Jump to content

Lenovo Vibe Shot (z90-7)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δώσε φιλέ μου περισότερες οδηγίες για το φλασαρισμα? Είναι όπως με το flash tool? Κατεβαζω την Ρομ κ φλασαρω με το qfil.??

Καλημερα παιδια, αγορασα και γω πριν μερικες μερες ενα Vibe shot απο minideal αλλα δεν εχω ιδεα πως γινεται να αλλαξεις rom με μια international. Υπαρχει ευκολος και σιγουρος τροπος για να γινει αυτο? Μου ειπαν οτι μπορει να παθει ζημια το κινητο στη διαδικασια και να σου μεινει στο χερι...

• Απαντήσεις 411
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κι από μένα. Πριν από 5 μέρες έλαβα κι εγώ το Vibe Shot από GeekBuying με 308 δολλάρια...αλλά! Μου ήρθε φορτωμένο με Κινεζιές, παρόλο που τους επισήμανα να τις αφαιρέσουν. Τέσπα, ψάχνοντας για θήκη τον πλανήτη Ελλάδα, βρήκα μόνο στο Dikarto.gr (και δεν το αναφέρω ως διαφήμιση), όπου τα παιδιά εκεί με εξυπηρέτησαν με το παραπάνω και αγόρασα μια Mofi, στα 14,80€, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Και το αναφέρω γιατί στο Skrountz έπαιζαν θήκες για το συγκεκριμένο μοντέλο από 5,80€ αλλά με διαφορετική οπή πλάτης για φακό και leds (οριζόντια αντί κάθετα). Βλέποντας λοιπόν το κινητό μου απόρησαν που είναι με Κινέζικη rom και μου είπαν ότι και οι ίδιοι το φέρνουν από Κίνα και του περνάνε την Ευρωπαϊκή. Το κόστος ανέρχεται στα 20€ και σκέφτομαι να τους το πάω να μου το "καθαρίσουν" και να το ξανασετάρουν με το Ευρωπαϊκό λογισμικό. Θα παρακαλέσω, αν υπάρχει κάποιος γνώστης της κατάστασης να μου επιβεβαιώσει ότι δεν θα έχω προβλήματα μετά το ρουτάρισμα, γιατί αφενός είναι καινούργιο αφετέρου δε θα μου το κρατήσουν γαι δύο μέρες.

Καλησπέρα κι από μένα. Πριν από 5 μέρες έλαβα κι εγώ το Vibe Shot από GeekBuying με 308 δολλάρια...αλλά! Μου ήρθε φορτωμένο με Κινεζιές, παρόλο που τους επισήμανα να τις αφαιρέσουν. Τέσπα, ψάχνοντας για θήκη τον πλανήτη Ελλάδα, βρήκα μόνο στο Dikarto.gr (και δεν το αναφέρω ως διαφήμιση), όπου τα παιδιά εκεί με εξυπηρέτησαν με το παραπάνω και αγόρασα μια Mofi, στα 14,80€, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Και το αναφέρω γιατί στο Skrountz έπαιζαν θήκες για το συγκεκριμένο μοντέλο από 5,80€ αλλά με διαφορετική οπή πλάτης για φακό και leds (οριζόντια αντί κάθετα). Βλέποντας λοιπόν το κινητό μου απόρησαν που είναι με Κινέζικη rom και μου είπαν ότι και οι ίδιοι το φέρνουν από Κίνα και του περνάνε την Ευρωπαϊκή. Το κόστος ανέρχεται στα 20€ και σκέφτομαι να τους το πάω να μου το "καθαρίσουν" και να το ξανασετάρουν με το Ευρωπαϊκό λογισμικό. Θα παρακαλέσω, αν υπάρχει κάποιος γνώστης της κατάστασης να μου επιβεβαιώσει ότι δεν θα έχω προβλήματα μετά το ρουτάρισμα, γιατί αφενός είναι καινούργιο αφετέρου δε θα μου το κρατήσουν γαι δύο μέρες.

Καλησπέρα φιλε, πριν μερικές μέρες έλαβα και γω απο το ιδιο κινητό απο minideal με κινέζικη rom και ψαχνω να δω αν υπάρχει κάποιος να την αλλάξει με Ευρωπαικη αλλα δε βλέπω φως....

Το κινητο μου βγάζει ομως ένα πρόβλημα οταν ανοίγω τον browser, πετάει σελίδες spam χωρις να κάνω τπτ εγω! Εχω δοκιμάσει όλους τους browser αλλα το κάνει συνέχεια. Σου το έχει παρουσιάσει εσενα?

Το κινητό είναι σούπερ παιδιά, θα μείνετε υπέρ του δέοντος ευχαριστημένοι.το έχω 3 μήνες, και lags 0... εχω κάνει και review σε προηγούμενη σελίδα του νήματος..όσον αφορά αυτό που θέλετε και οι 2, ορίστε

http://forum.xda-developers.com/android/general/lenovo-z90-7-vibe-shot-international-t3148018

Με το κινητό έχω ασχοληθεί πάρα πολύ,του είχα περάσει και διάφορες ρομ καθότι μου αρέσει το άθλημα των φλασαρισμάτων για δοκιμές, κατά λάθος το είχα αλλάξει σε USA band και δεν έπιανε σήμα, μέσω xda το έφτιαξα κι αυτό,επίσης μέσω του εργαλείου QXDM ξεκλείδωσα στο soc όλες τις μπάντες LTE. γενικά ότι θέλετε ρωτήστε.

Πριν φλασάρετε, προσοχή σε αυτό το βήμα: - in Device Manager (Control Panel) new COM port should appear: Qualcomm HS-USB QDLoader 9008

Αν δεν το κάνετε, δεν θα προχωρήσει η διαδικασία.

Αν θέλετε να πειραματιστείτε με ρομς, δείτε το ακόλουθο link

http://boycracked.com/2016/02/07/stock-rom-frimware-lenovo-vibe-shot-z90/

Προσωπικά φλασάρω με το επίσημο εργαλείο της qualcomm το qfil. (Download μέσω Google search qxdm,και εντός αυτού βρίσκεται το qfil), το miflash του οδηγού επάνω που σας έδωσσ προσωπικά δεν με βοηθάει.

Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

προσεξτε κουλο.. φλασαρα το τηλεφωνο με το qfil ζοριστικα αλλα τα καταφερα.. ανοιξε.. ολα δουλευαν ρολοι.. εβαλα ελληνικη γλωσα λογαριασμο playstore εκανα ολα τα update...το δουλεψα μετα καμια ωρα...και οταν εκανα επανεκινηση το τηλεφωνο εκαμνε συνεχεια bootloop...απο το τοτε ανοιγω κλεινω προσπαθω να το ξαναφλασαρω να το αναγνωρισει το pc σαν qualcom και παλι αλλα τπτ..!

καμια ιδεα κανεις..??προσπαθησα να βαλω ζιπ και μεσα απο την ρεκοβερυ που εχει.. το μετονομοσα το αρχειο σε update.zip δεν το διαβαζει.. τι αλλο να δοκιμασω?

http://s29.postimg.org/mlcnei4f7/20160305_113342.jpg

http://s29.postimg.org/95pmp1vxf/20160305_113347.jpg

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Στο κάνει ακόμα το bootloop? Αυτο που επαθες, το έπαθα εγώ με την κινεζική ρομ που μου έστειλε το vickmall.και ετσι αναγκαστηκα και φλάσαρα. Αν στο κάνει ακόμα, προσπάθησε να του ξαναφλασάρεις την ίδια ρομ, για κάποιο λόγο δεν "έκατσε" καλά πάνω η ρομ. Φλάσαρε του ή με qfil ξανα με τον ίδιο τρόπο κι ας μην μπορείς να το φέρεις σε κατάσταση Qd Loader, ή προσπάθησε να του φλασάρεις απο το needrom κάποια άλλη, ενδεχομένως την Κινεζική που έχει εκεί μέσα με το miflash. Και έπειτα αφού ανοίξει το κινητό, φλάσαρε ξανά αυτή τη ρομ που θες. Πάντως παράξενο,την ίδια ρομ φοράμε, και χαίρομαι που τα κατάφερες να κάνεις το πρώτο σου φλασάρισμα, έστω και περιπετειώδες.πάντως όσο σου κάνει bootloop, μην το σβήνεις αμέσως, άφηνε το κάποια λεπτά μπας και ξεκολλήσει, και είναι απλό lag. Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Καλησπέρα φιλε, πριν μερικές μέρες έλαβα και γω απο το ιδιο κινητό απο minideal με κινέζικη rom και ψαχνω να δω αν υπάρχει κάποιος να την αλλάξει με Ευρωπαικη αλλα δε βλέπω φως....

Το κινητο μου βγάζει ομως ένα πρόβλημα οταν ανοίγω τον browser, πετάει σελίδες spam χωρις να κάνω τπτ εγω! Εχω δοκιμάσει όλους τους browser αλλα το κάνει συνέχεια. Σου το έχει παρουσιάσει εσενα?

Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε! Λοιπόν χθες, ανοίγω να δω το newsit απ'τον browser και κάποια στιγμή μου πετάει spam σκληροπυρηνική τσόντα στο κουλό! Τα σβήνω όλα και σήμερα το πρωί, πριν φύγω απ'το σπίτι, ενώ ήταν ανοιχτό το wifi, δίπλα η γυναίκα, ανοίγω να δω καιρό στο 1Weather και μου πετάει πάλι φωτό με hardcore! Και μου την είπε και η κυρά ότι βλέπω τσόντες, γι'αυτό ήθελα τέτοιο κινητό! Και πριν λίγο μου βγάζει ειδοποιήσεις ότι το κινητό μου μολύνθηκε από ιό και να ανοίξω μια εφαρμογή που μου στέλνουν για αναβάθμιση και θα καθαριστεί. Το πήρα απόφαση, μιας και δεν είμαι ειδήμον σαν κάτι τζιμάνια εδώ μέσα, που τα ζηλεύω για τις γνώσεις τους, και θα το στείλω για να μου βάλουν την Ευρωπαϊκή rom και να το δουλέψω γιατί ούτε η φωτ. μηχανή μου δουλεύει καλά ούτε στη δουλειά μου μπορώ να το χρησιμοποιήσω σωστά. Πιό πολύ με αγχώνει παρά με εξυπηρετεί.

• 4 weeks later...
καλησπέρα να σε ρωτήσω κάτι έχω περάσει και εγώ αυτό ROM Version:Z90a40_S118_1505272008_ROW... βεβαία δεν κάνει ποτέ update.... υπάρχει κάποιο νεότερη έκδοση? και καλύτερη?

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το lenovo vibe shot z90a40_S240_160119_ROW με Android 5.1 περίπου 2,5 μήνες. Μου έχει παρουσιάσει ένα προβληματάκι και θα ήθελα να ρωτήσω, εάν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο και αν ξέρει κάποιον τρόπο ώστε να το λύσω.

Μερικές φορές (όχι πάντα,αλλά τις περισσότερες φορές), όταν με καλούνε, δεν ενεργοποιείται η οθόνη.Για να μπορέσω να δω, ποιός με καλεί, πρέπει να πατήσω το κουμπί ενεργοποίησης. Το πρόβλημα λύνεται με "εργοστασιακές ρυθμίσεις συσκευής"(το έχω κάνει 2 φορές), αλλά μετά από λίγο καιρό (προφανώς με κάποιο update εφαρμογής; ) ξαναπαρουσιάζεται.

Στο κατάστημα που το αγόρασα, μου είπαν να τους το αφήσω ώστε να το στείλουν στο service της lenovo στην Αθήνα, αλλά θέλω να το αποφύγω γιατί θα μείνω χωρίς κινητό για τουλάχιστον 2-3 μέρες (αν όχι παραπάνω)...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πρόταση-βοήθεια...

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το lenovo vibe shot z90a40_S240_160119_ROW με Android 5.1 περίπου 2,5 μήνες. Μου έχει παρουσιάσει ένα προβληματάκι και θα ήθελα να ρωτήσω, εάν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο και αν ξέρει κάποιον τρόπο ώστε να το λύσω.

Μερικές φορές (όχι πάντα,αλλά τις περισσότερες φορές), όταν με καλούνε, δεν ενεργοποιείται η οθόνη.Για να μπορέσω να δω, ποιός με καλεί, πρέπει να πατήσω το κουμπί ενεργοποίησης. Το πρόβλημα λύνεται με "εργοστασιακές ρυθμίσεις συσκευής"(το έχω κάνει 2 φορές), αλλά μετά από λίγο καιρό (προφανώς με κάποιο update εφαρμογής; ) ξαναπαρουσιάζεται.

Στο κατάστημα που το αγόρασα, μου είπαν να τους το αφήσω ώστε να το στείλουν στο service της lenovo στην Αθήνα, αλλά θέλω να το αποφύγω γιατί θα μείνω χωρίς κινητό για τουλάχιστον 2-3 μέρες (αν όχι παραπάνω)...

είχα κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα όχι σε αυτό το μοντέλο αλλά σε νόκια 730 και τελικά έφταιγε η μεμβράνη προστασίας της οθόνης, σιγουρέψου πρώτα ότι δεν φταίει αυτό και στο δικό σου, πάντως στο δικό μου z90 δεν παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα αν και έχει tempered glass σε όλη την επιφάνεια της οθόνης
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

είχα κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα όχι σε αυτό το μοντέλο αλλά σε νόκια 730 και τελικά έφταιγε η μεμβράνη προστασίας της οθόνης, σιγουρέψου πρώτα ότι δεν φταίει αυτό και στο δικό σου, πάντως στο δικό μου z90 δεν παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα αν και έχει tempered glass σε όλη την επιφάνεια της οθόνης

kast1727

ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν έχω μεμβράνη προστασίας στην οθόνη...

kast1727

ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν έχω μεμβράνη προστασίας στην οθόνη...

οκ τότε είναι κάτι άλλο, εύχομαι να βρεις την λύση, το δικό μου δεν έχει εμφανίσει κάτι αντίστοιχο..ακόμη τουλάχιστον, το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι δεν ανταποκρίνεται πάντα με την πρώτη στο διπλό πάτημα για ενεργοποίηση της οθόνης
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Καλημέρα,

Μπορεί κάποιος που έχει το συγκεκριμένο να μου επιβεβαιώσει αν υποστηρίζει στο 4G την Β20 (800Μhz) μπάντα ή αν έστω γίνεται με κάποια παρέμβαση...

Το hardware την υποστηρίζει, αλλά τα sites είναι μοιρασμένα... κάποια λένε ναι και κάποια όχι... στα φόρουμς επίσης το ίδιο!

Είναι σε προσφορά από tinydeal στα 175Ε για λίγο ακόμα και το σκέφτομαι σοβαρά...

Ευχαριστώ!

Letv X800 US

• 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά...σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό, αλλά διαβάζω πολλά προβληματάκια...αξίζει τον κόπο αλλαγή από s960;

Το βρίσκω από http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-shot-5-fhd-msm8939-octa-core-android-50-4g-lte-phone-p-158985.html?admitad_uid=bcafd65c687c78b07e917dca1a726e1a&utm_source=admitad&utm_medium=referral&utm_campaign=admitad

Να ακουμπήσω λέτε ή ούτε καν απότο συγκεκριμένο κινεζομάγαζο;

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά...σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό, αλλά διαβάζω πολλά προβληματάκια...αξίζει τον κόπο αλλαγή από s960;

Το βρίσκω από http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-shot-5-fhd-msm8939-octa-core-android-50-4g-lte-phone-p-158985.html?admitad_uid=bcafd65c687c78b07e917dca1a726e1a&utm_source=admitad&utm_medium=referral&utm_campaign=admitad

Να ακουμπήσω λέτε ή ούτε καν απότο συγκεκριμένο κινεζομάγαζο;

Το s960 δεν το ξέρω σαν κινητό, ενώ και το κινεζομάγαζο μου είναι παντελώς άγνωστο, ας μιλήσουν φίλοι που έχουν αγοράσει από αυτό, εγώ απλά θα σου πω ότι πρόκειται για ένα άριστο κινητό σε όλα του, που πραγματικά δεν μετανοιώνει κανείς τα λεφτά που δίνει, απλώς το θέμα είναι ότι όσον αφορά την κάμερά του, χρειάζεται ο χρήστης του να έχει άνω του μέσου όρου γνώσεις περί φωτογραφίας, ώστε να εκμεταλευτει τις ικανότητες του κινητού στον τομέα αυτόν, να παίξει δηλαδή με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις για να πετύχει την τέλεια φωτό, όσο αυτό είναι εφικτό βέβαια.

Γιατί αν περιμένει από το αυτόματο πρόγραμμα θα χάσει, όπως το έχω πάθει κι εγώ, πολλά καλά στιγμιότυπα λόγω του ανεπαρκέστατου auto mode ( και οχι μόνο όσο αφορά τις βραδινές λήψεις ), στο auto το κινητό ζαλίζεται να το πω έτσι, κατά τ άλλα είναι τέλειο, αν το έχεις που λένε με τις φωτό, προχώρα άφοβα

• 3 weeks later...
απο σημερα το πηρα και εγω και περασα τις επαφες αλλα μου τις δειχνει με το μικρο ονομα πρωτα και το επιθετο δευτερο .Πως μπορω να το αλλαξω και να μου δειχνει το επιθετο πρωτα και το αριθμο; Υπαρχει καποιος τροπος να περασω κανονικη Ελληνικη γλωσσα και να μην μου δειχνει μισα Ελληνικα και μισα αγγλικα ; Καθε βοηθεια δεκτη:D Edited by lalatoel

απο σημερα το πηρα και εγω και περασα τις επαφες αλλα μου τις δειχνει με το μικρο ονομα πρωτα και το επιθετο δευτερο .Πως μπορω να το αλλαξω και να μου δειχνει το επιθετο πρωτα και το αριθμο; Υπαρχει καποιος τροπος να περασω κανονικη Ελληνικη γλωσσα και να μην μου δειχνει μισα Ελληνικα και μισα αγγλικα ; Καθε βοηθεια δεκτη:D

επισης δεν μπορω να εγκαταστησω το VIBER .καποιος να βοηθησει;

καλημερα, ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας γιατι με αυτα που διαβαζω εχω μπερδευτει ενω ειχα παραει αποφαση να το αγορασω.

προηγουμενο τηλ lenovo a8 (806) ο λογος που θελω να το αλλαξω ειναι οτι χρειαζομαι τις 2 sim και οτι το μονο αρνητικο που εχει σαν τηλ ειναι η καμερα του που δεν μου αρεσει καθολου. ηλπιζα οτι το z90-7 θα ειναι καλυτερη αλλα διαβαζω απο καποιους που το εχουν οτι δεν ειναι ετσι οπως παρουσιαζεται..... ειμαι επισης και στην σκεψη για το elephone P9000 μιας και στα λεφτα που θελω να δοσω καλη καμερα δεν θα βρω. οποιος μπορει την γνωμη του.

letv le1pro US model

καλημερα, ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας γιατι με αυτα που διαβαζω εχω μπερδευτει ενω ειχα παραει αποφαση να το αγορασω.

προηγουμενο τηλ lenovo a8 (806) ο λογος που θελω να το αλλαξω ειναι οτι χρειαζομαι τις 2 sim και οτι το μονο αρνητικο που εχει σαν τηλ ειναι η καμερα του που δεν μου αρεσει καθολου. ηλπιζα οτι το z90-7 θα ειναι καλυτερη αλλα διαβαζω απο καποιους που το εχουν οτι δεν ειναι ετσι οπως παρουσιαζεται..... ειμαι επισης και στην σκεψη για το elephone P9000 μιας και στα λεφτα που θελω να δοσω καλη καμερα δεν θα βρω. οποιος μπορει την γνωμη του.

επισης το τηλ που ειναι στο tinydeal απο οτι καταλαβαινω με τις συχνοτητες θα παιζει κανονικα σε ελλαδα με wind σωστα?????

letv le1pro US model

απο σημερα το πηρα και εγω και περασα τις επαφες αλλα μου τις δειχνει με το μικρο ονομα πρωτα και το επιθετο δευτερο .Πως μπορω να το αλλαξω και να μου δειχνει το επιθετο πρωτα και το αριθμο; Υπαρχει καποιος τροπος να περασω κανονικη Ελληνικη γλωσσα και να μην μου δειχνει μισα Ελληνικα και μισα αγγλικα ; Καθε βοηθεια δεκτη:D

Για να δείχνει το επίθετο πρώτα, πήγαινε στις επαφές -επιλογές εμφάνισης-προβολή ονομάτων επαφής ως-επώνυμο πρώτα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σε όλους.

Τελικά διορθώθηκε μόνο του το πρόβλημα...είναι 10μέρες τώρα που λειτουργεί κανονικά...προφανώς το πρόβλημα το δημιουργούσε κάποια εφαρμογή και με το update της, διορθώθηκε...

Για να δείχνει το επίθετο πρώτα, πήγαινε στις επαφές -επιλογές εμφάνισης-προβολή ονομάτων επαφής ως-επώνυμο πρώτα.

δεν μπορω να βρω αυτη την ρυθμηση που μου λες ,που στο καλο την εχει ;το εχω ψαξει τοσες φορες

δεν μπορω να βρω αυτη την ρυθμηση που μου λες ,που στο καλο την εχει ;το εχω ψαξει τοσες φορες

Μέρες τώρα σε βλέπω που προσπαθείς να κάνεις αυτήν την ρύθμιση ίσως να μην πρόσεξες ότι σου το εξήγησε ένα παιδί λίγα ποστ πιο πάνω πως γίνεται, 1.πας στις επαφές, 2. δεξιά πάνω στην οθόνη δίπλα στο σύμβολο +, έχει τρεις τελίτσες ... τις πατάς και στο μενού που ανοίγει πας στην πέμπτη επιλογή προς τα κάτω που λέει "επιλογές εμφάνισης", το πατάς αυτό και σου εμφανίζονται 2 επιλογές η μία λέει "ταξινόμηση λίστας κατά" αν θέλεις να σου εμφανίζονται στον κατάλογο με αλφαβητική σειρά οι επαφές σου και δεύτερη επιλογη "προβολή ονομάτων αριθμών ως", εδώ εσύ θα επιλέξεις επίθετο, πας πίσω και θα δεις τις αλλαγές που έχουν γίνει στον τηλεφωνικό σου κατάλογο

μωρε αμα ειχε αυτο το μενου θα το ειχα φτιάξει τοσες μερες αλλα ειναι διαφορετικο και δεν υπαρχουν αυτα εκτος και ειναι πιο μεσα και στε αγγλικα και εγω δεν ξερω να τα εντοπισω .Θα ανεβασω και φωτογραφιες να το δεις

"ελληνικό" μοντέλο έχεις πάρει, έχει γίνει κάποια αναβαθμιση από τότε που το πήρες, γιατι το μενού που φαινεται στις φωτό δεν είναι το ίδιο με το δικό μου, επίσης στην τελευταία φωτο γράφει more contact features, οταν το πατάς αυτό τι σου βγάζει, κάπου εκεί θα υπάρχουν αυτες οι ρυθμίσεις, δεν μπορεί !