Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από προχθές, επίσημα, το lumia 640 μου μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, κατόπιν αγοράς του honor 6x. Φυσικά, η οποιαδήποτε σύγκριση είναι άτοπη και δεν μπαίνω κάν σε αυτή τη λογική και η αλλαγή ήρθε γιατί τα windows δεν καλύπτουν, πλέον, τις ανάγκες μου.

Καλορίζικο!! Ειδικά η κάμερα του 6x για τα λεφτά του ειναι εξαιρετική νομιζω...

Καλορίζικο! Θα πάθεις τεχνολογικό σοκ με την διαφορά και την ποιότητα των εφαρμογών σε σχέση με το 640.
Βγαίνουμε off topic, αλλά οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι τόσες λίγες που θεωρώ πως στα wp είναι ακριβώς όπως τις θέλω. Π.χ η εφαρμογή του whats up δουλεύει πολύ καλά στα wp, αν και έχει καιρό να ενημερωθεί, ενώ στα Android σε πρήζει σε μηνύματα. Από μόνο του με νευριάζει γιατί πρέπει κάθε φορά να την απενεργοποιώ.

Πλέον το hardware των lumia δείχνει την ηλικία του κι έχει άμεσο αντίκτυπο στην εμπειρία χρήσης.

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλορίζικο!! Ειδικά η κάμερα του 6x για τα λεφτά του ειναι εξαιρετική νομιζω...
Στα 179€ που τρέχει σε προσφορά και μάλιστα με άτοκες δόσεις από το πλαίσιο, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία!

Στα 179€ που τρέχει σε προσφορά και μάλιστα με άτοκες δόσεις από το πλαίσιο, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία!

Σωμφωνω μαζι σου...ασε που θα παρει και την Oreo επισημα...2 Μεγαλα Updates σε Mid συσκευη παρακαλω..

Για το 640, Η μπαταρια με την 15063.540 ηταν απο τις καλυτερες που θυμαμαι..

Η μπαταρία στο 640 με την. 540 όντως, από τις καλύτερες. 2 ετών συσκευή και η συμπεριφορά της η ίδια κι απαράλλαχτη.

Η ms, τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι, έκανε πολύ καλή δουλειά.

• 3 weeks later...

Καλησπερα παιδες.

Η ξαδερφη μου αντιμετωπιζει ενα κουλο θεμα με την καμερα.Παει να τραβηξει φωτογραφια και βλεπει κατι σαν συννεφα ,μολις βγαλει την φωτογραφια κολλαει η συσκευη και λεει αποθηκευση φωτογραφιας αλλα δεν την αποθηκευει.κανει επανεκκινηση στρωνει για 2 3 φωτογραφιες και μετα τα ιδια.Πολλες φορες ουτε η επανεκκινηση βοηθαει...Εχετε καμια ιδεα??

Επισης η μπαταρια της φουσκωσε και αγορασε καινουργια.Ενω για 3 μερες η μπαταρια φορτιζε γρηγορα και κρατουσε κανονικα,πλεον λεει αργη φορτιση και εκει που λεει 65% πεφτει στο 30%....

Καλησπερα παιδες.

Η ξαδερφη μου αντιμετωπιζει ενα κουλο θεμα με την καμερα.Παει να τραβηξει φωτογραφια και βλεπει κατι σαν συννεφα ,μολις βγαλει την φωτογραφια κολλαει η συσκευη και λεει αποθηκευση φωτογραφιας αλλα δεν την αποθηκευει.κανει επανεκκινηση στρωνει για 2 3 φωτογραφιες και μετα τα ιδια.Πολλες φορες ουτε η επανεκκινηση βοηθαει...Εχετε καμια ιδεα??

Επισης η μπαταρια της φουσκωσε και αγορασε καινουργια.Ενω για 3 μερες η μπαταρια φορτιζε γρηγορα και κρατουσε κανονικα,πλεον λεει αργη φορτιση και εκει που λεει 65% πεφτει στο 30%....

Αυτό με την μπαταρία ήταν ένα παλιό πρόβλημα. Δες μήπως πρέπει να κάνει ενημέρωση μήπως έμεινε πίσω. Δοκίμασε και κανένα soft reset.

Για τις φωτογραφίες μου το έκανε κι εμένα. Δεν ασχολήθηκα να αλλάξω κάρτα μνήμης. Τις αποθηκεύω στην συσκευή και όλα καλά (σχετικά). Οπότε πες τις να τις αποθηκεύει στην συσκευή και να δει αν συνεχίζει ακόμα.

Καλησπέρα σε όλους

Είναι πρώτη που έχω στην κατοχή μου windows phone και σας παρακλω πολυ χρειαζομαι βοήθεια άμεσα...

1- πως θα κάνω αναβάθμιση σε windows 10 και αν αξίζει...? Προσπάθησα μέσω της εφαρμογής σύμβουλος αναβάθμισης αλλά δε το έχω καταφέρει.. Τι πρέπει να κάνω?

2- εγώ βρει παρα πολλές εφαρμογές στο store αλλά ενώ δείχνει να τις φορτώνει σταματα η εγκατάσταση και βγάζει μήνυμα ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ επιλέγω επανάληψη αλλά και πάλι τίποτα... Τι πρέπει να κάνω?

3- δε μπορώ να κάνω εγκατάσταση ούτε τον crhrome ούτε το facebook ούτε το messenger γνωρίζεται γιατί? Ακόμη δε μπορώ να βρω εφαρμογή για το άνοιγμα PDF

4- υπάρχει εφαρμογή YouTube?

5- πως μπορώ να δω την έκδοση του λογισμικού ή την έκδοση windows? Στις ρυθμίσεις που μπαίνω επιλέγω ενημέρωση λογισμικού η οποία γίνετε αλλά δε βλέπω έκδοση...

Αυτά τα λίγα... για αρχή όσοι μπορείτε βοηθήστε με...

Χίλια ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους

Είναι πρώτη που έχω στην κατοχή μου windows phone και σας παρακλω πολυ χρειαζομαι βοήθεια άμεσα...

1- πως θα κάνω αναβάθμιση σε windows 10 και αν αξίζει...? Προσπάθησα μέσω της εφαρμογής σύμβουλος αναβάθμισης αλλά δε το έχω καταφέρει.. Τι πρέπει να κάνω?

2- εγώ βρει παρα πολλές εφαρμογές στο store αλλά ενώ δείχνει να τις φορτώνει σταματα η εγκατάσταση και βγάζει μήνυμα ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ επιλέγω επανάληψη αλλά και πάλι τίποτα... Τι πρέπει να κάνω?

3- δε μπορώ να κάνω εγκατάσταση ούτε τον crhrome ούτε το facebook ούτε το messenger γνωρίζεται γιατί? Ακόμη δε μπορώ να βρω εφαρμογή για το άνοιγμα PDF

5- πως μπορώ να δω την έκδοση του λογισμικού ή την έκδοση windows? Στις ρυθμίσεις που μπαίνω επιλέγω ενημέρωση λογισμικού η οποία γίνετε αλλά δε βλέπω έκδοση...

Χίλια ευχαριστώ

Δεν μπορώ να θυμηθώ πως ηταν στα 8.1. Πάντως στα 10 πας ρυθμίσεις>σύστημα>πληροφορίες>περισσότερες πληροφορίες, για να δεις την έκδοση. Στα υπόλοιπα δεν ξέρω τίποτα. Ας σε πει κάποιος που ξέρει καλύτερα. Οι εφαρμογές πλέον δεν λειτουργούν στα 8.1. Αναγκαστικά θα πας στα 10άρια, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ξεκίνα με το update advisor για να πας στα 10αρια. Αλλά να διαβάσεις και τις οδηγίες που σου λέει. Δεν κάνεις μόνο την εγκατάσταση...

Ξεκίνα με το update advisor για να πας στα 10αρια. Αλλά να διαβάσεις και τις οδηγίες που σου λέει. Δεν κάνεις μόνο την εγκατάσταση...

Πηγαίνω βήμα βήμα ότι μου ζητά, αλλά με πηγαίνει να κατεβάσω το update advisor και αφού το επιλέξω με πάει στο store στην εφαρμογή ``ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ`` και ενώ επιλέγω εγκατάσταση και προσπαθεί να την κάνει μετά από λίγο σταμάτα και λέει ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ...και πάλι από την αρχή...

βοήθησέ με σε παρακαλώ πολύ γιατί έχω πρόβλημα

δε με ενδιαφέρουν τόσο τα 10w όσο ότι δε μπορώ να κάνω εγκατάσταση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ για έμενα εφαρμογές όπως το pdf reader π.χ.

ευχαριστω πολυ

Κανε ενα σοφτ ρισετ και ξαναδοκιμασε με το συμβούλο αναβάθμισης.

Πατα το power buton μέχρι να κλείσει το κινητό.

Καλησπέρα σε όλους

Τί συσκευή έχεις; Το windows phone μπορεί να είναι από ένα ταπεινό χαμομηλάκι μέχρι κανα χουλιγκανο-1520 που έδερνε κόσμο :lol:

Αναβάθμιση σε 10άρια κάνουν ορισμένες συσκευές.

λ.χ. το 1020 έμεινε με τα 8.1 στο χέρι ενώ η πλειονότητα [αν όχι όλες] που ήταν x3x πήραν κανονικά τα 10αρια.

Πάτησε εκεί. Αν είναι τα 8.1 για μερικές εφαρμογές σου ζητάει άδεια για να τις εγκαταστήσει. [ότι το αφήνεις να χρησιμοποιήσει τοποθεσία/ μικρόφωνα/ λαμπάκια/ κουμπάκια κλπ] Αν εξακολουθεί να παλιμπαιδίζει, δες στο διαδίκτυο για αναφορές που δείχνουν το σφάλμα να είναι στη μεριά της msft.

Αν όχι και εξακολουθεί, κάνε το ένα hard reset και στήσε το από την αρχή -ή τουλάχιστον μέχρι να περάσεις τον "Συμβουλο Αναβάθμισης" και να σου περάσει τα 10άρια, που μετά θα κάνεις άλλα 2-3 update ανάλογα με τη συσκευή σου-

Ο Chrome δεν υπάρχει στο store των windows phone/ windowsOS γενικότερα.

Αν βρήκες app που να λέει Chrome τότε είναι μούφα όσο καλή κριτική και αν έχει.

Αν υπήρχε όντως Chrome εδώ θα ανοίγαμε σαμπάνιες ξέρω-γω :lol:

Το Messenger για τα 8.1 έχει σταματήσει να υποστηρίζεται ενώ για το Facebook δεν μπορώ να σου πώ γιατί δεν έχω ιδέα.

Μάλλον ακολούθησε την ίδια πορεία.

Για pdf δεν υπάρχει αυτό της Adobe?

Υπάρχουν αλλά δε θυμάμαι να σε πω τώρα γιατί πάει καιρός που έχω να πιάσω συσκευή με 8.1 στα χερια μου.

[πάντα όμως εφαρμογές τρίτων και όχι της ίδιας της Σατανικής Λουσιφερικής και Ουσταπαδικής Γκούγκλ :devil: ]

Το βλέπεις στο μενού Ρυθμίσεις> Πληροφορίες (ή info and extra)

Χίλια ευχαριστώ

Εδώ είμαστε να υποστηρίξουμε!

Όπου τα βρεις μπαστούνια ρώτα και θα τη βγάλουμε την άκρη! :cool:

How Soon™ is now?

ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια και τις συμβουλές σου!

Έχω το Lumia 640

Αν αυτό αλλάζει κάποιες από τις λύσεις που μου πρότεινες σε παρακαλώ ενημέρωσέ με.

Ο σύμβουλος αναβάθμισης αρνήθηκε και πάλι να εγκατασταθεί...

Ωστόσο θέλω να αποφύγω καιρό hard reset

Οπότε περιμένω σωτηρία...

ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια και τις συμβουλές σου!

Έχω το Lumia 640

Αν αυτό αλλάζει κάποιες από τις λύσεις που μου πρότεινες σε παρακαλώ ενημέρωσέ με.

Ο σύμβουλος αναβάθμισης αρνήθηκε και πάλι να εγκατασταθεί...

Ωστόσο θέλω να αποφύγω καιρό hard reset

Οπότε περιμένω σωτηρία...

Τίποτε! :)

Το ίδιο κάνουν και άλλες εφαρμογές;

Να υποθέσω πως δεν επιχειρείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή αυτή στην κάρτα SD, σωστά;

How Soon™ is now?

Τίποτε! :)

Το ίδιο κάνουν και άλλες εφαρμογές;

Να υποθέσω πως δεν επιχειρείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή αυτή στην κάρτα SD, σωστά;

Δυστυχώς..

Όχι δε την καν στη κάρτα

Πολλές ειναι οι εφαρμογές που μου παρουσιάζουν το ίδιο κόλλημα

Δυστυχώς..

Όχι δε την καν στη κάρτα

Πολλές ειναι οι εφαρμογές που μου παρουσιάζουν το ίδιο κόλλημα

Βγάζει κάποιον κωδικό σφάλματος ίσως;

How Soon™ is now?

Βγάζει κάποιον κωδικό σφάλματος ίσως;

Όχι τίποτα

Πατάω εγκατάσταση,προσπαθεί...αλλα δε κάνει την εγκατάσταση και τις έχει στην αναμονή στη σειρά όσες δεν έχουν γίνει.

Επιλέγω επανάληψη αλλά

Όχι τίποτα

Πατάω εγκατάσταση,προσπαθεί...αλλα δε κάνει την εγκατάσταση και τις έχει στην αναμονή στη σειρά όσες δεν έχουν γίνει.

Επιλέγω επανάληψη αλλά

Μήπως δεν έχεις αρκετή μνήμη για εγκατάσταση εφαρμογής;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

lumia 640 εχω με windows 8.1 εδω και 2.5 χρονια..οι εφαρμογες κατεβαινουν κανονικα,,εχεις βαλει mail??εκανες εγραφη κανονικα??μη βαλεις 10αρια αστο οπως ειναι..

lumia 640 εχω με windows 8.1 εδω και 2.5 χρονια..οι εφαρμογες κατεβαινουν κανονικα,,εχεις βαλει mail??εκανες εγραφη κανονικα??μη βαλεις 10αρια αστο οπως ειναι..

Το bold μάλλον μας διέφυγε, αλλά θα του έβγαζε σφάλμα "Παρακαλώ συνδεθείτε με τις υπηρεσίες Microsoft" ή κάτι παρεμφερές αν δεν είχε βάλει το email του για να ενεργοποιηθεί το Account του.

Με το 640 έχω ανάμεικτα συναισθήματα για τα 10άρια.

How Soon™ is now?

Και ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει. Δεν ξέρω τι παίχτηκε αλλά σε άλλους δυο φορτιστές το δοκίμασα δεν έκανε κάτι.

Για επισκευή δεν το συζητώ εξάλλου έχει και σπασμένη οθόνη.

Κάπου εδώ η συμβίωση με wp λογικά έφτασε στο τέλος. Όπως είπα και σε άλλο θέμα πάνω από 150€ για το 950 δεν δίνω.

Και ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει. Δεν ξέρω τι παίχτηκε αλλά σε άλλους δυο φορτιστές το δοκίμασα δεν έκανε κάτι.

Για επισκευή δεν το συζητώ εξάλλου έχει και σπασμένη οθόνη.

Κάπου εδώ η συμβίωση με wp λογικά έφτασε στο τέλος. Όπως είπα και σε άλλο θέμα πάνω από 150€ για το 950 δεν δίνω.

Το 640 λες τώρα έτσι; Αν είναι μπορώ να το τσεκάρω γιατί έχω δυο κινητά και μπορώ να δω μπαταρία και φορτιστή αν δουλεύει.

Είμαι από Κόρινθο αν θες να τα πούμε.

Το 640 λες τώρα έτσι; Αν είναι μπορώ να το τσεκάρω γιατί έχω δυο κινητά και μπορώ να δω μπαταρία και φορτιστή αν δουλεύει.

Είμαι από Κόρινθο αν θες να τα πούμε.

Ναι 640.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά είναι και η οθόνη σπασμένη οπότε δεν αξίζει να ασχοληθείς.

Το πιο πιθανό να κάηκε η θύρα φόρτισης. Το είχα σε ένα ψεύτικο φορτιστή αυτοκινήτου και το αποσύνδεσα κάνα δυο φορές και ξαφνικά σταμάτησε.

Δεν πειράζει την ήθελα μια αλλαγή γιατί όσο όμορφο και απλό αν είναι το λειτουργικό Δεν κάνει καμία συσκευή smart δυστυχώς.

Επειδή ασχολούμαι με ενδιαφέρει , αν δεν το θες στείλε μου μήνυμα. Από Αθήνα είσαι;

• The title was changed to Microsoft Lumia 640