Jump to content

DSLnet by Vivodi

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 1 Νοέ. 2004 , 02:27)

Τέλειωσαν τα δωρέαν τηλέφωνα, μήπως πρέπει η vivodi να ψάξει την επόμενη της προσφορά για να μην αρχίσουν οι αιτήσεις διακοπής του dsl phone ; ;)

Δεν τελείωσαν. Δες την αρχική σελίδα του adslgr.com

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PrivateerME45 ( 1 Νοέ. 2004 , 14:59)

Μια ακόμη διαμαρτυρία για την Vivodi από μέρους μου...

Την Παρασκευή τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών της Vivodi ζήτησα να μου σετάρουν (αν είναι δυνατό) μία demo σύνδεση προκειμένου να δοκιμάσω την ποιότητα των υπηρεσιών του ISP. Και ενώ η τηλεφωνήτρια που απάντησε μου μίλησε πολύ ευγενικά και μου είπε να στείλω ένα e-mail για να τους διαβιβάζω το αίτημά μου, μέχρι στιγμής οι αρμόδιοι με έχουν γράψει κανονικά...

Αντίθετα όταν έκανα το ίδιο με την OTEnet, μέσα σε 2 ώρες μου είχαν απαντήσει θετικά (δίνοντάς μου username και password για πρόσβαση) και με ευχαρίστησαν και από πάνω που τους προτίμησα (ακόμη και για να δοκιμάσω τη σύνδεση). Τουλάχιστον σε εμένα αυτό μου φαίνεται σωστή πολιτική για να κρατήσουν ένα πελάτη (ή για να κάνουν έναν καινούργιο).

Τα (υπόλοιπα) σχόλια δικά σας...

H αλήθεια είναι ότι είναι λίγο ανωργάνωτοι στην εξυπηρέτηση πελατών και αυτό αμαυρώνει την εικόνα της εταιρείας. Επικοινώνησε με το 13880 πες ότι έστειλες το email και δεν έλαβες απάντηση και θα σε εξυπηρετήσουν. Επίσης ανέφερε την αντιμετώπισή σου για να διορθωθούν. :)

Vivodi over isdn δουλεύει κανονικά όπως ο ΟΤΕ;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vivodi over isdn δουλεύει κανονικά όπως ο ΟΤΕ;
αν εννοείς dsl access by vivodi σε γραμμή isdn του οτε, γιατί όχι; Έτσι το έχω εγώ ;)

Όντως τα δωρεάν αστικά/υπεραστικά δεν τέλειωσαν, ανεβάζω σύντομα δελτίο τύπου :)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

hiz.. shmeris ekana aithsh gia dsl mesw grammh ths vivodi sta 384..

ok modem dwrean (to opoia kapoia agia stigmh tha to paralabw,elpizw mono na mhn einai toy agioy tsoupoy anhmera)k gia thn aithsh plhrwsa telh syndeshs 35e ..

ola ok to mono poy me problimatizei einai h synesh ths grammhs apo to kouti ths polykatoikias mexri to diamerisma moy? mporw na to kanw monos moy san kara-asxetos poy eimai?h einai aparaithto na ferw hlektrologo...allo ena kostos poy tha prostethei sthn polypothth syndesh....

ps:h ypallhlos den hksere ti modem dinei h vivodi?eseis stdr tha kserete!!poio einai?

its you that i adore, you'll always be my whore

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zerostar ( 3 Νοέ. 2004 , 12:45)

hiz.. shmeris ekana aithsh gia dsl mesw grammh ths vivodi sta 384..

ok modem dwrean (to opoia kapoia agia stigmh tha to paralabw,elpizw mono na mhn einai toy agioy tsoupoy anhmera)k gia thn aithsh plhrwsa telh syndeshs 35e ..

ola ok to mono poy me problimatizei einai h synesh ths grammhs apo to kouti ths polykatoikias mexri to diamerisma moy? mporw na to kanw monos moy san kara-asxetos poy eimai?h einai aparaithto na ferw hlektrologo...allo ena kostos poy tha prostethei sthn polypothth syndesh....

ps:h ypallhlos den hksere ti modem dinei h vivodi?eseis stdr tha kserete!!poio einai?

πήρες καινούρια γραμμή (full LLU) ή πάνω στη γραμμή του ΟΤΕ (shared LLU); Αν πήρες το δεύτερο, τότε δεν έχεις να ανησυχείς για καλώδια από τη πολυκατοικία στο διαμέρισμα.

Όσο για το modem, μάλλον θα είναι το καλό speedtouch 530 ή 510.

Wirelessly posted (NEC N410i)

Αρχικό μήνυμα από τον/την zerostar

full LLU kainourgia grammh...na arxisw na anyshxw??? ... ton ote tha ton kopsw entws oligon hmeron..h mallon tha moy ton kopsoun giati xrwstaw 200e ;p ;p ;p

Αλήθεια όταν κάνουμε full την διαδικασία διακοπής με το οτε την κάνουν αυτοί??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas_pav ( 3 Νοέ. 2004 , 13:18)

Αλήθεια όταν κάνουμε full την διαδικασία διακοπής με το οτε την κάνουν αυτοί??

δεν είναι απαραίτητο ότι με full llu θα κόψεις τον ΟΤΕ, οπότε αν θες να το κάνεις είναι δική σου δουλειά ;)

full LLU kainourgia grammh...na arxisw na anyshxw??? ... ton ote tha ton kopsw entws oligon hmeron..h mallon tha moy ton kopsoun giati xrwstaw 200e ;p ;p ;p
Τότε απλά πρέπει από το κουτί της πολυκατοικίας να υπάρχει ένα δεύτερο ζεύγος καλωδίων για να περάσεις τη δεύτερη γραμμή. Λογικά θα υπάρχει και αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου και με τη βοήθεια του τεχνικού της vivodi δεν θες ηλεκτρολόγο. Αν δεν υπάρχει δεύτερο ζεύγος τότε απλά θα χρησιμοποιήσεις το ζεύγος που περνάει ο ΟΤΕ τώρα αφού κόψεις τον ΟΤΕ ;)

Ας που ότι κάνω την αίτηση για full και στην αίτηση στην ειδική περιοχή αριθμός προς κατάργηση βάζω του σπιτιού μου! Επίσης υπογραφώ το χαρτί που δίνω το καλώδιο του οτε στη vivodi! Από εκεί και πέρα τι κάνω? (αν κάνω αίτηση διακοπής στον οτε θα έρθουν να βγάλουν τα καλώδια... :( )

Να πω ότι η πολυκατοικία που μένω είναι 3 οροφή με 3 διαμερίσματα και δεν υπάρχει κατανεμητής για είναι παλιά! Υπάρχει όμως ακριβώς έξω στο δρόμο μια ξύλινη κολόνα με ένα άσπρο κουτί που έρχετε ένα καλώδιο από το έδαφος και 2 πηγαίνουν...

... το ένα πηγαίνει στη πολυκατοικία μου και το άλλο στην διπλανή!! Αυτό που έρχετε στη δικιά μου μπαίνει στο τοίχο και δεν υπάρχει κατανεμητής όπως είπα... Μετά αυτα τα καλώδια δεν ξέρω που πάνε... Τι γίνετε? Ο οτε ποιο θα κόψει? Η vivodi που θα βάλει καλώδια!!? any ideas???

Αρχικό μήνυμα από τον/την Bayern7

Ο ΟΤΕ δεν θα στείλει κανένα υπάλληλο με κανένα ψαλίδι να κόψει το καλώδιο. Τη σύνδεση θα σου "κόψει", αποσυνδέσει.

Δηλαδή δεν 'πηράξει' τα υπάρχοντα καλώδια!!!? Δεν θα έρθουν τεχνικοί να το κάνουν αυτό?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 3 Νοέ. 2004 , 13:55)

δεν είναι απαραίτητο ότι με full llu θα κόψεις τον ΟΤΕ, οπότε αν θες να το κάνεις είναι δική σου δουλειά ;)

Τότε απλά πρέπει από το κουτί της πολυκατοικίας να υπάρχει ένα δεύτερο ζεύγος καλωδίων για να περάσεις τη δεύτερη γραμμή. Λογικά θα υπάρχει και αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου και με τη βοήθεια του τεχνικού της vivodi δεν θες ηλεκτρολόγο. Αν δεν υπάρχει δεύτερο ζεύγος τότε απλά θα χρησιμοποιήσεις το ζεύγος που περνάει ο ΟΤΕ τώρα αφού κόψεις τον ΟΤΕ ;)

wraia..

xm, prepei na plhrwsw prwta ton logariasmo toy ote k meta moy dinete h dynatothta na kopsw to thlefwno?!?!?isws ayth h erwthsh na phgaine sto forum toy ote.. sorryz

its you that i adore, you'll always be my whore

Ρε παιδιά έχω διαβάσει όλο το thread και έχω μπερδευτεί λίγο (έως πολύ... :worry: ). Έκανα χτες αίτηση για full LLU και υπέγραψα και μια εξουσιοδότηση στη vivo να μου κόψει τη σύνδεση του ΟΤΕ τελείως.

Τώρα λογικά περιμένω... Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τη διαιδικασία από δω και πέρα..;

Θα με ειδοποιήσει ο ΟΤΕ ότι θα μου φράξουν τη γραμμή; Έχω ISDN πρέπει να το ακυρώσω..;Ο ηλεκτρολόγος που κολλάει με τα τραβήγματα της γραμμής, θα γίνουν μερεμέτια, πως θα περάσει τη γραμμή δηλαδή..;

Plz ας απαντήσει κάποιος, έχω μπερδευτεί... :wacko:

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

Λοιπόν frafra

1) ο ΟΤΕ δε σε ειδοποιεί αλλά το καταλαβαίνεις απλά γιατί από κάποια στιγμή και μετά δεν θα έχεις πια τηλεφωνικό σήμα .

2) Δεν χρειάζεται να ακυρώσεις τίποτα εφόσον ζήτησες διακοπή της γραμμής θα αναλάβει η vivodi τις διαδικασίες.

3) Ηλεκτρολόγο θα χρειαζόσουν σε περίπτωση που κρατούσες την υπάρχουσα γραμμή σου και πέρναγες καλώδια για 2η καινούρια μόνο με για το dsl.

Άλλες απορίες? :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nismo ( 5 Νοέ. 2004 , 22:23)

Λοιπόν frafra

1) ο ΟΤΕ δε σε ειδοποιεί αλλά το καταλαβαίνεις απλά γιατί από κάποια στιγμή και μετά δεν θα έχεις πια τηλεφωνικό σήμα .

2) Δεν χρειάζεται να ακυρώσεις τίποτα εφόσον ζήτησες διακοπή της γραμμής θα αναλάβει η vivodi τις διαδικασίες.

3) Ηλεκτρολόγο θα χρειαζόσουν σε περίπτωση που κρατούσες την υπάρχουσα γραμμή σου και πέρναγες καλώδια για 2η καινούρια μόνο με για το dsl.

Άλλες απορίες? :)

Σωστός είσαι ρε nismo και ευχαριστώ πολύ... αλλά εγώ τους πήρα τηλέφωνο και μου είπε η κοπέλα που μίλησα, ότι θα με ειδοποιήσουν και εγώ θα πρέπει μετά να κάνω τις κινήσεις στον ΟΤΕ... ενώ βέβαια έχω υπογράψει εξουσιοδότηση για να το αναλάβουν αυτοί... :wacko: :alien:

Υ.Γ: Κάτι άλλο, το modem που δίνει η vivodi λέει τίποτα και αν υπάρχει θέμα επιλογής, πιο να πάρω...;

THNX

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

pia einai i diafora tis DSLnet apo tin DSLnet static. auto to static ip diladi pou mas exipiretei??

EDIT

opa akiro apo oti katalaba xrisimeuei gia na mporoume na trexoume online games kai peer2peer efarmoges ara kai sxedon aparaitito h kano la8os?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Darkorigin ( 6 Νοέ. 2004 , 01:04)

pia einai i diafora tis DSLnet apo tin DSLnet static. auto to static ip diladi pou mas exipiretei??

EDIT

opa akiro apo oti katalaba xrisimeuei gia na mporoume na trexoume online games kai peer2peer efarmoges ara kai sxedon aparaitito h kano la8os?

Χοντρό λάθος. :!:

Το static είναι ότι και το static για PSTN/ISDN συνδέσεις, δηλαδή απλά έχεις σταθερή ΙΡ εγγυημένα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος frafra ( 6 Νοέ. 2004 , 00:48)

εγώ τους πήρα τηλέφωνο και μου είπε η κοπέλα που μίλησα, ότι θα με ειδοποιήσουν και εγώ θα πρέπει μετά να κάνω τις κινήσεις στον ΟΤΕ... ενώ βέβαια έχω υπογράψει εξουσιοδότηση για να το αναλάβουν αυτοί... :wacko: :alien:

Υ.Γ: Κάτι άλλο, το modem που δίνει η vivodi λέει τίποτα και αν υπάρχει θέμα επιλογής, πιο να πάρω.?

Αν σου λένε έτσι από την vivodi τότε ξαναπάρε για σιγουριά και ζήτα να σου πουν τι ακριβώς πρέπει να κάνεις εσύ, που δε μπορούν να το κάνουν αυτοί.

δεν διαλέγεις, ρώτα ποιο σου δίνουν αν είναι το alcatel speedtouch 530 που έδιναν και πριν είναι 1 χαρά modem/router δεν υπάρχει λόγος να πάρεις άλλο

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...