evris2013 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Κάνει πιο προσεκτικές κινήσεις, θα συμπληρώσω εγώ, γι αυτο κάνει και βήματα πίσω ορισμένες φορές. Ίσως κατι να δοκιμαζει που δεν το γνωρίζουμε εμείς ακόμα. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paourismp Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) παιδιά, έχω δει ένα Bluetooth το οποίο κάθεται σε μία βάση που βρίσκεται στον καρπό του χεριού και όσο βρίσκεται στο χέρι το χρησιμοποιείς για να βλέπεις την ώρα , τα μηνύματα κλπ και οταν έχεις εισερχόμενη το βάζεις στο αυτί σαν κλασικό bt, νομίζω μάλιστα ότι είναι της samsung. δουλεύει αυτό με τα lumia και αν όχι υπάρχει κάτι ανάλογο; Edited May 21, 2016 by paourismp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Θα γίνει μια απεγακτάσταση και εγκατάσταση πάλι των windows 8.1 και μετά πιστεύω θα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 10άρια εννοείται. τα 8,1 είναι πολύ πίσω πλέον και δεν παίρνουν και τις universal εφαρμογές. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Haard reset,δεν κάνεις καμία επαναφορά,στήνεις από την αρχή και με ευχαριστείς αργότερα. Ούτε εμπρός-πίσω,ούτε ο Πόποτας δεν θα σε κάνουν να γυρίσεις στα 8,1.:lol: Δυστυχως το εκανα κι αυτο την πρωτη φορα γιατι το ειχα διαβασει σε διαφορα blog αλλα δεν εφερε τα αναμενομενα αποτελεσματα! Θα κανω αλλη μια προσπαθεια κανοντας και φορματ στην καρτα μπας και κι αν δεν πετυχει τοτε εμπρος πισω!!! εγω αυτό εκανα. Πισογυρισμα. Παρακολουθώ ομωσ τις ενοτητεσ για τα 10αρια και όταν σταματησουν αναφορες προβλημάτων θα ξαναπροσπαθησω. Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ. Όταν και αν δουλέψουν όλα όπως τα 8.1 τότε θα το σκεφτώ. Μέχρι τότε απλά μακριά και αγαπημένοι :lol: Κανενας οδηγος για ευκολη μεταβαση στα 8αρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Δυστυχως το εκανα κι αυτο την πρωτη φορα γιατι το ειχα διαβασει σε διαφορα blog αλλα δεν εφερε τα αναμενομενα αποτελεσματα! Θα κανω αλλη μια προσπαθεια κανοντας και φορματ στην καρτα μπας και κι αν δεν πετυχει τοτε εμπρος πι Κανενας οδηγος για ευκολη μεταβαση στα 8αρια; windows device recovery tool. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οσοι εχεται προβληματα με τα 10ρια παρτε το απ την αρχη. Πισω στα 8.1 μετα περασμα τα 10 και hard reset με τη μια. Δεν θα εχεται κανενα προβλημα. Ηεπισημη εκδοση (318) δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias1313 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 γεια σας μαγκες.....μπορουμε να βρουμε τα επισημα sar ολων των μοντελων του Lumia 640????????ειναι σημαντικο για εμενα ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Mε χει πεθανει στα προβληματα και τα κοληματα το 640. Να κανω hard reset ή να περασω τα 10 εκ νεου με το recovery tool της microsoft? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Mε χει πεθανει στα προβληματα και τα κοληματα το 640. Να κανω hard reset ή να περασω τα 10 εκ νεου με το recovery tool της microsoft? Αυτο που ρωτας εχει απαντηθει παραπανω πολλες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 (edited) γεια σας μαγκες.....μπορουμε να βρουμε τα επισημα sar ολων των μοντελων του Lumia 640????????ειναι σημαντικο για εμενα ευχαριστω πολυ καπου ειχα δει ότι είναι ψηστηρι εφαμιλλο των κινεζικων. Είναι καιροσ και δεν θυμαμαι νουμερο και σελιδα αλλα αποφασισα να εχω hands free. Με ξενισε η υψηλη τιμη από ότι θυμαμαι. http://smartphone-sar-value.com/microsoft/microsoft-lumia-640-dual-sim-sar-value/ στο 1 σιμ ενεργο γυρω στα .70 Edited May 25, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 καπου ειχα δει ότι είναι ψηστηρι εφαμιλλο των κινεζικων. Είναι καιροσ και δεν θυμαμαι νουμερο και σελιδα αλλα αποφασισα να εχω hands free. Με ξενισε η υψηλη τιμη από ότι θυμαμαι. http://smartphone-sar-value.com/microsoft/microsoft-lumia-640-dual-sim-sar-value/ στο 1 σιμ ενεργο γυρω στα .70 για το 640xl? ξέρουμε κατι; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Αυτο που ρωτας εχει απαντηθει παραπανω πολλες φορες. To recovery tool μου περασε τα 8.1 Δεν εχει παρει ακομα η συσκευη μου επισημα τα 10; Ή θα μου το βγαλει ΟΤΑ; Παντως φρεσκο τηλεφωνο με 8.1, απλα καμια σχεση με το χαλι που ειχα πριν. Αν οντως ερθει ΟΤΑ η αναβαθμιση σε 10 και πηγαινουν χειροτερα, θα γυρισω πισω σε 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 ota είναι η αναβάθμιση αφού περάσει τα 10 χειροκίνητα. όπως έχουμε πει πολλές φορές,θα μπες στο store,θα κατεβάσεις το upgrade advisor και μέσω αυτού,περνάς τα 10. Μετά οι αναβαθμίσεις θα σου έρχονται ota. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Έγινε απεγκατάσταση και εγκατάσταση των windows 8.1 και εμφανίζεται η επιλογή αποκλεισμός αριθμού και λειτουργεί η ρύθμιση φίλτρο κλήσεων και μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Αυτο που ρωτας εχει απαντηθει παραπανω πολλες φορες. Συμφωνω απολυτα. Ανακυκλωνουμε συνεχεια τα ιδια θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Κα;λησπέρα σε ολους. Σημερα η Cyta μου έστειλε καινούριο μοντεμ,ένα ZTE ZXHN H208N προσπαθω με το 640LTE μου να συνδεθω με το ασύρματο,αλλα δεν συνδέεται με τιποτα!Η φράση με το κωδηκο του ασυρματου ειναι 39 χαρακτηρες.Δουλεύει στα λαπτοπ και δεν δουλεύει στο κινητο. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Κα;λησπέρα σε ολους. Σημερα η Cyta μου έστειλε καινούριο μοντεμ,ένα ZTE ZXHN H208N προσπαθω με το 640LTE μου να συνδεθω με το ασύρματο,αλλα δεν συνδέεται με τιποτα!Η φράση με το κωδηκο του ασυρματου ειναι 39 χαρακτηρες.Δουλεύει στα λαπτοπ και δεν δουλεύει στο κινητο. Εγώ είχα το ίδιο στην forthnet και πάνω 3 με 4 συσκευές δεν σήκωνε στο wifi το ίδιο και μιας φίλης μου το σπίτι αλλαξαμε τα ρουτερ με άλλο μοντέλο. Και μετά όλα κανονικά έχει πρόβλημα αυτό το ρουτερ είναι πολύ Χάλια. Το εχω δει και σε άλλα σπίτια γιατί διορθώνω υπολογιστές. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Κα;λησπέρα σε ολους. Σημερα η Cyta μου έστειλε καινούριο μοντεμ,ένα ZTE ZXHN H208N προσπαθω με το 640LTE μου να συνδεθω με το ασύρματο,αλλα δεν συνδέεται με τιποτα!Η φράση με το κωδηκο του ασυρματου ειναι 39 χαρακτηρες.Δουλεύει στα λαπτοπ και δεν δουλεύει στο κινητο. Άλλαξε κανάλι στο ρουτερ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Εγώ είχα το ίδιο στην forthnet και πάνω 3 με 4 συσκευές δεν σήκωνε στο wifi το ίδιο και μιας φίλης μου το σπίτι αλλαξαμε τα ρουτερ με άλλο μοντέλο. Και μετά όλα κανονικά έχει πρόβλημα αυτό το ρουτερ είναι πολύ Χάλια. Το εχω δει και σε άλλα σπίτια γιατί διορθώνω υπολογιστές. Υποτιθεται οτι αλλάξα μοντεμ γιατι το προηγούμενο δεν δουλευε.Ωραια πράγματα πάντως! Άλλαξε κανάλι στο ρουτερ Αυτο πώς γίνεται; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 ο κωδικος είναι πισω από το ρουτερ και συνηθως είναι 5-6 ψηφια. Μηπως χτυπας λαθος κωδικο με 39 ψηφια...πχ κανα σηριαλ/barcode κλπ? Αν στο laptop εισαι με καλωδιο (εθερνετ) τοτε mallon den είναι κλειδωμενο το δικτυο σε ενσυρματη δικτυωση...που δεν εχει και νοημα αφου εισαι με καλωδιο δεν μπορουν να σε υποκλεψουν στο ΠΙΣΙ. Ξαναδες κωδικο. εχω το ιδιο ρουτερ και στο καλωδιο είναι ελευθερο και στο ασυρματο εβαλα το πασσςορδ από πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 ο κωδικος είναι πισω από το ρουτερ και συνηθως είναι 5-6 ψηφια. Μηπως χτυπας λαθος κωδικο με 39 ψηφια...πχ κανα σηριαλ/barcode κλπ? Αν στο laptop εισαι με καλωδιο (εθερνετ) τοτε mallon den είναι κλειδωμενο το δικτυο σε ενσυρματη δικτυωση...που δεν εχει και νοημα αφου εισαι με καλωδιο δεν μπορουν να σε υποκλεψουν στο ΠΙΣΙ. Ξαναδες κωδικο. εχω το ιδιο ρουτερ και στο καλωδιο είναι ελευθερο και στο ασυρματο εβαλα το πασσςορδ από πισω Δεν βαζω λαθος κωδηκο φιλε μου,ο ιδιος κωδηκος δουλευει στα pc.ειμαι εντελως ασύρματα Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Δεν βαζω λαθος κωδηκο φιλε μου,ο ιδιος κωδηκος δουλευει στα pc.ειμαι εντελως ασύρματα Εάν έχεις βάλει windows 10 και στο κινητό (αλλά και στα Laptop) γιατί δεν ενεργοποιείς το wifi sense στα Laptop ώστε να περάσει αυτόματα ο κωδικός στο κινητό; Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Εάν έχεις βάλει windows 10 και στο κινητό (αλλά και στα Laptop) γιατί δεν ενεργοποιείς το wifi sense στα Laptop ώστε να περάσει αυτόματα ο κωδικός στο κινητό; εχω 10 μονο στο κινιτο στο λαπτοπ εχω εφταρια! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Άλλαξε κανάλι στο ρουτερ Εγώ δοκίμασα και αυτό αλλά δεν έκανε τίποτα μακάρι να φτιάξει στο φίλο μας Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 εχω 10 μονο στο κινιτο στο λαπτοπ εχω εφταρια! Δοκίμασε να κάνεις reset στο κινητό και στο router μπας και έχει κολλήσει τίποτα από software/firmware μεριά. Αν και αυτό δεν πιάσει τότε μπες στο router και άλλαξε τον κωδικό σε κάτι μικρότερο. Λογικά θα βρεις τις οδηγίες για να το κάνεις αυτό μέσα στο εγχειρίδιο χρήσης του router. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 δοκιμασε και xαρντ ρησετ στο ρουτερ...ναι με καρφι/συνδετηρα στην τρυπουλα reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts