Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και σιγά σιγά μένοντας στα 8.1 αχρηστευεται το κινητακι και τα win10 μοιάζουν μονόδρομος πλεον.

Ποιος είναι ο πιο safe τρόπος να περάσουμε στα win10 χωρις να έχουμε πολλά πολλα προβλήματα έπειτα?

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Μιας και σιγά σιγά μένοντας στα 8.1 αχρηστευεται το κινητακι και τα win10 μοιάζουν μονόδρομος πλεον.

Ποιος είναι ο πιο safe τρόπος να περάσουμε στα win10 χωρις να έχουμε πολλά πολλα προβλήματα έπειτα?

Με το upgrade advisor μόνο!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

για να περασουμε τα 10αρια πρεπει να αφαιρεσουμε τις καρτες sim και menory??

Εγώ την πρώτη φορά που πέρασα τα 10 με την αναβάθμιση μου χάλασε η κάρτα sd. Οπότε όταν τα πέρασα την τελευταία φορά την αφαίρεσα για να μην πάθει πάλι ζημιά και η αναβάθμιση έγινε μια χαρά.

TCL 40 NXTPAPER

Βασικό θέμα για να αποφύγεις διάφορες παρενεργειες είναι ΝΑ ΜΗΝ επιλεξεις επαναφορά απο αντίγραφο όταν θα ολοκληρώνεται η εγκατάσταση και θα φτάνεις για το στήσιμο του κινητού.

Οπότε, αφιερωσε λίγο χρόνο να το στησεις από την αρχή.

Sent from mTalk

εγω με sd μέσα και το upgrade advisor το έκανα , τα κράτησε όλα (σιγά τα πολλά που είχα ...) και έκανα και την τελευταία αναβάθμιση και ναι μπορώ να ξαναφωνάξω ΟΤΙ ΈΧΩ ΕΝΑ ΧΑΛΙΑ SMARTPHONE (όσο αφορά τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης...).

Πραγματικά ρε παιδία έχω και ένα samusng prime και εκεί πετάνε τα messnger & Facebook..με το που έβαλα τα 10ρια ξανα/μανα τα ίδια..

Χθες κόλλησε όταν από τη κάμερα πηγα να στείλω κατευθείαν mail... έκανε κανα 3λεπτο :(...

εγω με sd μέσα και το upgrade advisor το έκανα , τα κράτησε όλα (σιγά τα πολλά που είχα ...) και έκανα και την τελευταία αναβάθμιση και ναι μπορώ να ξαναφωνάξω ΟΤΙ ΈΧΩ ΕΝΑ ΧΑΛΙΑ SMARTPHONE (όσο αφορά τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης...).

Πραγματικά ρε παιδία έχω και ένα samusng prime και εκεί πετάνε τα messnger & Facebook..με το που έβαλα τα 10ρια ξανα/μανα τα ίδια..

Χθες κόλλησε όταν από τη κάμερα πηγα να στείλω κατευθείαν mail... έκανε κανα 3λεπτο :(...

Δεν κάνουν τα απαραίτητα Update στα Windows Phone αυτό είναι το κακό. Ενώ στο Android κάθε βδομάδα Update

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Όταν παμε από τα 8.1 στα 10 καλο είναι να κανουμε ένα hardreset μετα.

Όταν δε μας ρωτησει αν θελουμε να διαγράψουμε την καρτα sd να το κανουμε και αυτό.

Όταν παμε από τα 8.1 στα 10 καλο είναι να κανουμε ένα hardreset μετα.

Όταν δε μας ρωτησει αν θελουμε να διαγράψουμε την καρτα sd να το κανουμε και αυτό.

Εγώ λέω να κάνει κάποιος την αναβάθμιση κανονικά και μόνο αν του παρουσιάσει πρόβλημα να πάει για hard reset. Εγώ προσωπικά στο δικό μου την τελευταία φορά που πέρασα τα 10 δεν έκανα hard reset γιατί λειτουργεί απροβλημάτιστα. Αν παρουσιάσει κάτι , τότε θα το κάνω.

TCL 40 NXTPAPER

Εγώ λέω να κάνει κάποιος την αναβάθμιση κανονικά και μόνο αν του παρουσιάσει πρόβλημα να πάει για hard reset. Εγώ προσωπικά στο δικό μου την τελευταία φορά που πέρασα τα 10 δεν έκανα hard reset γιατί λειτουργεί απροβλημάτιστα. Αν παρουσιάσει κάτι , τότε θα το κάνω.

Ναι αν δουλευει καλα να μην κανει.Αυτό που εχω δει όμως είναι ότι αν κανεις hardreset ο χωρος που καταλαμβανουν τα windows είναι

τουλάχιστον 150mb λιγοτερο(στο 640) με ότι και αν σημαινει αυτό.

Εγω κανω παντα στο δικο μου

Edited by st1313

Microsoft Surface Phone μάλιστα ευχαριστώ πολύ!!

Edited by TidusGR

Τι περίμενες Lumia ξανά; ;)

Εγώ τώρα έχω το 640 lte dual sim και γενικά ρωτάω άμα θα βγάλει κινητό η Microsoft ή τα σταμάτησε.

Εγώ τώρα έχω το 640 lte dual sim και γενικά ρωτάω άμα θα βγάλει κινητό η Microsoft ή τα σταμάτησε.

Νομίζω πως είχε ειπωθεί πως το τελευταίο θα ήταν το 650.

Sent from mTalk

Δεν ξέρουμε ακόμα δεν έχει βγει κάτι επίσημα ούτε Ναι ούτε όχι.

Δεν ξέρουμε ακόμα δεν έχει βγει κάτι επίσημα ούτε Ναι ούτε όχι.

Microsoft Lumia δεν θα ξαναβγεί λογικά αφού πλέον δεν συνεργάζονται με την Nokia

Το παιδί γράφει αν βγάλει η Microsoft τηλέφωνο όχι Lumia και η απάντηση είναι ότι δεν ξέρουμε επίσημα αλλά ανεπίσημα έχει ακουστεί ότι μπορεί να βγάλει.

Μην διορθώνεται προτού διαβάσετε πρώτα.

Το παιδί γράφει αν βγάλει η Microsoft τηλέφωνο όχι Lumia και η απάντηση είναι ότι δεν ξέρουμε επίσημα αλλά ανεπίσημα έχει ακουστεί ότι μπορεί να βγάλει.

Μην διορθώνεται προτού διαβάσετε πρώτα.

Στην αρχή είπε για Lumia όμως. ;)

Πάντως νομίζω ότι το Surface Phone θα βγει. Περιμένουν τη κατάλληλη στιγμή ίσως!

Στην αρχή είπε για Lumia όμως. ;)

Πάντως νομίζω ότι το Surface Phone θα βγει. Περιμένουν τη κατάλληλη στιγμή ίσως!

Βασικά Windows Phone ρώτησα Χαχαχ έχει δίκιο ο tasose αλλά σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες και μπήκες στην διαδικασία να απαντήσεις

Χρόνια πολλά και χριστός Ανέστη. Μια φίλη μου έχει το 640DS με τα 8.1 και ενώ πάει να κάνει την αναβάθμιση σε 10 με τον σύμβουλο αναβάθμισης της βγάζει ότι η συσκευή της δεν είναι συμβατή. Μήπως έχει να κάνει το προβλημα με τις τελευταίες εξελίξεις και την παύση των αναβαθμίσεων;

TCL 40 NXTPAPER

Χρόνια πολλά και χριστός Ανέστη. Μια φίλη μου έχει το 640DS με τα 8.1 και ενώ πάει να κάνει την αναβάθμιση σε 10 με τον σύμβουλο αναβάθμισης της βγάζει ότι η συσκευή της δεν είναι συμβατή. Μήπως έχει να κάνει το προβλημα με τις τελευταίες εξελίξεις και την παύση των αναβαθμίσεων;

Δεν νομίζω. Το Creator update συμπεριλαμβάνει και τα 640/XL!

• The title was changed to Microsoft Lumia 640