Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι άσχετο που ήθελα να αναφέρω μακριά από MAT screen protectors χαλάνε πολύ την απόκριση της οθόνης.

όχχ σοβαράα επειδή παράγγειλα είδη απο το ebay mad screen δηλαδή είναι πολύ χάλια?

σαν συσκευη φαινεται καλοφτιαγμενη και με ωραια φωτεινη οθονη. μου φαινεται καπως βαρυ κινητο (αλλα η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ειχα 5ιντσο και μπορει απλως να ειναι η ιδεα μου). μεγαλο συν η μπαταρια. με νορμαλ χρηση πιστευω οτι βγαζει δυο μερες. προσοχη λιγο στην υποδοχη του φορτιστη γιατι ειναι λιγο σφιχτη και θελει πιεση για να μπει.

στην εφαρμογη για τα mail εβαλα το λογαριασμο μου στο yahoo και δεν μου βγαζει τις διευθυνσεις, ενω μου δειχνει κανονικα ολα τα εισερχομενα mail. περιεργο.

Μήπως θέλει και outlook;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

όχχ σοβαράα επειδή παράγγειλα είδη απο το ebay mad screen δηλαδή είναι πολύ χάλια?
Δεν είναι και πολύ χάλια αλλά όχι και τέλεια.Μπορεί να είναι ποιότητα και ποιότητα σε ζελατίνα και εγώ να έπεσα σε χάλια.Αλλα γενικά σε όποιο κινητό είχα mat ποτέ δεν ειμουν ευχαριστημένος.
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Μόλις τώρα έβαλα μια ματ ζελατίνα.Το θετικό είναι ότι δεν έχεις δαχτυλιές τα αρνητικά όμως είναι τα εξής..χανει παρα πολύ σε ανάλυση είναι σαν να βλέπει μια οθονη με 200 ppi..επισεις η αίσθηση είναι σαν να κανεις touch πάνω σε ένα χαρτί ακόμα και τον θόρυβο άμα γλυστρισουμε τοδαχτυλο σε ένα χαρτί κάνει..Μαλλον θα τη βγάλω απλά έκανα βλακεια και πήρα άλλη μια.Επίσης πρώτη φορά στη ζωή μου έβαλα τόσο τέλεια ζελατίνα..Ουτε απο τα εργοστάσια δεν τις βάζουν τόσο καλά και λυπάμαι που θα βγει αλλα νομίζω τα αρνητικά που ειπα παραπάνω δεν μου αφήνουν αλλά περιθώρια.

Μόλις τώρα έβαλα μια ματ ζελατίνα.Το θετικό είναι ότι δεν έχεις δαχτυλιές τα αρνητικά όμως είναι τα εξής..χανει παρα πολύ σε ανάλυση είναι σαν να βλέπει μια οθονη με 200 ppi..επισεις η αίσθηση είναι σαν να κανεις touch πάνω σε ένα χαρτί ακόμα και τον θόρυβο άμα γλυστρισουμε τοδαχτυλο σε ένα χαρτί κάνει..Μαλλον θα τη βγάλω απλά έκανα βλακεια και πήρα άλλη μια.Επίσης πρώτη φορά στη ζωή μου έβαλα τόσο τέλεια ζελατίνα..Ουτε απο τα εργοστάσια δεν τις βάζουν τόσο καλά και λυπάμαι που θα βγει αλλα νομίζω τα αρνητικά που ειπα παραπάνω δεν μου αφήνουν αλλά περιθώρια.

Προτείνω να αγοράσεις ένα tempered glass.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν την άντεξα και την έβγαλα.Πηγα και πήρα μια άλλη κανονική και μια χαρά όλα..Ασε που νομίζω ότι τώρα έχει λιγότερες δαχτυλιές από όταν είναι σκέτη η οθόνη..Ναι σκέφτομαι να πάρω και μια tempered glass αν και δεν έχω ξαναβάλει ποτέ.Έχει βάλει κάνεις;έχει ωραία αίσθηση;

Δεν την άντεξα και την έβγαλα.Πηγα και πήρα μια άλλη κανονική και μια χαρά όλα..Ασε που νομίζω ότι τώρα έχει λιγότερες δαχτυλιές από όταν είναι σκέτη η οθόνη..Ναι σκέφτομαι να πάρω και μια tempered glass αν και δεν έχω ξαναβάλει ποτέ.Έχει βάλει κάνεις;έχει ωραία αίσθηση;

Δεν έχω βάλει και σε ερώτημά μου, για το πού μπορώ να βρω, δεν πήρα απάντηση. Έχω "πιάσει" tempered glass σε Xperia Z3c φίλου και η αίσθηση είναι κλάσεις ανώτερη από οποιαδήποτε ζελατίνα. Επειδή ακριβώς είναι γυαλί, έχει την ίδια αίσθηση με το γυαλί της συσκευής.

Huawei Nova 5T

Δεν έχω βάλει και σε ερώτημά μου, για το πού μπορώ να βρω, δεν πήρα απάντηση. Έχω "πιάσει" tempered glass σε Xperia Z3c φίλου και η αίσθηση είναι κλάσεις ανώτερη από οποιαδήποτε ζελατίνα. Επειδή ακριβώς είναι γυαλί, έχει την ίδια αίσθηση με το γυαλί της συσκευής.

aliexpress 9,71€ της nillkin,εχει βάλει γνωστή μου στο κινητο της και ουτε καν το καταλαβαινεις βέβαια δεν ξερω αν ειναι η μαρκα που λεω(το πηρε 3 € νομιζω)αλλα απο τις θηκες της που εχω πολλακις δοκιμάσει πρεπει να ειναι αριστη ποιοτητα..

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Το έχω παραγγείλει από ebay. Θα το βάλω μόλις το παραλάβω και θα ενημερώσω.

Εγώ το πήρα από ebay στα 7 ευρώ της nillkin. Αν θες λινκ πες μου να βάλω.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

aliexpress 9,71€ της nillkin,εχει βάλει γνωστή μου στο κινητο της και ουτε καν το καταλαβαινεις βέβαια δεν ξερω αν ειναι η μαρκα που λεω(το πηρε 3 € νομιζω)αλλα απο τις θηκες της που εχω πολλακις δοκιμάσει πρεπει να ειναι αριστη ποιοτητα..

Το έχω παραγγείλει από ebay. Θα το βάλω μόλις το παραλάβω και θα ενημερώσω.

Εγώ το πήρα από ebay στα 7 ευρώ της nillkin. Αν θες λινκ πες μου να βάλω.

Thanks, παιδιά. :) Αλλά, δεν έχω χρεωστική ή PayPal, οπότε είμαι "περιορισμένος" στα καταστήματα εντός Ελλάδος.

Μια τελευταία ερώτηση. Τι διάρκεια χρήσης έχει; Με μια φυσιολογική χρήση (όχι νύχια, κλειδιά, κέρματα κλπ).

Huawei Nova 5T

Thanks, παιδιά. :) Αλλά, δεν έχω χρεωστική ή PayPal, οπότε είμαι "περιορισμένος" στα καταστήματα εντός Ελλάδος.

Μια τελευταία ερώτηση. Τι διάρκεια χρήσης έχει; Με μια φυσιολογική χρήση (όχι νύχια, κλειδιά, κέρματα κλπ).

Για το θέμα κάρτας ακόμα και αυτή του atm κάνει. Από ebay δεν χρειάζεται απαραίτητα PayPal γιατί σε καλύπτει το PayPal. Η διάρκεια χρήσης του αν έχει γίνει και καλή τοποθέτηση είναι θεωρητικά απεριόριστη.

θα ηθελα να ρωτησω,σημερα παρελαβα τα ακουστικα coloud-510 pop ολα τελεια!!αλλα οταν με παιρνουν τηλεφωνο ακουγεται ο ηχος κλησης αλλα χαμηλα σε σχεση με την ενταση που το εχω ρυθμιση..γινεται και σε αλλους αυτο?επισης οταν τα δοκιμασα σε asus zenfone5 lolipop μια χαρα ακουγοταν ο ηχος κλησης χωρις να ειναι χαμηλωμενος..

Για το θέμα κάρτας ακόμα και αυτή του atm κάνει. Από ebay δεν χρειάζεται απαραίτητα PayPal γιατί σε καλύπτει το PayPal. Η διάρκεια χρήσης του αν έχει γίνει και καλή τοποθέτηση είναι θεωρητικά απεριόριστη.

Μου φαίνεται έχω διάβασμα να ρίξω. Πάντως, πήρα μία σήμερα. Αυτή στο link.

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=74453

@Shinig Φαντάζομαι ρυθμίζεις την ένταση, αφού βάλεις τα ακουστικά στο τηλέφωνο.

Huawei Nova 5T

στα microsoft τα δικα σου οταν σε παιρνουν τηλεφωνο ακουγεται ποιο χαμηλα η το ιδιο?παλι που το κοιταξα μονο για την ενταση στα ακουστικα εχει και για την δονηση τιποτα αλλο

οποιος θελει tempered glass φθηνο και http://www.aliexpress.com/item/Amazing-9H-0-3mm-2-5D-Nanometer-Tempered-Glass-screen-protector-for-Microsoft-Nokia-Lumia-640/32329200006.html καλη ποιοτητα απο εδω .

Το έχεις δοκιμάσει; Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι φτηνά γυαλιά γιατί μετά νομίζεις πως είναι όλα για πέταμα.

Για το θέμα κάρτα τα λέμε αν θες μέσω πμ. Ελπίζω το γυαλί που πήρες να κάτσει καλά και να μην χειροτερεύει την αφή.

στα microsoft τα δικα σου οταν σε παιρνουν τηλεφωνο ακουγεται ποιο χαμηλα η το ιδιο?παλι που το κοιταξα μονο για την ενταση στα ακουστικα εχει και για την δονηση τιποτα αλλο

Ακούγεται ανάλογα με την ένταση που θα επιλέξω, από 1 έως το 30. Έχω κάποια CoLoud (δε θυμάμαι να αν έχω τα ίδια με τα δικά σου). Θα δοκιμάσω και μ' εκείνα και θα σου πω.

Το έχεις δοκιμάσει; Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι φτηνά γυαλιά γιατί μετά νομίζεις πως είναι όλα για πέταμα.

Για το θέμα κάρτα τα λέμε αν θες μέσω πμ. Ελπίζω το γυαλί που πήρες να κάτσει καλά και να μην χειροτερεύει την αφή.

Όχι, πρώτη φορά θα βάλω και πραγματικά έχω "χαζέψει" με το αποτέλεσμα. :D :happy: Για να μην για την ευκολία τοποθέτησης. Πιο εύκολα και από μεμβράνη! Ούτε κόκκοι σκόνης, ούτε λάθος στην ευθυγράμμιση. Ακόμα, με το που ακούμπησε στη μία πλευρά, κόλλησε μόνο του. Επίσης, χάνει καθόλου σε αφή. Όλο αυτό το post, με το tempered glass το έγραψα.

Νομίζω θα χρειαστώ τη βοήθειά σου για την κάρτα. :)

Α, ναι! Και η αίσθηση δεν έχει καμία σχέση με όποια μεμβράνη. :happy:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

μια χαρά είναι εχει καλή αίσθηση στο χερι

Ακούγεται ανάλογα με την ένταση που θα επιλέξω, από 1 έως το 30. Έχω κάποια CoLoud (δε θυμάμαι να αν έχω τα ίδια με τα δικά σου). Θα δοκιμάσω και μ' εκείνα και θα σου πω.

Όχι, πρώτη φορά θα βάλω και πραγματικά έχω "χαζέψει" με το αποτέλεσμα. :D :happy: Για να μην για την ευκολία τοποθέτησης. Πιο εύκολα και από μεμβράνη! Ούτε κόκκοι σκόνης, ούτε λάθος στην ευθυγράμμιση. Ακόμα, με το που ακούμπησε στη μία πλευρά, κόλλησε μόνο του. Επίσης, χάνει καθόλου σε αφή. Όλο αυτό το post, με το tempered glass το έγραψα.

Νομίζω θα χρειαστώ τη βοήθειά σου για την κάρτα. :)

Α, ναι! Και η αίσθηση δεν έχει καμία σχέση με όποια μεμβράνη. :happy:

Γι αυτό προτείνω σε όλους το γυαλί. Για την κάρτα θα τα πούμε μέσω πμ.

Γυαλί από eBay ή aliexpress τι έχετε να προτείνετε που να το έχετε δοκιμάσει.
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Εγώ περιμένω αυτό από ebay.

Τι έχουν τα tempered glasses που βρίσκει κάποιος στο skrputz; Βλέπω πως όλοι αναφέρουν παραγγελία από εξωτερικό. Δεν είδα και καμία τραγική διαφορά στην τιμή.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

προσφατα αγορασα το 640 4g καιζερστορ και πηρα και το γυαλι που εχει στα 8 και ευρω ! τελεια εφαρμογη !

Χθες το έπιασα πρώτη φορά στα χέρια μου και το επεξεργάστηκα λίγο... Πολύ όμορφο, άψογη εφαρμογή στο χέρι και αρκετά καλή κάμερα.... Δεν κολλάει για κανένα λόγο και η απόκριση αφής της οθόνης είναι πολύ καλή... Γενικά μιλάμε για τρομερό value for money και για αυτό πουλάει αρκετά καλά από όσο βλέπω γύρω μου...
Powerd by OnePlus 7 Pro

• The title was changed to Microsoft Lumia 640