nikolaos1977 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 χρήστης εδώ και μια εβδομάδα του LX είναι ΤΕΛΕΙΟ με τα 10αρια στο επίπεδο των εφαρμογών βολευόμαστε και μέσο edge αν και θα ήθελα τον κανονικό opera αλλά τι να κάνουμε το ξεπεράσαμε εχτές έκανα και χρήση του προγράμματος πλοήγησης της MS από Χαλκίδα-Κηφισιά (από Αττική δεν σκαμπάζω τίποτα λέμε) φωνητική πλοήγηση κανονική και με μερικά κωλύματα στην κίνηση του χάρτη . απλά θέλει να εξοικειωθείς με την οθόνη του χάρτη γενιά καλά πήγα και καλά γύρισα απλά οι κατασκευαστές εφαρμογών πρέπει πλέων να δίνουν βάση και για τα WP πλέων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, εγώ εκεί τις έχω και δεν χάνω τίποτα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Προερχόμενος απο ios (απο εποχή 2009) μου φαίνεται οτι η συσκευή ... καίει κάρβουνο...!!! Να σημειώσω ότι δεν την είχα δοκιμάσει με windows 8. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και χωρίς καμία υπερβολή και καμία διάθεση vs..η ταχύτητα των εφαρμογών είναι κάτι που δεν μπορώ να σχολιάσω!. Βέβαια ήρθα απο συσκευές των 600-700-1000 ευρώ σε μία των 140! Δεν έχω παράλογες απαιτήσεις. Να πώ οτι τα windows 10 για μένα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ και δουλεύουν ΑΡΙΣΤΑ. Και είναι 1000% σίγουρος οτι θα πάνε ακόμα καλύτερα! Ειδικά η συσκευή μας όμως μοιάζει να ταλαιπωρείται αφάνταστα από το νέο λειτουργικό! Κανένα ουσιαστικό παράπονο λοιπόν! Μάλλον θετικά σχόλια θα μπορούσα να κάνω παρά αρνητικά (με βάση και την τιμή της ε...). Το μόνο που μου κάθεται στον λαιμό είναι αυτή η ΤΡΟΜΕΡΗ (ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σε σχέση με τα άλλα 2 λειτουργικά...κάρβουνο και μάλιστα βρεγμένο...!!!!) καθυστέρηση. Την ήδη αργή λειτουργία λοιπόν...δεν θα ήθελα να γίνει ακόμα ποιο αργή μεταφέροντας τις εφαρμογές στην SD. Γι’ αυτό και η ερώτηση περί μεταφοράς. :happy: Υ.Γ Μην παρεξηγηθώ...ξέρω πολύ καλά πού ήμουν (ios) και που ήρθα. Δεν συγκρίνω ΤΙΠΟΤΑ. Απλή διαπίστωση κάνω που φαντάζομαι θα την έχει κάνει ο καθένας που έχει δοκιμάσει και τα άλλα δύο λειτουργικά. Πιστεύω και ελπίζω ότι αυτή η ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ (για μένα) εμπειρία χρήσης λόγω των ΤΡΟΜΕΡΩΝ (για μένα) καθυστερήσεων θα βελτιωθεί στην πορεία. Edited April 9, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Προερχόμενος απο ios (απο εποχή 2009) μου φαίνεται οτι η συσκευή ... καίει κάρβουνο...!!! Να σημειώσω ότι δεν την είχα δοκιμάσει με windows 8. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και χωρίς καμία υπερβολή και καμία διάθεση vs..η ταχύτητα των εφαρμογών είναι κάτι που δεν μπορώ να σχολιάσω!. Βέβαια ήρθα απο συσκευές των 600-700-1000 ευρώ σε μία των 140! Δεν έχω παράλογες απαιτήσεις. Να πώ οτι τα windows 10 για μένα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ και δουλεύουν ΑΡΙΣΤΑ. Και είναι 1000% σίγουρος οτι θα πάνε ακόμα καλύτερα! Ειδικά η συσκευή μας όμως μοιάζει να ταλαιπωρείται αφάνταστα από το νέο λειτουργικό! Κανένα ουσιαστικό παράπονο λοιπόν! Μάλλον θετικά σχόλια θα μπορούσα να κάνω παρά αρνητικά (με βάση και την τιμή της ε...). Το μόνο που μου κάθεται στον λαιμό είναι αυτή η ΤΡΟΜΕΡΗ (ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σε σχέση με τα άλλα 2 λειτουργικά...κάρβουνο και μάλιστα βρεγμένο...!!!!) καθυστέρηση. Την ήδη αργή λειτουργία λοιπόν...δεν θα ήθελα να γίνει ακόμα ποιο αργή μεταφέροντας τις εφαρμογές στην SD. Γι’ αυτό και η ερώτηση περί μεταφοράς. :happy: Υ.Γ Μην παρεξηγηθώ...ξέρω πολύ καλά πού ήμουν (ios) και που ήρθα. Δεν συγκρίνω ΤΙΠΟΤΑ. Απλή διαπίστωση κάνω που φαντάζομαι θα την έχει κάνει ο καθένας που έχει δοκιμάσει και τα άλλα δύο λειτουργικά. Πιστεύω και ελπίζω ότι αυτή η ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ (για μένα) εμπειρία χρήσης λόγω των ΤΡΟΜΕΡΩΝ (για μένα) καθυστερήσεων θα βελτιωθεί στην πορεία. Εγώ με IOS δεν ασχολήθηκα ποτέ και ούτε σκοπεύω να το κάνω, τώρα όσον αφορά σε σύγκριση με το Android το μόνο που έχει παραπάνω είναι η πολύ καλύτερες εφαρμογές. Σε γρηγοράδα που λες όμως, πίστεψε με είναι πιο γρήγορα σε άνοιγμα εφαρμογών τα Windows. Ένα ψάξιμο στο YouTube θα σε κάνει να πιστέψεις. Λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας να φτιάξουν, και θα είναι σούπερ σε όλα τους. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εγώ με IOS δεν ασχολήθηκα ποτέ και ούτε σκοπεύω να το κάνω, τώρα όσον αφορά σε σύγκριση με το Android το μόνο που έχει παραπάνω είναι η πολύ καλύτερες εφαρμογές. Σε γρηγοράδα που λες όμως, πίστεψε με είναι πιο γρήγορα σε άνοιγμα εφαρμογών τα Windows. Ένα ψάξιμο στο YouTube θα σε κάνει να πιστέψεις. Λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας να φτιάξουν, και θα είναι σούπερ σε όλα τους. Δεν ξέρω ρε γμτ. ΜΕ Android ασχολήθηκα ελάχιστα έως καθόλου. Δεν μου άρεσε ποτέ σαν λειτουργικό (άν και είναι το πλέον διαδεδομένο). Το ios το έχω φάει με το κουτάλι...το έχω ερωτευτεί…αλλά οκ...δεν είμαι πιά διατεθειμένος να δίνω 2 μηνιάτικα για αγορά συσκευής...και δεν μου χρειάζεται να πώ την αλήθεια (το τελευταίο μου 6s plus...το φόρτιζα κάθε 3-4 ημέρες πλέον...απο κεί να καταλάβεις για τί χρήση μιλάμε...έφυγε η όρεξη για το κάτι παραπάνω) Τα windows με γοήτευσαν και απο την πολύ σοβαρή προσπάθεια που κάνουν αλλά και απο το λειτουργικό που πατάει σε ΣΟΒΑΡΕΣ βάσεις και αναπτύσσεται σιγά και σταθερά. Συν ότι για μένα είναι και πολύ όμορφα Δεν έχω εμπειρία απο άλλες "mid-range" (όπως τις αποκαλούνε) συσκευές...μία ζωή με το τελευταίο μοντελάκι iPhone ήμουν το οποίο φυσικά δούλευε...ακαριαία! Οι εποχές όμως άλλαξαν, οι ηλικίες αλλά και οι απαιτήσεις άλλαξαν...οπότε είπα να δοκιμάσω τα Windows και το 640XL που το όλο πακέτο έχει ΤΡΟΜΕΡΑ καλή τιμή. Αυτό που έχω να πώ προς το παρόν (με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία μου απο προηγούμενες ΠΟΛΥ πιό ακριβότερες συσκευές) είναι οτι ... ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!! Δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα μικρά σε δυνατότητες τηλέφωνα…εάν πάνε καλύτερα ή χειρότερα (και ούτε που με ενδιαφέρει και πολύ…). Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτήν την στιγμή η συνύπαρξή μου με την συσκευή δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Ίσως να φταίει το ότι έχω συνηθίσει σε άλλες ταχύτητες...υπομονή λοιπόν μέχρι να στρώσει το πράγμα...γιατί πιστεύω σίγουρα οτι θα διορθωθούν τα πράγματα....:-) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Δεν ξέρω ρε γμτ. ΜΕ Android ασχολήθηκα ελάχιστα έως καθόλου. Δεν μου άρεσε ποτέ σαν λειτουργικό (άν και είναι το πλέον διαδεδομένο). Το ios το έχω φάει με το κουτάλι...το έχω ερωτευτεί…αλλά οκ...δεν είμαι πιά διατεθειμένος να δίνω 2 μηνιάτικα για αγορά συσκευής...και δεν μου χρειάζεται να πώ την αλήθεια (το τελευταίο μου 6s plus...το φόρτιζα κάθε 3-4 ημέρες πλέον...απο κεί να καταλάβεις για τί χρήση μιλάμε...έφυγε η όρεξη για το κάτι παραπάνω) Τα windows με γοήτευσαν και απο την πολύ σοβαρή προσπάθεια που κάνουν αλλά και απο το λειτουργικό που πατάει σε ΣΟΒΑΡΕΣ βάσεις και αναπτύσσεται σιγά και σταθερά. Συν ότι για μένα είναι και πολύ όμορφα Δεν έχω εμπειρία απο άλλες "mid-range" (όπως τις αποκαλούνε) συσκευές...μία ζωή με το τελευταίο μοντελάκι iPhone ήμουν το οποίο φυσικά δούλευε...ακαριαία! Οι εποχές όμως άλλαξαν, οι ηλικίες αλλά και οι απαιτήσεις άλλαξαν...οπότε είπα να δοκιμάσω τα Windows και το 640XL που το όλο πακέτο έχει ΤΡΟΜΕΡΑ καλή τιμή. Αυτό που έχω να πώ προς το παρόν (με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία μου απο προηγούμενες ΠΟΛΥ πιό ακριβότερες συσκευές) είναι οτι ... ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!! Δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα μικρά σε δυνατότητες τηλέφωνα…εάν πάνε καλύτερα ή χειρότερα (και ούτε που με ενδιαφέρει και πολύ…). Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτήν την στιγμή η συνύπαρξή μου με την συσκευή δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Ίσως να φταίει το ότι έχω συνηθίσει σε άλλες ταχύτητες...υπομονή λοιπόν μέχρι να στρώσει το πράγμα...γιατί πιστεύω σίγουρα οτι θα διορθωθούν τα πράγματα....:-) Μετά την αναβάθμιση του έκανες επαναφορά; Έχει κάτι μικρά κολλήματα (που λογικά θα λυθούν με το firmware) αλλά όχι και τόσο τραγικά όσο αυτά που περιγράφεις. Περίεργο... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μετά την αναβάθμιση του έκανες επαναφορά; Έχει κάτι μικρά κολλήματα (που λογικά θα λυθούν με το firmware) αλλά όχι και τόσο τραγικά όσο αυτά που περιγράφεις. Περίεργο... :/ Κοίτα, Δεν με παραξενεύει αυτό που λέει και έτσι κάπως είναι. Σίγουρα είναι πιο καλογραμμένες οι εφαρμογές για το IOS μετά τόσα χρόνια στο προσκήνιο. Πάντως έχεις δίκιο στο να κάνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και κάτι δεν έκατσε καλά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Έχω κάνει επαναφορά παιδιά...οι βασικές "απαιτήσεις" των windows παραμένουν οι ίδιες όσα χρόνια και όσες version και άν περάσουν! :p Εντάξει...ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ότι συμβαίνει στα Windows mobile! Δεν με ξενίζει κάτι. Απλά αισθάνομαι οτι η συσκευή πάει με τραβηγμένο χειρόφρενο. Αυτό με το firmware update που αναφέρεται σε πολλά σημεία του forum λογικά θα κάνει την διαφορά. Ξέρετε τί δεν καταλαβαίνω: Ανοίγω π.χ το Messenger. Φορτώνει...Συγχρονίζει...περνάνε 3-4-5 sec...ΟΚ. Τελειώσαμε. Μέχρι εδώ καλά. Ανεκτός χρόνος. Πατάω το εικονίδιο των windows (μεσαίο πλήκτρο) για να στείλω την εφαρμογή στο παρασκήνιο. Κρατάω πατημένο το αριστερό βελάκι για να ανοίξω τις εφαρμογές του παρακσκηνίου και επιλέγω ξανά τον Messenger...ΚΑΙ ΠΑΛΙ φορτώνει...Συγχρονίζει κλπ...!!!!!!! Γιατί;;;;;;;;;; Μα πρίν 5 δευτερόλεπτα το έκανε!!!!!! Το ίδιο συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις εφαρμογές. To δε FB είναι ΔΡΑΜΑ. Το twitter μία απο τα ίδια (μέχρι να συγχρονίσει γεννάς!!! Δεν στέλνει και push αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...). Λές και το κινητό δέν έχει καθόλου ram ρε παιδί μου...φορτώνει και ξαναφορτώνει και ξαναφορτώνει πράγματα που πρίν 5 δευτερόλεπτα τα είχε ανοίξει (και που κανονικά θα έπρεπε να τα έχει στο "εμπρός" μέρος της ram για άνεση ανάκληση). Αυτό...ελπίζω να καταλάβατε...:O edit να διευκρινίσω και κάτι ακόμη. Το όλο σκηνικό της "καθυστέρησης" που λέω, είναι μέχρι να ανοίξει-συγχρονίσει η εφαρμογή. Από κει και πέρα...όλα είναι πολύ καλύτερα και δουλεύουν καλά. Το multitasking δηλαδή μοιάζει να είναι αυτό που την ταλαιπωρεί αγρίως την συσκευή. Edited April 9, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Τι να πω, πάντως εγώ με το 550 και με δυο ήδη Firmware Update σε ένα μήνα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την γρηγοράδα. Μια χαρά γρήγορα τα ανοίγει όλα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ξέρετε τί δεν καταλαβαίνω: Ανοίγω π.χ το Messenger. Φορτώνει...Συγχρονίζει...περνάνε 3-4-5 sec...ΟΚ. Τελειώσαμε. Μέχρι εδώ καλά. Ανεκτός χρόνος. Πατάω το εικονίδιο των windows (μεσαίο πλήκτρο) για να στείλω την εφαρμογή στο παρασκήνιο. Κρατάω πατημένο το αριστερό βελάκι για να ανοίξω τις εφαρμογές του παρακσκηνίου και επιλέγω ξανά τον Messenger...ΚΑΙ ΠΑΛΙ φορτώνει...Συγχρονίζει κλπ...!!!!!!! Γιατί;;;;;;;;;; Μα πρίν 5 δευτερόλεπτα το έκανε!!!!!! Το ίδιο συμβαίνει με ΟΛΕΣ τις εφαρμογές. To δε FB είναι ΔΡΑΜΑ. Το twitter μία απο τα ίδια (μέχρι να συγχρονίσει γεννάς!!! Δεν στέλνει και push αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...). Λές και το κινητό δέν έχει καθόλου ram ρε παιδί μου...φορτώνει και ξαναφορτώνει και ξαναφορτώνει πράγματα που πρίν 5 δευτερόλεπτα τα είχε ανοίξει (και που κανονικά θα έπρεπε να τα έχει στο "εμπρός" μέρος της ram για άνεση ανάκληση). Από τις χειρότερες εφαρμογές σε Windows Phone και από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση για τα Windows 10 Mobile, μην περιμένεις διαφορές παρά μόνο όταν οι official universal. Ακόμα και το facebook είναι ακόμα από τη MSFT και ενώ έχει τις ίδιες δυνατότητες (σχεδόν) με τα 8.1, είναι πιο αργό. Προς το παρόν, την ταχύτητα του iOS στην εκτέλεση πρέπει να την ξεχάσεις εδώ και κυρίως σε ό,τι αφορά 3rd party. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Να ανησυχώ που εδω και 10 μέρες που το έχω δεν έχει κολλήσει καθόλου και είναι γρήγορο?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Να ανησυχώ που εδω και 10 μέρες που το έχω δεν έχει κολλήσει καθόλου και είναι γρήγορο?:lol: Μπα, τύχη καθαρή είναι :) Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μπα, τύχη καθαρή είναι :) Έτσι πως τα περιέγραψε ο φίλος ανησύχησα, αν και δεν είχα ποτέ IOS απο ότι κατάλαβα ενεργεί μόνο με την σκέψη:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Έτσι πως τα περιέγραψε ο φίλος ανησύχησα, αν και δεν είχα ποτέ IOS απο ότι κατάλαβα ενεργεί μόνο με την σκέψη:ninja: Προσωπικά εμένα μου αρέσει να ανοίγει, και ας ανοίγει καίγοντας κάρβουνο. Το ότι γλίτωσα από εκείνα τα ρημάδια lag του Android ήταν ότι καλύτερο. Πάντως ελπίζω όπως είπε πολύ σωστά ο φίλος ParafronGR, πως σε λίγο καιρό θα έχουμε πολύ καλές εφαρμογές που θα είναι μόνο για τα Win 10. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Να ανησυχώ που εδω και 10 μέρες που το έχω δεν έχει κολλήσει καθόλου και είναι γρήγορο?:lol: Γρήγορο είναι, αλλά υπάρχει εμφανής πτώση από τα 8.1 σε όλους τους τομείς: η αφή κάποιες φορές δεν υπακούει με την πρώτη, κάποια παιχνίδια (πχ Lara Croft GO) κολλάνε ενώ έπαιζαν άψογα ενώ και οι εφαρμογές της MSFT έχουν θέμα, αλλά οι εφαρμογές που αναφέρει ο φίλος και συγκεκριμένα το Messenger είναι από τις πλέον αργές & δεν έχει σημασία σε ποιο λειτουργικό είσαι καθώς δεν έχει δεχτεί κάποια "ιδιαίτερη" Windows 10 friendly αναβάθμιση. Πέρυσι το καλοκαίρι χρησιμοποιούσα iPhone 4 (το πλέον αργό iPhone μετά το 3GS) κι ένα L535 και στο Messenger, όταν ερχόταν μήνυμα στο πρώτο και έμπαινα από τη lock screen, είχε φορτώσει ήδη τη συζήτηση και μπορούσα να στείλω απευθείας, ενώ στο 535, έπρεπε πρώτα να φορτώσει, να κάνει συγχρονισμό και μετά να στείλει απευθείας. Αν έστελνα νωρίτερα και έβγαινα από την εφαρμογή, πετούσε μήνυμα ότι η εφαρμογή έκλεισε πριν την αποστολή. Και το ίδιο παραμένει και σήμερα , ενώ όσους συγχρονισμούς και να κάνω, σε όλες τις επαφές δείχνει παλαιότερες φωτογραφίες προφίλ Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Από τις χειρότερες εφαρμογές σε Windows Phone και από τη στιγμή που δεν έχει γίνει κάποια αναβάθμιση για τα Windows 10 Mobile, μην περιμένεις διαφορές παρά μόνο όταν οι official universal. Ακόμα και το facebook είναι ακόμα από τη MSFT και ενώ έχει τις ίδιες δυνατότητες (σχεδόν) με τα 8.1, είναι πιο αργό. Προς το παρόν, την ταχύτητα του iOS στην εκτέλεση πρέπει να την ξεχάσεις εδώ και κυρίως σε ό,τι αφορά 3rd party. Απο την αρχή που ήρθα σε επαφή με τα Windows 10 mobile ήταν σχεδόν ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι για την "κακή" απόδοση της συσκευής είναι υπεύθυνες οι εφαρμογές! Οι πολύ κακογραμμένες προφανώς εφαρμογές 3των. Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί η εμπειρία μου στα windows mobile είναι μηδενική... Συμφωνώ επίσης οτι οι καθαρές εφαρμογές της Microsoft δουλεύουν άψογα. Και προφανώς δεν τις συγκρίνω καν με αυτές του ios που εξελίσσονται εδώ και χρόνια και έχουν φτάσει σε άριστο επίπεδο. Πέρυσι το καλοκαίρι χρησιμοποιούσα iPhone 4 (το πλέον αργό iPhone μετά το 3GS) κι ένα L535 και στο Messenger, όταν ερχόταν μήνυμα στο πρώτο και έμπαινα από τη lock screen, είχε φορτώσει ήδη τη συζήτηση και μπορούσα να στείλω απευθείας, ενώ στο 535, έπρεπε πρώτα να φορτώσει, να κάνει συγχρονισμό και μετά να στείλει απευθείας. Αν έστελνα νωρίτερα και έβγαινα από την εφαρμογή, πετούσε μήνυμα ότι η εφαρμογή έκλεισε πριν την αποστολή. Και το ίδιο παραμένει και σήμερα , ενώ όσους συγχρονισμούς και να κάνω, σε όλες τις επαφές δείχνει παλαιότερες φωτογραφίες προφίλ Άνα γειά σου!! This is iOS my friends...:) Έτσι πως τα περιέγραψε ο φίλος ανησύχησα, αν και δεν είχα ποτέ IOS απο ότι κατάλαβα ενεργεί μόνο με την σκέψη:ninja: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενεργεί μόνο με την σκέψη! Και είναι το ζωντανό παράδειγμα οτι την ταχύτητα μία συσκευής και την εμπειρία χρήσης την καθορίζουν το καλογραμμένο λειτουργικό και οι καλογραμμένες εφαρμογές. To iPhone 5 που είναι αρχαίο, δουλεύει (οι εφαρμογές του δηλαδή) 10 φορές πιό γρήγορα (...ίσως θα έπρεπε να πούμε 10 φορές πιό σωστά...) από ότι το 640 με τα 10άρια. Και επειδή είμαι απο αυτούς που έχουν νιώσει απο πρώτο χέρι και για πολύ καιρό το τί σημαίνει "γράψε σωστά την εφαρμογή...και μήν ασχολείσαι με ram και πυρήνες" ήμουν σίγουρος οτι γι'αυτό που βλέπω στο 640 ευθύνονται οι εφαρμογές και όχι η συσκευή. Για να καταλήξω: Τα Windows mobile θα πάνε καλά. Απλά νομίζω οτι βιάστηκα να κάνω την μετάβαση. Πιστεύω οτι σε έναν χρόνο απο τώρα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα (στις βασικές εφαρμογές τουλάχιστον). Οπότε...υπομονή...:rolleyes: Edited April 9, 2016 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Yπάρχει καμία εφαρμογή καιρού που να εμφανίζει θερμοκρασία στην οθόνη γρήγορης ματιάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μπα, τύχη καθαρή είναι :) Μάλλον και Εγω δεν πρέπει να ανησυχώ γιατί δεν Έχει παρουσιασει κάτι,δεν έχει κολλήσει και όλα δουλεύουν ρολόι....προς στιγμή...Ευτυχώς! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παιδιά μην συγκρίνεται ανόμοια πράγματα. Το iPhone είναι 5 φορές πιο ακριβό από το 640 xl (iPhone 6plus). Εγώ έχω συσκευές και χαμηλού κόστους και ακριβού. Για παράδειγμα το note3 που έχω το κινητό δεν παίζεται, αλλά η τιμή του όταν το πήρα ήταν 3 φορές πιο ακριβό από το ταπεινό 640xl. Στις συσκευές ίδιου κόστους δύσκολα θα βρείτε κινητό πιο γρήγορο. Μιλάω για τα 130 ευρώ. Το μόνο πραγματικό πρόβλημα ύστερα από 1,5 χρόνο συμβίωσης με δύο κινητά windows (925,640xl) είναι η ποιότητα των εφαρμογών. Τίποτα άλλο. Το 640xl δεν μου έχει κολλήσει ποτέ ύστερα από πολύ σκληρή χρήση. Εάν η Microsoft φτιάξει την ποιότητα των εφαρμογών τότε θα έχει συνέχεια εάν όχι τότε τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παιδιά μην συγκρίνεται ανόμοια πράγματα. Το iPhone είναι 5 φορές πιο ακριβό από το 640 xl (iPhone 6plus). Εγώ έχω συσκευές και χαμηλού κόστους και ακριβού. Για παράδειγμα το note3 που έχω το κινητό δεν παίζεται, αλλά η τιμή του όταν το πήρα ήταν 3 φορές πιο ακριβό από το ταπεινό 640xl. Στις συσκευές ίδιου κόστους δύσκολα θα βρείτε κινητό πιο γρήγορο. Μιλάω για τα 130 ευρώ. Το μόνο πραγματικό πρόβλημα ύστερα από 1,5 χρόνο συμβίωσης με δύο κινητά windows (925,640xl) είναι η ποιότητα των εφαρμογών. Τίποτα άλλο. Το 640xl δεν μου έχει κολλήσει ποτέ ύστερα από πολύ σκληρή χρήση. Εάν η Microsoft φτιάξει την ποιότητα των εφαρμογών τότε θα έχει συνέχεια εάν όχι τότε τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Συμφωνώ 100%. :) Στην τιμή αυτή (όπως και στα 90 ευρώ του 640) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αντίπαλος. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Τώρα κάνει ενημέρωση η συσκευή μου περνάει την 14295 διάβασα ότι διορθώνει κάποια bugs http://www.askvg.com/new-update-build-of-windows-10-technical-preview-for-phones-available-for-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Τώρα κάνει ενημέρωση η συσκευή μου περνάει την 14295 διάβασα ότι διορθώνει κάποια bugs http://www.askvg.com/new-update-build-of-windows-10-technical-preview-for-phones-available-for-download/ Σε εμένα έκανε άλλες ενημερώσεις στις ρυθμίσεις, κάτι για την οθονη ελεγε και βαθμολόγηση συσκευης και 3-4 άλλα:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Κατεβάζοντας την εφαρμογή του you tube κ μπαίνοντας να δεις κάτι η κάποιο βίντεο σε πάει μεσω του edge.είναι σαν να έχεις μπει απλα απο τον browser .οποτε αφού πάει έτσι τσάμπα η εφαρμογή δεν χρειάζεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Κατεβάζοντας την εφαρμογή του you tube κ μπαίνοντας να δεις κάτι η κάποιο βίντεο σε πάει μεσω του edge.είναι σαν να έχεις μπει απλα απο τον browser .οποτε αφού πάει έτσι τσάμπα η εφαρμογή δεν χρειάζεται.... Κατέβασε το Tube HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Kαλημέρα . Οποιος έχει ευχέρεια με win mobile και έχει και την όρεξη βέβαια , μπορεί να διαπιστώσει αν όντως δουλεύει το παρακάτω? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61376335&postcount=284 http://forums.windowscentral.com/microsoft-lumia-640-xl/382876-raw-dng-lumia-640xl.html#post3227979 Aν δουλεύει μπορεί να ανεβάσει κάποιες εικόνες(dng) ύστερα σε καποιο host? (πχ wetransfer.com που είναι και γρήγορο.) υ.γ Δεν έχω το εν λόγω κινητό για να κάνω ο ίδιος τις δοκιμές, απλά θα ήταν ενδιαφέρουσα πράταση σε αυτά τα λεφτά εφόσον όντως το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Το συγκεκριμένο θέμα δεν προσφέρεται για αναφορές σε άλλα λειτουργικά ή άλλες συσκευές και οι συγκρίσεις μεταξύ τους... Προσοχή λοιπόν μην ξεφύγει η συζήτηση γιατί θα υπάρξουν διαγραφές μηνυμάτων... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts