Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλεον υπάρχουν powerbanks που είναι συμβατά με quick charge και βγάζουν 2.1A. Σε λίγο κυκλοφορεί και ασύρματη βάση απο τη Samsung που θα είναι και αυτή συμβατή με quick charge (και μόλις αγόρασα την κλασική... :mad: ).

από πού και πόσο? κοίταζα σήμερα στη voda που έχει πακέτο ασ. φορτιστή samsung και θήκη στα 40 ευρώ, αλλά τελικά δεν το πήρα

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

από πού και πόσο? κοίταζα σήμερα στη voda που έχει πακέτο ασ. φορτιστή samsung και θήκη στα 40 ευρώ, αλλά τελικά δεν το πήρα

Αν σε ενδιαφερει εγω πηρα αυτον αλλα αν θυμαμαι καλα σε αρκετα χαμηλοτερη τιμη.

Ειναι οι "γνωστοι noname" MC-02A.

Του εχω βαλει τον fast charget του S6 για την τροφοδοσια γιατι θελει 2A εισοδο και μου φαινεται πως φορτιζει σχετικα γρηγορα(δεν εχω δοκιμασει αλλο βεβαια)

Το μονο προβλημα ειναι πως θελει λεπτη θηκη(εγω εχω την nillkin nature) για να δουλεψει.Σε πιο χοντρη θηκη επρεπε να προσπαθω μια ωρα για να γινει η επαφη

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Εγώ πήρα αυτόν που ήταν και σε προσφορά: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00VJQLKNK/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=ianker-21&linkCode=as2&camp=217145&creative=399373&creativeASIN=B00VJQLKNK

Συνολικά βγήκε με τα μεταφορικά κάτι λιγότερα από 40 ευρώ.

Edited by unitrax

ο φωτισμος πληκτρων αφης πως γινεται να κραταει περισσοτερο?βασικα απο που ρυθμιζεται?και αν αξιζει να εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα..
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

ο φωτισμος πληκτρων αφης πως γινεται να κραταει περισσοτερο?βασικα απο που ρυθμιζεται?και αν αξιζει να εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα..

Νομίζω πως δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία.. Από την άλλη καλό στο αυτόματο φωτεινότητα.. Και στην μέση περίπου της γραμμής.. Δλδ στο 50%

Νομίζω ότι πρέπει να είναι καλύτερα να είναι κάτω απ την μέση χωρίς αυτόματο,και να το χώρο μόνο το πρωι

Δοκίμασε Ρυθμίσεις - Οθόνη και φόντο - Διάρκεια φωτισμού πλήκτρων αφής.

Όσον αφορά την αυτόματη φωτεινότητα σίγουρα είναι μια διευκόλυνση αλλά επιλέγοντας εσύ το επίπεδο γλυτώνεις την όποια κατανάλωση της διεργασίας του αισθητήρα, εν ολίγοις θα καταφέρεις λίγο καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.

ευχαριστω πολυ παιδια,θα το τσεκαρω!μια τελευταια απορια εχει κανεις χρησιμοποιησει το xiaomi powerbank να μας πει υποστηριζει την γρηγορη φορτιση?η σε ποσο φορτιζει?

Παιδιά υπάρχει τρόπος να μπει στο galaxy s6 το edge screen (people's edge και apps edge) εκτός από ρουτ
technoholic maniac reviewer

Guys το lag σε apps οπως το fb, instagram είναι θέμα λογισμικού ή θέμα του developer?

Είναι θέμα εφαρμογής και μόνο. Άλλοτε είναι smooth κι άλλοτε έχει λαγκ και άθλιο stuttering. Τώρα να είναι θέμα μνήμης ram δεν νομίζω !!

Για να καταλάβω ...

Σε άλλα κινητά οι ίδιες εφαρμογές που τρέχουν νερό είναι από την θυγατρική της Google ;

iPhone 16 Pro Max

ευχαριστω πολυ παιδια,θα το τσεκαρω!μια τελευταια απορια εχει κανεις χρησιμοποιησει το xiaomi powerbank να μας πει υποστηριζει την γρηγορη φορτιση?η σε ποσο φορτιζει?

Απο 22% εκανε 1:30 για 100%.

Google Pixel 8 pro

Που τρέχει καλά το Facebook φίλε;

Αυτά που διαβάζω εδώ περί Facebook Messenger Instagram δεν υπάρχουν στο κινητό μου htc m8.

iPhone 16 Pro Max

Αυτά που διαβάζω εδώ περί Facebook Messenger Instagram δεν υπάρχουν στο κινητό μου htc m8.

Φίλε μου άφησε το μέρα με τη νύχτα σε όλα με το m8 δεν συγκρίνεται.

Απο 22% εκανε 1:30 για 100%.

χωρις να το πειραζεις καθολου?αρκετα καλα!

Πέρασα το τελευταίο BTU εδώ και 4 μέρες.

Το κινητό είναι σίγουρα ποιο smooth.

Η μπαταρία στα ίδια επίπεδα.

Οσο αφορά τη ραμ υπάρχει βελτίωση τουλάχιστον 5 -10%.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω το Note Edge εδώ και 8 μήνες και σκέφτομαι να το αλλάξω. Αξίζει να μεταβώ στο S6?

Άλλωστε δε χρησιμοποίησα και ποτέ το πενάκι.

Το 6 edge δε το σκέφτομαι μιας και είδα ότι η υλοποίηση δεν είναι η ίδια με αυτό που έχω και μάλλον θα ήταν τσάμπα φράγκα τα επιπλέον.

Είχα βγάλει καποιες φωτογραφίες από ένα ταξίδι μου στο εξωτερικό και τις είχα αποθηκεύσει στη συλλογή

Κάποια στιγμή μου ζήτησε το τηλέφωνο να κάνει εκκαθάριση αρχείων για να ελευθερωθεί χώρος και χάθηκαν όλες οι ανωτέρω φωτό Είναι δυνατόν να τις επαναφέρω από κάπου η τις έχασα οριστικά ?

Είχα βγάλει καποιες φωτογραφίες από ένα ταξίδι μου στο εξωτερικό και τις είχα αποθηκεύσει στη συλλογή

Κάποια στιγμή μου ζήτησε το τηλέφωνο να κάνει εκκαθάριση αρχείων για να ελευθερωθεί χώρος και χάθηκαν όλες οι ανωτέρω φωτό Είναι δυνατόν να τις επαναφέρω από κάπου η τις έχασα οριστικά ?

Έχεις την εφαρμογή photos της Google?

Συγχρονιζονται καθημερινά

Έχεις την εφαρμογή photos της Google?

Συγχρονιζονται καθημερινά

Δυστυχώς όχι, τώρα την κατέβασα για το μέλλον !!

Η εκκαθαριση εγινε με την προεγκατεστημενη εφαρμογη της samsung?

Μου φαινεται λιγο δυσκολο...

Κοιταξες στο DCIM φακελο?

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)