μιας και τωρα ο ΟΤΕ εχει αυτονομες υπηρεσιες παροχης ιντερνετ (προϊον:conn-x)! Αλλωστε αν ζητησεις ondsl kit απο καταστημα ΟΤΕ θα σου πουν, μα γιατι δεν επιλεγετε conn-x ! Θα εχετε ΚΑΙ αμεση ενεργοποιηση της συνδεσης....

Σε κατάστημα του ΟΤΕ πήγα και εγώ αλλά δεν μου πρότειναν το conn-x. Δεν ξέρω φυσικά τι θα γινόταν αν δεν είχα αποφασίσει ήδη τι θα πάρω.

Η ΟΤΕΝΕΤ είναι όντως ξεχωριστή εταιρία αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει φυσικά να συνεργαστούν σε περιπτώσεις όπως η πληρωμή υπηρεσιών μέσω κοινών λογαριασμών. Αυτό έλλειπε δηλαδή.

Η ΟΤΕΝΕΤ παρεχει σε ολους τους συνδρομητες της δωρεαν Sms σε κινητα? Μεχρι ποσα επιτρεπει?