cult Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση? Εχω στο τηλεφωνο μου (640 Xl) εναν φορτιστη 2Α απο το tablet μου (lenovo). Επειδη ομως η micro usb υποδοχη του ειναι καπως ψιλοζοριζεται να μπει στην προσαρμογη του τηλεφωνου> Σκεφτηκα λοιπον για μαγνητικο προσαρμογεα, δηλαδη κατι τετοιο. http://www.ebay.com/itm/2-4A-Android-Micro-USB-Charging-Cable-Magnetic-Adapter-Charger-For-Samsung-LG-/301884578374?hash=item4649b91a46:g:EqQAAOSwUuFW0~NM Κατ αρχας λεει οτι ειναι για lg,samsung κτλ . ΚΑνει για το τηλεφωνο μας? Το εχει καποιος?Ειναι αποτελεσματικος?ΚΑποια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Microsoft Lumia 640 XL LTE Dual (8GB) στα 115,24 € σε σκρουτζομάγαζο! Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Microsoft Lumia 640 XL LTE Dual (8GB) στα 115,24 € σε σκρουτζομάγαζο! Σκαρφάλωσε πάλι στα 179€ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 e-shop παιδια! Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Σκαρφάλωσε πάλι στα 179€ Που μωρέ; 113 € έχει αυτή τη στιγμή τα 179 που τα ειδες; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Που μωρέ; 113 € έχει αυτή τη στιγμή τα 179 που τα ειδες; to link το πάτησες; Δε νομίζω. Ορίστε άλλη μία λοιπόν. 110 φεύγα το έχει το eshop προσφορά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Που μωρέ; 113 € έχει αυτή τη στιγμή τα 179 που τα ειδες; https://www.skroutz.gr/s/6297201/Microsoft-Lumia-640-XL-LTE-Dual-8GB.html?from=drop Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Microsoft Lumia 640 XL LTE Dual (8GB) στα 115,24 € σε σκρουτζομάγαζο! Τα 115,24€ που τα είδες; Από 170€ αρχίζουν!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Στο eshop παιδιά το έχει προσφορά. το είπαμε,ρίχτε ένα βλέφαρο σε όλη τη σελίδα.:happy: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Στο eshop παιδιά το έχει προσφορά. το είπαμε,ρίχτε ένα βλέφαρο σε όλη τη σελίδα.:happy: Κάτω - κάτω το έχει, μόνο που είναι το 3G όχι το LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 (edited) to link το πάτησες; Δε νομίζω. Ορίστε άλλη μία λοιπόν. 110 φεύγα το έχει το eshop προσφορά. Και αυτό τι είναι δηλαδή ανοιχτό λινκ κοίτα τι γράφει. Microsoft Lumia 640 XL 4G 8GB - Single SIM (Λευκό) EU Τιμή πώλησης 114,25 € Προφανώς μιλάς για το δικαρτο το οποίο δεν ενδιαφέρει όλους. Edited September 21, 2016 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Microsoft Lumia 640 XL LTE Dual (8GB) στα 115,24 € σε σκρουτζομάγαζο! Φιλε κομιας ο φιλος παραπανω δεν εγραψε για μονοκαρτο αλλα για δικαρτο! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Φιλε κομιας ο φιλος παραπανω δεν εγραψε για μονοκαρτο αλλα για δικαρτο! Ναι το είδα μετά :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ψαξτε και λίγο...έχει το eshop το 640xl dual 4g white στα 122,90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ψαξτε και λίγο...έχει το eshop το 640xl dual 4g white στα 122,90. Σε ευχαριστούμε συμφορουμιτη, αλλά αυτό το πράγμα να μην έχει μπει στα σκρουτζομάγαζα το e-shop δεν το εννοώ.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Σε ευχαριστούμε συμφορουμιτη, αλλά αυτό το πράγμα να μην έχει μπει στα σκρουτζομάγαζα το e-shop δεν το εννοώ.. Παλαιότερα ήταν . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ψαξτε και λίγο...έχει το eshop το 640xl dual 4g white στα 122,90. ΚΙΝΗΤΟ MICROSOFT LUMIA 640 XL DUAL SIM 4G WHITE GR Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 ΚΙΝΗΤΟ MICROSOFT LUMIA 640 XL DUAL SIM 4G WHITE GR Kαι πας στη Voda και σου έχει το 3g ακόμα και σήμερα 210 ευρώ :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 (edited) Παιδια αξιζει σε αυτην την τιμη; εχω το oneplusone αλλα εχει αρχισει και πεθαινει σιγα σιγα και δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα για καινουριο κινητο .εχει παρει win10; Sent from my SM-T813 using Tapatalk Edited September 23, 2016 by EliMiNaToR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Κοίτα εξαρτάται τί ψάχνεις. Σαν κινητή συσκευή αξίζει. Από θέμα εφαρμογών που προέρχεσαι από αντροιντ, εκεί θεωρώ πως υστερεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 το gps έχει αρκετή απόκλιση στο here maps στην επιλογή live sight (μόνο εκεί δίχνει βελάκι) αλλά και στους χάρτες του κινητού που πάλι εκεί δίχνει βελάκι έχει αρκετή απόκλιση διορθώνετε κάπως αυτό υπάρχει κάποια ρύθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Παιδιά το είχα πει και ποιο πάνω. Δεν είναι adroid οπότε μην έρθετε με το σκεπτικό ότι θα έχετε ότι εφαρμογές είχατε και εκεί. Εφαρμογές που πραγματικά χρειάζεστε και χρησιμοποιήτε καθημερινά θα βρείτε αλλιώς θα αρκεστήτε στον browzer , προσωπικά και στο FBook από τον browzer μπαίνω γιατί με βολεύει καλύτερα. Οι HERE MAPS είτε σε adnroid είτε εδώ έχουν απόκλιση όταν ξεκινάνε. Με τους ΧΑΡΤΕΣ δεν το έχω δει αυτό και το GPS το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά και σε διαδρομές που ξέρω, για πλάκα και για τεσταρίσματα. Η μπαταρία είναι αναλόγως με την χρήση που κάνει ο καθένας. Το έχω 6 μήνες με περασμένα τα 10άρια από την πρώτη μέρα και δεν του έχω κάνει ούτε soft ούτε hard reset και πάει σφαίρα. Και το καλό σας το κράτησα στο τέλος. Φίλος έχει το ίδιο και του έχει ακόμα τα 8.1 , το έχει για FBook-game-κλήσεις-μηνύματα-internet-φώτο δεν τον απασχολεί η αναβάθμιση και τρελές εφαρμογές και δεν έχει κανένα παράπονο αφού την δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω. Συγνώμη αν σας κούρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 εβαλα τα 10 σημερα και εγω και το <<βελακι>> στο gps τα εχει απόκλιση πιο μεγαλη τωρα τα 2/3 της στροφης :lol: σιγουρα κατι παει λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 (edited) καλημέρα σας φίλοι,προερχομαι απο android και θα παραλαβω το κινητο αυτο σε 4 μερουλες- 4g εκδοση dual -και επειδη ειναι πρωτη φορα που θα εχω windows phone εχω καποιες αποριες καθως και για το 640 xl ---------------------------------------------------------------------------------------- 1) με το που θα το παρω θα μου ζητησει αναβαθμιση στα 10 ή θα το κανω εγω με καποιο τροπο? (θα ειναι στα ελληνικα μετα παλι?)θα πρεπει μετα να κανω επαναφορα γενικως? ή απλα επαννεκινηση? βηματα αναλυτικα παρακαλω πως θα γινει ολο αυτο. 2) η σιμ που θα τη θελω και για 4G σε ποια θεση παει ετσι οπως το κοιταμε οπισθεν? ποιο μεγεθος παιρνει? σαν αυτη τη σιμ που ειχαμε στα παλια κινητα με πληκτρα τη μεγαλη ή τη πιο μικροτερη? 3) ποια sd μνημης προτεινετε απο καταστηματα ΑΘΗΝΑΣ η απο το e-shop.gr ή τα γνωστα μεγαλα μαγαζια? ωστε να ειναι γρηγορη και καλη! καλυτερα λετε 16αρα ή 32αρα? class 10 ή UHS-I?λινκ να δω παρακαλω 6-18€ 4) πρεπει για να συνδεθω πρωτη φορα στο store να δημιουργησω λογαριασμο microsoft ? 5) δεχετε usb flasakia με καλωδιο otg ? τα διαβαζει οκ? 6) καλωδιο συνδεσης με pc ποιο ταιριαζει? λινκ 7) ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για καλυτερη αποδοση χρωματων αλλα και γενικα που πρεπει να κανω? 8) στο ραδιο ποσες συχνοτητες αποθηκευει στη μνημη σαν αγαπημενα? 9) ποιες ειναι οι 10 καλυτερες εφαρμογες που πρεπει να κατεβασω 10) για τη καμερα σε ποια ρυμθιση πρεπει να το εχω για φωτο εξω μερα και μεσα σε σπιτι ωστε να βγαζει καλυτερα? χρειαζεται να κατεβασω καποια εφαρμογη? και για περικοπη... 11) στο store δεν υπαρχει το γνωστο google earth? κατι αντιστοιχο? 12) για το gps χαρτες θα αρκεστω στο here maps ή πρεπει να κατεβασω χαρτες κατι ?πλοηγηση θεση που ειμαι κτλ 13) τι διαφορες εχει με το αν μεινω στα 8,1 ή παω στα 10? εχει θεματα μετα αρνητικα? 14) πως θα δω απο ποια χωρας ειναι το κινητο γιατι το παιρνω προσφορα απο καπου. ποιοι ειναι οι secret codes για να βλεπουμε διαφορα? 15) σε ποια θεση αποθηκευσης πρεπει να το εχω να πηγαινουν οι εφαρμογες που θα κατεβαζω? εσωτρικα ή στη sd? 16) ποιο επεξεργαστη λογικα θα εχω? ποιο chipset? cpu....? 17) για e-mail μπορω να εχω οπως στο android -gmail -και να ενημερωνομαι για εισερχομενα ή outlook? 18) τι καταληξη εχουν τα αρχεια εφαρμογες? μπορουμε να τα σωνουμε οπως στο android και να κανουμε σεταπ απο την sd? 19) facebook messenger ειναι καλυτερα με τα 10? θα βλεπω ποιοι ειναι μεσα online? 20) τι ειδος και πως εχουμε δυνατοτητα να κανουμε κατι με τα κουμπια εντασης και power? συνδυασμο πχ... 21) απο παιχνιδακια ποιο ειναι καλο για ποδοσφαιρο? για αμαξια? που να τρεχει καλα. και ποια αλλα προτεινετε? θα χωρανε ? 22) το παιρνω σε λευκο καπακι πισω αλλαζει αυτο επειδη βλεπω πορτοκαλι μαυρο μπλε... Αν νιαι λινκ 23) τη σιμ γουατς απ κοσμοτε μου τη 4g θα τη αναγνωριζει αμεσως ή θελει καποια ρυθμιση? πχ επαννεκκινηση ή sms στη κοσμοτε? 24) hands free ποιο κανει να παρω για να ακουω μιλαω + μουσικη? λινκ γυρω στα 12-20€ 25) τα office που θα εχει ηδη ειναι για παντα ενεργα οκ ή για ενα ετος? θελει καποια ρυθμιση? μπορω να εκτυπωνω σε wi-fi εκτυπωτη? 26) powerbank ποιο προτεινετε? λινκ 12-20€ 27) συντομευσεις εφαρμογων μπορω να κανω στη κυρια οθονη μενου εις διπλουν+ ? σαν φακελο δηλαδη που να εχει μεσα 2-3-4 ή ενα -ενα παει μονο? 28) μπορω με καποια εφαρμογη να σωσω οσες εφαμογες εχει μεσα ή οσες θα εχω μετα και να κανω μετα επαναφορα μια -μια? μποω να σωσω τις επαφες μου ωστε μετα απο φορματ να τις επαναφερω ?( αν ναι σε ολα αυτα πως-βηματα) αν ξεχασα κατι παρακαλω πειτε μου εσεις. χιλια συγνωμη για τα πολλα που ρωταω και ευχαριστω αν απαντησετε σε καποια ή ολα!!!! απαντηστε με εδω να μαθαινουμε ολοι μας ή και σε προσωπικο μηνυμα! ελπιζω να εκανα καλη αγορα που το αποκτω! ( το/τα μειον του σαν κινητο ποιο ειναι?) βγαζει προβληματακια? με εντονα γραμματα ερωτησεις ειναι οσα με ενδιαφερουν πιο πολυ. Edited September 24, 2016 by gathens0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 καλημέρα σας φίλοι,προερχομαι απο android και θα παραλαβω το κινητο αυτο σε 4 μερουλες- 4g εκδοση dual -και επειδη ειναι πρωτη φορα που θα εχω windows phone εχω καποιες αποριες καθως και για το 640 xl ---------------------------------------------------------------------------------------- 1) με το που θα το παρω θα μου ζητησει αναβαθμιση στα 10 ή θα το κανω εγω με καποιο τροπο? (θα ειναι στα ελληνικα μετα παλι?)θα πρεπει μετα να κανω επαναφορα γενικως? ή απλα επαννεκινηση? βηματα αναλυτικα παρακαλω πως θα γινει ολο αυτο. 2) η σιμ που θα τη θελω και για 4G σε ποια θεση παει ετσι οπως το κοιταμε οπισθεν? ποιο μεγεθος παιρνει? σαν αυτη τη σιμ που ειχαμε στα παλια κινητα με πληκτρα τη μεγαλη ή τη πιο μικροτερη? 3) ποια sd μνημης προτεινετε απο καταστηματα ΑΘΗΝΑΣ η απο το e-shop.gr ή τα γνωστα μεγαλα μαγαζια? ωστε να ειναι γρηγορη και καλη! καλυτερα λετε 16αρα ή 32αρα? class 10 ή UHS-I?λινκ να δω παρακαλω 6-18€ 4) πρεπει για να συνδεθω πρωτη φορα στο store να δημιουργησω λογαριασμο microsoft ? 5) δεχετε usb flasakia με καλωδιο otg ? τα διαβαζει οκ? 6) καλωδιο συνδεσης με pc ποιο ταιριαζει? λινκ 7) ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για καλυτερη αποδοση χρωματων αλλα και γενικα που πρεπει να κανω? 8) στο ραδιο ποσες συχνοτητες αποθηκευει στη μνημη σαν αγαπημενα? 9) ποιες ειναι οι 10 καλυτερες εφαρμογες που πρεπει να κατεβασω 10) για τη καμερα σε ποια ρυμθιση πρεπει να το εχω για φωτο εξω μερα και μεσα σε σπιτι ωστε να βγαζει καλυτερα? χρειαζεται να κατεβασω καποια εφαρμογη? και για περικοπη... 11) στο store δεν υπαρχει το γνωστο google earth? κατι αντιστοιχο? 12) για το gps χαρτες θα αρκεστω στο here maps ή πρεπει να κατεβασω χαρτες κατι ?πλοηγηση θεση που ειμαι κτλ 13) τι διαφορες εχει με το αν μεινω στα 8,1 ή παω στα 10? εχει θεματα μετα αρνητικα? 14) πως θα δω απο ποια χωρας ειναι το κινητο γιατι το παιρνω προσφορα απο καπου. ποιοι ειναι οι secret codes για να βλεπουμε διαφορα? 15) σε ποια θεση αποθηκευσης πρεπει να το εχω να πηγαινουν οι εφαρμογες που θα κατεβαζω? εσωτρικα ή στη sd? 16) ποιο επεξεργαστη λογικα θα εχω? ποιο chipset? cpu....? 17) για e-mail μπορω να εχω οπως στο android -gmail -και να ενημερωνομαι για εισερχομενα ή outlook? 18) τι καταληξη εχουν τα αρχεια εφαρμογες? μπορουμε να τα σωνουμε οπως στο android και να κανουμε σεταπ απο την sd? 19) facebook messenger ειναι καλυτερα με τα 10? θα βλεπω ποιοι ειναι μεσα online? 20) τι ειδος και πως εχουμε δυνατοτητα να κανουμε κατι με τα κουμπια εντασης και power? συνδυασμο πχ... 21) απο παιχνιδακια ποιο ειναι καλο για ποδοσφαιρο? για αμαξια? που να τρεχει καλα. και ποια αλλα προτεινετε? θα χωρανε ? 22) το παιρνω σε λευκο καπακι πισω αλλαζει αυτο επειδη βλεπω πορτοκαλι μαυρο μπλε... Αν νιαι λινκ 23) τη σιμ γουατς απ κοσμοτε μου τη 4g θα τη αναγνωριζει αμεσως ή θελει καποια ρυθμιση? πχ επαννεκκινηση ή sms στη κοσμοτε? 24) hands free ποιο κανει να παρω για να ακουω μιλαω + μουσικη? λινκ γυρω στα 12-20€ 25) τα office που θα εχει ηδη ειναι για παντα ενεργα οκ ή για ενα ετος? θελει καποια ρυθμιση? μπορω να εκτυπωνω σε wi-fi εκτυπωτη? 26) powerbank ποιο προτεινετε? λινκ 12-20€ 27) συντομευσεις εφαρμογων μπορω να κανω στη κυρια οθονη μενου εις διπλουν+ ? σαν φακελο δηλαδη που να εχει μεσα 2-3-4 ή ενα -ενα παει μονο? 28) μπορω με καποια εφαρμογη να σωσω οσες εφαμογες εχει μεσα ή οσες θα εχω μετα και να κανω μετα επαναφορα μια -μια? μποω να σωσω τις επαφες μου ωστε μετα απο φορματ να τις επαναφερω ?( αν ναι σε ολα αυτα πως-βηματα) αν ξεχασα κατι παρακαλω πειτε μου εσεις. χιλια συγνωμη για τα πολλα που ρωταω και ευχαριστω αν απαντησετε σε καποια ή ολα!!!! απαντηστε με εδω να μαθαινουμε ολοι μας ή και σε προσωπικο μηνυμα! ελπιζω να εκανα καλη αγορα που το αποκτω! ( το/τα μειον του σαν κινητο ποιο ειναι?) βγαζει προβληματακια? με εντονα γραμματα ερωτησεις ειναι οσα με ενδιαφερουν πιο πολυ. 1. Δεν κανει αυτοματα αναβαθμιση, κατεβαζεις ενα προγραμμα που λεγεται upgrade advisor απο το store. 2. Micro Sim 3. Με μια sandisk ulta class 10 των 8 ή 16 gb πιθανόν είσαι καλυμένος 4. ναι καλό είναι να φτιάξεις από πριν ένα λογαριασμό hotmail 5. οχι 6. Αν έχεις κάποιο αποσπόμενο καλώδιο φόρτισης από πρόσφατο κινητό - ταμπλετ πιθανότατα ταιριάζει (micro usb) 9. εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. πχ για streaming μουσικής "Deezer" και "Spotify", για youtube το "Mytube", για podcast το "Cast", για RSS feed το "Newsflow", για επεξεργασία φώτος το "PicsArt" κτλ. Με αυτά που έρχονται προεγκατεστημένα σε καλύπτει για τα βασικά. 10. Η κάμερα έχει όλες τις σύνθετες ρυθμίσεις (ταχύτητα κλείστρου, ISO κτλ) για να πάρεις την φώτο ακριβώς όπως θέλεις. Οι κατάλληλες ρυθμίσεις εξαρτώνται από συνθήκες φωτισμού κλπ αλλά και στο αυτόματο να το αφήσεις το αποτέλεσμα καλό θα είναι. 12. Οι ενσωματωμένοι είναι καλοί. Υπάρχουν και άλλες καλές επιλογές πχ Sygic maps. 13. 8.1 (Καλύτερη μπαραρία, καλό για χρήστες που δεν τους ενδιαφέρει να αναβαθμίζουν λογισμικό) 10 (καλύτερο σε όλα τα υπόλοιπα) 15. Κάποιες που χρησιμοποιείς συχνά στην εσωτερική εκτελούνται πιο γρήγορα , στην εξωτερική οι υπόλοιπες ή όσες δεν έχεις χώρο να τις βάλεις. 16. snapdragon 400 17. στο outlook μπορείς να βάλεις και το gmail σου 18. appxbundle αλλά δύσκολο να βρεις να την κατεβάσεις από αλλού 23. Αν θυμάμαι έκανα μια επανεκίνηση για να δουλέψει η ρύθμιση των data 25. Για πάντα ενεργό. Εκτύπωση μόνο από wifi εκτυπωτές που αναγνωρίζει (κάνε ένα search για την λίστα) αλλιώς πρέπει να αγοράσεις εφαρμογή από το store. 27. Ναι 28. Οι επαφές συγχρονίζουν με το λογαριασμό σου στο cloud αυτόματα. :lol: ουτε στις εξετάσεις δεν απάντησα τόσες ερωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts