Chryssostomos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Χρόνια πολλά παιδιά και ευχαριστω για τις γρήγορες απαντήσεις.Για πολύ απλά πράγματα,είναι το πρώτο της smartphone. Viber skype για να μιλά με εμάς όταν δεν είμαστε Ελλάδα ,browsing και καμιά φωτογραφία τίποτα περισσότερο αρχικά. Για αυτά μόνο,είναι μια χαρά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Τι γράφετε στον άνθρωπο; Λειτουργεί το Skype, στα wp8.1; Δε σταμάτησε η υποστήριξή του; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439018 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Τι γράφετε στον άνθρωπο; Λειτουργεί το Skype, στα wp8.1; Δε σταμάτησε η υποστήριξή του; Για τα 10 άρια λέμε.Εγω τουλάχιστον Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Για τα 10 άρια λέμε.Εγω τουλάχιστον Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ααα.. Πάντως, για άτομα 45-50φευγα, τα 8.1 είναι μια χαρά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ισχύει.Αλλα από τις ζητούμενες εφαρμογές τι παίζει; Tapatalk@Redmi Note 4 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ισχύει.Αλλα από τις ζητούμενες εφαρμογές τι παίζει; Tapatalk@Redmi Note 4 Μόνο για το skype γνωρίζω, για τις άλλες ούτε που ξέρω τι ισχύει... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Μόνο για το skype γνωρίζω, για τις άλλες ούτε που ξέρω τι ισχύει... Άρα τα 10 είναι μονόδρομος. Αν και με μόνο με viber και skype,θα είναι κομπλέ. Διαφορετικά μόνο ρόδινα δεν είναι. Tapatalk@Redmi Note 4 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Άρα τα 10 είναι μονόδρομος. Αν και με μόνο με viber και skype,θα είναι κομπλέ. Διαφορετικά μόνο ρόδινα δεν είναι. Tapatalk@Redmi Note 4 ....και το WhatsApp μια χαρά είναι! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 ....και το WhatsApp μια χαρά είναι! ;) εφαρμογές που δεν απαιτούν δύναμη,λογικό να τρέχουν καλά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλησπέρα,μόλις πήρα το 640 4g για δωράκι στην μητέρα μου, είναι με τα 8.1 και σκοπευα να αναβαθμίσω στα 10 αλλά τώρα με αυτά που διαβάζω το ξανασκέφτομαι. Τα προβλήματα είναι τόσο εμφανή που το κάνουν αδύνατο στην χρήση; Πέρασε τα 10 και μη το σκέφτεσαι. Κι εγώ στη μάνα μου το χω πάρει δώρο εδώ και ένα χρόνο. Κομπλέ με δεκάρια. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Τι γράφετε στον άνθρωπο; Λειτουργεί το Skype, στα wp8.1; Δε σταμάτησε η υποστήριξή του; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=439018 Εγώ μόλις τώρα δοκίμασα το Skype και λειτουργεί μια χαρά στα 8.1. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί απλά δεν θα παίρνει τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Μικρό το κακό. Έως τώρα η εφαρμογή λειτουργεί άψογα! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Εγώ μόλις τώρα δοκίμασα το Skype και λειτουργεί μια χαρά στα 8.1. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί απλά δεν θα παίρνει τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Μικρό το κακό. Έως τώρα η εφαρμογή λειτουργεί άψογα! Καλησπερα snapp, έκανες βιντεοκληση κανονικα; Γιατί σε 820 με την τελευταία 10.586 μπαίνει κανονικα στην παλια εφαρμογή του skype, ,οπου φαινεται να λειτουργεί κανονικα αλλα δεν μου επιτρέπει βίντεο κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 (edited) Καλησπερα snapp, έκανες βιντεοκληση κανονικα; Γιατί σε 820 με την τελευταία 10.586 μπαίνει κανονικα στην παλια εφαρμογή του skype, ,οπου φαινεται να λειτουργεί κανονικα αλλα δεν μου επιτρέπει βίντεο κλήση. Δοκίμασα βιντεοκληση και δείχνει ότι καλεί. Θα δοκιμάσω αύριο με άλλο άτομο ώστε να μου απαντήσει στην κλήση και θα επανέλθω να σας πω. Edit:Επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί κανονικά η βιντεοκλήση σε 8.1. Μόλις έκανα! Edited December 27, 2016 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Δοκίμασα βιντεοκληση και δείχνει ότι καλεί. Θα δοκιμάσω αύριο με άλλο άτομο ώστε να μου απαντήσει στην κλήση και θα επανέλθω να σας πω. Edit:Επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί κανονικά η βιντεοκλήση σε 8.1. Μόλις έκανα! Άρα και με 8.1, θα κάνει τα βασικά και δε θα ζαλίζει το κεφάλι της. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Τι θα πει τα βασικα. Τα παντα τα τρεχει μια χαρα το 640 με τα 10αρια εκτος από το messenger που απλα αργει να ανοιξει την πρωτη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Τι θα πει τα βασικα. Τα παντα τα τρεχει μια χαρα το 640 με τα 10αρια εκτος από το messenger που απλα αργει να ανοιξει την πρωτη φορα. O mr_47 λέγοντας θα κάνει τα βασικά εννοεί αν αφήσει το κινητό στα 8.1 δεν θα έχει πρόβλημα ο χρήστης. Θα έχει όλες τις βασικές λειτουργίες απροβλημάτιστα σε σχέση με τα γνωστά προβλήματα που έχουν τα 10. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) O mr_47 λέγοντας θα κάνει τα βασικά εννοεί αν αφήσει το κινητό στα 8.1 δεν θα έχει πρόβλημα ο χρήστης. Θα έχει όλες τις βασικές λειτουργίες απροβλημάτιστα σε σχέση με τα γνωστά προβλήματα που έχουν τα 10. Γνωστα προβλήματα? Τα εχω ξαναπει εγω τουλάχιστον δεν εχω. Τρομαζετε τον φιλο που ρωτάει και θα παει να παρει κατι από απέναντι με το ιδιο κοστος με συνεπεια να κλαιει τα χρηματα του. Edited December 27, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Γνωστα προβλήματα? Τα εχω ξαναπει εγω τουλάχιστον δεν εχω. Τρομαζετε τον φιλο που ρωτάει και θα παει να παρει κατι από απέναντι με το ιδιο κοστος με συνεπεια να κλαιει τα χρηματα του. Μην ξαναλέμε πάλι τα ίδια και ανακυκλώνουμε οτι έχει ειπωθεί παλιότερα. Υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα που έχουν τα 10 είτε αφορούν το λειτουργικό ή κάποιες εφαρμογές. Θα διαβάσει ο φίλος πιο πάνω τι έχει γραφτεί παλιότερα και θα καταλήξει μονος του. Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα 8.1 είναι πιο σταθερά από τα 10 και αυτό δεν σηκώνει αμφισβήτηση από κανέναν. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μέρες που είναι δεν χρειάζεται να έχουμε ποινές από την Ο.Δ. Διαγραφηκαν μηνύματα. Αφήστε στην άκρη τους προσωπικούς χαρακτηρισμους και τις ειρωνείες. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Πως θα κάνω επαναφορά την αρχική οθόνη; όλα τα εικονίδια είναι μεγάλα με πολλά κενά και γενικά ένα χαλι. Δεν θέλω να κάνω ολική επαναφορά είναι αργό στο στήσιμο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Πως θα κάνω επαναφορά την αρχική οθόνη; όλα τα εικονίδια είναι μεγάλα με πολλά κενά και γενικά ένα χαλι. Δεν θέλω να κάνω ολική επαναφορά είναι αργό στο στήσιμο ... Τι εννοείς; Πάτα παρατεταμένα πάνω στα πλακάκια και επέλεξε το μέγεθος και την θέση που θες. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Τι εννοείς; Πάτα παρατεταμένα πάνω στα πλακάκια και επέλεξε το μέγεθος και την θέση που θες. Ηθελα να πω αν εχει επιλλογη στις ρυθμησεις να κανει επαναφορα οπως ηταν γιατι εχουν γινει χαλια ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Ηθελα να πω αν εχει επιλλογη στις ρυθμησεις να κανει επαναφορα οπως ηταν γιατι εχουν γινει χαλια ολα Tι εννοείς έχουν γίνει χάλια όλα; Έκανες αναβάθμιση από τα 8.1 στα 10; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Tι εννοείς έχουν γίνει χάλια όλα; Έκανες αναβάθμιση από τα 8.1 στα 10; ναι ολες τις εχω κανει, κατι πειραξα στις ρυθμησεις και εγιναν μεγαλα δεν γυρνανε οπως ηταν ξανα:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 ναι ολες τις εχω κανει, κατι πειραξα στις ρυθμησεις και εγιναν μεγαλα δεν γυρνανε οπως ηταν ξανα:worry: Για δοκιμασε ρυθμισεις-εξατομικευση-εναρξη-εμφανιση περισσοτερων πλακιδίων ενεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts