Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παπαλα και σε μενα το upgrade (lumia 640DS)

http://imgur.com/a/xIsFJ

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Φίλοι μου διάβαζα σε ένα άρθρο του Reddit (που έπαιξε εδώ σε άλλο θρεντ) πως οποιοι πήραν wm10, πήραν και πως σταματάει και φ το upgrade advisor...

Sent from mTalk

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=450981

Με τις υγείες μας.

Δεν ξέρω πως να εκφραστω χωρίς να φάω ban οπότε ας το αφήσω ασχολιαστο.

-οχι πάντα...

Φίλοι μου διάβαζα σε ένα άρθρο του Reddit (που έπαιξε εδώ σε άλλο θρεντ) πως οποιοι πήραν wm10, πήραν και πως σταματάει και φ το upgrade advisor...

Sent from mTalk

σε 2 λουμια 640 εχω 10αρια και όλα οκ. Χθες πηγα να βαλω 10αρια σε ένα άλλο 640 που ειχε 8 (αναβαθμιση δηλαδή) και γιοκ. Κατι εγινε με insider και εβαλε τα 10 αλλα χαλασε η ευαισθησια/ακριβεια του τατσ σκρην

Γεια σας!

Από την προηγούμενη εβδομάδα, οι χρήστες WP8.1 αντιμετωπίζουν προβλήματα με το cloud (κακοκαιρία).

Επίσης, υπάρχουν αναφορές πως είναι bug η αδυναμία download του upgrade advisor και ότι προσπαθούν να το διορθώσουν.

Επειδή δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον, κατέβασα τα μεσάνυχτα τον advisor και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα (μη διαθέσιμη αναβάθμιση).

Η λύση για μένα ήταν να ενεργοποιήσω το airplane mode, δηλαδή:

Κλείνω gsm, wifi, bluetooth, τα πάντα.

Τρέχω advisor.

Πατάω next για να ψάξει αν υπάρχει αναβάθμιση.

Κάνει timeout, βγάζει πράσινο τσεκ, κλικάρω το κουτάκι για να κατέβει η αναβάθμιση και πατάω next.

Ανοίγω μόνο το wifi και πατάω done.

Μέχρι να τελειώσω τα χορευτικά μου, όταν μπήκα στο phone update, είχε φτάσει στο 8%

Συγνώμη για το σεντόνι, έχω screenshots, αλλά καλύτερα να ξεκινήσετε τις αναβαθμίσεις μια ώρα αρχύτερα.

Μην ξεχνάτε πως το 535 (μέχρι πρόσφατα) ήταν στην λίστα για RS2 CU και οι αλλαγές θα γίνουν πριν τις 25 του μήνα.

Καλή επιτυχία συμφορουμίτες!

Υ.Γ. Διαδώστε το, γιατί στα 8.1, ούτε το skype δεν θα δουλεύει σε λίγο.

Γεια σας!

Από την προηγούμενη εβδομάδα, οι χρήστες WP8.1 αντιμετωπίζουν προβλήματα με το cloud (κακοκαιρία).

Μέχρι να τελειώσω τα χορευτικά μου, όταν μπήκα στο phone update, είχε φτάσει στο 8%

Μην ξεχνάτε πως το 535 (μέχρι πρόσφατα) ήταν στην λίστα για RS2 CU και οι αλλαγές θα γίνουν πριν τις 25 του μήνα.

και τελικα σε ποια εκδοση 10 εκατσε το χορευτικο?....θα το κανω και εγω αλλα ρωταω για να ξερω τι να περιμενω. Καλη η προσεγγιση σου όμως. Ευχαριστούμε.

επισησ μου δημιουργηθηκε η απορα αν καποιοσ θελει να πουλησει μετα τις 25 το κινητο του με 10αργια θα πρεπει να βγαλει τον λογ/σμο του χοτμεηλ η κατι τετοιο, ετσι?...πως γινεται αυτό χωρισ να κανει ρησετ + ρολ μπακ σε 8αρια ? ο καινουργιοσ αγοραστησ θα μεινει / καταδικαστει στα 8αρια?

Edited by ELTASSOS

και τελικα σε ποια εκδοση 10 εκατσε το χορευτικο?....θα το κανω και εγω αλλα ρωταω για να ξερω τι να περιμενω. Καλη η προσεγγιση σου όμως. Ευχαριστούμε.

επισησ μου δημιουργηθηκε η απορα αν καποιοσ θελει να πουλησει μετα τις 25 το κινητο του με 10αργια θα πρεπει να βγαλει τον λογ/σμο του χοτμεηλ η κατι τετοιο, ετσι?...πως γινεται αυτό χωρισ να κανει ρησετ + ρολ μπακ σε 8αρια ? ο καινουργιοσ αγοραστησ θα μεινει / καταδικαστει στα 8αρια?

Αν κάνει hard reset μένει στην έκδοση που έχει των 10.

Παρόλα αυτά δεν καταδικάζεται κανένας αφού βάζεις 10 από 8.1 μπαίνοντας insider.

Edited by tasose

Μένει στα 10 και μάλιστα στην έκδοση που είχε. Δεν πάει στην .107 δηλαδή!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

και τελικα σε ποια εκδοση 10 εκατσε το χορευτικο?....θα το κανω και εγω αλλα ρωταω για να ξερω τι να περιμενω.

.1066 με ενδιάμεσο σταθμό την .107

Ξεκίνησα με 100% μπαταρία και τελείωσε όλα τα updates στο 64% μετά από τρεισήμισι ώρες.

Δεν έκανα hard reset για πρώτη φορά μετά από αναβάθμιση σε τηλέφωνο, αλλά δουλεύουν τα double taps και η glance screen άψογα.

Και μια λεπτομέρεια: το 640XL το χρησιμοποιώ για σερφάρισμα, skype, rss reader και twitch viewer σε wifi. Δεν έχει μπει sim ποτέ. Με την .1066 έχει γίνει απόλαυση!

Καταρχήν μπράβο για την λύση. Αλλά γιατί να μη δουλεύει το skype στα 8.1 παιδιά;; Αυτό είναι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ. Άλλο το "σταματάει η υποστήριξη της εφαρμογής για τα 8.1" και άλλο το "δε θα δουλεύει σε λίγο"... Εδώ το skype δουλεύει στο Hp Touchpad με WebOS, του οποίου η υποστήριξη σταμάτησε μαζί με την κυκλοφορία (το 2011)... Απλά δε θα ξαναπαίρνει αναβάθμιση. Αυτό. Όχι ότι δεν είναι σοβαρό, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το "δε θα έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ Skype"

Sent from mTalk

[/color]

.1066 με ενδιάμεσο σταθμό την .107

Ξεκίνησα με 100% μπαταρία και τελείωσε όλα τα updates στο 64% μετά από τρεισήμισι ώρες.

Δεν έκανα hard reset για πρώτη φορά μετά από αναβάθμιση σε τηλέφωνο, αλλά δουλεύουν τα double taps και η glance screen άψογα.

Και μια λεπτομέρεια: το 640XL το χρησιμοποιώ για σερφάρισμα, skype, rss reader και twitch viewer σε wifi. Δεν έχει μπει sim ποτέ. Με την .1066 έχει γίνει απόλαυση!

1. εχω το 640 xl με 1066 σαν μινι ταμπλετακι οπωσ εσυ χωρισ καρτα / χωρισ μνημη

2. το 640 DS 5 ιντσεσ, παλι με 1066 σαν main τηλεφωνο μου.

3. εκανα ότι + οπωσ ειπες σε ένα άλλο 640 5" μικρο στα 8.1 και μου εβγαλε μηνυμα ότι " εχουμε καλα νεα το τηλ σας θα αναβαθμιστεί μολισ ειμαστε ετοιμοι" από κει και περα τιποτα. Οποτε τωρα το παω με slow insider για 10αρια, να δουμε τι θα κατσει.

Προφανως και θα ηθελα να κατσει μαμισια με το τρυκ σου με την μια, η 1066 , χωρισ ινσαιντερ. Το κανω μπας και χασω τιποτα μυστικες προθεσμίες και μεινω με τα 8αρια στο χερι...(φοβάμαι μην κοψει και το ινσαιντερ η ακατανομαστη)

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καταρχήν μπράβο για την λύση. Αλλά γιατί να μη δουλεύει το skype στα 8.1 παιδιά;; Αυτό είναι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ. Άλλο το "σταματάει η υποστήριξη της εφαρμογής για τα 8.1" και άλλο το "δε θα δουλεύει σε λίγο"... Εδώ το skype δουλεύει στο Hp Touchpad με WebOS, του οποίου η υποστήριξη σταμάτησε μαζί με την κυκλοφορία (το 2011)... Απλά δε θα ξαναπαίρνει αναβάθμιση. Αυτό. Όχι ότι δεν είναι σοβαρό, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το "δε θα έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ Skype"

Sent from mTalk

na σου πω και εγω ειχα αυτή την απορια εν γενει εδώ και καιρο. Δεν την εκανα δημοσια μη φαω κραξιμο μπας και εχω χασει κατι.

Οκ να μην αναβαθμίζεται μια εφαρμογή αν το λειτουργικο δεν εχει ζητηση. Αλλα γιατι να παψει να δουλευει η να υπαρχει?....εδώ σε αντροιντ εχουμε εφαρμογες επιπεδου 3.χχχ , απλα δεν τρεχουν σε ανωτερα αντροιντ πχ 5-6..χχ εκδοσεις

Αλλά γιατί να μη δουλεύει το skype στα 8.1 παιδιά;; Αυτό είναι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ.

Τέλη Μαρτίου το είχα διαβάσει. Η μετατροπή από Ρ2Ρ σε cloud θα απομόνωνε τις παλιές εκδόσεις του skype.

Δεν έπρεπε να το αναφέρω, λάθος μου. Στα W10M, το skype είναι πολύ καλύτερο και δεν θέλω να χάσω την αναβάθμιση.

Το airplane mode πέτυχε σε μένα και θέλησα να μοιραστώ αυτή την εμπειρία, μήπως και ωφεληθεί και κάποιος άλλος.

Όλα τα υπόλοιπα είναι off topic και ζητώ συγνώμη.

.

Το airplane mode πέτυχε σε μένα και θέλησα να μοιραστώ αυτή την εμπειρία, μήπως και ωφεληθεί και κάποιος άλλος.

Όλα τα υπόλοιπα είναι off topic και ζητώ συγνώμη.

μηπωσ θα μπορουσες να μας πεισ τι άλλες ρυθμισεις ειχες και σου πετυχε το airplane mode?...και εμεις αυτό θελουμε να πετυχουμε και ευχαριστούμε για ποστ σου.

Γεια σας!

Επίσης, υπάρχουν αναφορές πως είναι bug η αδυναμία download του upgrade advisor και ότι προσπαθούν να το διορθώσουν.

Επειδή δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πλέον, κατέβασα τα μεσάνυχτα τον advisor και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα (μη διαθέσιμη αναβάθμιση).

Η λύση για μένα ήταν να ενεργοποιήσω το airplane mode, δηλαδή:

Κλείνω gsm, wifi, bluetooth, τα πάντα.

Τρέχω advisor.

Πατάω next για να ψάξει αν υπάρχει αναβάθμιση.

Κάνει timeout, βγάζει πράσινο τσεκ, κλικάρω το κουτάκι για να κατέβει η αναβάθμιση και πατάω next.

Ανοίγω μόνο το wifi και πατάω done.

Συγνώμη για το σεντόνι, έχω screenshots, αλλά καλύτερα να ξεκινήσετε τις αναβαθμίσεις μια ώρα αρχύτερα.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι σε 640ds πέρασαν τα 10 με τον παραπάνω τρόπο! Σε ευχαριστώ φίλε μου!

TCL 40 NXTPAPER

Με Windows Insider στα 8χταρια, το τρέχεις και από κει σε βάζει στα 10

και μετά πας στην τελευταία σταθερή έκδοση.

Δοκιμασμένο από μένα*το πρωί σε 640*

Επέλεξα release preview και μόλις πήγε στην 14393.1066 το έβγαλα και τελείως από insider και όλα τζετ.

Προσοχή! ΜΗΝ βάλετε slow ή fast.

Αντιγραφή από το Επίσημο Θέμα του 535.

Thanks για την απάντηση!! Τελικά, έκανα περίπου ότι έκανε ο MOTOMAN. Δε χρειάζεται η Insider Preview. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ MOD, ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΑ POSTS ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ POST, ΤΩΝ WINDOWS 10 MOBILE SERIES.

Λοιπόν... Εννοείται κάρτες sim (είναι dual) και micro sd εκτός συσκευής, όπως κάνω σε όλα τα smartphones, ανεξαρτήτως OS.

- Χωρίς να έχω κάνει Hard Reset:

1η προσπάθεια:

Region Ελλάδα και Γλώσσα: Ελληνικά -> Μη διαθέσιμο updated.

2η προσπάθεια:

Region US και Γλώσσα Αγγλικά US -> Μη διαθέσιμο update.

- Με Hard Reset:

1η προσπάθεια: Region Ελλάδα και Γλώσσα Ελληνικά: Μη διαθέσιμο update.

2η προσπάθεια: Region US και Γλώσσα Αγγλικά US -> Μη διαθέσιμο update.

3η προσπάθεια: Region United Kingdom και Γλώσσα Αγγλικά UK -> Μη διαθέσιμο update.

4η Προσπάθεια: Region -> Γερμανία Γλώσσα Αγγλικά UK ----ΕΠΙΤΥΧΙΑ---- Διαθέσιμο update!!!!

Ρυθμίσεις -> ενημέρωση τηλεφώνου -> κατέβασμα update -> εγκατάσταση.

Μετά από την εγκατάσταση, το κύριο account της συσκευής δεν έκανε συγχρονισμό, με όποιο συνδυασμό ρυθμίσεων.

Soft reset.

Το account διορθώθηκε.

Μετά ρυθμίσεις -> ενημέρωση τηλεφώνου -> η συσκευή σας διαθέτει την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού.

Hint: Η έκδοση των 10ριών που είχα σε αυτό το σημείο, ήταν η πρώτη που εγκαθιστά το Upgrade Advisor.

Ξανά soft reset.

Αυτή τη φορά βρέθηκε ενημέρωση και κατεβαίνει.

Εγκαθίσταται κανονικά.

Εννοείται το κινητό πρέπει να στηθεί από την αρχή, σαν καινούριο, για την αποφυγή προβλημάτων.

Η κάρτα sd δεν μπαίνει έτσι απλά πίσω, ειδικά όταν προέρχεται από 8.1

Μεταφορά των αρχείων σε υπολογιστή, format της κάρτας και μετά τοποθέτηση στη (-ν πλέον αναβαθμισμένη) συσκευή.

Τα αρχεία με μεταφορά από τον υπολογιστή, στην κάρτα sd.

Πλέον, η συσκευή είναι αναβαθμισμένη στην τελευταία επίσημη έκδοση των W10M.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

@MOTOMAN & @ MR47 (ευχαριστω / ουμε)

βασιζόμενος στις πληροφοριες σας & κανοντας συνδυάσμο το εκανα και εγω....καπως ετσι....

Βγαζουμε καρτα μνημησ και τηλεφωνου.

1. παμε πισω roll back recovery tool εργοστασιακα με RECOVERY @ 8 denim

2. κανουμε update μεσω τηλεφωνου σε 8.1

3. κατεβάζουμε upgrade advisor από store

4. γυριζουμε το τηλ in Flight mode + ενεργοποιουμε wifi only

5. τρεχουμε το upgrade advisor...πινουμε καφεδακι και περιμενουμε αρκετη ωρα . Θελει 2 ωρίτσες + σιγουρα από το βημα 1.

6. Hard/soft reset δεν εκανα και όλα καλα.

7. Τωρα κανουμε ότι ρυθμιση θελουμε βαζοντας πισω την καρτα τηλεφωνου και μια φορμαρισμενη μνημη sd , αφου με καποιον τροπο εχουμε ηδη παρει τα αρχεια που μας ενδιαφερουν, ειτε στο drive ειτε σε ΠιΣι

enjoy

NOTE το τηλ να είναι γυρισμενο στα language=ENGLISH / region = Germany η από οποιο κρατος το πηρατε, διοτι νομιζω η αναβαθμιση γινεται βασει operator. Ισως να είναι περιττο αλλα αφου το ειπε ο G47 εγω ετσι εκανα.

Με γεια το καινουργιο λειτουργικο

πως μπορουμε να σωσουμε τα data απο κάποιες εφαρμογες ετσι ώστε να μην χασουμε τα πάντα όταν ξαναπεράσουμε αυτές τις εφαρμογές σε w10 ?

-οχι πάντα...

πως μπορουμε να σωσουμε τα data απο κάποιες εφαρμογες ετσι ώστε να μην χασουμε τα πάντα όταν ξαναπεράσουμε αυτές τις εφαρμογές σε w10 ?

Χωρίς να είμαι σίγουρος, από τις επιλογές για το backup, υπάρχει και επιλογή για τις ρυθμίσεις των εφαρμογών. Τώρα, κατά πόσο λειτουργεί, δεν ξέρω. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει.

Huawei Nova 5T

Σήμερα 20/04/17

Hard reset

Γλώσσα:UK, Region: Germany

κατέβασμα upgrade advisor (χωρίς flight mode)

Check-->πρασσινο ν-->, next next ... και κατεβάζει τώρα το update (ελπίζω τα w10) :lol:

Θα μπω σε λίγο να ενημερώσω

ΥΓ ίσως να μην χρειάζεται καν το Hard reset και το uk/germany, ίσως η MS να πισω-πισωγύρισε :X και να ξαναδίνει τα w10 κανονικά

-οχι πάντα...

Μετα το χθεσινο hard reset αδυνατει να κατεβασει τον ορθογραφικο ελεγχο. Εκτος απο το να κανω ξανα hard υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασω;

Σήμερα 20/04/17

Hard reset

Γλώσσα:UK, Region: Germany

κατέβασμα upgrade advisor (χωρίς flight mode)

Check-->πρασσινο ν-->, next next ... και κατεβάζει τώρα το update (ελπίζω τα w10) :lol:

Θα μπω σε λίγο να ενημερώσω

ΥΓ ίσως να μην χρειάζεται καν το Hard reset και το uk/germany, ίσως η MS να πισω-πισωγύρισε :X και να ξαναδίνει τα w10 κανονικά

Μα τα δίνει κανονικά από χθες, έχει ειπωθεί σε άλλο νήμα....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μα τα δίνει κανονικά από χθες, έχει ειπωθεί σε άλλο νήμα....

Δεν βρέθηκε κανενα καλό παιδί να το πει και εδω να γλιτώσω τα hard reset? :rolleyes:

Τεσπα ίσως καλύτερα να γίνει και ένα full clear και setup απο την αρχη μπας και ελαχιστοποιηθούν τυχόν bugs :)

EDIT

Όλα καλά μετά από πολλά download και επανακινησεις μπήκαν τα win10.

Εντυπώσεις προς το παρόν οι χειριστες αλλά αυτό το ξέραμε από πριν.

Ένα σημαντικό θεματάκι όμως δεν μπορώ να ενεργοποιησω το viber το sms με τον κωδικό δεν έρχεται και με την κλήση που σου λέει τον κωδικό δεν τον δεχεται.

Edited by Keepkouking

-οχι πάντα...

@MOTOMAN & @ MR47 (ευχαριστω / ουμε)

βασιζόμενος στις πληροφοριες σας & κανοντας συνδυάσμο το εκανα και εγω....καπως ετσι....

Βγαζουμε καρτα μνημησ και τηλεφωνου.

1. παμε πισω roll back recovery tool εργοστασιακα με RECOVERY @ 8 denim

2. κανουμε update μεσω τηλεφωνου σε 8.1

3. κατεβάζουμε upgrade advisor από store

4. γυριζουμε το τηλ in Flight mode + ενεργοποιουμε wifi only

5. τρεχουμε το upgrade advisor...πινουμε καφεδακι και περιμενουμε αρκετη ωρα . Θελει 2 ωρίτσες + σιγουρα από το βημα 1.

6. Hard/soft reset δεν εκανα και όλα καλα.

7. Τωρα κανουμε ότι ρυθμιση θελουμε βαζοντας πισω την καρτα τηλεφωνου και μια φορμαρισμενη μνημη sd , αφου με καποιον τροπο εχουμε ηδη παρει τα αρχεια που μας ενδιαφερουν, ειτε στο drive ειτε σε ΠιΣι

enjoy

NOTE το τηλ να είναι γυρισμενο στα language=ENGLISH / region = Germany η από οποιο κρατος το πηρατε, διοτι νομιζω η αναβαθμιση γινεται βασει operator. Ισως να είναι περιττο αλλα αφου το ειπε ο G47 εγω ετσι εκανα.

Με γεια το καινουργιο λειτουργικο

Χθες έκανα ακριβώς όλα αυτά που γράφει ο ELTASSOS και μετά από κάποιους μήνες ξαναγύρισα το τηλέφωνό μου (L640 DS) σε windows 10 mobile. Αν και είναι λίγο νωρίς, μπορώ να πω πως τα προβλήματα που είχα όταν αποφάσισα να κάνω ROLL BACK σε 8.1, όντως λύθηκαν (μη ανανέωση LIVE TILES, συνεχή κολλήματα κ.α.). Το μόνο που παραμένει (το οποίο το είχα και στα 8.1) είναι ότι αραιά και πού μπορεί να κολλήσει η εφαρμογή των κλήσεων μετά από τη χρήση των χαρτών με GPS, αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι θέμα της συσκευής. Το μόνο επιπλέον που έχω να προτείνω, είναι να γίνεται η εγκατάσταση όλων των εφαρμογών στη μνήμη του τηλεφώνου (την κάρτα μνήμης να την χρησιμοποιούμε μόνο ως χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών, video, μουσικής και λοιπών αρχείων), γιατί αυτό επίσης φαίνεται ότι βοηθάει στην ομαλότερη και (ας μου επιτραπεί) πιο bug free λειτουργία τους. Καλύτερη εικόνα θα έχω μετά από λίγο καιρό και σίγουρα μετά την εφαρμογή κάποιων επόμενων builds των windows mobile (εκεί δηλαδή θα φανεί εάν θα προκύψουν κάποια bugs/conflicts). Σε κάθε περίπτωση ωστόσο θα κρατήσω το region που είχε το τηλέφωνο κατά την εγκατάσταση (σε εμένα Γερμανία) και όλες τις εφαρμογές στη μνήμη του τηλεφώνου.

Χθες έκανα ακριβώς όλα αυτά που γράφει ο ELTASSOS και μετά από κάποιους μήνες ξαναγύρισα το τηλέφωνό μου (L640 DS) σε windows 10 mobile. Αν και είναι λίγο νωρίς, μπορώ να πω πως τα προβλήματα που είχα όταν αποφάσισα να κάνω ROLL BACK σε 8.1, όντως λύθηκαν (μη ανανέωση LIVE TILES, συνεχή κολλήματα κ.α.). Το μόνο που παραμένει (το οποίο το είχα και στα 8.1) είναι ότι αραιά και πού μπορεί να κολλήσει η εφαρμογή των κλήσεων μετά από τη χρήση των χαρτών με GPS, αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι θέμα της συσκευής. Το μόνο επιπλέον που έχω να προτείνω, είναι να γίνεται η εγκατάσταση όλων των εφαρμογών στη μνήμη του τηλεφώνου (την κάρτα μνήμης να την χρησιμοποιούμε μόνο ως χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών, video, μουσικής και λοιπών αρχείων), γιατί αυτό επίσης φαίνεται ότι βοηθάει στην ομαλότερη και (ας μου επιτραπεί) πιο bug free λειτουργία τους. Καλύτερη εικόνα θα έχω μετά από λίγο καιρό και σίγουρα μετά την εφαρμογή κάποιων επόμενων builds των windows mobile (εκεί δηλαδή θα φανεί εάν θα προκύψουν κάποια bugs/conflicts). Σε κάθε περίπτωση ωστόσο θα κρατήσω το region που είχε το τηλέφωνο κατά την εγκατάσταση (σε εμένα Γερμανία) και όλες τις εφαρμογές στη μνήμη του τηλεφώνου.

Το πρόβλημα ειναι ότι με 8gb μνήμη από τα οποία τα μισά είναι το λειτουργικό δεν μπορείς να αποθηκεύσεις και πολλά. Σκέψου ότι μονο το Facebook k messenger πιάνουν πάνω από 1gb. Οπότε αναγκαστικά βάζω και εφαρμογές στην κάρτα.

TCL 40 NXTPAPER

• The title was changed to Microsoft Lumia 640