Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έκανα αλλά η κοπέλα στη μικρογραφία φαίνεται και πάλι. Τι άλλη επιλογή έχω ;;

Να πετάξω το κινητό ;; χα χα χα χα

πήγαινε στους φακέλους και δες αν πουθενά αλλού αποθηκευμένο/η.

Xiaomi 12 Pro

Καλησπερα, πριν 4 μηνες αγορασα την εκδοση LTE του εν λογου κινητου. Το κινητο πραγματικα value for money. Χθες ομως ξαφνικα εμφανισε το εξης προβλημα: Ενω το κινητο δουλευει κανονικα, η οθονη σχηματιζει καθετες γραμμες και επανερχεται. Η ολη διαδικασια ειναι επαναλαμβανομενη και κραταει 2 δευτερολεπτα.Να σημειωσω πως σε οποιαδηποτε χρηση συνεχιζει να τα εμφανιζει, ειτε ειναι φωτογραφιες, μενου, ρυθμισεις, browser κλπ. Στις φωτο (1) (2) που παραθετω φαινεται καλυτερα το προβλημα. Εννοειται πως δεν εχει χτυπηθει , δοκιμασα soft και hard reset και αναβαθμιση απο windows 8.1 σε 10 και το προβλημα συνεχιζει να υφισταται. Το αγορασα απο το my24shop μεσω skroutz, ολα τα χαρτια που μου 'στειλαν τα εχω ακομα. Καμια ιδεα τι μπορει να παιζει και πως να το λυσω; Ευχαριστω!

έφυγες για σέρβις.

Γνωριζεις που θα παω (Αθηνα) και πως γινεται η διαδικασια; Ειμαι λιγο ασχετος γιατι ειναι το πρωτο μου ανω των 40 € κινητο και δεν ειχα αλλα προβληματα με τις προηγουμενες συσκευες που ειχα.

εγω το πηγα σε πρωην ΝΟΚΙΑ σοπ που τωρα είναι ΣΑΜΣΟΥΓΚ, αλλα τα παιδια ξερουν τα ΛΟΥΜΙΑ και εχουν επισημη συνεργασια, στην ΚΗΦΗΣΙΑ.

Αφου εισαι σε εγγυηση θα το στειλουν Πολωνια και σε 10 εργασιμες θα το παρεις πισω μαλλον καινουργιο...δεν νομιζω τους συμφερει να ασχοληθουν να το φτιαξουν αν εχει κατι ηλεκτρονικο. Εμενα μου εκαναν αναβαθμιση λειτουργικου διοτι μου ειχε κολλησει όταν πηγα να περασω τα 10αργια. Μου περασαν φρεσκα 8.1. Δεν πληρωσα τιποτα ουτε μεταφορικα πηγαινελα ουτε εργασια. Παρε μπακαπ επαφες σου και ότι χρειαζεσαι. Μαλλον θα τα χασεις ότι εχει η μνημη...(προληπτικα καντο)

Γνωριζεις που θα παω (Αθηνα) και πως γινεται η διαδικασια; Ειμαι λιγο ασχετος γιατι ειναι το πρωτο μου ανω των 40 € κινητο και δεν ειχα αλλα προβληματα με τις προηγουμενες συσκευες που ειχα.

το επίσημο σέρβις είναι η Arvato που είναι στα ΚΤΕΛ Κηφισού στην Αθήνα.

Xiaomi 12 Pro

το επίσημο σέρβις είναι η Arvato που είναι στα ΚΤΕΛ Κηφισού στην Αθήνα.

Θα προσπαθησω να το παω σε καποιο nokia shop οπως ειπε ο ELTASSOS , γιατι οσα διαβασα για την Arvato μονο καλα δεν ηταν. Αν το παω στο καταστημα του my24shop παιζει να το στειλουν αυτοι ή δεν θα ασχοληθουν;

Θα προσπαθησω να το παω σε καποιο nokia shop οπως ειπε ο ELTASSOS , γιατι οσα διαβασα για την Arvato μονο καλα δεν ηταν. Αν το παω στο καταστημα του my24shop παιζει να το στειλουν αυτοι ή δεν θα ασχοληθουν;

Στην Arvato θα το στείλουν η οποία με την σειρά της,ή θα το στείλει έξω,ή θα το επισκευάσει εδώ.

όπως το ίδιο θα κάνουν και τα Νοκια στορς.Τουλάχιστον σε 2 που έχω ρωτήσει.

Xiaomi 12 Pro

https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/store-locator-map/

εδώ από τη σελιδα της ΜΣ βασικα είναι σημεια παραλαβης και προωθησης.

Εμενα μου ειπαν ότι όλα πανε εξω πλεον. Τωρα αν με παραμυθιασαν και πηγε ΑΡΒΑΤΟ δεν το ξερω

Πως να τα μετακινησω δηλαδη? Γιατι δεν θελω να διαγραψω τπτ (εμαηλ βασικα)

Συγνώμη που επανέρχομαι αλλα δεν κατάλαβα πως μεταφέρω μηνύματα στη κάρτα μνήμης για να αδειάσει η μνήμη τηλεφωνου;

πήγαινε στους φακέλους και δες αν πουθενά αλλού αποθηκευμένο/η.

Τίποτα δεν υπάρχει....απορώ πως το εμφανίζει αυτό.

δεν γίνεται.

Μόνο να τα διαγράψεις μπορείς.

Μπορεις ομως να τα εχεις στον υπολογιστη σου οποτε δε χανεις τιποτα αν τα διαγραψεις απο το τηλεφωνο.

Οποιος θέλει να αύξησει την αυτονομία της μπαταρίας ας δοκιμάσει να απενεργοποιήσει το διπλό κλικ για άνοιγμα. Για να εμφανιστεί η ρύθμιση χρειάζεται εγκατάσταση το πρόσθετο της αφής από το onedrive που κυκλοφορούσε πριν αρκετές σελίδες. Πλέον η αυτονομία είναι σε επίπεδα 8.1 αν όχι καλύτερη!

Οποιος θέλει να αύξησει την αυτονομία της μπαταρίας ας δοκιμάσει να απενεργοποιήσει το διπλό κλικ για άνοιγμα. Για να εμφανιστεί η ρύθμιση χρειάζεται εγκατάσταση το πρόσθετο της αφής από το onedrive που κυκλοφορούσε πριν αρκετές σελίδες. Πλέον η αυτονομία είναι σε επίπεδα 8.1 αν όχι καλύτερη!

δε παίζει αυτό.

είναι λειτουργία που υπήρχε και στα 8.1

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά έχουμε καμιά σελίδα που μπορούμε να κατεβάσουμε universal apps?

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Προσωπικά το είχα απενεργοποιημένο και στα 8.1 για τον ίδιο λόγο.

Δοκίμασε το και πες μας...

sta 8,1 η μπαταρία είναι έτσι και αλλιώς καλύτερη.

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά έχουμε καμιά σελίδα που μπορούμε να κατεβάσουμε universal apps?

Από το store

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μια παρατήρηση για την μπαταρία που έχω δοκιμάσει και νομίζω ότι ισχύει.

Όταν το φορτίσω πολλές ώρες κρατάει πιο λίγο απ' όταν το φορτίσω γύρω στις 3,5 που φορτίζει 100%.

Μπορεί να κάνω λάθος άλλα έτσι έχω παρατηρήσει.

Σε win 10

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μπα.....:lol:

Αν στο store στην αναζήτηση γράψεις universal και πατήσεις αναζήτηση σε βγάζει σε εφαρμογές και παιχνίδια universal.

Εκτός αν το μπα είναι για κάτι άλλο...

Εγώ είδα πολυ καλη βελτιώσει της μπαταρίας απενεργοποιώντας,όπως λες,το διπλό ταπ της οθόνης για ξεκλείδωμα,όχι άνοιγμα.Η ρύθμιση υπάρχει χωρις εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής,ρυθμισεις>οθόνη κλειδώματος.

Υ.Γ.Απενεργοποίησα και την οθόνη γρήγορης ματιάς επίσης.

Edited by dantspet
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

• The title was changed to Microsoft Lumia 640