komias2 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ήμουν σχεδόν όλο τον Αύγουστο Αθήνα και σε άλλες περιοχές της Αττικής και είχα σχεδόν παντού 4G με τη Vodafone και το 640 XL LTE Dual SIM. Μάλιστα, μπόρεσα να φτάσω ταχύτητα 48Mbps down, 24 up. Μήπως δεν το έχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις και στη Vodafone? Πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις της συσκευής και επιπλέον από τη Vodafone (δεν έχεις αυτόματα πρόσβαση στο δίκτυο 4G). Κοιτα ολη την αττικη δε γυρναω αλλα στα σημεια που τη χρειαζομουν δεν ειχα ασε σε μια παραλιακη πολη της Αχαιας καθομουν για καφε στη παραλια 20 μετρα απο το νερο μολις κατεβαινα στις ξαπλωστρες πιο κατω δεν ειχε σχεδον ουτε σημα.Και οταν τελος παντων κατεβαζω δεδομενα μου στελνει μνμ οτι λογω υπερβολικης χρησης;σας χαμηλωνουμε την ταχυτητα μεχρι τις 06"00 το πρωι πχ.ρε δε μιουνται με τη κοσμοτε δεν εχω τετοια θεματα.Τωρα ειμαι γκαντεμης εγω;τι να πω Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ήμουν σχεδόν όλο τον Αύγουστο Αθήνα και σε άλλες περιοχές της Αττικής και είχα σχεδόν παντού 4G με τη Vodafone και το 640 XL LTE Dual SIM. Μάλιστα, μπόρεσα να φτάσω ταχύτητα 48Mbps down, 24 up. Μήπως δεν το έχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις και στη Vodafone? Πρέπει να το έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις της συσκευής και επιπλέον από τη Vodafone (δεν έχεις αυτόματα πρόσβαση στο δίκτυο 4G). χε, χε, :) εγώ το παραδέχομαι, δεν είχα ενεργοποιήσει την υπηρεσία στην vodafone, που να το φανταστώ ότι το RED πρόγραμμα με τα 2 GB δεν θα έχει 4G από την μάνα του.... Αυτό που ήθελα να πω όμως είναι ότι με 2 άντε 4 GB το συστηματικό ανέβασμα / κατέβασμα / προβολή (you tube) βίντεο το ξεχνάς, οπότε υπάρχει λόγος για μια τόσο γρήγορη σύνδεση όταν το browsing είναι έτσι και αλλιώς γρήγορο και με 3G? Υπόσχομαι να επανέλθω τώρα που ο φίλος kostas_pav μου άνοιξε τα μάτια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) σημερα το πηρα και εγω το ds,πρωτη επαφη και ξενερωσα ασχημα ,εσπασα το καπακι προσπαθωντας να το βγαλω για να βαλω μπαταρια κτλ,καλα εκει στην microsoft δεν μπορουσαν να σκεφτουν ενα πιο ευκολο τροπο να βγαινει το καπακι?τεσπα το κινητο τα σπαει,το λειτουργικο οπως το αφησα με το 920 ,τα τελευταια 3 χρονια ειμαι με βασικο κινητο blackberry z30 που για εμενα μαζι με τα wp αυτη την στιγμη ειναι τα κορυφαια λειτουργικα,αλλα μετα την αποφαση της bb να το γυρισει σε καθαρο android απο του χρονου ξενερωσα τοσο πολυ που ειπα να στραφω ξανα στα wp και απο οτι βλεπω δεν το μετανιωσα. λοιπον εχω και το πρωτο θεματακι,εχω κατεβασει 4 εφαρμογες για φακο και καμμια δεν αναβει το φλας της καμερας,ενω στην καμερα δουλευει κανονικα εχετε καμμια ιδεα? Edited September 7, 2015 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 σημερα το πηρα και εγω το ds,πρωτη επαφη και ξενερωσα ασχημα ,εσπασα το καπακι προσπαθωντας να το βγαλω για να βαλω μπαταρια κτλ,καλα εκει στην microsoft δεν μπορουσαν να σκεφτουν ενα πιο ευκολο τροπο να βγαινει το καπακι?τεσπα το κινητο τα σπαει,το λειτουργικο οπως το αφησα με το 920 ,τα τελευταια 3 χρονια ειμαι με βασικο κινητο blackberry z30 που για εμενα μαζι με τα wp αυτη την στιγμη ειναι τα κορυφαια λειτουργικα,αλλα μετα την αποφαση της bb να το γυρισει σε καθαρο android απο του χρονου ξενερωσα τοσο πολυ που ειπα να στραφω ξανα στα wp και απο οτι βλεπω δεν το μετανιωσα. λοιπον εχω και το πρωτο θεματακι,εχω κατεβασει 4 εφαρμογες για φακο και καμμια δεν αναβει το φλας της καμερας,ενω στην καμερα δουλευει κανονικα εχετε καμμια ιδεα? Θα κατεβασεις το Φακος 7 δουλευει αψογα και εχει και διαφορα εφε να διαλεξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Θα κατεβασεις το Φακος 7 δουλευει αψογα και εχει και διαφορα εφε να διαλεξεις. μπα ουτε αυτο δουλευει!!!δεν μπορει κατι θα φταιει Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Το φακός.pro δουλεύει σε μένα κανονικά. Δοκίμασέ το αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Το φακός.pro δουλεύει σε μένα κανονικά. Δοκίμασέ το αν δεν το έχεις ήδη κάνει. αυτο δουλεψε ευχαριστω πολυ!! Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Σήμερα το πήρα και εγώ. Βλέπω ένα καμμενο pixel και κάτι περίεργο μέσα στο γυαλί της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Σήμερα το πήρα και εγώ. Βλέπω ένα καμμενο pixel και κάτι περίεργο μέσα στο γυαλί της κάμερας. το πας για αντικατάσταση Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 το πας για αντικατάσταση Το πάω στο Γερμανο από όπου και το πήρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Το πάω στο Γερμανο από όπου και το πήρα; Από το κατάστημα που το πήρες. Εγώ έκανα αντικατάσταση στον Κωτσόβολο το 640 μετά από 5 μέρες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Θα γίνει σίγουρα αντικατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ναι... Δικαιούσαι DOA.. Μην σου πουν τίποτα για επισκευή και τέτοια.. Ζήτα κατευθείαν αντικατάσταση.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Θα γίνει σίγουρα αντικατάσταση; Nαι.Νομίζω 9-10 μέρες είναι το DOA. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 με το 920 θυμαμαι οτι μπορουσα να αγοραζω κατευθειαν απο τον λογαριασμο vodafone που ειχα,αυτο γινεται πλεον?αυτη την στιγμη εκεινος ο αριθμος ειναι πλεον καρτοκινητο και την εχω στο σιμtray 2 και στο 1 εχω την συνδεση της κοσμοτε,μπορω να κανω αγορα απο το στορε με αυτο τον τροπο οπως παλια?δεν μου εμφανιζει τετοια επιλογη μονο καρτα,paypal kai microsoft gift card Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλημέρα σε όλους σκέφτομαι για αγορά Windows Phone για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια χρήστης Android και ios. Αρχικά βλέπω πολύ ενδιαφέρον το 640xl και το βλέπω ενδιαφέρον λόγο των θετικό σχολίων σας. Θέλω όμως τη βοήθεια σας σε κάτι να προβώ στην αγορά του ή να περιμένω τα 950 και 950xl; Αξίζει τον κόπο να περιμένω την έλευση τους; Ακόμη πείτε σας παρακαλώ πολύ ραδιόφωνο έχει το 640xl; Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ραδιόφωνο έχει, ακουστικά δεν έχει και πρέπει να προμηθευτείς για να δουλέψει. Τα τηλέφωνα που αναφέρεις θα κοστίζουν αρκετά παραπάνω του 640xl. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 To ίδιο δίλημμα είχα κι εγω και κατέληξα να παρω το 640 XL. Οι λόγοι ειναι οι παρακάτω: 1. Τιμή: Το 640 ειναι σε πολύ καλή τιμη για αυτά που προσφέρει και σε αντικειμένικα προσιτή τιμη. Είναι ιδανικό για να δοκιμασεις τα Windows, χωρίς να χρειαστεί να σκάσεις ένα μεγάλο ποσό που θα κοστίζει το 950 XL (τιμή ναυαρχίδας) με το ρισκο να μην σου αρεσουν. Σε καθε περίπτωση, το 640 έχει ζητηση ως μεταχειρισμένο και θα το δωσεις ευκολα, χωρις μεγάλες απώλειες σε χρημα. 2. Η λειτουργια των Windows ειναι ομαλή και στα midrange μοντελα της, κατι που δεν συμβαινει αυτονοητα στο Android. 3. To 640 XL ειναι ενα πολυ καλο τηλέφωνο αντικειμενικά και δεν θα σε αφησει ακάλυπτο, με μονη προϋπόθεση να πάρεις μια κάρτα SD, λόγω μικρής εσωτερικής μνήμης. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Χίλια ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις και τη βοήθειά σας Ποια έκδοση προτείνετε 3g ή Lte? Edited September 8, 2015 by COCOMAT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Γεια σας παίδες!Εχω αγοράσει το lumia 640xl lte ,εχω sim vodafone cu, έχω ενεργοποιήσει το 4g σε κατάστημα vodafone, παρόλα αυτά όμως σε σημεία που έπρεπε να έχω σήμα 4g το τηλ δείχνει H+.Ξέρει κανείς γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Γεια σας παίδες!Εχω αγοράσει το lumia 640xl lte ,εχω sim vodafone cu, έχω ενεργοποιήσει το 4g σε κατάστημα vodafone, παρόλα αυτά όμως σε σημεία που έπρεπε να έχω σήμα 4g το τηλ δείχνει H+.Ξέρει κανείς γιατί; Στις 'ρυθμίσεις', 'Κινητή τηλεφωνία', 'μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης' επέλεξε 4G. Αν τα έχεις κάνει τα παραπάνω και πάλι δεν βλέπεις 'L', τότε τηλ στην vodafone, εγώ έχω σε πάρα πολλά σημεία 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Δηλαδή σε περιοχή με σήμα 4g το τηλ θα δείχνει L; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή όταν θα έχω σήμα 4g το τηλ θα δείχνει L; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Τελικα γνωρίζει κανείς αν γίνονται αγορές πλέον από το store μέσω του δικτύου είτε Vodafone καρτοκινητής είτε κοσμοτε συμβόλαιο? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Δηλαδή σε περιοχή με σήμα 4g το τηλ θα δείχνει L; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή όταν θα έχω σήμα 4g το τηλ θα δείχνει L; Ναι.LTE με λίγα λόγια=4g Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Τελικα γνωρίζει κανείς αν γίνονται αγορές πλέον από το store μέσω του δικτύου είτε Vodafone καρτοκινητής είτε κοσμοτε συμβόλαιο? Οι αγορές μέσω Vodafone συνεχίζονται κανονικά, οι άλλες εταιρείες δεν υποστηρίζονται. Αν έχεις DS συσκευή, θα πρέπει να δώσεις internet στη SIM της VF ώστε να σου την εμφανίσει ως τρόπο πληρωμής, δεν έχει σημασία σε ποιο slot είναι. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts