zurabi_97 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Τι διάολο να φταίει τότε,δεν καταλαβαίνω,εμένα κολλάει στην επεξεργασία και μετά εμφανίζει κάτι φωτογραφίες 100-200 kilobyte. Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση το τηλέφωνο σου; Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση το τηλέφωνο σου; Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Εννοείται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Σήμερα το πήρα κι εγώ. Αυτή τη στιγμή κάνω αναβάθμιση σε Windows 10. Μετά να κάνω κι επαναφορά? Θα χάσω το here maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Σήμερα το πήρα κι εγώ. Αυτή τη στιγμή κάνω αναβάθμιση σε Windows 10. Μετά να κάνω κι επαναφορά? Θα χάσω το here maps? Ακριβώς, πριν κάνεις οτιδήποτε κάνε πρώτα επαναφορά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 ΑΝ κανεισ επαναφορά (reset) μεσω μενου no problem. Θα τα χασεισ τα HERE αν κανεις HARD RESET με τα πληκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Την αφή πρέπει να την εγκαταστήσεις. Κυκλοφορεί ένα link απο onedrive στις προηγούμενες σελίδες που έχει διαφορα προγραμματακια Σ' ευχαριστώ, να είσαι καλά! Το ότι εμείς την εγκαθιστούμε πάλι (την αφή) ενώ τα 10αρια την έχουν ''πετάξει'' έξω , μπορεί να δημιουργήσει κάποια δυσλειτουργία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 ΑΝ κανεισ επαναφορά (reset) μεσω μενου no problem. Θα τα χασεισ τα HERE αν κανεις HARD RESET με τα πληκτρα. Σε ευχαριστώ. Τι είναι καλύτερο για τη λειτουργία του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Σ' ευχαριστώ, να είσαι καλά! Το ότι εμείς την εγκαθιστούμε πάλι (την αφή) ενώ τα 10αρια την έχουν ''πετάξει'' έξω , μπορεί να δημιουργήσει κάποια δυσλειτουργία; Μήπως θυμάσαι σε ποια σελίδα πάνω κάτω?:D Έχει 125...που να ψάχνουμε?:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Σε ευχαριστώ. Τι είναι καλύτερο για τη λειτουργία του τηλεφώνου? κατά τη γνωμη μου είναι να μεινεις στα 8.1 μεχρι νεωτερας. στα 10αρια και να χασεις τους HERE εχεισ την εκδοση MAPS της ΜΣ που είναι σχεδόν το ιδιο πραγμα. Αυτό που επηρεαζει την λειτουργια του τηλεφωνου είναι η εκδοση του λειτουργικου και όχι οι χαρτες, εγω επεστρεψα από 10 σε 8.1. Αλλωστε παντα μπορεις από 10 να γυρισεις πισω, αν σε ενδιαφερει να εξερευνήσεις τα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Προχθές πήρα την τελευταία αναβάθμιση των WP10. Χθές κάνοντας κλήση διεπίστωσα ότι δεν άκουγα το συνομιλητή ενώ αυτός με άκουγε κανονικά. Κάλεσα το 1252 της Vodafone και άκουγα κανονικά το μήνυμα. Μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες συνομιλίας διεπίστωσα ότι η ανοιχτή ακρόαση λειτουργεί κανονικά. Επίσης αν καλούσα κάποιον αριθμό και τον έβαζα σε ανοιχτή ακρόαση, μεταφέροντας στη συνέχεια τον ήχο στο ακουστικό άκουγα και πάλι κανονικά. Με χρήση Bluetooth handsfree τα πάντα λειτουργούν κανονικά. Κάνω σήμερα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αφού έφαγα πάνω από τρεις ώρες για να ξανασετάρω τη συσκευή, διαπιστώνω ότι τώρα δεν ακούγεται καθόλου το εσωτερικό ακουστικό, ενώ η ανοιχτή ακρόαση και το Bluetooth handsfree λειτουργούν κανονικά. Το 1252 δεν ακούγεται πια από το ακουστικό. Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να οφείλεται σε ρύθμιση ή στο λειτουργικό ή είναι πρόβλημα hardware που παρουσιάστηκε συμπτωματικά ταυτόχρονα με την αναβάθμιση; Η συσκευή δεν έχει Ευρωπαϊκή εγγύηση, είναι αγορασμένη από το Κατάρ και την πήρα από αγγελία πώλησης. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τα WP8.1 για να αποκλείσω την περίπτωση να οφείλεται το πρόβλημα στο λειτουργικό; Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 . Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τα WP8.1 για να αποκλείσω την περίπτωση να οφείλεται το πρόβλημα στο λειτουργικό; http://www.windowscentral.com/roll-back-windows-phone-81-windows-10-preview εδώ εισαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Εκτός από την μπαταρία που σε εμένα συνεχίζει να φεύγει νερό,δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνεις στα 8.1(για εμένα πάντα). Το μόνο μελανό σημείο για μένα είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μήπως θυμάσαι σε ποια σελίδα πάνω κάτω?:D Έχει 125...που να ψάχνουμε?:ninja:Αν εννοείς το link είναι στην 77 (#1147) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 http://www.windowscentral.com/roll-back-windows-phone-81-windows-10-preview εδώ εισαι Όλως παραδόξως μετά από μια αναγκαστικά αναπάντητη κλήση που έγινε κατά τη διάρκεια συνομιλίας με άλλο άτομο, διορθώθηκε το πρόβλημα. Ελπίζω να είναι μόνιμη η κατάσταση, διότι δεν είναι και τόσο ευχάριστο το να ξανασετάρω τη συσκευή. Τουλάχιστον τώρα είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται στο hardware! To Roll Back μπορεί να λειτουργήσει και σε WP10 που έχουν εγκατασταθεί μέσω Upgrade Advisor και όχι μέσω Insider? Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Όλως παραδόξως μετά από μια αναγκαστικά αναπάντητη κλήση που έγινε κατά τη διάρκεια συνομιλίας με άλλο άτομο, διορθώθηκε το πρόβλημα. Ελπίζω να είναι μόνιμη η κατάσταση, διότι δεν είναι και τόσο ευχάριστο το να ξανασετάρω τη συσκευή. Τουλάχιστον τώρα είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα δεν οφείλεται στο hardware! To Roll Back μπορεί να λειτουργήσει και σε WP10 που έχουν εγκατασταθεί μέσω Upgrade Advisor και όχι μέσω Insider? Παντού μπορείς να κάνεις roll back. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 το φόρτησα.Μόλις πήγε 100%το έβγαλα. Σε μισή ώρα χωρίς να το ακουμπήσω,μόλις το ξεκλείδωσα έχει χάσει 3%.:mad: δε βλέπω να το γλυτώνω το hard reset πάλι!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 το φόρτησα.Μόλις πήγε 100%το έβγαλα. Σε μισή ώρα χωρίς να το ακουμπήσω,μόλις το ξεκλείδωσα έχει χάσει 3%.:mad: δε βλέπω να το γλυτώνω το hard reset πάλι!! Μην βιαστείς άστο να δεις πως θα πάει την μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μην βιαστείς άστο να δεις πως θα πάει την μέρα. νύχτα είναι:lol: θα κοιμηθώ σε λίγο γιατί δουλεύω το πρωί... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 νύχτα είναι:lol: θα κοιμηθώ σε λίγο γιατί δουλεύω το πρωί... Για αύριο λέω σε λίγο ύπνος. Εργασία και χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μην βιαστείς άστο να δεις πως θα πάει την μέρα. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις της μπαταρίας να μην τρέχουν κάποιες στο παρασκήνιο. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις της μπαταρίας να μην τρέχουν κάποιες στο παρασκήνιο. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G μόνο οι βασικες τρέχουν,όλα τα άλλα είναι κλειστά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 μόνο οι βασικες τρέχουν,όλα τα άλλα είναι κλειστά. Τότε κάτι σου συμβαίνει Χρυσόστομε, εμένα μετά την δεύτερη φόρτιση με όλα ανοιχτά και με περασμένη την 318 και την ίδια χρήση, έχω την ίδια αυτονομία με την προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Τότε κάτι σου συμβαίνει Χρυσόστομε, εμένα μετά την δεύτερη φόρτιση με όλα ανοιχτά και με περασμένη την 318 και την χρήση, έχω την ίδια αυτονομία με την προηγούμενη έκδοση. Αυτό το κάτι είναι που δεν μπορώ να βρω. Και ότι τίποτα άλλο,αλλά εκτός από δυσεύρετη είναι και πανάκριβη μια μπαταρία για δοκιμή... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Αυτό το κάτι είναι που δεν μπορώ να βρω. Και ότι τίποτα άλλο,αλλά εκτός από δυσεύρετη είναι και πανάκριβη μια μπαταρία για δοκιμή... Μπα δεν νομίζω πως είναι θέμα μπαταρίας, απλά δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση, συμβαίνουν αυτά...... Εμένα πάντως με την ίδια χρήση πριν την αναβάθμιση από τις επτά το πρωί που το βγάζω από την φόρτιση μέχρι τώρα που μιλάω είμαι στο 40%. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μπα δεν νομίζω πως είναι θέμα μπαταρίας, απλά δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση, συμβαίνουν αυτά...... Εμένα πάντως με την ίδια χρήση πριν την αναβάθμιση από τις επτά το πρωί που το βγάζω από την φόρτιση μέχρι τώρα που μιλάω είμαι στο 40%. Μπορεί τι να πω. Θα δω τι θα κάνω αύριο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts