examinos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλημέρα! Συγνώμη αν το γράφω σε λάθος σημείο. Θέλω τον ανταπτορα για τη sd και οθόνη. Αν έχει κανείς για να τα αγοράσω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Εγώ αύριο κλείνω δυο βδομάδες που το έχω σε μόνιμη χρήση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είναι σαν το X2, με καλύτερη όμως κάμερα, μεγαλύτερη μπαταρία σε διάρκεια, καλύτερο WiFi, gps που κλειδώνει σε κλάσματα δευτερολέπτου και φυσικά με επέκταση της sd μνήμης. Έχοντας την τελευταία έκδοση 6.0.1 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το θέμα με τα led notifications το έλυσα με μια εφαρμογή (Light Manager - LED Settings) και ανάβουν όταν έχω κλήση ή μήνυμα τα πλήκτρα κάτω της οθόνης ανά 3 sec. Τα μόνα αρνητικά σε σχέση με το X2, είναι η απουσία RDS στο ραδιόφωνο και το γεγονός ότι δεν είναι η dual active sim... Εννοείται με custom recovery και rooted. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxter Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) αυτο που παρεθεσα μου ειπε η λενοβο στο τηλεφωνο οτι το κατεβαζω και με το προγραμματακι που εχει η εταιρια αναβαμθιζω το τηλεφωνο σε android 6 Καλησπέρα, τελικα την έκανες την ενημερωση? Με ποιον τρόπο? Αποψεις? Edited August 18, 2016 by saxter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ο ποίο εύκολος τρόπος για update είναι να περάσεις στοκ 240 row rom καί μετά νά κανείς update μέσω κινητού για root διάβασε ποίο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxter Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ο ποίο εύκολος τρόπος για update είναι να περάσεις στοκ 240 row rom καί μετά νά κανείς update μέσω κινητού για root διάβασε ποίο πάνω Καλησπέρα, εχω ηδη βαλει την Ζ90a40_S363_160625_ROW με ΜΜ 6.0.1 με update μεσω της SD Card (μονο αυτον τον τροπο κανω-ειναι ο ιο ευκολος για μενα που δεν το κατεχω ) , απλα ψαχνομαι να δω ποια ειναι η καλυτερη unrooted rom τελικα. Γενικα παει καλα το κινητο, απλα διαπιστωσα οτι δεν μου εμφανιζει το κουμπι για βιντεο, διπλα απο αυτο της καμερας. Ποια θεωρεις οτι μετα από ολα αυτα ότι ειναι η καλυτερη. Γενικα θελω να εχει πανω την official αν ειναι καλυτερη. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Απο custom δεν έχω φλασαρει καμία ήμουν έτοιμος αλλά είδα το 4g να λειτουργεί καί το άφησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orecha Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλημερα στην παρεα. Αγορασα απο το Minideal to Lenovo Vibe Shot Z90-7 και μου ηρθε γεματο optimizers και διαφημισεις. Τους ζητησα ενα καινουργιο Lenovo Vibe Shot Z90-7 ρουταρισμενο ομως και καθαρο απο διαφημισεις και περιτα προγραμματα αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται.Απο παλια εμπειρια με ενα Lenovo A820 πριν χρονια, ξερω οτι υπαρχουν πολλοι ψαγμενοι στο φορουμ.Σκεφτομαι ρουταρισμα και καινουργια ROM αλλα δεν θυμαμαι τιποτα.Υπαρχει καποιος με υπομονη να με καθοδηγησει?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλημέρα! Συγνώμη αν το γράφω σε λάθος σημείο. Θέλω τον ανταπτορα για τη sd και οθόνη. Αν έχει κανείς για να τα αγοράσω Ευχαριστώ Follow my guide... Είναι εύκολο. Official ROM χωρίς διαφημίσεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6844185#post6844185 Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Σταθερά 4g με wind!!! http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/924/Kd3Ks3.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orecha Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Θα προσπαθησω να ακολουθησω κατα γραμμα τις υποδειξεις σου και θα σε ενημερωσω AEL 1964. Σ'ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Παίδες το vickmall το δίνει 150€ με μια υποτίθεται ιιντερνασιοναλ ρομ? Ξέρει κανείς τι παίζει? Είναι official με update? Αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fearthedarkness7 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπερα,απο τοτε που εβαλα το 6.0 για android εχω προβλημα στις κλησεις,δν με ακουει κανενας αμα τους παρω τηλεφωνο ή με παρουν αυτοι αλλα εγω τους ακουω μια χαρα.Το μικροφωνο δν εχει καποιο προβλημα δουλευει κανονικοτατα,πιστευετε οτι φταιει η αναβαθμιση σε 6.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση ? από ποια ρομ και σε ποια ρομ έκανες αναβάθμιση , με ποιο τρόπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fearthedarkness7 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 οχι δν εχω κανει,ρομ την official καθως δν εχω κανει ροοταρισμα κ με την ενημερωση λογισμικου μεσα απο το κινητο δλδ την επισημη ενημερωση της λενοβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Είναι Ευρωπαϊκή Έκδοση δλδ ? Αγορασμένο από Ελλάδα ? Εαν ναι τότε σου προτείνω να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού πρώτα κρατήσεις οτι θέλεις γιατί θα διαγράφουν ΟΛΑ τα δεδομένα και θα επανέλθει σε εργοστασιακή μορφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fearthedarkness7 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ναι ειναι,ο,τι χρειαζομαι ειναι περασμενο στην σδ,κανω τωρα επαναφορα και κανω ενα τηλεφωνο και γραφω εδω αν εφτιαξε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- fuse wipe data,fuse format data ή wipe cache να κανω;τι απο τα 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 ΟΠΑ ΟΠΑ TPT ΠΕΡΙΜΕΝΕ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρυθμίσεις - Αντίγραφα ασφάλειας και επαναφορά -επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΜΕΣΑ από το κινητό!!!! το μενού αυτό που ανέφερες είναι recovery μενού νομίζω ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε πρόλαβα ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ????????????????????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fearthedarkness7 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 εμ..χωρις να κανω τπτ απο το recovery menu,με κολλησε στο λενοβο αλλα δν εκανα κατι,το ειχα αφησει ανοιχτο..bootloop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μπορεί, δεν πάτησες καμία επιλογή και έκανες επανεκκίνηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fearthedarkness7 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 ναι τιποτα δν πατησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 και τώρα το όταν το ενεργοποιείς μένει στο lenovo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fearthedarkness7 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ναι..ομως δν εκανα κατι απο το μενου..ειχα παει να παρω κατι να φαω και το αφησα ανοιχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Σου προτείνω volume up + volume down + power button θα μπεις σε ένα μενού όπως αυτό : και θα επιλέξεις το FACTORY RESET όπως και στο video . (πανω κατω πας με τα volume και επιλεγείς με το power button η με το touch ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fearthedarkness7 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 το αφησα ανοιχτο στο λενοβο κ μπηκε..ολα οκ ειναι δοκιμαζω μικροφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glazos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 αν δεν δοκίμασε το Ρυθμίσεις - Αντίγραφα ασφάλειας και επαναφορά -επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts