Jump to content

Microsoft Lumia 640 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι διάολο να φταίει τότε,δεν καταλαβαίνω,εμένα κολλάει στην επεξεργασία και μετά εμφανίζει κάτι φωτογραφίες 100-200 kilobyte.

Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση το τηλέφωνο σου;

Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα το πήρα κι εγώ. Αυτή τη στιγμή κάνω αναβάθμιση σε Windows 10. Μετά να κάνω κι επαναφορά? Θα χάσω το here maps?

Σήμερα το πήρα κι εγώ. Αυτή τη στιγμή κάνω αναβάθμιση σε Windows 10. Μετά να κάνω κι επαναφορά? Θα χάσω το here maps?

Ακριβώς, πριν κάνεις οτιδήποτε κάνε πρώτα επαναφορά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Την αφή πρέπει να την εγκαταστήσεις. Κυκλοφορεί ένα link απο onedrive στις προηγούμενες σελίδες που έχει διαφορα προγραμματακια

Σ' ευχαριστώ, να είσαι καλά!

Το ότι εμείς την εγκαθιστούμε πάλι (την αφή) ενώ τα 10αρια την έχουν ''πετάξει'' έξω , μπορεί να δημιουργήσει κάποια δυσλειτουργία;

ΑΝ κανεισ επαναφορά (reset) μεσω μενου no problem. Θα τα χασεισ τα HERE αν κανεις HARD RESET με τα πληκτρα.

Σε ευχαριστώ. Τι είναι καλύτερο για τη λειτουργία του τηλεφώνου?

Σ' ευχαριστώ, να είσαι καλά!

Το ότι εμείς την εγκαθιστούμε πάλι (την αφή) ενώ τα 10αρια την έχουν ''πετάξει'' έξω , μπορεί να δημιουργήσει κάποια δυσλειτουργία;

Μήπως θυμάσαι σε ποια σελίδα πάνω κάτω?:D

Έχει 125...που να ψάχνουμε?:ninja:

Σε ευχαριστώ. Τι είναι καλύτερο για τη λειτουργία του τηλεφώνου?

κατά τη γνωμη μου είναι να μεινεις στα 8.1 μεχρι νεωτερας.

στα 10αρια και να χασεις τους HERE εχεισ την εκδοση MAPS της ΜΣ που είναι σχεδόν το ιδιο πραγμα. Αυτό που επηρεαζει την λειτουργια του τηλεφωνου είναι η εκδοση του λειτουργικου και όχι οι χαρτες, εγω επεστρεψα από 10 σε 8.1.

Αλλωστε παντα μπορεις από 10 να γυρισεις πισω, αν σε ενδιαφερει να εξερευνήσεις τα 10.

Προχθές πήρα την τελευταία αναβάθμιση των WP10. Χθές κάνοντας κλήση διεπίστωσα ότι δεν άκουγα το συνομιλητή ενώ αυτός με άκουγε κανονικά. Κάλεσα το 1252 της Vodafone και άκουγα κανονικά το μήνυμα. Μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες συνομιλίας διεπίστωσα ότι η ανοιχτή ακρόαση λειτουργεί κανονικά. Επίσης αν καλούσα κάποιον αριθμό και τον έβαζα σε ανοιχτή ακρόαση, μεταφέροντας στη συνέχεια τον ήχο στο ακουστικό άκουγα και πάλι κανονικά. Με χρήση Bluetooth handsfree τα πάντα λειτουργούν κανονικά. Κάνω σήμερα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αφού έφαγα πάνω από τρεις ώρες για να ξανασετάρω τη συσκευή, διαπιστώνω ότι τώρα δεν ακούγεται καθόλου το εσωτερικό ακουστικό, ενώ η ανοιχτή ακρόαση και το Bluetooth handsfree λειτουργούν κανονικά. Το 1252 δεν ακούγεται πια από το ακουστικό. Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να οφείλεται σε ρύθμιση ή στο λειτουργικό ή είναι πρόβλημα hardware που παρουσιάστηκε συμπτωματικά ταυτόχρονα με την αναβάθμιση; Η συσκευή δεν έχει Ευρωπαϊκή εγγύηση, είναι αγορασμένη από το Κατάρ και την πήρα από αγγελία πώλησης. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τα WP8.1 για να αποκλείσω την περίπτωση να οφείλεται το πρόβλημα στο λειτουργικό;
Nikomas

. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τα WP8.1 για να αποκλείσω την περίπτωση να οφείλεται το πρόβλημα στο λειτουργικό;

http://www.windowscentral.com/roll-back-windows-phone-81-windows-10-preview

εδώ εισαι

Εκτός από την μπαταρία που σε εμένα συνεχίζει να φεύγει νερό,δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνεις στα 8.1(για εμένα πάντα).

Το μόνο μελανό σημείο για μένα είναι η διάρκεια της μπαταρίας.

Xiaomi 12 Pro

Μήπως θυμάσαι σε ποια σελίδα πάνω κάτω?:D

Έχει 125...που να ψάχνουμε?:ninja:

Αν εννοείς το link είναι στην 77 (#1147)

Όλως παραδόξως μετά από μια αναγκαστικά αναπάντητη κλήση που έγινε κατά τη διάρκεια συνομιλίας με άλλο άτομο, διορθώθηκε το πρόβλημα. Ελπίζω να είναι μόνιμη η κατάσταση, διότι δεν είναι και τόσο ευχάριστο το να ξανασετάρω τη συσκευή. Τουλάχιστον τώρα είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται στο hardware! To Roll Back μπορεί να λειτουργήσει και σε WP10 που έχουν εγκατασταθεί μέσω Upgrade Advisor και όχι μέσω Insider?

Nikomas

Όλως παραδόξως μετά από μια αναγκαστικά αναπάντητη κλήση που έγινε κατά τη διάρκεια συνομιλίας με άλλο άτομο, διορθώθηκε το πρόβλημα. Ελπίζω να είναι μόνιμη η κατάσταση, διότι δεν είναι και τόσο ευχάριστο το να ξανασετάρω τη συσκευή. Τουλάχιστον τώρα είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται στο hardware! To Roll Back μπορεί να λειτουργήσει και σε WP10 που έχουν εγκατασταθεί μέσω Upgrade Advisor και όχι μέσω Insider?

Παντού μπορείς να κάνεις roll back.

Xiaomi 12 Pro

το φόρτησα.Μόλις πήγε 100%το έβγαλα.

Σε μισή ώρα χωρίς να το ακουμπήσω,μόλις το ξεκλείδωσα έχει χάσει 3%.:mad:

δε βλέπω να το γλυτώνω το hard reset πάλι!!

Xiaomi 12 Pro

το φόρτησα.Μόλις πήγε 100%το έβγαλα.

Σε μισή ώρα χωρίς να το ακουμπήσω,μόλις το ξεκλείδωσα έχει χάσει 3%.:mad:

δε βλέπω να το γλυτώνω το hard reset πάλι!!

Μην βιαστείς άστο να δεις πως θα πάει την μέρα.

νύχτα είναι:lol:

θα κοιμηθώ σε λίγο γιατί δουλεύω το πρωί...

Xiaomi 12 Pro

νύχτα είναι:lol:

θα κοιμηθώ σε λίγο γιατί δουλεύω το πρωί...

Για αύριο λέω σε λίγο ύπνος.

Εργασία και χαρά

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις της μπαταρίας να μην τρέχουν κάποιες στο παρασκήνιο.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις της μπαταρίας να μην τρέχουν κάποιες στο παρασκήνιο.

μόνο οι βασικες τρέχουν,όλα τα άλλα είναι κλειστά.

Xiaomi 12 Pro

μόνο οι βασικες τρέχουν,όλα τα άλλα είναι κλειστά.

Τότε κάτι σου συμβαίνει Χρυσόστομε, εμένα μετά την δεύτερη φόρτιση με όλα ανοιχτά και με περασμένη την 318 και την ίδια χρήση, έχω την ίδια αυτονομία με την προηγούμενη έκδοση.

Τότε κάτι σου συμβαίνει Χρυσόστομε, εμένα μετά την δεύτερη φόρτιση με όλα ανοιχτά και με περασμένη την 318 και την χρήση, έχω την ίδια αυτονομία με την προηγούμενη έκδοση.

Αυτό το κάτι είναι που δεν μπορώ να βρω.

Και ότι τίποτα άλλο,αλλά εκτός από δυσεύρετη είναι και πανάκριβη μια μπαταρία για δοκιμή...

Xiaomi 12 Pro

Αυτό το κάτι είναι που δεν μπορώ να βρω.

Και ότι τίποτα άλλο,αλλά εκτός από δυσεύρετη είναι και πανάκριβη μια μπαταρία για δοκιμή...

Μπα δεν νομίζω πως είναι θέμα μπαταρίας, απλά δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση, συμβαίνουν αυτά...... Εμένα πάντως με την ίδια χρήση πριν την αναβάθμιση από τις επτά το πρωί που το βγάζω από την φόρτιση μέχρι τώρα που μιλάω είμαι στο 40%.

Μπα δεν νομίζω πως είναι θέμα μπαταρίας, απλά δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση, συμβαίνουν αυτά...... Εμένα πάντως με την ίδια χρήση πριν την αναβάθμιση από τις επτά το πρωί που το βγάζω από την φόρτιση μέχρι τώρα που μιλάω είμαι στο 40%.

Μπορεί τι να πω.

Θα δω τι θα κάνω αύριο.

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to Microsoft Lumia 640 XL