vasicristo Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 καλησπερα. υπαρχει το εξης κουφο που εμφανιστηκε τις δυο τελευταιες μερες 3 φορες στη συσκευη, ξαφνικα το τηλ. και χωρις να φενετε κατι (η σταθμη σηματος στις sim στο fuel σε χωρους οπου δεν υπαρχει προβλημα με το σημα) το τηλ εμφανιζετε ως μη διαθεσιμο. Οταν το αντιλαμβανομαι τοτε ανακαλυπτω πως ουτε εγω μπορω να τηλεφωνησω. Κανοντας επανεκινηση τοτε επανερχετε και λαμβανω και τα sms για κλησεις που εγιναν. ΔΕν εχω βαλει καποια νεα εφαρμογη ουτε εχω πειραξει κατι. Εχει συμβει σε καποιον αλλο? Εαν ναι δωστε μου την λυση αν υπάρχει. Προσφατα κατοχος πρερχομενος απο android και φυσικα μετανοιωμενος για την επιλογη και της συσκευης και του λειτουργικου. ΕΚΕΙΝΗ η αναβαθμιση σε 10 που ειναι τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 καλησπερα. υπαρχει το εξης κουφο που εμφανιστηκε τις δυο τελευταιες μερες 3 φορες στη συσκευη, ξαφνικα το τηλ. και χωρις να φενετε κατι (η σταθμη σηματος στις sim στο fuel σε χωρους οπου δεν υπαρχει προβλημα με το σημα) το τηλ εμφανιζετε ως μη διαθεσιμο. Οταν το αντιλαμβανομαι τοτε ανακαλυπτω πως ουτε εγω μπορω να τηλεφωνησω. Κανοντας επανεκινηση τοτε επανερχετε και λαμβανω και τα sms για κλησεις που εγιναν. ΔΕν εχω βαλει καποια νεα εφαρμογη ουτε εχω πειραξει κατι. Εχει συμβει σε καποιον αλλο? Εαν ναι δωστε μου την λυση αν υπάρχει. Προσφατα κατοχος πρερχομενος απο android και φυσικα μετανοιωμενος για την επιλογη και της συσκευης και του λειτουργικου. ΕΚΕΙΝΗ η αναβαθμιση σε 10 που ειναι τελικά? Η συσκευή έχει όντως ένα μικρό θέμα με το σήμα. Εκεί που με το iPhone 4S είχα σχεδόν full, πλέον με το 640XL είναι περίπου στη μέση. Δεν με ενοχλεί ούτε κάνει διακοπές, απλά το σήμα είναι υποδεεστερο των άλλων συσκευών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Η συσκευή έχει όντως ένα μικρό θέμα με το σήμα. Εκεί που με το iPhone 4S είχα σχεδόν full, πλέον με το 640XL είναι περίπου στη μέση. Δεν με ενοχλεί ούτε κάνει διακοπές, απλά το σήμα είναι υποδεεστερο των άλλων συσκευών. Εγώ από την άλλη, μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από το σήμα της συσκευής (Lumia 640XL LTE). Ήρθα και εγώ στα windows έπειτα από αρκετά χρόνια με android και έχοντας αλλάξει αρκετές συσκευές. Στην εργασία μου έχω πρόβλημα με το σήμα γενικά και πρέπει να βγω σχεδόν εκτός κτηρίου για να κάνω κλίση. Με όλες σχεδόν τις συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου, είχα πρόβλημα με το σήμα. Οι μόνες συσκευές που μπορούσα να κάνω κλίση, ακόμη και από τη θέση της εργασίας μου, ήταν το OnePlus One και το Lumia που έχω τώρα. Εννοείται πως είχα πάντα την ίδια SIM και το ίδιο δίκτυο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel81 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καλημέρα.Νέα κι εγώ στα Windows προερχόμενη από Android. Κάνω την δεύτερη φόρτιση στο 640xl. Κάνει όντως γύρω στις 3 με 3.5 ώρες να φορτίσει ή έχω κάποιο πρόβλημα; Με τον μαμά φορτιστή πάντα. Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καλημέρα.Νέα κι εγώ στα Windows προερχόμενη από Android. Κάνω την δεύτερη φόρτιση στο 640xl. Κάνει όντως γύρω στις 3 με 3.5 ώρες να φορτίσει ή έχω κάποιο πρόβλημα; Με τον μαμά φορτιστή πάντα. Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους.Στην αρχη ναι..μετα οσο παει και θα στρωνει η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Αργεί να φορτιστεί, αλλά αργεί πολύ να ξεφορτιστει επίσης :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Τι λέτε ρε παιδιά!? 3-3,5 ώρες!? τι φορτιστή έχει? 0.75Α? Κάτι δεν πάει καλά... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Χεχ, 3 ώρες θέλει το 640 με τον μαμά κι αν βάλω άλλον, πιο μεγάλο, επάνω (2Α) τότε μου λέει ότι η φόρτιση είναι αργή και κάνει 4-5 ώρες... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Τι λέτε ρε παιδιά!? 3-3,5 ώρες!? τι φορτιστή έχει? 0.75Α? Κάτι δεν πάει καλά... Το πέτυχες ακριβώς,τοσα δινει ο φορτιστης του! "! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 (edited) Θέλω φωτο που να φαίνονται τα στοιχεία του φορτιστή ή/και το μοντέλο του... Είναι τέρμα wtf... Πάρτε φορτιστές 1,3-1,5Α. Να περιμένεις τόσες ώρες να φορτίσει!? Edited December 21, 2015 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Βρε σου λέω ότι έχω δοκιμάσει με φορτιστή 2,1Α και πάλι έχει θέμα. Θέλει τον δικό του και μόνον τον δικό του... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Ναι το είδα. Απλά λέω μήπως στα 2.1Α έχει προστασία και κόβει... Αν είναι δυνατόν να έχει 0.75Α φορτιστή!!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Βρε σου λέω ότι έχω δοκιμάσει με φορτιστή 2,1Α και πάλι έχει θέμα. Θέλει τον δικό του και μόνον τον δικό του... Σε αυτο δεν συμφωνω, εχω "σοβαρο" φορτιστη στα 2Α με φοβερο καλωδιο απο ενα asus (εκει ειναι και τα περισσοτερα προβληματα) και εχω βρει την υγεια μου(η γυναικα μου το σωστο η οποια εχει και το κινητο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Κι εγώ έχω έναν γρήγορο φορτιστή και έναν πιο αργό. Με τον καθένα κάνει διαφορετική ώρα φόρτισης. Δεν νομίζω οτι έχει θέμα, το αντίθετο, είναι πολύ καλή η απόδοση της μπαταρίας. Να ξέρετε οτι όσο με λιγότερα αμπερ φορτίζει τόσο καλύτερα για τη ζωή της μπαταρίας κι ας κάνει πολύ ώρα. Αν θέλει κάποιος βάζει με περισσότερα αμπερ και φορτίζει γρηγορότερα, αλλά στοιχίζει μακροπρόθεσμα στη μπαταρία. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Σιγά μην περιμένω να 3,5 ώρες για να κερδίσω 20 κύκλους φόρτισης (και αν). Βάλτε 1,5Α και σε 2 ωρίτσες είστε έτοιμοι... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εκτός αν το βάζεις το βράδυ Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Με πόσα Ampere φορτίζει δεν εξαρτάται μόνο από τον φορτιστή αλλά και από το κινητό το ίδιο αφού το δικό του κύκλωμα φόρτισης καθορίζει τα ampere που δέχεται το κινητό. Το 640 XL φορτίζει με μέγιστο το 1Α και για αυτό ότι φορτιστή και να βάλεις πάνω από αυτό δεν θα έχει καμιά διαφορά. Η 3-4 ώρες είναι η ο φυσιολογικός χρόνος που χρειάζεται η μπαταρία των 3000 mAh για να φορτίσει με τα 750mA του φορτιστή της Microsoft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Το θέμα είναι ότι ο φορτιστής δεν είναι φυσιλογικός. Πως προκύπτει ότι το 640XL έχει μέγιστο όριο το 1Α? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Το θέμα είναι ότι ο φορτιστής δεν είναι φυσιλογικός. Πως προκύπτει ότι το 640XL έχει μέγιστο όριο το 1Α? Από δοκιμή με διάφορους φορτιστές και καλώδια συνδεδεμένα με Βολτόμετρο/Αμπερόμετρο. Και 2Α φορτιστή να βάλεις το 640XL φορτίζει με 1Α... Είναι αλήθεια ότι τα 750mA του φορτιστή είναι αστεία αλλά από την στιγμή που δεν πάει πάνω 1Α μικρό το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Το έκανα μόλις αλλά πλέον δεν μου βγάζει καθόλου τον μετρητή των χαρακτήρων κάτω από τα sms. Γιατί ? Και βασικά, πόσο χρεώνομαι δεν έχω ιδέα ? Θα στον βγάλει όταν πλησιάζεις προς το τέλος! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Κι εγώ έχω έναν γρήγορο φορτιστή και έναν πιο αργό. Με τον καθένα κάνει διαφορετική ώρα φόρτισης. Δεν νομίζω οτι έχει θέμα, το αντίθετο, είναι πολύ καλή η απόδοση της μπαταρίας. Να ξέρετε οτι όσο με λιγότερα αμπερ φορτίζει τόσο καλύτερα για τη ζωή της μπαταρίας κι ας κάνει πολύ ώρα. Αν θέλει κάποιος βάζει με περισσότερα αμπερ και φορτίζει γρηγορότερα, αλλά στοιχίζει μακροπρόθεσμα στη μπαταρία. Με πόσα Ampere φορτίζει δεν εξαρτάται μόνο από τον φορτιστή αλλά και από το κινητό το ίδιο αφού το δικό του κύκλωμα φόρτισης καθορίζει τα ampere που δέχεται το κινητό. Το 640 XL φορτίζει με μέγιστο το 1Α και για αυτό ότι φορτιστή και να βάλεις πάνω από αυτό δεν θα έχει καμιά διαφορά. Η 3-4 ώρες είναι η ο φυσιολογικός χρόνος που χρειάζεται η μπαταρία των 3000 mAh για να φορτίσει με τα 750mA του φορτιστή της Microsoft Ότι ακριβώς είπε ο φίλος dkat. Είναι μύθος το ότι αν βάλεις μεγαλύτερο φορτιστή (σε αμπέρ) η μπαταρία χαλάει μακροπρόθεσμα, αφού το κινητό θα τραβάει πάντα όσο είναι σχεδιασμένο να τραβάει (το οποίο εξαρτάται από την αντίσταση των κυκλωμάτων του κινητού). Θα στον βγάλει όταν πλησιάζεις προς το τέλος! Σωστός, ευχαριστώ πολύ Κανείς μπορεί να απαντήσει εδώ : Υπάρχει κάποιος τρόπος το κινητό να μπαίνει στο αθόρυβο με το πάτημα ενός κουμπιού, όπως γίνεται με το πλαϊνό πλήκτρο στα iPhone; Ο μόνος τρόπος που έχω βρει για να μπαίνει αθόρυβο είναι με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού της έντασης μέχρι να πάει από το 10/10 στο vibrate. Ποιο γρήγορος τρόπος δεν υπάρχει; Καί κάτι τελευταίο : Όταν καλώ κάποιον, κάθε κουδόυνισμα του τηλεφώνου του μέχρι να απαντήσει ακούγεται 2 συνεχόμενες φορές αντί για 1. Καταντάει λίγο ενοχλητικό. Το κάνει μόνο σε μένα ή σε άλλους ? Γιατί γίνεται αυτό και πώς μπορώ να το φτιάξω ? (έχω Vodafone, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καί κάτι τελευταίο : Όταν καλώ κάποιον, κάθε κουδόυνισμα του τηλεφώνου του μέχρι να απαντήσει ακούγεται 2 συνεχόμενες φορές αντί για 1. Καταντάει λίγο ενοχλητικό. Το κάνει μόνο σε μένα ή σε άλλους ? Γιατί γίνεται αυτό και πώς μπορώ να το φτιάξω ? (έχω Vodafone, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) Μόλις άλλαξα σε Vodafone, άρχισε να το κάνει και σε μένα (όταν εγώ καλώ άλλο κινητό). Με την Cosmote πριν, ουδέν πρόβλημα (καρτοκινητά και τα 2). Υπόψιν ότι έχω το δίκαρτο 640 4g από Γαλλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μόλις άλλαξα σε Vodafone, άρχισε να το κάνει και σε μένα (όταν εγώ καλώ άλλο κινητό). Με την Cosmote πριν, ουδέν πρόβλημα (καρτοκινητά και τα 2). Υπόψιν ότι έχω το δίκαρτο 640 4g από Γαλλία. Κι εγώ δίκαρτο 640 XL LTE από Γαλλία. Όταν καλώ σε σταθερό δεν το κάνει. Μέχρι στιγμής το κάνει σε όλα τα κινητά Cosmote που έχω καλέσει. Πιθανόν αν καλέσω κινητά άλλων παρόχων να μην το κάνει ! Μυστήρια πράγματα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 To κανει το διπλο χτυπημα μονο οταν καλεις κινητα Cosmote από Vodafone. To είχα κι εγω σε ελληνικό 640 XL, αλλα και στο 925 που είχα παλιότερα. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ότι ακριβώς είπε ο φίλος dkat. Είναι μύθος το ότι αν βάλεις μεγαλύτερο φορτιστή (σε αμπέρ) η μπαταρία χαλάει μακροπρόθεσμα, αφού το κινητό θα τραβάει πάντα όσο είναι σχεδιασμένο να τραβάει (το οποίο εξαρτάται από την αντίσταση των κυκλωμάτων του κινητού). ............................ Ίσως δεν έγινα κατανοητός γιατί δεν το έγραψα καλά. Όταν αναφέρθηκα σε "γρήγορο" φορτιστή εννοούσα πιο δυνατό, ο οποίος εαν έχεις προσέξει στις συσκευασίες λέγεται "ταχυφορτιστής". Είναι γνωστό επίσης οτι η αργή φόρτιση της μπαταρίας της δίνει χρόνο ζωής, ενώ η ταχεία (εννοείται έως του ορίου που είναι κατασκευασμένη να δέχεται η συσκευή) της αφαιρεί. Οι κατασκευαστές δίνουν ταχυφορτιστή για να είναι ικανοποιημένος ο πελάτης στους χρόνους φόρτισης. Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι και ο καλύτερος για τη μπαταρία. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts