spinemm Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Αυτο μπορω να το κανω και εγω που τη συσκευη την ειχα αγορασει "σκετη" χωρις δηλαδη "υποστηριξη" απο παροχο? Edited December 6, 2010 by spinemm Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwtsoulis Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Αυτο μπορω να το κανω και εγω που τη συσκευη την ειχα αγορασει "σκετη" χωρις δηλαδη "υποστηριξη" απο παροχο? Ναί νομίζω πως όλοι μπορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ευχαριστω!!!! θα το δοκιμασω καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα και θα σας πω αποτελεσματα....:):) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) ΤελιΚΑ ΤΟ δοκιμασα....εαν εχω καταλαβει παντως καλα δεν εγινε και παλι "ελληνικο" τι θελω να πω...στα μνματα ενω κανονικα στα ελληνικα κινητα σου βγαζει και την ρυθμιση που λεει κατι για οικονομια και αντι για 2 μνμ μπορεις να γραφεις 1 με 160 χαρ, αυτο δεν το βρισκω πουθενα για επιλογη, οπως ακριβως δηλαδη και πριν που το ειχα κανει nordic. :( Eαν αυτο βοηθαει καποιον τα στοιχεια στο Σχετικα με το τηλεφωνο ειναι: Kernel 2.6.29 SEMCUser@SEMCHost#1 Αριθμος Εκδοσης 2.0Α.0.504 Edited December 6, 2010 by spinemm Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwtsoulis Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 ΤελιΚΑ ΤΟ δοκιμασα....εαν εχω καταλαβει παντως καλα δεν εγινε και παλι "ελληνικο" τι θελω να πω...στα μνματα ενω κανονικα στα ελληνικα κινητα σου βγαζει και την ρυθμιση που λεει κατι για οικονομια και αντι για 2 μνμ μπορεις να γραφεις 1 με 160 χαρ, αυτο δεν το βρισκω πουθενα για επιλογη, οπως ακριβως δηλαδη και πριν που το ειχα κανει nordic. :( Ανοιξε το default προγραμμα για μηνύματα του mini,με το αριστερο κουμπί μπές στις ρυθμίσεις,και ενεργοποιήσε εκεί που λέει εξοικονόμηση κόστους.Στο δικό μου κινητό(απο το οποίο ειναι και το build.prop που κατέβασες) εκεί το βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Αυτο κανω...μηπως φταιει οτι το δικο μου ειναι το Pro? Τα μονα που μου δινει σαν επιλογη ειναι αυτα ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ηχος ειδοποιησης Δονηση Ειδοπ. Μηνυματα SIM Ρυθμισεις PUSH Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwtsoulis Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Αυτο κανω...μηπως φταιει οτι το δικο μου ειναι το Pro? Αυτό φταίει..Πρέπει να βρεις build.prop απο το Pro. Άν ψάξεις λιγες σελίδες πίσω,στο κεντρικό Post για το mini/pro κάποιος είχε αναφέρει πώς έχει την build.prop από το Pro. Για κάνε μια προσπάθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Θα το ψαξω...Ευχαριστω!!! Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 μπράβο βρε παιδιά! Μια ερώτηση μόνο. Εγώ που το πήρα απο cosmote, αμα το κάνω rebrand wind θα έχω ξανά την εγγύηση μου η θα πρέπει να περιμένω να βρούμε cosmote build? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas21pgr Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εχεις Cosmote και το εχεις κάνει UK? Αν το κάνεις wind δεν φαίνεται κάπου ότι είναι wind.Και νομίζω είναι σχεδόν ίδια με την εκδοση της Cosmote. Παράθεση Galaxy Note 4 SM-N910F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εχεις Cosmote και το εχεις κάνει UK? Αν το κάνεις wind δεν φαίνεται κάπου ότι είναι wind.Και νομίζω είναι σχεδόν ίδια με την εκδοση της Cosmote. Έχω cosmote και το έχω κάνει nordic. Θα είμαι δηλαδή οκ με εγγύηση αν το κάνω wind? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Θα ελεγα καλυτερα να βρεις ενα απο Cosmote μαζι με ολες τις χαζομαρες της...να το πας για εγγυηση οπως ακριβως το πηρες... Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Θα ελεγα καλυτερα να βρεις ενα απο Cosmote μαζι με ολες τις χαζομαρες της...να το πας για εγγυηση οπως ακριβως το πηρες... Οπότε βρε παιδιά, κάποιος που έχει το build τις cosmote, ας το ανεβάσει.. plz.. :) Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παίδες το ανέβασα και στο κεντρικό thread αλλά επειδή βλέπω να χάνεται, πάρτε το και εδώ: Για όσους θέλουν να κάνουν rebrand se ελληνικό firmware, τους κωδικούς για κάθε build.prop τους παρεθέτω εδώ: E10i (mini): 1237-0401 vodafone 1236-9440 cosmote 1236-8709 wind U20i (mini pro): 1238-8828 vodafone 1238-7036 cosmote 1238-9727 Generic Απλά αλλάζουμε τους κωδικούς 12xx.xxxx που υπάρχουν ήδη στο build.prop με τους επιθυμητούς από την παραπάνω λίστα και κάνουμε restore με SEUS. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παίδες το ανέβασα και στο κεντρικό thread αλλά επειδή βλέπω να χάνεται, πάρτε το και εδώ: Για όσους θέλουν να κάνουν rebrand se ελληνικό firmware, τους κωδικούς για κάθε build.prop τους παρεθέτω εδώ: E10i (mini): 1237-0401 vodafone 1236-9440 cosmote 1236-8709 wind U20i (mini pro): 1238-8828 vodafone 1238-7036 cosmote 1238-9727 Generic Απλά αλλάζουμε τους κωδικούς 12xx.xxxx που υπάρχουν ήδη στο build.prop με τους επιθυμητούς από την παραπάνω λίστα και κάνουμε restore με SEUS. 1000 ευχαριστώ!!! :) Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Onesan Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Παίδες το ανέβασα και στο κεντρικό thread αλλά επειδή βλέπω να χάνεται, πάρτε το και εδώ: Για όσους θέλουν να κάνουν rebrand se ελληνικό firmware, τους κωδικούς για κάθε build.prop τους παρεθέτω εδώ: E10i (mini): 1237-0401 vodafone 1236-9440 cosmote 1236-8709 wind U20i (mini pro): 1238-8828 vodafone 1238-7036 cosmote 1238-9727 Generic Απλά αλλάζουμε τους κωδικούς 12xx.xxxx που υπάρχουν ήδη στο build.prop με τους επιθυμητούς από την παραπάνω λίστα και κάνουμε restore με SEUS. έχω δοκιμάσει και το Generic και το Cosmote αλλά τίποτα μπαίνω κανονικά τα αλλάζω τους αριθμούς κάνω και το update αλλά πάλι στο UK με πάει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 έχω δοκιμάσει και το Generic και το Cosmote αλλά τίποτα μπαίνω κανονικά τα αλλάζω τους αριθμούς κάνω και το update αλλά πάλι στο UK με πάει :( Κάνεις κανονικά save το build.prop μετά τις αλλαγές? Έκανες απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση το pc companion πριν να κάνεις reflash? Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Onesan Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Κάνεις κανονικά save το build.prop μετά τις αλλαγές? Έκανες απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση το pc companion πριν να κάνεις reflash? κανονικά όλα. το build το αλλάζω στο pc με σημειωματάριο και το ελέγχω πάντα μετά το copy-paste αν το έχω σωστά. έχω 3 διαφορετικά pc και στα 3 δεν είχε ξαναμπεί το companion. το δοκίμασα και με τις Vodafone μόλις τώρα αλλά πάλι την UK μου βγάζει. υπόψη έχω το mini pro. ερώτηση; τους αριθμούς αυτούς πρέπει να τους βάλουμε στο build μόνο στο (ro.product.name=E10i_1236-8709) ή και πιο κάτω που τους έχει πάλι; γιατί εγώ δεν αφήνω κανένα από το παλιό τους αλλάζω όλους π.χ και αυτούς (ro.semc.version.cust=1236-8709) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos16x Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 παιδια ουτε σε εμενα δουλευει το δοκιμασα 2 φορες αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos111 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Και σε μένα 2 φορές τίποτα την 3η έσβησα το default.prop έβγαλα την memory card και το φλασάρισα με SEUS.Χωρίς να ξέρω αν όντως επαίξε ρόλο κατι από αυτά η απλά έτυχε γύρισε στο generic greek του dark dog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Το ότι πολλά μηνύματα που μου στέλνουν τα λαμβάνω 2 και 3 φορές οφείλεται στην UK έκδοση??? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 καλημέρα!να ρωτησω κ εγω κάτι.με την ελληνικη οταν μπααινεις στα ονοματα σου βγάζει ελληικους χαρακτήρες όπως εβγαζε πριν?(στη μπαρα απο τα πλαγια εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Και σε μένα 2 φορές τίποτα την 3η έσβησα το default.prop έβγαλα την memory card και το φλασάρισα με SEUS.Χωρίς να ξέρω αν όντως επαίξε ρόλο κατι από αυτά η απλά έτυχε γύρισε στο generic greek του dark dog. κι εμένα μόνο με αυτό τον τρόπο έγινε ελληνικό πάλι αλλα τα sms δουλεύουν μόνο σε wind!!!!!!! Έχει κανείς να μου στείλει το original build.prop 2.1 cosmote? Never mind... Ας είναι wind, λύθηκε το πρόβλημα βάζοντας την sim σε άλλο κινητό και βάζοντας πάλι τον αριθμό smsc :) Edited January 27, 2011 by subneo Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Για x10 mini pro δεν χρειαζεται αλλο built.pro? Και επισης μπορει καποιος να μ στειλει που ειναι ο οδηγος π ειχε γραψει ο dark_dog για αναβαθμιση σε 2.1? Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Ναι χρειάζεται. Όλοι οι οδηγοί είναι εδώ πλέον Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts