xetasa Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Πλεον υπάρχουν powerbanks που είναι συμβατά με quick charge και βγάζουν 2.1A. Σε λίγο κυκλοφορεί και ασύρματη βάση απο τη Samsung που θα είναι και αυτή συμβατή με quick charge (και μόλις αγόρασα την κλασική... :mad: ). από πού και πόσο? κοίταζα σήμερα στη voda που έχει πακέτο ασ. φορτιστή samsung και θήκη στα 40 ευρώ, αλλά τελικά δεν το πήρα Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 από πού και πόσο? κοίταζα σήμερα στη voda που έχει πακέτο ασ. φορτιστή samsung και θήκη στα 40 ευρώ, αλλά τελικά δεν το πήρα Αν σε ενδιαφερει εγω πηρα αυτον αλλα αν θυμαμαι καλα σε αρκετα χαμηλοτερη τιμη. Ειναι οι "γνωστοι noname" MC-02A. Του εχω βαλει τον fast charget του S6 για την τροφοδοσια γιατι θελει 2A εισοδο και μου φαινεται πως φορτιζει σχετικα γρηγορα(δεν εχω δοκιμασει αλλο βεβαια) Το μονο προβλημα ειναι πως θελει λεπτη θηκη(εγω εχω την nillkin nature) για να δουλεψει.Σε πιο χοντρη θηκη επρεπε να προσπαθω μια ωρα για να γινει η επαφη Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Εγώ πήρα αυτόν που ήταν και σε προσφορά: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00VJQLKNK/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=ianker-21&linkCode=as2&camp=217145&creative=399373&creativeASIN=B00VJQLKNK Συνολικά βγήκε με τα μεταφορικά κάτι λιγότερα από 40 ευρώ. Edited September 11, 2015 by unitrax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 ο φωτισμος πληκτρων αφης πως γινεται να κραταει περισσοτερο?βασικα απο που ρυθμιζεται?και αν αξιζει να εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα.. Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 καλησπερα στην παρεα,ισχυει ακομη το τρεμουλο που ειχε στην αρχη το home button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 ο φωτισμος πληκτρων αφης πως γινεται να κραταει περισσοτερο?βασικα απο που ρυθμιζεται?και αν αξιζει να εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα.. Νομίζω πως δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία.. Από την άλλη καλό στο αυτόματο φωτεινότητα.. Και στην μέση περίπου της γραμμής.. Δλδ στο 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Νομίζω ότι πρέπει να είναι καλύτερα να είναι κάτω απ την μέση χωρίς αυτόματο,και να το χώρο μόνο το πρωι Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 ο φωτισμος πληκτρων αφης πως γινεται να κραταει περισσοτερο?βασικα απο που ρυθμιζεται?και αν αξιζει να εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη φωτεινοτητα.. Δοκίμασε Ρυθμίσεις - Οθόνη και φόντο - Διάρκεια φωτισμού πλήκτρων αφής. Όσον αφορά την αυτόματη φωτεινότητα σίγουρα είναι μια διευκόλυνση αλλά επιλέγοντας εσύ το επίπεδο γλυτώνεις την όποια κατανάλωση της διεργασίας του αισθητήρα, εν ολίγοις θα καταφέρεις λίγο καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxdr74 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Υπαρχει η εφαρμογη galaxy button lights στο playstore! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 ευχαριστω πολυ παιδια,θα το τσεκαρω!μια τελευταια απορια εχει κανεις χρησιμοποιησει το xiaomi powerbank να μας πει υποστηριζει την γρηγορη φορτιση?η σε ποσο φορτιζει? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Παιδιά υπάρχει τρόπος να μπει στο galaxy s6 το edge screen (people's edge και apps edge) εκτός από ρουτ Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ρε παιδιά γιατί αργεί τόσο πολύ το 3ο update.. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Guys το lag σε apps οπως το fb, instagram είναι θέμα λογισμικού ή θέμα του developer? Είναι θέμα εφαρμογής και μόνο. Άλλοτε είναι smooth κι άλλοτε έχει λαγκ και άθλιο stuttering. Τώρα να είναι θέμα μνήμης ram δεν νομίζω !! Για να καταλάβω ... Σε άλλα κινητά οι ίδιες εφαρμογές που τρέχουν νερό είναι από την θυγατρική της Google ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Που τρέχει καλά το Facebook φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 ευχαριστω πολυ παιδια,θα το τσεκαρω!μια τελευταια απορια εχει κανεις χρησιμοποιησει το xiaomi powerbank να μας πει υποστηριζει την γρηγορη φορτιση?η σε ποσο φορτιζει? Απο 22% εκανε 1:30 για 100%. Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Που τρέχει καλά το Facebook φίλε; Αυτά που διαβάζω εδώ περί Facebook Messenger Instagram δεν υπάρχουν στο κινητό μου htc m8. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Αυτά που διαβάζω εδώ περί Facebook Messenger Instagram δεν υπάρχουν στο κινητό μου htc m8. Φίλε μου άφησε το μέρα με τη νύχτα σε όλα με το m8 δεν συγκρίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Απο 22% εκανε 1:30 για 100%. χωρις να το πειραζεις καθολου?αρκετα καλα! Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Πέρασα το τελευταίο BTU εδώ και 4 μέρες. Το κινητό είναι σίγουρα ποιο smooth. Η μπαταρία στα ίδια επίπεδα. Οσο αφορά τη ραμ υπάρχει βελτίωση τουλάχιστον 5 -10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Note Edge εδώ και 8 μήνες και σκέφτομαι να το αλλάξω. Αξίζει να μεταβώ στο S6? Άλλωστε δε χρησιμοποίησα και ποτέ το πενάκι. Το 6 edge δε το σκέφτομαι μιας και είδα ότι η υλοποίηση δεν είναι η ίδια με αυτό που έχω και μάλλον θα ήταν τσάμπα φράγκα τα επιπλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Είχα βγάλει καποιες φωτογραφίες από ένα ταξίδι μου στο εξωτερικό και τις είχα αποθηκεύσει στη συλλογή Κάποια στιγμή μου ζήτησε το τηλέφωνο να κάνει εκκαθάριση αρχείων για να ελευθερωθεί χώρος και χάθηκαν όλες οι ανωτέρω φωτό Είναι δυνατόν να τις επαναφέρω από κάπου η τις έχασα οριστικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Είχα βγάλει καποιες φωτογραφίες από ένα ταξίδι μου στο εξωτερικό και τις είχα αποθηκεύσει στη συλλογή Κάποια στιγμή μου ζήτησε το τηλέφωνο να κάνει εκκαθάριση αρχείων για να ελευθερωθεί χώρος και χάθηκαν όλες οι ανωτέρω φωτό Είναι δυνατόν να τις επαναφέρω από κάπου η τις έχασα οριστικά ? Έχεις την εφαρμογή photos της Google? Συγχρονιζονται καθημερινά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Έχεις την εφαρμογή photos της Google? Συγχρονιζονται καθημερινά Δυστυχώς όχι, τώρα την κατέβασα για το μέλλον !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Είχα βγάλει καποιες φωτογραφίες από ένα ταξίδι μου στο εξωτερικό και τις είχα αποθηκεύσει στη συλλογή Κάποια στιγμή μου ζήτησε το τηλέφωνο να κάνει εκκαθάριση αρχείων για να ελευθερωθεί χώρος και χάθηκαν όλες οι ανωτέρω φωτό Είναι δυνατόν να τις επαναφέρω από κάπου η τις έχασα οριστικά ? Η εκκαθαριση εγινε με την προεγκατεστημενη εφαρμογη της samsung? Μου φαινεται λιγο δυσκολο... Κοιταξες στο DCIM φακελο? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Για όσους θέλουν block στις διαφημίσεις χωρίς root,adgaurd for android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts