al3x1k0 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Εγώ θα παραλάβω το αργότερο Δευτέρα. Λογικά είμαι ο μόνος που θα έχει δίκαρτο LTE; Για κάποιους που με ρώτησαν για την δωροεπιταγή να πω πως μάλλον ισχύει για αγορά από γαλλικό κατάστημα όπως έκανα εγώ. Θα πρέπει να στείλω με ταχυδρομείο (3.5€ ως συστημένη μικρή επιστολή για Γαλλία) και θα μου στείλουν τον κωδικό σε 4-6 εβδομάδες από ότι λένε με μήνυμα στο κινητό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Υπαρχει εφαρμογη για να βαζουμε ξεχωριστo ηχο κλησης σε καθε sim? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Battery drain συνέχεια. :p Είμαι πολύ ευτυχισμένος! :happy: Η ένδειξη διορθώθηκε, χωρίς να πειράξω κάποιο account, αλλά εγκαθιστώντας μια άσχετη με τη μπαταρία εφαρμογή, το BBM. Νομίζω το συνημμένο τα λέει όλα.. Υπαρχει εφαρμογη για να βαζουμε ξεχωριστo ηχο κλησης σε καθε sim? Μέσα απ' το notifications+actions δεν το κάνει; EDIT: Έχω άλλο θέμα. Τώρα που η συσκευή μας είναι Microsoft και όχι Nokia, ποια ακουστικά έχουν καλύτερη απόδοση; Ενδιαφέρομαι να έχουν δυνατή ένταση, καθαρό ήχο και πολύ δυνατό μπάσο. Είχα τα CoLoud, με το πλατύ καλώδιο, αλλά επειδή δεν τους "συμπεριφερόμουν" καλά, δε δουλεύει τώρα το ένα από τα ακουστικά. Επίσης, θα ήθελα να αλλάξω, αφού βρήκα την ευκαιρία. Edit: Για αγορές από Ελλάδα ενδιαφέρομαι. Δεν ενδιαφέρομαι για τα Xiaomi Pistons. Edited June 12, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Battery drain συνέχεια. :p Είμαι πολύ ευτυχισμένος! :happy: Η ένδειξη διορθώθηκε, χωρίς να πειράξω κάποιο account, αλλά εγκαθιστώντας μια άσχετη με τη μπαταρία εφαρμογή, το BBM. Νομίζω το συνημμένο τα λέει όλα.. Μέσα απ' το notifications+actions δεν το κάνει; EDIT: Έχω άλλο θέμα. Τώρα που η συσκευή μας είναι Microsoft και όχι Nokia, ποια ακουστικά έχουν καλύτερη απόδοση; Ενδιαφέρομαι να έχουν δυνατή ένταση, καθαρό ήχο και πολύ δυνατό μπάσο. Είχα τα CoLoud, με το πλατύ καλώδιο, αλλά επειδή δεν τους "συμπεριφερόμουν" καλά, δε δουλεύει τώρα το ένα από τα ακουστικά. Επίσης, θα ήθελα να αλλάξω, αφού βρήκα την ευκαιρία. Edit: Για αγορές από Ελλάδα ενδιαφέρομαι. Δεν ενδιαφέρομαι για τα Xiaomi Pistons. Ωραιος το ειχα ξεχασει!!κοιτα και εγω για Coloud pop σκεφτομαι μιας και το καλωδιο ειναι βολικο...τα pistons τα ειχα επισης τρομερα ακουστικα,αλλα εχω δει και αυτα που ειχε μεσα στο κουτι του το 1020(nokia) και διαβασα στα comments οτι ειναι πολυ καλα και ποιο φθηνα απο τα coloud εδω ειναι στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/2705149/Nokia-WH-208.html σημερα παρελαβα 2τερο 640 ds για τον πατερα της κοπελας μου και εχει κανει πλακα σε ολα τα "παιδια" στο καφενειο!! :lol::lol: :p:p Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Ωραιος το ειχα ξεχασει!!κοιτα και εγω για Coloud pop σκεφτομαι μιας και το καλωδιο ειναι βολικο...τα pistons τα ειχα επισης τρομερα ακουστικα,αλλα εχω δει και αυτα που ειχε μεσα στο κουτι του το 1020(nokia) και διαβασα στα comments οτι ειναι πολυ καλα και ποιο φθηνα απο τα coloud εδω ειναι στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/2705149/Nokia-WH-208.html σημερα παρελαβα 2τερο 640 ds για τον πατερα της κοπελας μου και εχει κανει πλακα σε ολα τα "παιδια" στο καφενειο!! :lol::lol: :p:p Καλά, δεν αντιλέγω. Τα CoLoud μια χαρά ακουστικά είναι. Τα πετούσα, στην κυριολεξία, από 'δω κι από 'κει, οπότε και πολύ άντεξαν. Thanks για το link! Χαχαχα :lol: Έτσι είναι. Το 640 είναι πολύ καλή συσκευή, από τις λίγες. Μου ζήτησε πατέρας φίλου, να του βρω 640 κι αυτού. :p Edit: Τα έχω αυτά, από το 820, αλλά δεν είναι συμβατά με το 640. :confused: Συγκεκριμένα, χτες που τα δοκίμασα, με το ραδιόφωνο, έκανε μόνο του μετάβαση από ακουστικά σε ηχείο, και τέλος έκλεισε η εφαρμογή. Σε 'σένα λειτουργούν κανονικά; Edited June 12, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Καλά, δεν αντιλέγω. Τα CoLoud μια χαρά ακουστικά είναι. Τα πετούσα, στην κυριολεξία, από 'δω κι από 'κει, οπότε και πολύ άντεξαν. Thanks για το link! Χαχαχα :lol: Έτσι είναι. Το 640 είναι πολύ καλή συσκευή, από τις λίγες. Μου ζήτησε πατέρας φίλου, να του βρω 640 κι αυτού. :p Edit: Τα έχω αυτά, από το 820, αλλά δεν είναι συμβατά με το 640. :confused: Συγκεκριμένα, χτες που τα δοκίμασα, με το ραδιόφωνο, έκανε μόνο του μετάβαση από ακουστικά σε ηχείο, και τέλος έκλεισε η εφαρμογή. Σε 'σένα λειτουργούν κανονικά; δεν τα εχω καν απλα εχω διαβασει για αυτα..εγω για coloud ελεγα για μενα,τα pistons δεν τα εχω τα εδωσα με το hongmi..υπαρχει περιπτωση ωα ωρισουμε με ποια καρτα πχ θα κανει κλησης μονο η μονο δεδομενα?(για δεδομενα ξερω) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 δεν τα εχω καν απλα εχω διαβασει για αυτα..εγω για coloud ελεγα για μενα,τα pistons δεν τα εχω τα εδωσα με το hongmi..υπαρχει περιπτωση ωα ωρισουμε με ποια καρτα πχ θα κανει κλησης μονο η μονο δεδομενα?(για δεδομενα ξερω) Στις ρυθμίσεις δε βρήκα κάτι. Αλλά, στην καρτέλα κάποιας επαφής που έχει πάνω από ένα νούμερα (ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο), δίπλα σε κάθε αριθμό της, έχει διακόπτη, που σε βοηθά να επιλέξεις με ποια κάρτα θα καλέσεις ή θα στείλεις μήνυμα. Άπαξ και ορίσεις τις κάρτες όπως θες, γίνεται αυτόματα η επιλογή. Δηλαδή, αν πας να στείλεις μήνυμα από τη sim 2, όταν επιλέξεις την επαφή, θα σου φέρει τον αριθμό που εσύ έχεις επιλέξει για τη δεύτερη κάρτα. Όλα αυτά γίνονται στην εφαρμογή των επαφών. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Επειδή ακούω αρκετά μουσική πως τα πάει το κινητό σε ποιότητα από τα ακουστικά; Μετά από την τελευταία αναβάθμιση έχει μειωθεί η ένταση; Οι σταθμοί του ραδιοφώνου αλλάζουν από το hands free όταν έχεις αποθηκευμένους τους σταθμούς ; Μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να μου απαντήσει στα παραπάνω γιατί ενδιαφέρομαι για την αγορά του; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Το GPS κάνει τα ίδια κόλπα με το 535 ή δουλεύει σωστά; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Επειδή ακούω αρκετά μουσική πως τα πάει το κινητό σε ποιότητα από τα ακουστικά; Μετά από την τελευταία αναβάθμιση έχει μειωθεί η ένταση; Οι σταθμοί του ραδιοφώνου αλλάζουν από το hands free όταν έχεις αποθηκευμένους τους σταθμούς ; Η ποιότητα ήχουν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, θα έλεγα μέτρια ποιότητα στην αναπαραγωγή ποιοτικών mp3. Χρησιμοποιώντας τα ίδια ακουστικά και δοκιμάζοντας διάφορες ρυθμίσεις στο equalizer δεν φτάνει ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα αναπαραγωγής του αρχαίου μου samsung omnia w. Νομίζω ότι είναι απ' τα λίγα αδύναμα σημεία της συσκευής. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Η ποιότητα ήχουν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, θα έλεγα μέτρια ποιότητα στην αναπαραγωγή ποιοτικών mp3. Χρησιμοποιώντας τα ίδια ακουστικά και δοκιμάζοντας διάφορες ρυθμίσεις στο equalizer δεν φτάνει ούτε στο ελάχιστο την ποιότητα αναπαραγωγής του αρχαίου μου samsung omnia w. Νομίζω ότι είναι απ' τα λίγα αδύναμα σημεία της συσκευής. Οι σταθμοί του ραδιοφωνου αλλάζουν πατώντας το hands free; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Οι σταθμοί του ραδιοφωνου αλλάζουν πατώντας το hands free; Φίλε μου δεν ξέρω αν αυτό εννοείς αλλά δοκιμάζοντας με 2 handsfree όταν ακούω ραδιόφωνο έχω τα εξής: Handsfree από blackberrry: το πάτημα του κουμπιού του handsfree σταματάει-ξαναρχίζει την αναπαραγωγή από το ραδιόφωνο Handsfree από samsung: το πάτημα του κουμπιού του handsfree αυξάνει την ένταση. Πάντως σταθμό δεν αλλάζει. Ας απαντήσει και κάποιος που έχει volume +- στο handsfree του μήπως κάνει αυτό που θέλεις αν και δε μου φαίνεται λογικό να το κάνει... Edited June 12, 2015 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί απο ότι είδα τα microsoft πάννε γάντι στα windows και πετάνε??.. εσείς μου προτείνετε αυτό ή το nokia lumia 735? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να μου απαντήσει στα παραπάνω γιατί ενδιαφέρομαι για την αγορά του; Προσωπικά, με τα handsfree της CoLoud, μια χαρά ήχο είχα με το 640 (τα διέλυσα...). Και δυνατά μπάσα και ένταση. Το πλήκτρο σταματά και ξεκινά τη μουσική/ράδιο, απαντά σε κλήση και την τερματίζει, 2 κλικ είναι fast forward/επόμενος σταθμός στο ράδιο, 3 κλικ είναι rearward/προηγούμενος σταθμός στο ράδιο. Αν θυμάμαι καλά και τα stock handsfree της Nokia έχουν τις ίδιες λειτουργίες. Το GPS κάνει τα ίδια κόλπα με το 535 ή δουλεύει σωστά; Τι κόλπα κάνει στο 535; Δεν έχω δει πρόβλημα στο 640 (dual sim, non lte). Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί απο ότι είδα τα microsoft πάννε γάντι στα windows και πετάνε??.. εσείς μου προτείνετε αυτό ή το nokia lumia 735? Εδώ θα σου πούμε το 640. :) Επίσης, σε λάθος θέμα γράφεις την απορία σου. Anyway, με μια γρήγορη σύγκριση έχουν τις εξής διάφορες: Οθόνη: Oled 4,7" (καλύτερο μαύρο/μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας στο λευκό) το 735, IPS LCD 5" (μεγαλύτερη φωτεινότητα/ίδια κατανάλωση ενέργεια σε όλα τα χρώματα) το 640 Μπαταρία: 2200mah το 735 (δεν κατάλαβα αν είναι αφαιρούμενη), 2500mah το 640 αφαιρούμενη. Επεξεργαστές: CPU και GPU: Ακριβώς οι ίδιες και στις 2 συσκευές. Κάμερες: 6,7Mpx με Carl Zeiss οπτικά η κύρια και 5Mpx η δεύτερη, το 735 8Mpx χωρίς Carl Zeiss οπτικά η κύρια και 1Mpx η δεύτερη το 640 Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι σε τι μπάντες λειτουργούν τα δίκτυα στην Κύπρο (αν κατάλαβα καλά, εκεί μένεις). Για περισσότερες λεπτομέρειες, κοίταξε το link. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6639&idPhone2=7055 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Προσωπικά, με τα handsfree της CoLoud, μια χαρά ήχο είχα με το 640 (τα διέλυσα...). Και δυνατά μπάσα και ένταση. Το πλήκτρο σταματά και ξεκινά τη μουσική/ράδιο, απαντά σε κλήση και την τερματίζει, 2 κλικ είναι fast forward/επόμενος σταθμός στο ράδιο, 3 κλικ είναι rearward/προηγούμενος σταθμός στο ράδιο. Αν θυμάμαι καλά και τα stock handsfree της Nokia έχουν τις ίδιες λειτουργίες. Αυτές τις πληροφορίες ήθελα. Σε ευχαριστώ. Θα πάω να το πάρω σήμερα. :p Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι σε τι μπάντες λειτουργούν τα δίκτυα στην Κύπρο (αν κατάλαβα καλά, εκεί μένεις). Για περισσότερες λεπτομέρειες, κοίταξε το link. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6639&idPhone2=7055 Μάλιστα θα έρθω για σπουδές στην Ελλάδα για 5 χρόνια οπόταν δε θα έχω πρόβλημα λογικά :P Μάλλον καταλήγω στο 640 για αυτό θα μείνω σε αυτή την ενότητα.. Κάτι άλλο ο επεξεργαστής του δεν είναι λίγιο παλιός.. ή επειδή έχει τα windows που είναι ελαφριά δεν καταλαβαίνει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Μάλιστα θα έρθω για σπουδές στην Ελλάδα για 5 χρόνια οπόταν δε θα έχω πρόβλημα λογικά :P Μάλλον καταλήγω στο 640 για αυτό θα μείνω σε αυτή την ενότητα.. Κάτι άλλο ο επεξεργαστής του δεν είναι λίγιο παλιός.. ή επειδή έχει τα windows που είναι ελαφριά δεν καταλαβαίνει τίποτα? Να σου πω. Έχω το 640 Dual Sim, χωρίς 4g, και δεν έχω κανένα θέμα με καμία εταιρεία (έχω και από τις 3 :p ). Σε σχέση με τους επεξεργαστές σε συσκευές με Android OS, ναι, είναι παλιότεροι οι επεξεργαστές, αλλά, όπως έγραψες κι εσύ, τα Windows είναι ελαφριά και δεν καταλαβαίνει τίποτα. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Να σου πω. Έχω το 640 Dual Sim, χωρίς 4g, και δεν έχω κανένα θέμα με καμία εταιρεία (έχω και από τις 3 :p ). Σε σχέση με τους επεξεργαστές σε συσκευές με Android OS, ναι, είναι παλιότεροι οι επεξεργαστές, αλλά, όπως έγραψες κι εσύ, τα Windows είναι ελαφριά και δεν καταλαβαίνει τίποτα. :D Ευχαριστώ φίλε κατατοπιστικός λογικά απο βδομάδας θα το πάρω το 640 απο ότι βλέπω καλύτερη επιλογή σε εκίνες τις τιμές και απο ότι διάβασα για 36 μήνες θα έχει ενημερώσεις της microsoft αληθεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) Ευχαριστώ φίλε κατατοπιστικός λογικά απο βδομάδας θα το πάρω το 640 απο ότι βλέπω καλύτερη επιλογή σε εκίνες τις τιμές και απο ότι διάβασα για 36 μήνες θα έχει ενημερώσεις της microsoft αληθεύει? Ναι, αληθεύει. Πριν το 640, είχα πάρει (και έχω ακόμα) το 820. Το έχω περίπου 2 χρόνια και θα πάρει και τα Windows 10. Edit: Κι εκεί που έλεγα δε θα βρω ακουστικά, χτες αργά το βράδυ βρήκα και Microsoft παρακαλώ! :p Τα δοκιμάζω εδώ και 1 ώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο. Μόνο που δεν είναι in ear, αλλά έχουν το σχήμα των ακουστικών του iPhone. Edited June 13, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) Ναι, αληθεύει. Πριν το 640, είχα πάρει (και έχω ακόμα) το 820. Το έχω περίπου 2 χρόνια και θα πάρει και τα Windows 10. Edit: Κι εκεί που έλεγα δε θα βρω ακουστικά, χτες αργά το βράδυ βρήκα και Microsoft παρακαλώ! :p Τα δοκιμάζω εδώ και 1 ώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο. Μόνο που δεν είναι in ear, αλλά έχουν το σχήμα των ακουστικών του iPhone. για στειλε κανα λινκ κατι....:p :p :p επισης κατι για τις sd card για οσους ρωτουν ειναι αναλογος για τι τις θελουμε πχ στο παρακατω βιντεο δειχνει τις διαφορες σε 2 απο ποιο καλες καρτες που κυκλοφορουν samsung-sandisk(το ιδιο ισχυει για ολες τις καρτες απλα αυτο το vs βρηκα).η samsung ειναι ποιο καλη για βιντεο λογο του write speed και η sandisk για ποιο γρηγορο ανοιγμα εφαρμογων λογο read speed. Αν και πιστευω οτι διαφορα δεν υπαρχει και ειναι πανω κατω τα ιδια.Απλα για οσους ρωτουν η εχουν απορια για το τι sd να αγορασουν. Edited June 13, 2015 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) Ευχαριστώ φίλε κατατοπιστικός λογικά απο βδομάδας θα το πάρω το 640 απο ότι βλέπω καλύτερη επιλογή σε εκίνες τις τιμές και απο ότι διάβασα για 36 μήνες θα έχει ενημερώσεις της microsoft αληθεύει? Σήμερα το πήρα και εγώ σε λευκό. Το πήρα από μεγάλη αλυσίδα στα 148€, on line παραγγελία με έκπτωση ''παζάρεψε το'' για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση DOA και αντικαταστάσεις ελλαττωματικού προϊόντος μιας και τα σκρουτζομάγαζα δεν φημίζονται για αυτό. Είμαι παθών. Πολύ γρήγορο μενού και πολύ καλή οθόνη! Θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Δώστε κανένα link για συμβατά ακουστικά μιας και αυτά που δοκίμασα από Samsung παίζουν δυνατά αλλά δεν μπορώ να απαντήσω σε κλήση και όταν παίζει το ραδιόφωνο αντί να αλλάζει σταθμό ανεβάζει την ένταση πατώντας το κουμπί. Αυτό το δώρο το έχει πάρει κανείς; https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/switch-campaign/ Edited June 13, 2015 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 για στειλε κανα λινκ κατι....:p :p :p επισης κατι για τις sd card για οσους ρωτουν ειναι αναλογος για τι τις θελουμε πχ στο παρακατω βιντεο δειχνει τις διαφορες σε 2 απο ποιο καλες καρτες που κυκλοφορουν samsung-sandisk(το ιδιο ισχυει για ολες τις καρτες απλα αυτο το vs βρηκα).η samsung ειναι ποιο καλη για βιντεο λογο του write speed και η sandisk για ποιο γρηγορο ανοιγμα εφαρμογων λογο read speed. Αν και πιστευω οτι διαφορα δεν υπαρχει και ειναι πανω κατω τα ιδια.Απλα για οσους ρωτουν η εχουν απορια για το τι sd να αγορασουν. Σήμερα το πήρα και εγώ σε λευκό. Το πήρα από μεγάλη αλυσίδα στα 148€, on line παραγγελία με έκπτωση ''παζάρεψε το'' για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση DOA και αντικαταστάσεις ελλαττωματικού προϊόντος μιας και τα σκρουτζομάγαζα δεν φημίζονται για αυτό. Είμαι παθών. Πολύ γρήγορο μενού και πολύ καλή οθόνη! Θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Δώστε κανένα link για συμβατά ακουστικά μιας και αυτά που δοκίμασα από Samsung παίζουν δυνατά αλλά δεν μπορώ να απαντήσω σε κλήση και όταν παίζει το ραδιόφωνο αντί να αλλάζει σταθμό ανεβάζει την ένταση πατώντας το κουμπί. Αυτό το δώρο το έχει πάρει κανείς; https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/switch-campaign/ http://www.nok-shop.gr/eshop/shop/%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac/microsoft-stereo-headset-wh-308-orange/ Ακριβώς αυτά πήρα. Ο ήχος είναι πεντακάθαρος, τόσο για κλήσεις, όσο και για μουσική. Έχει και μαύρα και λευκά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 http://www.nok-shop.gr/eshop/shop/%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac/microsoft-stereo-headset-wh-308-orange/ Ακριβώς αυτά πήρα. Ο ήχος είναι πεντακάθαρος, τόσο για κλήσεις, όσο και για μουσική. Έχει και μαύρα και λευκά. απο εκει εχω παρει και τα 2 κινητα αλλα για επαρχια δεν συμφερει + αντικαταβολη + μεταφορικα..καποια μερα που θα ανεβω διανομη αθηνα και θα με βολευει θα τα περασω να τα παρω..αλλα τα βλεπω ιδια τιμη με το coloud οποτε ειμαι σε σκεψη...:happy: :happy: Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 (edited) Παιδες το πηρα κι εγω σε πορτοκαλι και ειναι πανεμορφο!!Ειχα τον Γεναρη και 535,αλλα το πουλησα γρηγορα,καθως συνηθησμενος σε android&ios...Ομως ακουσα καλα λογια γι αυτο και δεδομενου οτι ειχα ξεμεινει απο αξιολογο κινητο,το τσιμπισα!!Θελω να ρωτησω,ειναι φυσιολογικο που ζεσταινεται,ειδικα οταν ειναι ανοιχτο το wifi?Το Skype και το Lumia camera δε κατεβαίνουν με τίποτα εν το μεταξύ...Δε ξέρω γιατί. Edited June 13, 2015 by petran66 Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisRig Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παιδιά καλησπέρα σας.Είμαι σε αναζήτηση συσκευής και είμαι ανάμεσα στο Lumia 830 μεταχειρισμένο και σε αυτό.Το 830 το τσέκαρα πιο πολύ λόγω κάμερας.Εσείς τι θα μου προτείνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts