minovg Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 :confused: guys exo dslapo vivodi to modem to speedtouch 530 kai de mporo na sindetho to egastisa ola kala meta th? pos sindeome? th grafo ston browser gia na sindetho? http://10.0.0.138 ;) Κανένα νέο; Οι άνθρωποι στην Forthnet μου δώσαν με τη μία 384 ντέμο (όπως και η Βιβόντι δε λέω, σε αντίθεση με την Αλτεκ που σε αναγκάζει είπαμε να πάρεις ΝΕΤΚΑΡΤΑ των 5€ για 10 ώρες :wacko: ) και τα πρώτα στοιχεία μου δείχνουν σταθερότητα πάνω από 37 και από NetPumper κατεβάζω με 39-41Κ. Και επίσης έχω και υψηλό upload 12-13, κάτι που με ενδιαφέρει επίσης σε αντίθεση με την Βιβόντι που μου έδινε το πολύ 10-11 και συνήθως 8-9. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 http://10.0.0.138 ;) Οι άνθρωποι στην Forthnet μου δώσαν με τη μία 384 ντέμο (όπως και η Βιβόντι δε λέω, σε αντίθεση με την Αλτεκ που σε αναγκάζει είπαμε να πάρεις ΝΕΤΚΑΡΤΑ των 5€ για 10 ώρες :wacko: ) και τα πρώτα στοιχεία μου δείχνουν σταθερότητα πάνω από 37 και από NetPumper κατεβάζω με 39-41Κ. Και επίσης έχω και υψηλό upload 12-13, κάτι που με ενδιαφέρει επίσης σε αντίθεση με την Βιβόντι που μου έδινε το πολύ 10-11 και συνήθως 8-9. Εγώ πάλι σήμερα δοκιμάζω τη Vivodi με DEMO! Είμαι νότια προάστια Αθήνας και φαίνετε εξίσου καλή με Forthnet! Τι αντιφατικό εε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Οι άνθρωποι στην Forthnet μου δώσαν με τη μία 384 ντέμο (όπως και η Βιβόντι δε λέω, σε αντίθεση με την Αλτεκ που σε αναγκάζει είπαμε να πάρεις ΝΕΤΚΑΡΤΑ των 5€ για 10 ώρες :wacko: ) και τα πρώτα στοιχεία μου δείχνουν σταθερότητα πάνω από 37 και από NetPumper κατεβάζω με 39-41Κ. Και επίσης έχω και υψηλό upload 12-13, κάτι που με ενδιαφέρει επίσης σε αντίθεση με την Βιβόντι που μου έδινε το πολύ 10-11 και συνήθως 8-9. Την ίδια στιγμή δοκίμασες Vivodi να δεις πόσο πάει; Τις όποιοες συγκρίσεις πρέπει να τις κάνει την μια αμέσως μετά την άλλη, ούτε ώρα πιο μετά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Εγώ πάλι σήμερα δοκιμάζω τη Vivodi με DEMO! Είμαι νότια προάστια Αθήνας και φαίνετε εξίσου καλή με Forthnet! Τι αντιφατικό εε? Πολύ λογικό, αφού συνήθως φταίει ο ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Την ίδια στιγμή δοκίμασες Vivodi να δεις πόσο πάει; 32-34K. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ στους καταλόγους Αυγούστου/Σεπτεμβρίου αναφέρει λάθος τιμές για τη συνδρομή internet vivodi; Γράφει: 256-->17,90 384-->18,90 512-->31,90 1024-->59,50 Να είναι άραγε τυχαίο; Γιατί αν έβλεπες τις πραγματικές δίπλα σε αυτές των otenet/forthnet θα άνοιγε πολύ η ψαλίδα. I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Primal Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 http://10.0.0.138 ;) kai meta? :confused: :worry: One second of actions is better than a thousand years of talking. http://img110.exs.cx/img110/4117/eyeBlink_front.gif http://www.dpgr.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Primal Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 re gamoto de mporo na sindetho :( kitakste ligo ta parakato screen shot http://img393.imageshack.us/img393/135/untitled10qf.th.jpg bgazi lathos ekei alla giath? th na kano th ftei :cry: leei connected alla den anigi kamia selida http://img393.imageshack.us/img393/2297/244du.th.jpg edo tha eprepe na iparxi tpt? http://img393.imageshack.us/img393/4449/230ss.th.jpg e afto enteleos pliroforiaka elpizo na boithisan ta screenshots an kseri kanis tpt as mou pei ps. To modem mou einai speed touch 530 One second of actions is better than a thousand years of talking. http://img110.exs.cx/img110/4117/eyeBlink_front.gif http://www.dpgr.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlyk Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 re gamoto de mporo na sindetho :( kitakste ligo ta parakato screen shot http://img393.imageshack.us/img393/135/untitled10qf.th.jpg bgazi lathos ekei alla giath? th na kano th ftei :cry: leei connected alla den anigi kamia selida http://img393.imageshack.us/img393/2297/244du.th.jpg edo tha eprepe na iparxi tpt? http://img393.imageshack.us/img393/4449/230ss.th.jpg e afto enteleos pliroforiaka elpizo na boithisan ta screenshots an kseri kanis tpt as mou pei ps. To modem mou einai speed touch 530 Sifona me to deytero screenshot den exeis perasei tis rithmiseis tis sindesis sou. Sinithos einai se ena xarti pou dinei h vivodi me toys kodikoys sindesis. Pigeneis stis rithmiseis toy alcatel sto <advanced> dialegeis <easy setup> afinis tis trexouses rithmisis sto user name min ksexaseis meta to onoma xristi na doseis to @dsl_service.vivodi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 kai meta? :confused: :worry: To Dr. Speedtouch βγάλτο εντελώς. Είναι τελείως άχρηστο. Όπως είπε ο φίλος πήγαινε Advanced -> Easy Setup και βάλε username και password που σου έδωσε η Βιβόντι προσθέτοντας στο username αυτό που σου είπε ο φίλος. Δεν πρέπει να έχεις pop up blocker (αν έχεις απενεργοποίησέ το) γιατί εμφανίζεται το setup σε pop-up παράθυρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Primal Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Mou bgazi afto to parakato minima. Invalid phonebook destination name. Bad value for parameter 'dest' Illigal option. tespa to kano mou bgazi afto kai meta mou zitai to user name kai to pass ta bazo kai mou ksanavgazi to parathiraki gia na ta grapso 5 fores ta grapsa kai tis 5 to idio sto telos patao cancel kai klini h selida... meta ksanakano egastasi to modem se mia fasi mou zita to pass kai pali h idia istoria na to grafo kai na to ksanazitai :cry: th skata na kano :wacko: One second of actions is better than a thousand years of talking. http://img110.exs.cx/img110/4117/eyeBlink_front.gif http://www.dpgr.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Primal Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 kanis? :cry: One second of actions is better than a thousand years of talking. http://img110.exs.cx/img110/4117/eyeBlink_front.gif http://www.dpgr.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlyk Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Giati den milas me to 13880 (Vivodi); Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoback Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Καλησπερα .. Μετα απο ενα μηνα σχεδον αναμονης 08/8 - 02/09 παρελαβα κωδικους απο την vivodi αλλα τωρα εχω προβλημα στη γραμμη δεν μπορει να συνχρονιση το modem(crypto f200) ανεφερα τη βλαβη ..(η γραμμη ειναι απο νεα σμυρνη) Παιδια συμβαινει συχνα αυτο η εγω ειμαι ατυχος? Αν σε καποιους εχει συμβει πειτε μου μια γνωμη επισης ενα αλλο προβλημα ειναι οτι μολις εβαλα το spitter πανω μου μπλοκαρε τη γραμμη ειναι δυνατον να ειναι χαλασμενο ενα ολοκαινουργιο splitter? Για πειτε μου τελικα ποσο αξιοπιστες μπορει να ειναι τελικα οι γραμμες ADSL εν ετος 2005 hoback Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Καλως ηρθες στην "ευρυζωνικη" πραγματικοτητα της Βιβοδι, ελπιζω να μην εκανες 12μηνο συμβολαιο αν και με αυτα τα χαλια σιγα μη σου ζητησουν και τα ρεστα... 12μηνο συμβόλαιο αν θυμάμαι είχε πριν κανά χρόνο ίσως και βάλε (το 2003 μάλλον) Εσύ για πιο 12μηνο συμβόλαιο και χάλια αναφέρεσαι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 12μηνο συμβόλαιο αν θυμάμαι είχε πριν κανά χρόνο ίσως και βάλε (το 2003 μάλλον) Εσύ για πιο 12μηνο συμβόλαιο και χάλια αναφέρεσαι; 12μηνο συμβολαιο ισχυε (δεν ξερω αν ισχυει ακομα) σε προσφορες με δωρεαν ρουτερ κλπ και φυσικα αναφερομαι στα γνωστα χαλια της βιβοντι. Τελευταια φορα που θυμαμαι για δωρεαν ρουτερ ηταν τα Χριστουγεννα, το 2004-2005 δηλαδη :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 12μηνο συμβολαιο ισχυε (δεν ξερω αν ισχυει ακομα) σε προσφορες με δωρεαν ρουτερ κλπ και φυσικα αναφερομαι στα γνωστα χαλια της βιβοντι. Τελευταια φορα που θυμαμαι για δωρεαν ρουτερ ηταν τα Χριστουγεννα, το 2004-2005 δηλαδη :rolleyes: 1. Αφού δεν γνωρίζεις αν υπάρχει 12μηνο συμβόλαιο γιατί τότε λες: "ελπιζω να μην εκανες 12μηνο συμβολαιο" 2. Πια γνωστά χάλια; Μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι ότι η Vivodi, από το Πάσχα πλέον έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση και δεν έχει προβλήματα στο σύνολό της. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα πολλά μηνύματα που υπήρχαν εκείνη την περίοδο δικαιολογημένα. Και εμένα δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της εκείνη την περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαινει ότι απο την στιγμή πλέον που δεν υφίσταται το πρόβλημα, θα πετάγομαι ή θα υπονοω ότι έχει πρόβλημα. Ακριβώς επειδή έχει λύση τα προβλήματά της με τις ταχύτητες έχει προχωρήσει πιλοτικά σε ADSL+2 σε κάποιες περιοχές. Ξέρεις άλλη εταιρεία σήμερα να έχει ξεκινήσει έστω πιλοτικά κάτι τέτοιο; Και αφού αναφέρεσαι για τα Χριστούγεννα, γιατί δεν το διευκρινίζεις; μόνο αφήνεις την εντύπωση ότι ισχύει κάτι ακόμα. Εσύ αν είχες κάποιο πρόβλημα ή αν ρωτούσες κάτι και σου δίνανε όχι αντικειμενικές πληροφορίες θα σου άρεσε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 1. Αφού δεν γνωρίζεις αν υπάρχει 12μηνο συμβόλαιο γιατί τότε λες: "ελπιζω να μην εκανες 12μηνο συμβολαιο" 2. Πια γνωστά χάλια; Μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι ότι η Vivodi, από το Πάσχα πλέον έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση και δεν έχει προβλήματα στο σύνολό της. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα πολλά μηνύματα που υπήρχαν εκείνη την περίοδο δικαιολογημένα. Και εμένα δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της εκείνη την περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαινει ότι απο την στιγμή πλέον που δεν υφίσταται το πρόβλημα, θα πετάγομαι ή θα υπονοω ότι έχει πρόβλημα. Ακριβώς επειδή έχει λύση τα προβλήματά της με τις ταχύτητες έχει προχωρήσει πιλοτικά σε ADSL+2 σε κάποιες περιοχές. Ξέρεις άλλη εταιρεία σήμερα να έχει ξεκινήσει έστω πιλοτικά κάτι τέτοιο; Και αφού αναφέρεσαι για τα Χριστούγεννα, γιατί δεν το διευκρινίζεις; μόνο αφήνεις την εντύπωση ότι ισχύει κάτι ακόμα. Εσύ αν είχες κάποιο πρόβλημα ή αν ρωτούσες κάτι και σου δίνανε όχι αντικειμενικές πληροφορίες θα σου άρεσε; Αγαπητε δικηγορε της βιβοδι, Δεν με ενδιαφερει ουτε τι αναβαθμιση εχει κανει η βιβοντι ουτε αν εχει dsl8, η εταιρια αυτη ειναι αναξια εμπιστοσυνης, αν ειχαν φτιαξει τα πραγματα συνολικα δεν θα εβλεπες το φιλο μας να ρωταει τι τρεχει ουτε αρκετους αλλους να ρωτανε το ιδιο. Μου εχει δωσει απειρα δικαιωματα να πεταγομαι και να υποννοω οτι μου γουσταρει. Οσο για το 12μηνο συμβολαιο εκανα μια ερωτηση, αν εκανε 12μηνο συμβολαιο, ουτε για τα Χριστουγεννα αναφερομουν ουτε για τον Δεκαπενταυγουστο. Αν δεν το επιτρεπεις συγγνωμη αλλη φορα ερωτηση δεν θα κανω, θα τα χωνω στη βιβοντι οποτε μου δινεται αφορμη επειδη ειμαι εμπαθης μαζι της, απολυτα δικαιολογημενα νομιζω. Αν εχεις dsl vivodi, ειναι δικο σου προβλημα και διχνει την καταναλωτικη σου συνειδηση, αυτο δεν σημαινει οτι εγω δεν θα κραζω οπου και οσο μπορω την βιβοντι. Τελος θα σε παρακαλουσα να μη με ζαλισεις αλλο υποστηριζοντας τη βιβοντι, αν θες κατι ΔΕΝ μπορεις να μου στειλεις PM, απαντησε σχετικα με το θεμα εστω και αν εχεις διαφορετικη αποψη απο μενα στο προβλημα που ειχε-εχει ο φιλος. Αυτα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Αγαπητε δικηγορε της βιβοδι, Η κλασσική συμεριφορά όταν κάποιος μιλάει υπέρ για κάτι. Σε ενημερώνω ότι εκτός την Vivodi έιμαι και σε άλλη εταιρεία. Μήπως είμαι με την λογική σου και στις 2 εταιρείες; Δεν με ενδιαφερει ουτε τι αναβαθμιση εχει κανει η βιβοντι ουτε αν εχει dsl8, η εταιρια αυτη ειναι αναξια εμπιστοσυνης, αν ειχαν φτιαξει τα πραγματα συνολικα δεν θα εβλεπες το φιλο μας να ρωταει τι τρεχει ουτε αρκετους αλλους να ρωτανε το ιδιο. Μου εχει δωσει απειρα δικαιωματα να πεταγομαι και να υποννοω οτι μου γουσταρει. Έτσι βγάζεις συμπεράσματα εσύ; από μεμονωμένες περιπτώσεις ή από το σύνολο; Από την μια λες συνολικά και από την άλλη λες για τον φίλο. Αποφάσισε επιέλους. Δηλαδή και η FORTHnet που είναι καλή εταιρεία, κάποιοι που τυχαίνει να έχουν πρόβλημα, σημαίνει ότι η εταιρεία δεν είναι καλή; Και καλή είναι, απλά προβλήματα τυχαίνουν. Όμως κοιτάμε στο σύνολο, και η FORTHnet στο σύνολο είναι μια χαρα. Και δεν δουλεύω ούτε στην FORTHnet επίσης. Η Tellas πέρσυ περίπου είχε ένα μικρό πρόβλημα, μήπως θα πρέπει να πετάγομαι σε πρώτη ευκαιρία και να την θάβω; Δεν είναι σωστό αφού η Tellas είναι ΟΚ. Πολύ δε περισσότερο αφού δεν είμαι συνδρομητής της και δεν έχω άμεση αντίληψη του τι παίζει, πράγμα που κάνεις εσύ. Δικαιωμά σου και καλά κάνεις να λες την γνώμη σου, αλλά να είναι ΣΩΣΤΗ, και αν δεν είσαι συνδρομητης τώρα να το διευκρινίζεις. Οσο για το 12μηνο συμβολαιο εκανα μια ερωτηση, αν εκανε 12μηνο συμβολαιο, ουτε για τα Χριστουγεννα αναφερομουν ουτε για τον Δεκαπενταυγουστο. Μόνο που έτσι που το ανέφερες, νομίζει κάποιος που το διαβάζει ότι ισχύει έως και τώρα. Αν δεν το επιτρεπεις συγγνωμη αλλη φορα ερωτηση δεν θα κανω, θα τα χωνω στη βιβοντι οποτε μου δινεται αφορμη επειδη ειμαι εμπαθης μαζι της, απολυτα δικαιολογημενα νομιζω. Αυτό και μόνο λέει πολλά. Χαίρομαι που το παραδέχεσαι και μόνος σου ότι από εμπάθεια, θα κάνεις ότι είναι δυνατόν...... Και συνήθως όσοι είναι εμπαθείς, μόνο αντικειμεμενική άποψη δεν έχουν. Ο εγωισμός στα ύψη του. Δεν σε νοιάζουν οι άλλοι; Δηλαδή, μεθαύριο που και έσυ θα ζητήσεις την γνώμη κάποιον, επειδή κάποτε ο Χ καταναλωτής είχε πρόβλημα με την όποια εταιρεία, το οποίο μπορεί να μην υπάρχει, αν πετάγεται και σου λέει πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν, χωρίς να διευκρινίζει ότι αναφέρεται στο παρελθόν να δω πωσ θα σου φανει Αν εχεις dsl vivodi, ειναι δικο σου προβλημα και διχνει την καταναλωτικη σου συνειδηση, αυτο δεν σημαινει οτι εγω δεν θα κραζω οπου και οσο μπορω την βιβοντι. Το ίδιο θα μπορούσα να πιστεύω και εγώ για σένα, που είσαι μέσω του προβληματκού για την ώρα δικτύου του ΟΤΕ. Όμως το σέβομαι και δεν σου απαντώ όπως εσύ σε μένα; Με αυτό και μόνο βρίζεις όχι μόνο εμένα αλλά και όλα τα παιδιά. Όσο για την λέξη "κράζω" που ανέφερες τα σχόλια δικά σας.... Τελος θα σε παρακαλουσα να μη με ζαλισεις αλλο υποστηριζοντας τη βιβοντι, αν θες κατι ΔΕΝ μπορεις να μου στειλεις PM, απαντησε σχετικα με το θεμα εστω και αν εχεις διαφορετικη αποψη απο μενα στο προβλημα που ειχε-εχει ο φιλος. Αυτα :)΄ Περίεργο γιατί δεν έκανες εσύ την αρχή να στείλεις μήνυμα; Δεν με ενόχλησε το ότι είπες αρνητικά πράγματα, αλλά το ότι άφησες να εννοηθεί ότι αυτά που είπες ισχύουν ακόμα. Και επιτέλους, αν για ένα διάστημα δεν ήσουν ικανοποιημένος (όπως και εγω και πολλοί άλλοι) και έχεις ορκιστεί σε κάθε ευκαιρία να πετάγεσαι (το παραδέχτηκες πιο πάνω) και να λες πράγματα που δεν ισχύουν ΠΛΕΟΝ, ζημιά δεν κάνεις στην εν λόγω εταιρεία, αλλά υποβιβάζεις το forum. Φαντάζομαι, ότι πλεόν με βάση τα λεγομενά σου θα δώσεις το καλό παράδειγμα και θα μου απαντήσεις με μήνυμα. Ζητώ συγνώμη, από τους υπόλοιπους για το μεγάλο μήνυμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Έτσι βγάζεις συμπεράσματα εσύ; από μεμονωμένες περιπτώσεις ή από το σύνολο; Από την μια λες συνολικά και από την άλλη λες για τον φίλο. Αποφάσισε επιέλους. Δηλαδή και η FORTHnet που είναι καλή εταιρεία, κάποιοι που τυχαίνει να έχουν πρόβλημα, σημαίνει ότι η εταιρεία δεν είναι καλή; Και καλή είναι, απλά προβλήματα τυχαίνουν. Όμως κοιτάμε στο σύνολο, και η FORTHnet στο σύνολο είναι μια χαρα. Και δεν δουλεύω ούτε στην FORTHnet επίσης. Η Tellas πέρσυ περίπου είχε ένα μικρό πρόβλημα, μήπως θα πρέπει να πετάγομαι σε πρώτη ευκαιρία και να την θάβω; Δεν είναι σωστό αφού η Tellas είναι ΟΚ. Πολύ δε περισσότερο αφού δεν είμαι συνδρομητής της και δεν έχω άμεση αντίληψη του τι παίζει, πράγμα που κάνεις εσύ. Δικαιωμά σου και καλά κάνεις να λες την γνώμη σου, αλλά να είναι ΣΩΣΤΗ, και αν δεν είσαι συνδρομητης τώρα να το διευκρινίζεις. Δεν διαφωνω οτι τα κρουσματα της βιβοντι εχουν μειωθει αρκετα, φαινεται και απο το φορουμ αλλωστε οταν παλιοτερα εμφανιζονταν οι συνδρομητες 5-5 καθε μερα και διαμαρτυρωνταν τωρα εμφανιζεται ενας το μηνα και αν, πραγμα φυσιολογικο. Τωρα το να τολμας να συγκρινεις τη vivodi ακομα και με την interconnect ειναι χαζο και οπως καταλαβαινεις εσυ εκτιθεσαι. Η βιβοντι στο τομεα της αναξιοπιστιας δεν εχει συναγωνιστη. Αλλο λοιπον τα μικρα προβληματα ή τα λιγο μεγαλυτερα που ειχαν οι εταιριες και αλλο οι 3 μηνες ΚΟΡΟΙΔΙΑ που ΠΛΗΡΩΝΕΣ για να εχεις με το ζορι dial up και να σε φτυνουν νομιζοντας οτι βρεχει. Σας εφτυναν αγαπητοι και λεγατε και ευχαριστω επι 3 ολοκληρους μηνες. Και τωρα την υπερασπιζεστε κιολας αντι να φυγετε τρεχωντας, αλλα το θεμα ειναι να γλυτωσουμε 2 καφεδες το μηνα και ας χασουμε την αξιοπρεπεια μας, ετσι? ;) Η γνωμη μου ειναι απολυτα σωστη, η βιβοντι ειναι η πιο αναξιοπιστη εταιρια του Ελληνικου ιντερνετ, αν δεν το βλεπεις βγαλε τις παρωπιδες και κοιτα. Μόνο που έτσι που το ανέφερες, νομίζει κάποιος που το διαβάζει ότι ισχύει έως και τώρα. Απο τη στιγμη που μου εχει δωσει δικαιωμα η ιδια η εταιρια μπορω να λεω οτι θελω, γιατι ως γνωστον, τα χαλια της βιβοντι ειναι πασιγνωστα! Αυτό και μόνο λέει πολλά. Χαίρομαι που το παραδέχεσαι και μόνος σου ότι από εμπάθεια, θα κάνεις ότι είναι δυνατόν...... Και συνήθως όσοι είναι εμπαθείς, μόνο αντικειμεμενική άποψη δεν έχουν. Ο εγωισμός στα ύψη του. Δεν σε νοιάζουν οι άλλοι; Δηλαδή, μεθαύριο που και έσυ θα ζητήσεις την γνώμη κάποιον, επειδή κάποτε ο Χ καταναλωτής είχε πρόβλημα με την όποια εταιρεία, το οποίο μπορεί να μην υπάρχει, αν πετάγεται και σου λέει πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν, χωρίς να διευκρινίζει ότι αναφέρεται στο παρελθόν να δω πωσ θα σου φανει Ειμαι εμπαθης με εταιριες σαν τη βιβοντι και με καταναλωτες σαν εσενα. Τι ειπα και δεν ισχυει? Δεν ισχυουν τα χαλια της βιβοντι? Η εταιρια μια ζωη χαλια ηταν μια ζωη χαλια θα ειναι, σε ολους τους τομεις. Το ίδιο θα μπορούσα να πιστεύω και εγώ για σένα, που είσαι μέσω του προβληματκού για την ώρα δικτύου του ΟΤΕ. Όμως το σέβομαι και δεν σου απαντώ όπως εσύ σε μένα; Με αυτό και μόνο βρίζεις όχι μόνο εμένα αλλά και όλα τα παιδιά. Όσο για την λέξη "κράζω" που ανέφερες τα σχόλια δικά σας.... Προβληματικου δικτυου του ΟΤΕ? :worry: Που το ακουσες αυτο? 1 χρονο τωρα δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα με οτε και forthnet παντα ειμαι με full ταχυτητες και εξυπηρετηση και απο τους 2 οποτε τους χρειαστηκα κατι παραπανω απο αψογη. Θα μου πεις για αυτο πληρωνω και παραπανω απο σενα, ε ναι και θα συνεχισω με μεγαλη μου ευχαριστηση οταν αυτο που πληρωνω ανταποκρινεται στις προσδοκιες μου. Μου αρεσει το καλο ας ειναι και λιγο ακριβοτερο, αλλωστε 3 μηνες που πληρωνες για dial up εγω ειχα dsl, οποτε τα ιδια εχουμε δωσει πανω κατω :) Περίεργο γιατί δεν έκανες εσύ την αρχή να στείλεις μήνυμα; Δεν με ενόχλησε το ότι είπες αρνητικά πράγματα, αλλά το ότι άφησες να εννοηθεί ότι αυτά που είπες ισχύουν ακόμα. Και επιτέλους, αν για ένα διάστημα δεν ήσουν ικανοποιημένος (όπως και εγω και πολλοί άλλοι) και έχεις ορκιστεί σε κάθε ευκαιρία να πετάγεσαι (το παραδέχτηκες πιο πάνω) και να λες πράγματα που δεν ισχύουν ΠΛΕΟΝ, ζημιά δεν κάνεις στην εν λόγω εταιρεία, αλλά υποβιβάζεις το forum. Φαντάζομαι, ότι πλεόν με βάση τα λεγομενά σου θα δώσεις το καλό παράδειγμα και θα μου απαντήσεις με μήνυμα. Ζητώ συγνώμη, από τους υπόλοιπους για το μεγάλο μήνυμα. Ειπα ΔΕΝ θελω να στειλεις μηνυμα οχι να στειλεις :D Φυσικα ισχυουν ακομα, η βιβοντι ανεκαθεν ηταν αφερεγγυα και πωλει μη ποιοτικες υπηρεσιες. Δεν χρειαζεται να κανω εγω ζημια στην εταιρια, μονη της κανει ζημια στον εαυτο της. Οταν αυριο μεθαυριο (δεν ειναι μακρια η ωρα) ξανα κλαταρει το δικτυο επειδη παροτι ειχε προβλημα εβαζε αβερτα συνδρομητες, μην ερθετε και κλαφτειτε παλι σε αυτο το υποβιβασμενο φορουμ, να εχετε μια αξιοπρεπεια τουλαχιστον, αλλα ποιος την εχασε για να τη βρειτε? ΟΤΕ λοιπον, και ας πιω και 2 καφεδακια λιγοτερα :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 .............. Σας εφτυναν αγαπητοι και λεγατε και ευχαριστω επι 3 ολοκληρους μηνες. Και τωρα την υπερασπιζεστε κιολας αντι να φυγετε τρεχωντας, αλλα το θεμα ειναι να γλυτωσουμε 2 καφεδες το μηνα και ας χασουμε την αξιοπρεπεια μας, ετσι? ;) Η γνωμη μου ειναι απολυτα σωστη, η βιβοντι ειναι η πιο αναξιοπιστη εταιρια του Ελληνικου ιντερνετ, αν δεν το βλεπεις βγαλε τις παρωπιδες και κοιτα. Έδωσε 2 μήνες χωρίς χρέωση, που κάλυψε μέρος της χρονικής περιόδου, συν ότι εδώ και 4 μήνες έχει τις πιο φτηνές τιμές στην αγορά, με σωστές ταχύτητες. Εμάς μας έφτυνε τότε η Vivodi, εσάς σας φτύνουν τώρα κάποιοι άλλοι με τα ακριβά τους τιμολόγια, και σας έχουν γράψει κανονικότατα Απο τη στιγμη που μου εχει δωσει δικαιωμα η ιδια η εταιρια μπορω να λεω οτι θελω, γιατι ως γνωστον, τα χαλια της βιβοντι ειναι πασιγνωστα! Ειμαι εμπαθης με εταιριες σαν τη βιβοντι και με καταναλωτες σαν εσενα. Τι ειπα και δεν ισχυει? Δεν ισχυουν τα χαλια της βιβοντι? Η εταιρια μια ζωη χαλια ηταν μια ζωη χαλια θα ειναι, σε ολους τους τομεις. Μπορώ να σου παραθέσω πολλά link από άλλο forum (δεν θέλω να κάνω διαφήμιση) να δεις κατά πόσο πάει χάλια αυτόν καιρό αυτή η εταιρεία. Προβληματικου δικτυου του ΟΤΕ? :worry: Που το ακουσες αυτο? 1 χρονο τωρα δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα με οτε και forthnet παντα ειμαι με full ταχυτητες και εξυπηρετηση και απο τους 2 οποτε τους χρειαστηκα κατι παραπανω απο αψογη. Θα μου πεις για αυτο πληρωνω και παραπανω απο σενα, ε ναι και θα συνεχισω με μεγαλη μου ευχαριστηση οταν αυτο που πληρωνω ανταποκρινεται στις προσδοκιες μου. Μου αρεσει το καλο ας ειναι και λιγο ακριβοτερο, αλλωστε 3 μηνες που πληρωνες για dial up εγω ειχα dsl, οποτε τα ιδια εχουμε δωσει πανω κατω :) Α χχαχαχα Καλά μήπως μένεις εξωτερικό; Το γράμμα διαμαρτυρίας το έχεις διαβάσει ή σου λέει κάτι, που δεν αναφέρεται μόνο στα ακριβά τιμολόγια, αλλά και στην ποιότητα. Μόνο τον 15Αύγουστο το δίκτυο του ΟΤΕ είχες τις σωστές ταχύτητες. Υπάρχουν περιοχές όπως εκεί που είσαι που δεν έχει μπουκώσει, αλλά σε πολλές περιοχές πάει χάλια. Καλά μόνο από το τελευταίο που είπες χαντακώθηκες. Και τέλος πάντον η Vivodi έθιαξε ο ΟΤΕ όχι μόνο συνεχίζει και κάνει ότι θέλει (ευτυχώς θα μπούνε και άλλοι στο παιχνίδι όπως Tellas, κλπ..) αλλά σε πολλές περιοχές είναι μονόδρομος, ενώ από την όποια Vivodi αν δεν γουστάρεις φεύγεις. Ευχαρίστως να σου δώσω link και από άλλα forum να δεις τι μάπα είναι το δίκτυο του ΟΤΕ ακόμα και σήμερα. Συγνώμη, σκοτώνεσαι να λες ότι λες για να θάβεις την Vivodi, αλλά και οι ανακρίβειες που πετάς (όπως ότι είναι τέλειο το δίκτυο του ΟΤΕ) ξεπερνάνε κάθε φαντασία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Αγαπητε δικηγορε της βιβοδι, Δεν με ενδιαφερει ουτε τι αναβαθμιση εχει κανει η βιβοντι ουτε αν εχει dsl8, η εταιρια αυτη ειναι αναξια εμπιστοσυνης, αν ειχαν φτιαξει τα πραγματα συνολικα δεν θα εβλεπες το φιλο μας να ρωταει τι τρεχει ουτε αρκετους αλλους να ρωτανε το ιδιο. Μου εχει δωσει απειρα δικαιωματα να πεταγομαι και να υποννοω οτι μου γουσταρει. Οσο για το 12μηνο συμβολαιο εκανα μια ερωτηση, αν εκανε 12μηνο συμβολαιο, ουτε για τα Χριστουγεννα αναφερομουν ουτε για τον Δεκαπενταυγουστο. Αν δεν το επιτρεπεις συγγνωμη αλλη φορα ερωτηση δεν θα κανω, θα τα χωνω στη βιβοντι οποτε μου δινεται αφορμη επειδη ειμαι εμπαθης μαζι της, απολυτα δικαιολογημενα νομιζω. Αν εχεις dsl vivodi, ειναι δικο σου προβλημα και διχνει την καταναλωτικη σου συνειδηση, αυτο δεν σημαινει οτι εγω δεν θα κραζω οπου και οσο μπορω την βιβοντι. Τελος θα σε παρακαλουσα να μη με ζαλισεις αλλο υποστηριζοντας τη βιβοντι, αν θες κατι ΔΕΝ μπορεις να μου στειλεις PM, απαντησε σχετικα με το θεμα εστω και αν εχεις διαφορετικη αποψη απο μενα στο προβλημα που ειχε-εχει ο φιλος. Αυτα :) H δέσμευση πάντως ήταν εξάμηνη για δωρεάν ρούτερ. ;) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 ηρεμια ρε παιδια δεν λεει α χαλατε το ζαχαρο σας για την καθε εταιρεια, ο καθενας υποστηριζει οποια θελει, δικαιωμα του ειναι, σηζητηση κανουμε οχι πολεμο ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 ηρεμια ρε παιδια δεν λεει α χαλατε το ζαχαρο σας για την καθε εταιρεια, ο καθενας υποστηριζει οποια θελει, δικαιωμα του ειναι, σηζητηση κανουμε οχι πολεμο ;) Σωστά, αρκεί να λέει αλήθειες και ας είναι θετικές η ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ, αλλά σε καμά περίπτωση όχι ψέματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Σωστά, αρκεί να λέει αλήθειες και ας είναι θετικές η ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ, αλλά σε καμά περίπτωση όχι ψέματα. Ειπα καποιο ψεμα? Δε νομιζω...το χαλι της βιβοντι ειναι υπαρκτο και γνωστο :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts