Jump to content

DSLnet by Vivodi

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 7 Δεκ. 2004 , 22:29)

Κάτι τέτοια κάνει η Vivodi και τους τρελλαίνει όλους. Ποιός άλλος να μιλήσει για προσφορές;; :alien:

Οι νέες τεχνολογίες & προσφορές της Vivo ... θα μας απο-τρελάνουν! :alien:

R U ready for this? :blink: :whistle: :whistle:

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer ( 8 Δεκ. 2004 , 00:54)

Σε 48 ώρες θέλεις να ενημερωθείς ότι πρέπει να πληρώσεις 300 ευρώ??? Και μάλιστα να είναι ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΙΤΗΤΑ από τη Vivo??? :o

ΔΕΝ τα γράφουν αυτά στο forum... :lol:

Τεσπα... :p €35 έστειλαν? :wacko: Ίσως... σε διευκολύνουν στον τρόπο αποπληρωμής του οφειλόμενου ποσού. Αυτό... το σκέφτηκες? :)

Αν επιμένεις να πληρώσεις άμεσα 300 ευρώ... στείλε e-mail. :lol:

Ναι θέλω να ξεχρεώσω τώρα που κατά τύχη δεν είμαι τελείως άφραγκος, γιατί αν έρθει σε κανένα μήνα λογαριασμός με 300€ με βλέπω να ζητιανεύω στον ΗΣΑΠ.

Παρεπιπτόντως δεν ήρθε λογαριασμός αν αυτό κατάλαβες, για να πάω να ξεχρεώσω έστω αυτά τα 35€, ήρθε ειδοποίηση να ξεχρεώσω τους λογαριασμούς μου, οι οποίοι συνολικά είναι 35€.

Το έγραψα στο φόρουμ γιατί ξέρω ότι σίγουρα κάποιος από vivodi θα το διαβάζει, μπας και κάνει τίποτα αυτός. Τους το είπα και τηλεφωνικά αλλά δεν ξέρω αν το πιάσανε (η τρίτη υπάλληλος που μίλησα φάνηκε να νομίζει ότι κατάλαβε, οι 2 προηγούμενες ήταν σίγουρες ότι δεν καταλάβανε! :alien: ). :lol:

Τώρα... αν έχει γίνει λάθος... και φαίνεται πως ωφείλεις μόνο 35 ευρώ - να είσαι σίγουρος ότι στο τρίμηνο θα στα ζητήσουν ΟΛΑ μαζί! ... Τα "ελέγχουν"! :)

Για ποιό τρίμηνο μιλάμε; 7 μήνες είμαι πελάτης, τόσα τρίμηνα περάσανε.

Τουλάχιστον ας μου πουν ότι δεν πρόκειται να μου τα ζητήσουν ΟΛΑ μαζί ΟΤΑΝ τα ζητήσουν, γιατί με αγχώνει αυτό το θέμα.

Θέλω να κάνω και update σε 512/128, αλλά πριν το κάνω θέλω να ξεχρεώσω τα προηγούμενα, μην φτάσει το χρέος τα 1000€!. :eek:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 7 Δεκ. 2004 , 23:21)

Το έγραψα στο φόρουμ γιατί ξέρω ότι σίγουρα κάποιος από vivodi θα το διαβάζει, μπας και κάνει τίποτα αυτός. Τους το είπα και τηλεφωνικά αλλά δεν ξέρω αν το πιάσανε (η τρίτη υπάλληλος που μίλησα φάνηκε να νομίζει ότι κατάλαβε, οι 2 προηγούμενες ήταν σίγουρες ότι δεν καταλάβανε! :alien: ). :lol:

Θέλω να κάνω και update σε 512/128, αλλά πριν το κάνω θέλω να ξεχρεώσω τα προηγούμενα, μην φτάσει το χρέος τα 1000€!. :eek:

Δημήτρη... τηλ/σε στο 2117503700, επιλέγεις 1 (ελληνικά) & στη συνέχεια το 3 (τηλ/κό κέντρο) - ζητάς να σε συνδέσουν με το λογιστήριο - τους εξηγείς τι συμβαίνει... σου λένε το ακριβές οφειλόμενο ποσό, το εξοφλείς και είσαι ΟΚ! Αν έχεις πρόβλημα, στείλε e-mail.........

ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ 512/128 - τα καλύτερα... έρχονται! :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer ( 8 Δεκ. 2004 , 01:27)

Δημήτρη... τηλ/σε στο 2117503700, επιλέγεις 1 (ελληνικά) & στη συνέχεια το 3 (τηλ/κό κέντρο) - ζητάς να σε συνδέσουν με το λογιστήριο - τους εξηγείς τι συμβαίνει... σου λένε το ακριβές οφειλόμενο ποσό, το εξοφλείς και είσαι ΟΚ! Αν έχεις πρόβλημα, στείλε e-mail.........

ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ 512/128 - τα καλύτερα... έρχονται! :cool:

Η τρίτη υπάλληλος (αυτή που νομίζει ότι κατάλαβε τι της είπα) είπε θα επικοινωνήσει μαζί μου αύριο ή μεθαύριο.

Θα περιμένω και θα ξαναπάρω την Παρασκευή αν δε με πάρει.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS ( 8 Δεκ. 2004 , 00:29)

Κάτι τέτοια κάνει η Vivodi και τους τρελλαίνει όλους. Ποιός άλλος να μιλήσει για προσφορές;; :alien:

Ξέρει κανένας πόσους πελάτες έχει γράψει με full LLU (απ'ευθείας γραμμές);

Λοιπόν κατά φωνή. Αντιγράφω από το σημερινό weekly telecom newsletter και συγκεριμένα από μια έκθεση της ΕΕ:

- Αδεσμοποίητη πρόσβαση στον τοπικό βρόχο (εξαιρετικά χαμηλοί ρυθμοί ανάπτυξης, δεδομένου ότι μόλις 1092 βρόχοι ήταν πλήρως αποδεσμοποιημένοι στα μέσα του 2004, ενώ υπήρχαν και 160 βρόχοι μερικώς αποδεσμοποιημένοι)

Άρα:

160 μερικώς αποδεσμοποιημένοι=160 συνδέσεις shared LLU της Vivodi το καλοκαίρι.

1092 πλήρως αποδεσμοποιημένοι=1092 συνδέσεις full LLU της Vivodi και SDSL της Telepassport το καλοκαίρι. Με δεδομένο ότι η Telepassport είχε (και έχει) κάλυψη σε πολύ μικρό μέρος του πληθυσμού (και μάλιστα κυρίως επαρχία), αλλά και το γεγονός ότι εκείνη την εποχή κανείς δε μίλαγε για την υπηρεσία της, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Vivodi είχε γύρω στις 800 από αυτές τις 1092 γραμμές.

Με δεδομένη τώρα την κατακόρυφη αύξηση της κίνησης σε αυτό το thread από το φθινόπωρο και μετά (χάρη στην προσφορά για το δωρεάν modem), μπορούμε να υποθέσουμε ότι τώρα έχει πολύ περισσότερες από τις περίπου 800+160.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος userc ( 7 Δεκ. 2004 , 00:18)

Θα δεις τα νεα κτιρια κ θα τα πιστεψεις :cool:

Tελικά αποκάλυψέ μας πού θα βίσκονται τα νέα κτήρια, αν αυτό δεν προσβάλει την ασφάλειά τους και δεν αποτελεί εταιρικό μυστικό.... :whistle:

Εχω περασει τους 2 μηνες... (και τα 10 τηλεφωνα στην βιβο)

Ακομα δεν μπορουν να μου δωσουν καμια πληροφορια... απλα να περιμενω την συνδεση...

Καμια προταση?

Οτε πηρα, δεν μπορει να δει τιποτα, εκτος οτι στο κομβο της αλεξαντρας υπαρχουν αρκετα πορτς.

:(

σημερα μου ηρθε λογαριασμος απο την Vivodi 19€ , αλλα δεν αναφερει χρεωσεις για DSL προσβαση κτλ , μονο για το DSL Phone, κατι δεν παει καλα , μην μου στειλουν κανενα κουστουμι σε κανα διμηνο να τα πληρωσω ολα με την μια θα τους παρει και θα τους σηκωσει :mad:

ΥΓ πριν μου πειτε "παρε τηλεφωνο και ρωτα" θα σας πω οτι πηρα τηλεφωνο και ρωτησα και η απαντηση ηταν θα σας ενημερωσουμε εντος της ημερας, τωρα εαν εγω παρω απαντηση να μου τρυπηστε την μυτη!!!

ΥΓ2 κατι μου θυμιζει αυτο - κατι εποχες Intraconnect - προχειροτητα και εντελως ασχετησια

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 9 Δεκ. 2004 , 10:23)

και η απαντηση ηταν θα σας ενημερωσουμε εντος της ημερας,

να κάνεις παρέα με τον φίλτατο banditaras...την ξέρει καλά την απάντηση αυτή... :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 ( 9 Δεκ. 2004 , 12:07)

να κάνεις παρέα με τον φίλτατο banditaras...την ξέρει καλά την απάντηση αυτή... :o

οοοοοο καλα...........αυτος και εγω μαζι θα παμε με 100 γραμμαρια TNT στην πλατεια βικτοριας :whistle:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

αφήστε κάτω το ΤΝΤ γιατί εμένα, λογαριασμοί και net πάνε καλά, μην τα ματιάσω :p

επίσης για όποιον δεν το έχει δει: Μια υπέροχη διήγηση της περιπέτειας του banditaras με την vivodi. Συνεχίζεται ακόμα. Δείτε εδώ

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer ( 8 Δεκ. 2004 , 00:54)

Σε 48 ώρες θέλεις να ενημερωθείς ότι πρέπει να πληρώσεις 300 ευρώ??? Και μάλιστα να είναι ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΙΤΗΤΑ από τη Vivo??? :o

Κάτσε, τώρα το πρόσεξα αυτό.

Τι εννοείς "άμεσα απαιτητά"; :eek: :mad:

Άμεσα απαιτητά από ΕΜΕΝΑ 300€ επειδή ΑΥΤΟΙ δεν είναι άξιοι να στείλουν ένα λογαριασμό; Και με δεδομένο ότι όταν τηλεφώνησα παλιότερα να τους το πω η υπάλληλος μου δήλως ότι έχουν πρόβλημα και το γνωρίζουν;

Δεν πάνε να (bip) καλύτερα; :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν σήμερα μου είρθε το modem (πιστέυω να έχει περαστεί το vivodi profile... :whistle: ), όμως σήμερα διαπίστωσα ότι το net mod είναι το παλιό με τις γραμμές χαλκού, που σύμφωνα με το τεχνικό σχεδιάγραμμα πρέπει να συνδεθεί στο σπλίτερ με καλώδιο RJ11...Άρα πρέπει να φωνάξω τον ΟΤΕ να μου βγάλει τα καλώδια χαλκού (πιθανώς ανανεώνοντας και το παλιό νετμοντ...), βάζοντάς μου μπρίζα RJ11....

....Πιστεύω λοιπόν όλα να πάνε καλά και σύντομα.... :rolleyes:

Tώρα το σκέφτηκα : Μήπως μπορώ να κάνω την αλλαγή αυτή μόνος μου και που να συνδέσω τα καλώδια χαλκού στην μπρίζα;;; :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 9 Δεκ. 2004 , 19:57)

Λοιπόν σήμερα μου είρθε το modem (πιστέυω να έχει περαστεί το vivodi profile... :whistle: ), όμως σήμερα διαπίστωσα ότι το net mod είναι το παλιό με τις γραμμές χαλκού, που σύμφωνα με το τεχνικό σχεδιάγραμμα πρέπει να συνδεθεί στο σπλίτερ με καλώδιο RJ11...Άρα πρέπει να φωνάξω τον ΟΤΕ να μου βγάλει τα καλώδια χαλκού (πιθανώς ανανεώνοντας και το παλιό νετμοντ...), βάζοντάς μου μπρίζα RJ11....

....Πιστεύω λοιπόν όλα να πάνε καλά και σύντομα.... :rolleyes:

Tώρα το σκέφτηκα : Μήπως μπορώ να κάνω την αλλαγή αυτή μόνος μου και που να συνδέσω τα καλώδια χαλκού στην μπρίζα;;; :worry:

στην μια πλευρα του καλωδιου πρεπει να εχει μπριζακι RJ11 που θα παει στο splitter απο την αλλη μπορεις να συνδεσεις τα καλωδια απευθειας πανω στο netmod και να δουλευει και το τηλεφωνο σου.

θα σου προτεινα ομως να πας στον ΟΤΕ ( παρε το netmod μαζι σου ) και πες τους οτι ειναι καμμενο και θα στο αλλαξουν αμεσως. εαν τους παρεις τηλεφωνο και ζητησεις να ερθουν να στο αλλαξουν 99% θα σε γραψουν κανονικα

ΥΓ την ADSL γραμμη στην εχουν ενεργοποιησει? εαν ναι μπορεις να την δοκιμασεις βαζοντας κατευθειαν το speedtouch στην πριζα του τοιχου και να δεις εαν σου αναβει το @ ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 9 Δεκ. 2004 , 20:30)

στην μια πλευρα του καλωδιου πρεπει να εχει μπριζακι RJ11 που θα παει στο splitter απο την αλλη μπορεις να συνδεσεις τα καλωδια απευθειας πανω στο netmod και να δουλευει και το τηλεφωνο σου.

θα σου προτεινα ομως να πας στον ΟΤΕ ( παρε το netmod μαζι σου ) και πες τους οτι ειναι καμμενο και θα στο αλλαξουν αμεσως. εαν τους παρεις τηλεφωνο και ζητησεις να ερθουν να στο αλλαξουν 99% θα σε γραψουν κανονικα

ΥΓ την ADSL γραμμη στην εχουν ενεργοποιησει? εαν ναι μπορεις να την δοκιμασεις βαζοντας κατευθειαν το speedtouch στην πριζα του τοιχου και να δεις εαν σου αναβει το @ ;)

Αυτό λέω, πως δεν υπάρχει μπρίζα τοίχου, παρά μόνο δύο καλώδια χαλκού που μπαίνουν στο νετ μοντ....

Όσον αφορά τώρα το παλιού τύπου νετμοντ...αμαρτωλή ιστορία...Προ μηνών προσπάθησα να το αλλάξω με καινούργιο και απέτυχα οικτά...Στη περίπτωση του καμένου στο αλλάζει ο Οτε με επίσης παλιού τύπου και σε κάθε περίπτωση η ανανέωση προϋποθέτει την αγορά νέου νετμοντ....

Πάντως το πρόβλημα δεν είναι το παλιό νετ μοντ, δεδομένου πως στη συνδεσμολογία του DSL συνδέεται με τις μπροστινές εξόδους της με το σπλίτερ (καλώδια isdn) , το οποίο σπλίτερ πλεον συνδέεται με την εξωτερική γραμμή....(ή έτσι πιστεύω... :whistle: ). Το πρόβλημά μου δηλ. είναι πώς τα δύο καλώδια χαλκού δεν μπαίνουν στην είσοδο RJ11 του σπλίτερ και μάλλον θέλουν κάποια προσαρμογή....(θα το κάνει αυτό ο ΟΤΕ;;; :worry: )

πηγαινεις και αγοραζεις μια μπριζα τοιχου και βαζεις τα καλωδια που πανε στο netmod πανω στην πριζα και απο εκει και περα βαζεις ενα καλωδιο απο την πριζα στο LINE του splitter και ενα αλλο στο netmod ( με την διαδικασια που ανεφερα πιο πανω ) και το τριτο στο speedtouch σου

Ναι ο ΟΤΕ μπορει να το κανει , αλλα τζαμπα λεφτα θα δωσεις, ασε που μπορεις να περιμενεις καμια εβδομαδα να σου ερθουν.

Απο ποτε πληρωνεις το netmod? ( φαντασου ποσο καιρο εχω να ασχοληθω με ISDN ) :p

Πάντως εγω όταν είχα πρόβλημα με την ISDN, και δεν είχα πρίζα στο τοίχο, παρα μόνο 2 καλώδια που βγαίναν από τον τοίχο και πήγαιναν απευθείας στο netmod, δήλωσα βλάβη και ηρθε την επόμενη τεχνικός του ΟΤΕ. Μου πέρασε πρίζα στον τοίχο, δικιά του και φυσικά με το μηχανηματάκι που έιχε μου πέρασε τα κλιψάκια RJ11 στην άκρη κάθε καλωδίου. Όταν τον ρώτησα τι χρωστάω (για την πρίζα και την εργασία) ή αν θα χρεωθώ τίποτα στο λογαριασμό, μου είπε ότι όλα είναι τζάμπα, στα πλαίσια των τελών συντήρησης που πληρώνω με κάθε λογαριασμό.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 9 Δεκ. 2004 , 17:11)

Κάτσε, τώρα το πρόσεξα αυτό.

Τι εννοείς "άμεσα απαιτητά"; :eek: :mad:

Άμεσα απαιτητά από ΕΜΕΝΑ 300€ επειδή ΑΥΤΟΙ δεν είναι άξιοι να στείλουν ένα λογαριασμό; Και με δεδομένο ότι όταν τηλεφώνησα παλιότερα να τους το πω η υπάλληλος μου δήλως ότι έχουν πρόβλημα και το γνωρίζουν;

Δεν πάνε να (bip) καλύτερα; :down:

δεν θα ζητησουν 300 ευρω σε 48 ωρες,σε 20 μερες ισως :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος userc ( 9 Δεκ. 2004 , 22:38)

δεν θα ζητησουν 300 ευρω σε 48 ωρες,σε 20 μερες ισως :worry:

Αν είναι για 20 μέρες ΟΚ, το συζητάμε.

Το καλύτερο βεβαίως θα ήταν να τα ζητήσουν με δόσεις (100 κάθε μήνα για 3 μήνες) αφού στο κάτω κάτω δικιά τους μαλκία είναι.

Ελπίζω να μην έρθουν μέσα στις διακοπές που θα λείπω και μετά μου κόψουν τη σύνδεση επειδή δεν θα την πληρώσω μέχρι να γυρίσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

shmera meta po thlefwnikh epikoinwnia poy eixa moy eipan oti o kombos patisiwn einai yperfortomenos k perimenoun ton ote..meta apo 8-10 thlefwnimata moy to eipan..15 toy mhna tha lythei ypotithete to problhma...k entos 2 hmerwn tha exw lene th syndesh moy...dld meta apo enamish mhna...EYXARISTW POLY ALLA TOTE DE THA PARW
its you that i adore, you'll always be my whore

Πάντως αν μου κόψουν τη σύνδεση επειδή δεν έχω πληρώσει δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναασχοληθώ μαζί τους.

ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ, μέχρι να με καλύψει κάποια άλλη εταιρία.

Ερώτηση προς τους γνώστες: αύριο παίζει να βρω κανέναν να συνενοηθώ; Η κοπελιά που θα επικοινωνούσε μαζί μου χτες ή προχτές μάλλον το ξέχασε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλά τό νά ἐπικοινωνήσουν αὐτοί μαζί σου ξέχασέ το.... Καί μένα μοῦ ἔλεγαν θά σᾶς πάρουμε σέ δέκα λεπτά κι ἐννοούσαν μάλλον σέ δέκα μέρες... 'Εκεῖ, κάθε μέρα τηλέφωνα θέλουν πέντε ἄτομα ὄλα κι ὄλα τί νά πρωτοκάνουν;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

ti exei re paidia apo xthes i vivodi.

eiami full apo vivodi +dsl phone kai apo xthes me to zori piano 30 kbps.

eimai eksarxeia kai apo diko tou konmbo apo koleti..

tous peira til kai mou lene oti ftei pou exw netlimiter.

imarton reeeee

Αν βρισκεστε στην Αγγλια κ θελετε να επικοινωνησετε με το τμημα εξυπηρετησης συνδρομητων vivodi (ερωτησεις-πληροφοριες) επειδη πολυ συχνα ρωτατε στα forums πως θα μιλησετε με το 13880,τηλεφωνειστε απο την Αγγλια στο

07005-806-484 κ θα συνδεθειτε αμεσα! ;)

...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ... για την διασυνδεση :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...