Dihnekis300 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 η γενίκευση φιλε ειναι άκαιρη, δηλαδη επειδή εχεις εσυ τα θεματα σου το λειτουργικό ειναι αχρηστο?Το δικο μου γιατι δουλεύει ρολόι παιρνω αλλα update απο την microsoft?Τα εχουμε πει εαν το κριτήριο σας ειναι το facebook απαλλαγειται απο τα windows και εμείς απο την συνεχή γκρινια.Σε ολα τα θεματα για συσκευες του myphone παντα καποιοι εχουν θεματα με τα τηλεφωνα τους .Αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα τηλεφωνα ειναι αχρηστα!! Φίλε μου εγώ είμαι ο πρώτος εδώ που λέει πως ο καθένας μπορεί να έχει το κινητό που γουστάρει. Δεν υπάρχουν καλά και κακά για όλους! Μιλώντας όμως για τον εαυτό μου, μπορώ άνετα να κάνω ένα συγκριτικό με βάση τις ανάγκες μου. Πλέον γνωρίζω τα προβλήματα ένα προς ένα και μπορώ να δω τι μου λείπει ακριβώς. Κι επειδή δε μιλάμε για λίγα προβλήματα, αλλά για ένα σωρό, μαζί με όλες τις ελλείψεις γύρω από τις εφαρμογές, η φυγή είναι μονόδρομος για έναν απαιτητικό. Δεν ειναι μόνο το fb. Πλέον υπάρχουν θέματα στις 9 από τις 10 εφαρμογές. Θα γράψω συγκριτικό σε ανάλογο θέμα, γιατί δεν θέλω εκ μέρους μου να το κάψω άλλο. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 φίλε μου δεν πάει έτσι. Το κινητο με το επίσημο λειτουργικό του πρέπει να κάνει τα 5-10 πράγματα που διαφημίζει. Το αν εσύ δεν τα χρειάζεσαι όλα και δεν τα χρησιμοποιείς όλα δεν σημαίνει ότι όλα δουλεύουν ρολόι. Επειδή δεν οδηγάς δεν σημαίνει ότι οι δρόμοι της Ελλάδας δεν θέλουν φτιάξιμο. Τα προβλήματα που σου αναφέρει ο φίλος πιο πάνω τα έχω και εγώ και κάμποσοι άλλοι εδώ μεσα και μερικά ακόμα που δεν έχει αναφέρει (ανακαλύψει μάλλον), και η φάση είναι ότι μερικά από αυτά σε 2 διαφορετικά 640 που στο περιβάλλον μου, τα βλέπω πανομοιότυπα και στο 640XL φιλου. Αυτά τα προβλήματα με λίγο google θα δεις ότι είναι πολύ κοινά και όχι μεμονομένες περιπτώσεις έχουν γίνει άπειρες ερωτήσεις και αναφορές σε forum και στο site της microsoft και δεν έχουν λυθεί. όχι to soft/hard reset κάθε λίγο και λιγάκι δεν είναι λύσεις. Τα windows 10 στα δίνει η ίδια η microsoft και υποτίθεται έχει (λέμε τώρα...) ελέγξει ποιες συσκευές μπορούν να τα πάρουν. Το να μείνουμε στα win8.1 είναι μία λύση αλλά η ίδια η Microsoft τα παρατάει (αν δεν τα έχει ήδη παρατήσει) πόσο μάλλον οι developers. Να πας στα win10 και μετά να έχεις μεν ενημερωμένες εφαρμογές αλλά με τίμημα βαρύ λειτουργικό και ..καινούρια bugs. Εγώ δεν λέω ότι είναι άχρηστο λειτουργικό αλλά το μερίδιο αγοράς που έχει, αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό που αξίζουν τα wp αυτήν την στιγμή. Και κάτι τελευταίο, από τις πολλές έρευνες από εδώ και από κει που κάνω μήπως βρω κάποια λύση για τα θέματα αυτά, αισθάνομαι ότι αρκετός κόσμος έχει περάσει από το "είμαι εκνευρισμένος" στο "ποτέ ξανά windows phone". Θα συμφωνήσω απόλυτα. Εγώ 2 640ds και 1 640xl είχα ακριβώς τα ίδια bugs και όπως το έψαξα και οι περισσότεροι κάτοχοι. Στα 2 γύρισα στα 8.1 και στο άλλο με τα 10 τα προβλήματα παραμένουν όταν ρώτησα τον κάτοχο του κινητού. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 φίλε μου δεν πάει έτσι. Το κινητο με το επίσημο λειτουργικό του πρέπει να κάνει τα 5-10 πράγματα που διαφημίζει. Το αν εσύ δεν τα χρειάζεσαι όλα και δεν τα χρησιμοποιείς όλα δεν σημαίνει ότι όλα δουλεύουν ρολόι. Επειδή δεν οδηγάς δεν σημαίνει ότι οι δρόμοι της Ελλάδας δεν θέλουν φτιάξιμο. Τα προβλήματα που σου αναφέρει ο φίλος πιο πάνω τα έχω και εγώ και κάμποσοι άλλοι εδώ μεσα και μερικά ακόμα που δεν έχει αναφέρει (ανακαλύψει μάλλον), και η φάση είναι ότι μερικά από αυτά σε 2 διαφορετικά 640 που στο περιβάλλον μου, τα βλέπω πανομοιότυπα και στο 640XL φιλου. Αυτά τα προβλήματα με λίγο google θα δεις ότι είναι πολύ κοινά και όχι μεμονομένες περιπτώσεις έχουν γίνει άπειρες ερωτήσεις και αναφορές σε forum και στο site της microsoft και δεν έχουν λυθεί. όχι to soft/hard reset κάθε λίγο και λιγάκι δεν είναι λύσεις. Τα windows 10 στα δίνει η ίδια η microsoft και υποτίθεται έχει (λέμε τώρα...) ελέγξει ποιες συσκευές μπορούν να τα πάρουν. Το να μείνουμε στα win8.1 είναι μία λύση αλλά η ίδια η Microsoft τα παρατάει (αν δεν τα έχει ήδη παρατήσει) πόσο μάλλον οι developers. Να πας στα win10 και μετά να έχεις μεν ενημερωμένες εφαρμογές αλλά με τίμημα βαρύ λειτουργικό και ..καινούρια bugs. Εγώ δεν λέω ότι είναι άχρηστο λειτουργικό αλλά το μερίδιο αγοράς που έχει, αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό που αξίζουν τα wp αυτήν την στιγμή. Και κάτι τελευταίο, από τις πολλές έρευνες από εδώ και από κει που κάνω μήπως βρω κάποια λύση για τα θέματα αυτά, αισθάνομαι ότι αρκετός κόσμος έχει περάσει από το "είμαι εκνευρισμένος" στο "ποτέ ξανά windows phone". Ειναι και αλλα εκνευριστικα πραγματακια απλα πλεον κουραστηκα να τα αναφερω γιατι καποιοι περιμενουν στην γωνια να πουν οτι ειμαι υπερβολικος και οτι Μονο ασχημα λεω..λες και τους προσβάλλουμε την καλη την Ms..τεσπα.. Πολυ σωστη η τοποθετηση σου γενικοτερα και ιδιως οτι ΔΕΝ εβγαλε καποιος απο εμας το λειτουργικο αχρηστο..αλίμονο..απλα λεμε τα πραγματα με το ονομα τους..η μεγαλυτερη εταιρεια λογισμικου στον κοσμο και δεν ενδιαφερεται να βγαλει ενα σταθεροτατο λειτουργικο να βρουμε την ηρεμία μας.. Κραταω αυτο που ειπες.. αισθάνομαι ότι αρκετός κόσμος έχει περάσει από το "είμαι εκνευρισμένος" στο "ποτέ ξανά windows phone" Τα λεει ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 το χειρότερο είναι ότι χάθηκε η εμπειρία χρήσης που ήταν το ατού στα wp. Για εμένα όποιος γράφει ακόμα ότι το ευχαριστιέται το κινητό έτσι όπως το κατάντησαν,είτε μας κοροϊδεύει,είτε απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 το χειρότερο είναι ότι χάθηκε η εμπειρία χρήσης που ήταν το ατού στα wp. Για εμένα όποιος γράφει ακόμα ότι το ευχαριστιέται το κινητό έτσι όπως το κατάντησαν,είτε μας κοροϊδεύει,είτε απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του. Εγώ πάντως το 950 XL το ευχαριστιέμαι από κάθε άποψη Χρυσόστομε, και ούτε κοροϊδεύω κανέναν ούτε τον εαυτό μου Φυσικά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Εγώ πάντως το 950 XL το ευχαριστιέμαι από κάθε άποψη Χρυσόστομε, και ούτε κοροϊδεύω κανέναν ούτε τον εαυτό μου Φυσικά. το 950 φίλε μου,όχι το 640. εδώ είναι θέμα του 640 όχι γενικό... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 το 950 φίλε μου,όχι το 640. εδώ είναι θέμα του 640 όχι γενικό... Μα μίλησες για εμπειρία χρήσης στα WP. Αυτό έγραψα...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Μα μίλησες για εμπειρία χρήσης στα WP. Αυτό έγραψα...... Μα το 640 wp είναι. Τέλος πάντων,όπως έχεις δει,δεν γράφω στα υπόλοιπα θέματα για την εμπειρία αυτή,αλλά μόνο στις συσκευές που έχω. Το να έγραφα σε όλα τα θέματα ότι τα wp είναι πλέον μάπα επειδή το 640 δεν τραβάει πια,έχει την ίδια βαρύτητα με όσους λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή το 950 πετάει. Με πιάνεις φαντάζομαι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Καλησπέρα παιδια. Έχω το Lumia 640 LTE με Windows phone 8.1 update 2 . Μετά από ένα ταξίδι μου στο εξωτερικό δεν μου ‘’διαβάζει’’ τα handsfree – δεν παίζει το ράδιο – δεν παίζει αποθηκευμένη μουσική . Για την ακρίβεια τα διαβάζει αρχικά και στην πορεία δεν.. Εχω δοκιμάσει και άλλα ζευγάρια κ ακριβώς το ίδιο. Εχετε καμιά ιδεά ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis_TS Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Μου ήρθε η νέα αναβάθμιση(640 DualSim). την περνάει τώρα.... ίδωμεν Improved reliability of Security Support Provider Interface. Addressed a service crash in CDPSVC that in some situations could lead to the machine not being able to acquire an IP address. Addressed issue where a Catalog-signed module installation does not work on Nano Server. Addressed issue with Devices left with Hello on for an excessive amount of time will not go into power savings mode. Addressed issue with gl_pointSize to not work properly when used with drawElements method in Internet Explorer 11. Addressed issue where Azure Active Directory-joined machines after upgrading to Windows 10 Version 1607 cannot sync with Exchange. Addressed additional issues with app compatibility, updated time zone information, Internet Explorer. Security updates to Microsoft Edge, Internet Explorer, Microsoft Uniscribe, Common Log File System Driver. Παράθεση Microsoft Lumia 640 Dual Sim 3G Πάσχει ακόμα από "Παιδικές" ασθένειες.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Μου ήρθε η νέα αναβάθμιση(640 DualSim). την περνάει τώρα.... ίδωμεν Improved reliability of Security Support Provider Interface. Addressed a service crash in CDPSVC that in some situations could lead to the machine not being able to acquire an IP address. Addressed issue where a Catalog-signed module installation does not work on Nano Server. Addressed issue with Devices left with Hello on for an excessive amount of time will not go into power savings mode. Addressed issue with gl_pointSize to not work properly when used with drawElements method in Internet Explorer 11. Addressed issue where Azure Active Directory-joined machines after upgrading to Windows 10 Version 1607 cannot sync with Exchange. Addressed additional issues with app compatibility, updated time zone information, Internet Explorer. Security updates to Microsoft Edge, Internet Explorer, Microsoft Uniscribe, Common Log File System Driver. Ωραια θα την περασω για να δω τι εχει αλλαξει γιατι εχω καιρο που το εχω παροπλισμενο :shifty: Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους και όλες.... Εκανα την αναβαθμιση και του λειτουργικου και ολων των εφαρμογων.....Δράμα η κατασταση,η μπαταρια ξεφορτίζει παρα πολυ γρηγορα και σε αναμονη χωρίς σκάλισμα.Η δέ κάμερα το απολυτο δράμα δευτερη φωτογραφια και μενει εκει.Με HDR μια και τέλος.Μέχρι στιγμης έχω περίπου 20 Soft Reset.Αντι να διορθώνουν τα πράγματα τα ξεχαρβαλώνουν,και στην τελικη ας μας πουνε εαν ειναι με τι λειτουργικο τρεχουν τα τηλεφωνα μας επαρκώς.Τι αντέχουν και τι δεν αντέχουν.Δυστυχώς δεν παιζουν φράγκα να πάρω άλλο τηλέφωνο να ησυχάσω αυτο το πράγμα.Εκραζα το s3 Mini που είχα πριν αλλα αυτο που γινεται με το 640 και τα 10 δεν παλεύεται! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους και όλες.... Εκανα την αναβαθμιση και του λειτουργικου και ολων των εφαρμογων.....Δράμα η κατασταση,η μπαταρια ξεφορτίζει παρα πολυ γρηγορα και σε αναμονη χωρίς σκάλισμα.Η δέ κάμερα το απολυτο δράμα δευτερη φωτογραφια και μενει εκει.Με HDR μια και τέλος.Μέχρι στιγμης έχω περίπου 20 Soft Reset.Αντι να διορθώνουν τα πράγματα τα ξεχαρβαλώνουν,και στην τελικη ας μας πουνε εαν ειναι με τι λειτουργικο τρεχουν τα τηλεφωνα μας επαρκώς.Τι αντέχουν και τι δεν αντέχουν.Δυστυχώς δεν παιζουν φράγκα να πάρω άλλο τηλέφωνο να ησυχάσω αυτο το πράγμα.Εκραζα το s3 Mini που είχα πριν αλλα αυτο που γινεται με το 640 και τα 10 δεν παλεύεται! Γιατί βασανίζεις τον εαυτό σου και χαλιέσαι; Γυρνα το στα 8.1 και ησύχασες. Αυτό έκανα και χαίρομαι ξανά το κινητό μου. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Γιατί βασανίζεις τον εαυτό σου και χαλιέσαι; Γυρνα το στα 8.1 και ησύχασες. Αυτό έκανα και χαίρομαι ξανά το κινητό μου. Εχω εφαρμογες που τρέχουν σε 10. Αυτη ειναι η μακακια! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Καλησπέρα σε όλους και όλες.... Εκανα την αναβαθμιση και του λειτουργικου και ολων των εφαρμογων.....Δράμα η κατασταση,η μπαταρια ξεφορτίζει παρα πολυ γρηγορα και σε αναμονη χωρίς σκάλισμα.Η δέ κάμερα το απολυτο δράμα δευτερη φωτογραφια και μενει εκει.Με HDR μια και τέλος.Μέχρι στιγμης έχω περίπου 20 Soft Reset.Αντι να διορθώνουν τα πράγματα τα ξεχαρβαλώνουν,και στην τελικη ας μας πουνε εαν ειναι με τι λειτουργικο τρεχουν τα τηλεφωνα μας επαρκώς.Τι αντέχουν και τι δεν αντέχουν.Δυστυχώς δεν παιζουν φράγκα να πάρω άλλο τηλέφωνο να ησυχάσω αυτο το πράγμα.Εκραζα το s3 Mini που είχα πριν αλλα αυτο που γινεται με το 640 και τα 10 δεν παλεύεται! Για την μπαταρια δες ποια εφαρμογή σου δημιουργει το πρόβλημα. Αν δουλευεις το HDR δοκιμασε την εφαρμογή HDR fhoto camera. Δεν εχω προβλήματα με το τηλεφωνο και πραγματικα απορω με αυτά που διαβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Για την μπαταρια δες ποια εφαρμογή σου δημιουργει το πρόβλημα. Αν δουλευεις το HDR δοκιμασε την εφαρμογή HDR fhoto camera. Δεν εχω προβλήματα με το τηλεφωνο και πραγματικα απορω με αυτά που διαβαζω. Για την Μπαταρια βρηκα ποια μου την τρώει το θεμα ειναι η σωστη επιλογη (επιτρεπεται στο προσκηνιο,υποδιαχειρηση απο τα windows,δεν επιτρεπεται ποτε στο προσκηνιο) Το κινητο ορτηστικε το απογευμα και μέσα σε 6 αντε 7 ωρες εχει πέσει στο 50% αναγκαστηκα επελεξα την lite. Φοβαμαι μηπως δεν εχει κατσει κατι καλα με την αναβαθμιση ή με την νέα εκδοση που έδωσε η MS Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Για την Μπαταρια βρηκα ποια μου την τρώει το θεμα ειναι η σωστη επιλογη (επιτρεπεται στο προσκηνιο,υποδιαχειρηση απο τα windows,δεν επιτρεπεται ποτε στο προσκηνιο) Το κινητο ορτηστικε το απογευμα και μέσα σε 6 αντε 7 ωρες εχει πέσει στο 50% αναγκαστηκα επελεξα την lite. Φοβαμαι μηπως δεν εχει κατσει κατι καλα με την αναβαθμιση ή με την νέα εκδοση που έδωσε η MS ποια εφαρμογή σου τρωει την μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 ποια εφαρμογή σου τρωει την μπαταρια? To ινσταγραμ Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 To ινσταγραμ Ρυθμισε τη να μην τρεχει στο παρασκηνιο και δες πως παει και η εφαρμογή και η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ρυθμισε τη να μην τρεχει στο παρασκηνιο και δες πως παει και η εφαρμογή και η μπαταρια Το ρυθμισα,δεν θα φορτισω το τηλεφωνο μεχρι το πρωι να δω πως παει. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπέρα,υπάρχει κανεις που να ξέρει πώς μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο στα 8,1;Το τηλέφωνο δεν υποφέρεται με τα δέκα, και για να μήν το σπάσω (και μεινω χωρις τηλέφωνο) καλύτερα να πάω στα 8,1. Οποιος μπορει να βοηθήσει είναι ευπροσδεκτος Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Καλησπέρα,υπάρχει κανεις που να ξέρει πώς μπορώ να επαναφέρω το τηλέφωνο στα 8,1;Το τηλέφωνο δεν υποφέρεται με τα δέκα, και για να μήν το σπάσω (και μεινω χωρις τηλέφωνο) καλύτερα να πάω στα 8,1. Οποιος μπορει να βοηθήσει είναι ευπροσδεκτος Μέσω pc με Windows recovery tool Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Μέσω pc με Windows recovery tool Ευχαριστώ πολυ το έβαλα μπρός... Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Τι σου παρουσίασε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Τι σου παρουσίασε; Καταρχάς γύρισα σε 8.1 Βασικα απο που να αρχισω.Εχθες ειδικα ειχε εμφανισει πολλες δυσλειτουργιες.Πέραν του κλασσικου κολλήματος των εφαρμογων οπου κατα την επιλογη εκαναν υπερβολικο χρονο και να ανοιξουν αλλα ενω εκαναν οτι ανοιγαν με εβγαζαν στην αρχικη οθονη.Κλασσικα, δευτερη φωτογραφια κολλαγε στο αποθήκευση ,το κορυφαίο ήταν οτι δεν μπορουσα μεσο Viber να στειλω φωτογραφια ,και οταν εκανα κλήση μου ανοιγε το viber για την κλήση.Και τέλος κατι το οποιο μου τοι εμφάνισε πρωτη φορα,το οτι με απλη επανεκκινηση μου εβγαζε μυνημα σφαλματος στην SD.Μου το έκανε 6-7 φορές Ε δέν άντεξα! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts