Jump to content

onDSL by Otenet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

re paidia, ego exo to fast 1540wg kai den mporo na kateuaso.spania kateuazei arxeia.mou ta pagonei sto 99% ti na kano?(ektos apo ta download manager opou kateuazo kanonika)epishs phga na tou kano anabathmish alla den thn dexetai.eimai se apognosi

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή και εγώ έχω ανάλογο πακέτο (768kbp/s) ,ρωτώντας στην Otenet μου είπαν πως μετά την λήξη του 12μηνου το ποσό που θα πληρώνω είναι 20,50 (ή οποιοαδήποτε θα είναι η τρέχουσα τιμή) δηλάδη χωρίς την έκπτωση της προσφοράς-50%.

Επειδη και σε μενα λιγει ρε παιδια το Γεναρη δηλ μπορω να συνεχισω με απεριοριστο και να εχω εκπτωση 50% ή λαθος καταλαβα?Αν οχι ποσα ειναι το μηνα το απεριοριστο για 768?

Σε αυτό που έχω γράψει πιο πάνω σου δίνω την απάντηση που θέλεις.

Σε αυτό που έχω γράψει πιο πάνω σου δίνω την απάντηση που θέλεις.

Ευτυχώς που καταλαβαινόμαστε. :p

re paidia, ego exo to fast 1540wg kai den mporo na kateuaso.spania kateuazei arxeia.mou ta pagonei sto 99% ti na kano?(ektos apo ta download manager opou kateuazo kanonika)epishs phga na tou kano anabathmish alla den thn dexetai.eimai se apognosi
θελει αναβαθμιση το ρουτερ σου!το ιδιο ειχα και εγω!τωρα ολα οκ.

με ethernet δεν το ενωσες με το κομπιουτερ σου?δεν χρειαζεται drivers!πηγαινε στην διευθυνση http://www.otenet.gr/hd και εχει δυο αρχεια το ενα ειναι για το 1500 router σου.κατεβασε το στο desktop. μετα πηγαινε στην σελιδα του ρουτερ σου(εμενα για το wireless 1540 ειναι η 192.168.2.1) πας απο το μενου αριστερα στο SYSTEM>firmware upgrade και εκει απο το browse βρισκεις το αρχειο απο το desktop που το ειχες κατεβασει.κλικαρεις apply και αυτο ηταν.η αναβαθμιση μπορει να φταιει για αυτο που παθαινεις.δοκιμασε και πες μας.οταν τελειωσεις στην κεντρικη σελιδα του ρουτερ εκει που λεει additional information runtime code version θα πρεπει να λεει F@st 1540WG Ver. 2.3.18 (Jun 9 2006 16:11:10)στην σελιδα που σου εγραψα θα κλικαρεις επανω στο ondsl(επανω επανω σε μπλε σκουρο φοντο) μετα ondsl kit wireless,μετα αναβαθμιση firmware και σε βγαζει στα δυο αρχεια(ενα για pstn και ενα για isdn).διαλεγεις και παιρνεις!απο κατω εχει και Link για αναλυτικες οδηγιες!

Παιδια παντως τα εχω παρει κρανιο..........η κοπελα μου απο Αγγλια με 2.5 mbs που σημειωτεον της την εδωσε δωρεαν η εταιρια κινητης τηλεφωνιας που εχει, χωρις να πληρωσει κατι εξτρα και οταν μιλαμε στο τηλεφωνο voip εκεινη με ακουει τζαμι και εγω.................με 1024 ακουω μονο το τζαμι........αμαν πια....και να σκεφτειτε οτι εβαλα 1024 για την ακουω μια χαρα.......αν το ηξερα θα εκανα αιτηση στην tellas.Αντε να ληξει η συνδεση να την κανω για tellas.......αμαν να φυγω απο αυτον τον ΟΤΕ επιτελους....εχω βαρεθει να περιμενω ποτε θα εχω κανονικες για το 1024 μου ταχυτητες.........αφηστε που τελικα απο οτι καταλαβα το downloading μου εχει προβλημα και οχι το upload..............Αι σιχτιρ βραδιατικα.............

Χθές βράδυ...αρκετά αργά είδα επιτέλους το πρώτο μου 100αρι στο κατέβασμα μετά από 3 μήνες. Τώρα είναι γύρω στο 40-45. Ας ελπίσουμε οτι δεν έγινε μόνο επειδή δεν ήταν πολλοί online αλλά επειδή διόρθωσαν τις γραμμές τους. Για να δουμε...

Χθές βράδυ...αρκετά αργά είδα επιτέλους το πρώτο μου 100αρι στο κατέβασμα μετά από 3 μήνες. Τώρα είναι γύρω στο 40-45. Ας ελπίσουμε οτι δεν έγινε μόνο επειδή δεν ήταν πολλοί online αλλά επειδή διόρθωσαν τις γραμμές τους. Για να δουμε...

Kαι εγώ από χθες παρατηρώ αισθητή βελτίωση στις ταχύτητες download kai browsing...Aς ελπίσουμε να σταθεροποιηθούν και να οριστικοποιηθούν...:O

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Μόνο τις πολύ... πρωινές ώρες μπορείς να δεις ταχύτητες που πλησιάζουν (λίγο) την ονομαστική. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.

Ας ελπίσουμε οτι δεν έγινε μόνο επειδή δεν ήταν πολλοί online αλλά επειδή διόρθωσαν τις γραμμές τους. Για να δουμε...

Αδικα ελπιζεις... εδω και δυο εβδομαδες βλεπω 100αρια αλλα μονο πολυ νωρις το πρωι η πολυ αργα το βραδυ.

Παιδια, οσοι εχετε παρει το κουτι με σταθερη τιμη τα 20,50 € πληρωνετε 20,50 ή 20,71 οπως ερχεται σε εμενα; (ή κανω λαθος εγω και ειναι 20,71 € η κανονικη τιμη; :confused: )

Γεια σας!

Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου απαντήσει στο πρόβλημα γιατί τα έχω κάψει? Πήρα onDSL wireless kit για ISDN γραμμή. Αφού περίμενα με μεγάλη υπομονή και χωρίς καμία αιτιολόγηση από τον ΟΤΕΝΕΤ επί 32 ημέρες να γίνει η σύνδεση με πήραν επιτέλους τηλέφωνο. Πάει η καλή σου, συνδέει όλα τα συμπράγκαλα κανονικά (πρίζα, γραμμή τηλ, router, ethernet, pc) και ανάβουν όλα τα λαμπάκια στο router κανονικά:) . Βάζω το CD εγκατάστασης να τρέξει, μου γράφει οτι απέτυχε η εγκατάσταση γιατί δεν βρίσκει το router. :ninja: Τα δοκιμάζω όλα ξανά από την αρχή, κάνω restart τον υπολογιστή, κάνω reset το router (επί 100 φορές η κάθε διαδικασία) τίποτα. Παίρνω τηλ στον ΟΤΕΝΕΤ: Tην πρώτη φορά ο τύπος μου είπε να ξανακάνω restart τον υπολογιστή και αν δεν δουλέψει να ξαναπάρω τηλ. Tη δεύτερη φορά μια καλή κυρία μου λέει να βάλω κάτι IP και DNS νούμερα κτλ... τα κάνω και φυσικά τίποτα.:( Ξανατρέχω το CD εγκατάστασης και αυτή τη φορά μου βγάζει "παρακαλώ συνδέστε το καλώδιο ethernet ώστε να γίνει η εγκατάσταση" ενώ το καλώδιο είναι συνδεδεμένο και το λαμπάκι στο router ανάβει κανονικά. Δοκιμάζω τα πάντα άλλη μια καθώς και όλες τις θέσεις για ethernet στο router και τίποτα, οπότε ξαναπέρνω τηλ και καταλήγουν να μου πουν οτι μάλλον φταίει η ethernet card ή το ethernet καλώδιο. Την ethernet card την αναγνωρίζει μια χαρά ο υπολογιστής μου, το ethernet καλώδιο δοκίμασα 3 που είχα, σε όλα ανάβει το λαμπάκι στο router κανονικά αλλά τίποτα. :wacko: Περιττό να σας πω ότι την τέταρτη φορά που πήρα τηλ μου είπαν να καλέσω αύριο που θα είναι κάποιος πιο ειδικός μήπως μπορεί να μου πεί!!!!!!!!!!!!!:X :X :X

Μπορεί κάποιος από εσας να μου πει τι στο καλό γίνεται και δεν μπορώ να συνδεθώ και πάει να μου στρίψει?????????????please????????????????????:cry:

Παιδια εχω την εντυπωση οτι οι ταχυτητες εχουν αρχισει, επιτελους, να σταθεροποιουνται

...Σταθεροποιούνται αλλά είναι οι ταχύτητες που όφειλαν να είναι; (Στάνταρ πάνω από 100kB/s για το 1 Mbps και από 200 για τα 2);;

Ούτε κατά διάνοια. Μόνο τις πολύ πρωινές ώρες πλησιάζουν κάπως οι ταχύτητες τις ονομαστικές.

joanap ...............δοκιμασε να σεταρεις τα συμπραγαλα μονο οταν στο ζητα....και εγω με το modem βιαστηκα και το ειχα συνδεσει πριν βαλω το cd και ειχα προβλημα........εβαλα το cd χωρις να εχω συνδεδεμενο το modem και οταν το συνεδεσα την στιγμη που μου το ζητησε, ολα τοτε οκ

Γεια σας!

Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου απαντήσει στο πρόβλημα γιατί τα έχω κάψει? Πήρα onDSL wireless kit για ISDN γραμμή. Αφού περίμενα με μεγάλη υπομονή και χωρίς καμία αιτιολόγηση από τον ΟΤΕΝΕΤ επί 32 ημέρες να γίνει η σύνδεση με πήραν επιτέλους τηλέφωνο. Πάει η καλή σου, συνδέει όλα τα συμπράγκαλα κανονικά (πρίζα, γραμμή τηλ, router, ethernet, pc) και ανάβουν όλα τα λαμπάκια στο router κανονικά:) . Βάζω το CD εγκατάστασης να τρέξει, μου γράφει οτι απέτυχε η εγκατάσταση γιατί δεν βρίσκει το router. :ninja: Τα δοκιμάζω όλα ξανά από την αρχή, κάνω restart τον υπολογιστή, κάνω reset το router (επί 100 φορές η κάθε διαδικασία) τίποτα. Παίρνω τηλ στον ΟΤΕΝΕΤ: Tην πρώτη φορά ο τύπος μου είπε να ξανακάνω restart τον υπολογιστή και αν δεν δουλέψει να ξαναπάρω τηλ. Tη δεύτερη φορά μια καλή κυρία μου λέει να βάλω κάτι IP και DNS νούμερα κτλ... τα κάνω και φυσικά τίποτα.:( Ξανατρέχω το CD εγκατάστασης και αυτή τη φορά μου βγάζει "παρακαλώ συνδέστε το καλώδιο ethernet ώστε να γίνει η εγκατάσταση" ενώ το καλώδιο είναι συνδεδεμένο και το λαμπάκι στο router ανάβει κανονικά. Δοκιμάζω τα πάντα άλλη μια καθώς και όλες τις θέσεις για ethernet στο router και τίποτα, οπότε ξαναπέρνω τηλ και καταλήγουν να μου πουν οτι μάλλον φταίει η ethernet card ή το ethernet καλώδιο. Την ethernet card την αναγνωρίζει μια χαρά ο υπολογιστής μου, το ethernet καλώδιο δοκίμασα 3 που είχα, σε όλα ανάβει το λαμπάκι στο router κανονικά αλλά τίποτα. :wacko: Περιττό να σας πω ότι την τέταρτη φορά που πήρα τηλ μου είπαν να καλέσω αύριο που θα είναι κάποιος πιο ειδικός μήπως μπορεί να μου πεί!!!!!!!!!!!!!:X :X :X

Μπορεί κάποιος από εσας να μου πει τι στο καλό γίνεται και δεν μπορώ να συνδεθώ και πάει να μου στρίψει?????????????please????????????????????:cry:

Με usb τουλάχιστον κατάφερες να το συνδέσεις? Ποιο router έχει ακριβώς? (μήπως σου λέει να συνδέσεις το usb καλώδιο?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

joanap ...............δοκιμασε να σεταρεις τα συμπραγαλα μονο οταν στο ζητα....και εγω με το modem βιαστηκα και το ειχα συνδεσει πριν βαλω το cd και ειχα προβλημα........εβαλα το cd χωρις να εχω συνδεδεμενο το modem και οταν το συνεδεσα την στιγμη που μου το ζητησε, ολα τοτε οκ

Η σωστή σειρά είναι αυτήν.

Πρώτα εγκαθιστούμε το software και μετά συνδέουμε τις συσκευές.

Ναι αν μιλάμε για το sagem πρώτα θα κάνεις την εγκατάσταση έχοντας το μοντεμ συνδεδεμένο μόνο στην τηλ/κη γραμμή και όχι στο pc. Κάποια στιγμή κατα την εγκατασταση θα σου ανοίξει ένα παραθυρο και θα σου ζητήσει να το συνδέσεις με το καλώδιο. Τότε θα το συνδέσεις και το παράθυρο που ήταν ανοιχτό θα φύγει από μόνο του. Και εκεί θα δεις κάτω δεξιά να λέει εντοπίστηκε νέο υλικό κλπ.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αν μιλάμε για το sagem πρώτα θα κάνεις την εγκατάσταση έχοντας το μοντεμ συνδεδεμένο μόνο στην τηλ/κη γραμμή και όχι στο pc. Κάποια στιγμή κατα την εγκατασταση θα σου ανοίξει ένα παραθυρο και θα σου ζητήσει να το συνδέσεις με το καλώδιο. Τότε θα το συνδέσεις και το παράθυρο που ήταν ανοιχτό θα φύγει από μόνο του. Και εκεί θα δεις κάτω δεξιά να λέει εντοπίστηκε νέο υλικό κλπ.

Η σωστή σειρά είναι αυτήν.

Πρώτα εγκαθιστούμε το software και μετά συνδέουμε τις συσκευές.

Μα καλά κανείς δε πρόσεξε ότι ο φίλος μιλάει για onDSL wireless kit που σημαίνει έχει το sagem 1500 το ρουτερ, αρα τι συμβουλές δίνεται για εγκατάσταση software και τέτοια και μπερδεύεται και το φίλο μας. Αυτα ισχυουν μονο για τα απλά modemάκια.

Γεια σας!

Από τη στιγμη που θα συνδέσεις το ρουτερ φίλε μου πρέπει πηγαίνοντας στη σελίδα του 192.168.2.1 να σε βάζει στη σελίδα του ρουτερ. Αν πας στο run και κάνεις ping 192.168.2.1 απαντάει το ρουτερ;; Σωστα σου πέρασαν dns και τις ρυθμισεις TCP/IP. Προφανώς κάλεσες μετά τις 10 το βραδυ και δε μπορούν να το δηλωσουν σαν βλαβη να σε πάρει τεχνικός, πρέπει να καλέσεις 8 το πρωί μεχρι 10 το βραδυ και στέλνουν αίτημα στο τεχνικό τμημα και σε καλούν. Σημερα επεσες και στη περίπτωση στο κεντρο να γινεται χαμός από κλήσεις και σε ξεπέταξαν γρηγορα. Το θέμα είναι αν και από το cd σου λέει να ενώσεις την ethernet κάτι παίζει με τη κάρτα σου. Οταν συνδέεις το καλώδιο ethernet στο pc στο αναγνωριζει να σου πετάξει μηνυμα οτι καλώδιο δικτυου συνδεθηκε, συσκευή εντοπιστηκε η τίποτα τέτοιο;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μα καλά κανείς δε πρόσεξε ότι ο φίλος μιλάει για onDSL wireless kit που σημαίνει έχει το sagem 1500 το ρουτερ, αρα τι συμβουλές δίνεται για εγκατάσταση software και τέτοια και μπερδεύεται και το φίλο μας. Αυτα ισχυουν μονο για τα απλά modemάκια.

Από τη στιγμη που θα συνδέσεις το ρουτερ φίλε μου πρέπει πηγαίνοντας στη σελίδα του 192.168.2.1 να σε βάζει στη σελίδα του ρουτερ. Αν πας στο run και κάνεις ping 192.168.2.1 απαντάει το ρουτερ;; Σωστα σου πέρασαν dns και τις ρυθμισεις TCP/IP. Προφανώς κάλεσες μετά τις 10 το βραδυ και δε μπορούν να το δηλωσουν σαν βλαβη να σε πάρει τεχνικός, πρέπει να καλέσεις 8 το πρωί μεχρι 10 το βραδυ και στέλνουν αίτημα στο τεχνικό τμημα και σε καλούν. Σημερα επεσες και στη περίπτωση στο κεντρο να γινεται χαμός από κλήσεις και σε ξεπέταξαν γρηγορα. Το θέμα είναι αν και από το cd σου λέει να ενώσεις την ethernet κάτι παίζει με τη κάρτα σου. Οταν συνδέεις το καλώδιο ethernet στο pc στο αναγνωριζει να σου πετάξει μηνυμα οτι καλώδιο δικτυου συνδεθηκε, συσκευή εντοπιστηκε η τίποτα τέτοιο;;

Με usb τουλάχιστον κατάφερες να το συνδέσεις? Ποιο router έχει ακριβώς? (μήπως σου λέει να συνδέσεις το usb καλώδιο?)

Ναι όντως, μετά παρασύρθηκα από τον geofil και τον Alexref. Γι αυτό στην αρχή ρώτησα αν το σύνδεσε με usb καλώδιο γιατί τότε θέλει εγκατάσταση των drivers, αλλιώς με ethernet μπαίνει κατευθείαν στο interface του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ένα καλό φιλαράκι μου είπε πως αυτό το πρόβλημα (με την αργή σύνδεση) μπορεί να υφίσταται και λόγω του μόντεμ και πως καλύτερα είναι να βάλω router. Λέτε να φταίει αυτό; Αν ναι ποίο router (σε οικονομική τιμή) έχετε να μου προτείνετε;
only crossfit...

Παιδιά ένα καλό φιλαράκι μου είπε πως αυτό το πρόβλημα (με την αργή σύνδεση) μπορεί να υφίσταται και λόγω του μόντεμ και πως καλύτερα είναι να βάλω router. Λέτε να φταίει αυτό; Αν ναι ποίο router (σε οικονομική τιμή) έχετε να μου προτείνετε;

Μπααα.. Μακάρι να ήταν αυτό. Ελάχιστες διαφορές θα δεις. Κι εγώ router έχω, έχω δοκιμάσει και με άλλα και πάλι τα ίδια. Έχω 1Μb και κατεβάζω με 30-40ΚΒ.

Το πρόβλημα είναι στα dslam. Ότι στο ίδιο dslam είμαστε πολύ χρήστες με λίγο bandwith κι έτσι σερνόμαστε όλοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει απολυτο δικιο η φιλη μας...

Ουτε τεχνικος να ησουνα μπραβο!!

Nova only Edge SA For Ever.. 

Μπααα.. Μακάρι να ήταν αυτό. Ελάχιστες διαφορές θα δεις. Κι εγώ router έχω, έχω δοκιμάσει και με άλλα και πάλι τα ίδια. Έχω 1Μb και κατεβάζω με 30-40ΚΒ.

Το πρόβλημα είναι στα dslam. Ότι στο ίδιο dslam είμαστε πολύ χρήστες με λίγο bandwith κι έτσι σερνόμαστε όλοι.

Η διαφορά της ταχύτητας από modem σε router είναι από μικρή έως καθόλου!

Σχετικά με το πρόβλημα download, δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο OTE;;;Να έχουμε το πιο ακριβό Internet και συγχρόνως όλο προβλήματα!:mad:

Η διαφορά της ταχύτητας από modem σε router είναι από μικρή έως καθόλου!

Σχετικά με το πρόβλημα download, δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο OTE;;;Να έχουμε το πιο ακριβό Internet και συγχρόνως όλο προβλήματα!:mad:

Να κάνει ο ΟΤΕ?:lol: :lol: :lol:

Το δήλωσα για βλάβη για χαμηλές ταχύτητες, ήρθε ο τεχνικός από το σπίτι μου, αφού το ξαναδήλωσα για δεύτερη φορά γιατί την 1η με γράψανε και πρόσεξε τι έγινε:

Με πήρε ο τεχνικός και κλείσαμε ραντεβού για Κυριακή. Το Σάββατο, μία μέρα πριν έρθει , παραδόξος και για πρώτη φορά κατέβαζα με 60-70 άντε και 90 κάποιες στιγμές. Και λέω εγώ τώρα..κοίτα να δεις που θα έρθει αύριο και θα νομίζει ότι τον δουλέυω και θα με χρεώσει και άδικα!! Και, ναι την επόμενη μέρα η ταχύτητα συνέχιζε στα ίδια επίπεδα, αλλά όχι δε με χρέωσε :p

Για να μην φλυαρώ -είμαι ήδη off topic- από τη μέρα που έφυγε(Κυριακή) το απόγευμα και μετά συνεχίζω να κατεβάζω με 40. :cry: Αυτά...

[sIGPIC][/sIGPIC]