Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα σας.Είμαι σε αναζήτηση συσκευής και είμαι ανάμεσα στο Lumia 830 μεταχειρισμένο και σε αυτό.Το 830 το τσέκαρα πιο πολύ λόγω κάμερας.Εσείς τι θα μου προτείνατε;

Μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα εδώ Επιλογή συσκευής μιας και τα επίσημα θέματα των συσκευών δεν προτείνονται για ανάλογες ερωτήσεις. :)

Παιδες το πηρα κι εγω σε πορτοκαλι και ειναι πανεμορφο!!Ειχα τον Γεναρη και 535,αλλα το πουλησα γρηγορα,καθως συνηθησμενος σε android&ios...Ομως ακουσα καλα λογια γι αυτο και δεδομενου οτι ειχα ξεμεινει απο αξιολογο κινητο,το τσιμπισα!!Θελω να ρωτησω,ειναι φυσιολογικο που ζεσταινεται,ειδικα οταν ειναι ανοιχτο το wifi?Το Skype και το Lumia camera δε κατεβαίνουν με τίποτα εν το μεταξύ...Δε ξέρω γιατί.

Καλορίζικο! Ακύρωσε τις λήψεις, κάνε ένα soft reset και ξαναδοκίμασε.

Edited by niotheros
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Παιδες το πηρα κι εγω σε πορτοκαλι και ειναι πανεμορφο!!Ειχα τον Γεναρη και 535,αλλα το πουλησα γρηγορα,καθως συνηθησμενος σε android&ios...Ομως ακουσα καλα λογια γι αυτο και δεδομενου οτι ειχα ξεμεινει απο αξιολογο κινητο,το τσιμπισα!!Θελω να ρωτησω,ειναι φυσιολογικο που ζεσταινεται,ειδικα οταν ειναι ανοιχτο το wifi?Το Skype και το Lumia camera δε κατεβαίνουν με τίποτα εν το μεταξύ...Δε ξέρω γιατί.

Το έχω από το πρωί και δεν έχει ανεβάσει την παραμικρή θερμοκρασία. Περίμενα να ζεσταθεί όπως έχουν αναφέρει μερικοί εδώ μέσα αλλά τίποτα! Ούτε κατά την πρώτη φόρτιση.

TCL 40 NXTPAPER

Καλορίζικο! Ακύρωσε τις λήψεις, κάνε ένα soft reset και ξαναδοκίμασε.

Eυχαριστω!!Το εκανα αλλα παλι τα ιδια!!Και δε βλεπω πως ακυρωνονται .Μηπως ξερεις κι ολας να μου πεις,γιατι οταν βαζω ακουστικα δεν ακουγεται οταν με καλουν;Και led ειδοποιησεων δεν εχει,ετσι;

Edited by petran66

Apple iPhone 14 Pro Max

Eυχαριστω!!Το εκανα αλλα παλι τα ιδια!!Και δε βλεπω πως ακυρωνονται .Μηπως ξερεις κι ολας να μου πεις,γιατι οταν βαζω ακουστικα δεν ακουγεται οταν με καλουν;Και led ειδοποιησεων δεν εχει,ετσι;

Στις λήψεις στο store κράτα πατημένη την λήψη που θέλεις να ακυρώσεις και θα σου εμφανίσει την επιλογή. Led ειδοποιήσεων (εν ενεργεία) δεν έχει κανένα windows phone από αυτά που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής. Πιθανόν οι νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με Windows 10 Mobile να έχουν.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Οσοι ενδιαφερεστε για το συγκεκριμενο κινητο,εχετε μεχρι τις 30/6/2015 για να ειναι η συσκευη που θα παρετε,μεσα στο προγραμμα του δωρεαν 1 χρονο office 365!

Οσοι ενδιαφερεστε για το συγκεκριμενο κινητο,εχετε μεχρι τις 30/6/2015 για να ειναι η συσκευη που θα παρετε,μεσα στο προγραμμα του δωρεαν 1 χρονο office 365!

Πως το ενεργοποιούμε αυτό ...? Μόλις το αγόρασα :)

Πως το ενεργοποιούμε αυτό ...? Μόλις το αγόρασα :)

Καλορίζικο!

Κατέβασε την εφαρμογή Office 365 Gift και μέσω αυτής θα το ενεργοποιήσεις.

Έχω παρατηρήσει ότι στην εφαρμογή του facebook όταν είσαι στις ενημερώσεις και κατεβαίνεις η ανεβαίνεις γρήγορα σκαλώνει λίγο.

TCL 40 NXTPAPER

Καλορίζικο!

Κατέβασε την εφαρμογή Office 365 Gift και μέσω αυτής θα το ενεργοποιήσεις.

Δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλά έβαλα λάθος e mail και τώρα την πατησα καθώς το application δεν λέει να μου δώσει την ευκαιρία για να το διορθώσω ... Αντί να γράψω outlook.com έγραψα oulook.gr (μπερδεύτηκα με άλλο e mail που έχω) :cry:. Από ότι έψαξα δεν υπάρχει λύση . Οπότε προσοχή ..... Ξέρω είμαι για τα πανηγύρια ....

Δεν ξέρω πως τα κατάφερα αλλά έβαλα λάθος e mail και τώρα την πατησα καθώς το application δεν λέει να μου δώσει την ευκαιρία για να το διορθώσω ... Αντί να γράψω outlook.com έγραψα oulook.gr (μπερδεύτηκα με άλλο e mail που έχω) :cry:. Από ότι έψαξα δεν υπάρχει λύση . Οπότε προσοχή ..... Ξέρω είμαι για τα πανηγύρια ....

Δεν εισαι ο μονος που το εχει παθει.

Νομιζω οτι μερικοι το ελυσαν με το να παρουν τηλεφωνο την MS,αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Δε χανεις τιποτα να επικοινωνισεις μαζι τους,να δεις τι μπορουν να κανουν,απ'τη στιγμη που το συγκεκριμενο email που τους εδωσες δεν υπαρχει!

Εκτως αν μπορεις να φτιαξεις ακριβως το ιδιο email που εδωσες στην εφαρμογη,τοτε θα μπεις σ'αυτο και θα παρεις τον κωδικο!

Και κατι αλλο.Επειδη το email που εστειλες,δε θα μπορει να σταλει,μαλλον θα ακιρωθει,οποταν σε κανενα 3ημερο -εβδομαδα, κανε ενα reset και ξανα δοκιμασε!

Edited by ector7

Παιδιά,όταν είναι πάνω συνδεδεμένα ακουστικά δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης όταν σας καλούν?Σε μένα όχι πάντως και με ενοχλεί αυτό!Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση και δε τη βλέπω?

Apple iPhone 14 Pro Max

Δεν εισαι ο μονος που το εχει παθει.

Νομιζω οτι μερικοι το ελυσαν με το να παρουν τηλεφωνο την MS,αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Δε χανεις τιποτα να επικοινωνισεις μαζι τους,να δεις τι μπορουν να κανουν,απ'τη στιγμη που το συγκεκριμενο email που τους εδωσες δεν υπαρχει!

Εκτως αν μπορεις να φτιαξεις ακριβως το ιδιο email που εδωσες στην εφαρμογη,τοτε θα μπεις σ'αυτο και θα παρεις τον κωδικο!

Και κατι αλλο.Επειδη το email που εστειλες,δε θα μπορει να σταλει,μαλλον θα ακιρωθει,οποταν σε κανενα 3ημερο -εβδομαδα, κανε ενα reset και ξανα δοκιμασε!

Θα κάνω ένα τηλέφωνο αύριο να δω τι μπορεί να γίνει . Ευχαριστώ για τη συμβουλή

Θέλω την βοήθεια σας για άλλη μία φορά. Ενώ κλείνω το Wi-Fi βλέπω ότι μετά από λίγο ανοίγει αυτόματα. Έχει να κάνει με τον σύγχρονο του mail ; Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό;

TCL 40 NXTPAPER

Θέλω την βοήθεια σας για άλλη μία φορά. Ενώ κλείνω το Wi-Fi βλέπω ότι μετά από λίγο ανοίγει αυτόματα. Έχει να κάνει με τον σύγχρονο του mail ; Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό;

Ψαξε στις ρυθμισεις (τις γενικες) για wifi.Καπου ειδα οτι εχει προκαθορισμενη ρυθμιση ν ανοιγει αυτοματα σε μια ωρα.Αλλα αυτο αλλαζει!Εγω το εβαλα στο ποτε!Αληθεια,μηπως γνωριζει για τ ακουστικα που λεω ακριβως πιο πανω;

Apple iPhone 14 Pro Max

Ψαξε στις ρυθμισεις (τις γενικες) για wifi.Καπου ειδα οτι εχει προκαθορισμενη ρυθμιση ν ανοιγει αυτοματα σε μια ωρα.Αλλα αυτο αλλαζει!Εγω το εβαλα στο ποτε!Αληθεια,μηπως γνωριζει για τ ακουστικα που λεω ακριβως πιο πανω;

Δεν βρίσκω αυτό που λες. Μπορείς να μου πεις ακριβώς; Για τα ακουστικά το είχα διαβάσει παλιότερα ότι ακυρώνει το ηχείο όταν σε καλούν αλλά νόμιζα ότι με τις αναβαθμίσεις αυτό δεν υπάρχει πια.Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.

TCL 40 NXTPAPER

Παιδιά,όταν είναι πάνω συνδεδεμένα ακουστικά δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης όταν σας καλούν?Σε μένα όχι πάντως και με ενοχλεί αυτό!Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση και δε τη βλέπω?

Τώρα ακριβώς δοκίμασα κλήση, με τα hands free επάνω. Ο ήχος ακούγεται κανονικά από το ηχείο.

Όταν βάζεις ακουστικά και πατήσεις κάποιο πλήκτρο έντασης, οι ρυθμίσεις έντασης του ήχου, της δόνησης και του κουδουνίσματος είναι αποκλειστικά για όταν είναι τα ακουστικά συνδεδεμένα. Κοίταξε μήπως είναι στο αθόρυβο.

Σε συνέχεια από άλλο post μου, που αφορούσε τα CoLoud hands free. Τα Microsoft που πήρα αυτή τη φορά, έχουν ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες με τα CoLoud.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Δεν βρίσκω αυτό που λες. Μπορείς να μου πεις ακριβώς; Για τα ακουστικά το είχα διαβάσει παλιότερα ότι ακυρώνει το ηχείο όταν σε καλούν αλλά νόμιζα ότι με τις αναβαθμίσεις αυτό δεν υπάρχει πια.Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.

Γιατι δε το βρησκεις;Πανευκολο ειναι!!Πας ρυθμισεις και μετα πανω πανω wifi!!Eκει θα δεις οτι λεει αυτοματα.Πατα πανω του και καντο μη αυτοματα!! ;)

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα ακριβώς δοκίμασα κλήση, με τα hands free επάνω. Ο ήχος ακούγεται κανονικά από το ηχείο.

Όταν βάζεις ακουστικά και πατήσεις κάποιο πλήκτρο έντασης, οι ρυθμίσεις έντασης του ήχου, της δόνησης και του κουδουνίσματος είναι αποκλειστικά για όταν είναι τα ακουστικά συνδεδεμένα. Κοίταξε μήπως είναι στο αθόρυβο.

Το κοιταξα,στο φουλ το εβαλα!!Αλλα ισα που ακουγεται απο το ηχειο!!Οπωσδηποτε αρκετα πιο σιγα,απ οτι χωρις αυτα!

Apple iPhone 14 Pro Max

Γιατι δε το βρησκεις;Πανευκολο ειναι!!Πας ρυθμισεις και μετα πανω πανω wifi!!Eκει θα δεις οτι λεει αυτοματα.Πατα πανω του και καντο μη αυτοματα!! ;)

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κοιταξα,στο φουλ το εβαλα!!Αλλα ισα που ακουγεται απο το ηχειο!!Οπωσδηποτε αρκετα πιο σιγα,απ οτι χωρις αυτα!

Το βρήκα!!!Το έψαχνα με ανοιχτό το wifi και δεν μου έδειχνε την επιλογή.

TCL 40 NXTPAPER

Ποια ακουστικά/hands free έχεις;

Και ένα "όμορφο" screenshot. :happy: :D

Huawei Nova 5T

Σκεφτομαι να το αγορασω, ηθελα να μου πειτε εαν ακουγεται ικανοποιητικα το ηχειο οταν σας καλει καποιος (σε εξωτερικο χωρο πχ καφετερια με θορυβο), διοτι ειχα το s4 mini που ειχε κ αυτο το ηχειο στο πισω μερος με αποτελεσμα να εχανα αρκετες κλησεις γιατι δεν το ακουγα. Μιλαω παντα με φυσιολογικα επιπεδα θορυβου σε εξωτ. χωρους.
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Σκεφτομαι να το αγορασω, ηθελα να μου πειτε εαν ακουγεται ικανοποιητικα το ηχειο οταν σας καλει καποιος (σε εξωτερικο χωρο πχ καφετερια με θορυβο), διοτι ειχα το s4 mini που ειχε κ αυτο το ηχειο στο πισω μερος με αποτελεσμα να εχανα αρκετες κλησεις γιατι δεν το ακουγα. Μιλαω παντα με φυσιολογικα επιπεδα θορυβου σε εξωτ. χωρους.

Έχει πολύ δυνατό ηχείο (όπως και ακουστικό, για την περίπτωση των κλήσεων). Είναι τόσο δυνατό, που -όταν χτυπάει- δονείται όλο το κινητό. ΑΛΛΑ, λόγω του ότι είναι στο πίσω μέρος, αν το ακουμπάς σε γράφειο ή σε κάποιο κάθισμα, "μπουκώνει" εύκολα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το ακουμπάς λοξά. Δηλαδή, να βάζεις κάτι που να κρατάει σε μια μικρή απόσταση το κάτω μέρος της συσκευής, από εκεί που ακουμπά. Σε τσέπη, κανένα πρόβλημα. Όλα τα παραπάνω, χωρίς θήκη.

Huawei Nova 5T

Φίλε το κινητό μου το αγόρασε μια φίλη μου απο την Ελλάδα και 1η ιούλη έρχεται Κύπρο :X τι μπορώ να κάνω για να πάρω free τα office?

Φίλε το κινητό μου το αγόρασε μια φίλη μου απο την Ελλάδα και 1η ιούλη έρχεται Κύπρο :X τι μπορώ να κάνω για να πάρω free τα office?

Aπο την στιγμη που η συσκευη εχει αγοραστει πριν τις 30/6/2015,τοτε θεωρειται ως συσκευη με εγκριμενη την προσφορα.Για την ενεργοποιηση της εχεις περιθοριο μεχρι τις 14/8/2015(δλδ μεχι τον 15Αυγουστο)!

Η παρούσα προσφορά ισχύει μόνο για αγορές κατάλληλων συσκευών (Lumia 640 και Lumia 640 XL) από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές στην ελληνική επικράτεια ("κατάλληλη αγορά") που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ της 1ης Απριλίου 2015 και της 30ης Ιουνίου 2015. Η συνδρομή στο Office 365 θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή μέχρι την 14η Αυγούστου 2015 ή πριν από αυτήν την ημερομηνία. Η ισχύς της συνδρομή αρχίζει από την ημερομηνία εξαργύρωσης. Απαιτείται λογαριασμός Microsoft.

Ισχυει για ολες τις χωρες(τουλαχιστον τις ευρωπης)

Ανακεφαλαιωνω :

1.Αγορα της συσκευης μεχρι τις 30/6/2015

2.Ενεργοποιηση της προσφορας μεχρι τις 14/8/2015

Όροι και προϋποθέσεις

Edited by ector7

• The title was changed to Microsoft Lumia 640