panoramix77 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Είμαι διακοπές, πάω σε ένα μαγαζί να πάρω καφέ, ζητάω το WiFi και την ώρα που μπαίνω αρχίζει αναβάθμιση, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φύγω μέχρι να τελειώσει. Όμως τι άλλαξε ξέρει κανένας? ??? Ολα τα update για καλό είναι.. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολα τα update για καλό είναι.. Από Ιταλία είναι branded;; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Όλα οκ, μετά από μια επανεκκίνηση έστρωσε. :D Quadrant 36000 και στο καπάκι antutu 64000, αν το αφήσω να κρυώσει θα δείξει και παραπάνω. Ακόμα είναινωρίς αλλά μου κάνει εντύπωση που του έχω κάνει αρκετά εντατική χρήση, έκανα αναβάθμιση λογισμικου, περασα καμιά 50αρια εφαρμογές, πήρα κάποιες κλήσεις και ακόμα μπαταρία 74%, στο g3 έπεφτε γρήγορα, εδώ βλέπω να κρατάει περισσότερο. :) Και μετα λενε για τον 810 για θεματα throttling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Σε σχέση με εμένα που πήρα s6 χωρίς σημαδακι και με θηκη και knox0x0 ναι. Γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Δεν έχουν όλα τα κινητά χωρίς root σημαδακια. Κι εγώ αν αγόραζα μεταχειρισμένο δεν θα έπαιρνα ποτέ με γραμμένο knox! Πολύ απλά γιατί δεν ρουταρω τα κινητά μου. Μετά τη διετία βλέπουμε (αν και το πιο πιθανό είναι να μην το έχω τότε:)). Επίσης κάποιος που σκοπεύει να ρουταρει το κινητό του πολύ απλά δεν το αποκαλύπτει στον αγοραστή προκειμένου να ρίξει την τιμή (λόγω knox). Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Κι εγώ αν αγόραζα μεταχειρισμένο δεν θα έπαιρνα ποτέ με γραμμένο knox! Πολύ απλά γιατί δεν ρουταρω τα κινητά μου. Μετά τη διετία βλέπουμε (αν και το πιο πιθανό είναι να μην το έχω τότε:)). Επίσης κάποιος που σκοπεύει να ρουταρει το κινητό του πολύ απλά δεν το αποκαλύπτει στον αγοραστή προκειμένου να ρίξει την τιμή (λόγω knox). Αν τα κρατάς stock γιατί να πάρεις με knox;Μετά την διετία :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ολα τα update για καλό είναι.. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από Ιταλία είναι branded;; ; Ναι από Ιταλία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ναι από Ιταλία ειναι καποιας εταιρειας,δλδ vodafone or tim??? η ειναι καθαρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 (edited) Και μετα λενε για τον 810 για θεματα throttling. εσυ φιλε εχεις πλακα μιλάμε πετάγεσαι παντου μιλαμε!!!:lol::lol: και οτι και να πεις ο exynos 7420 ειναι χιλιομετρα μπροστα απο τον 810 σου!!!!(και ναι ειναι τοστιερα ο 810 και για αυτο στο 1+2 τον χρονισανε στο 1.8!!!ειναι v2.1 εκδοση και εχουν λυση το προβλημα υπερθερμανσεις!!!:lol:) ακομα και 808 στο g4 ειναι καλυτερος απο τον 810(στην πραξη λεω ετσι οχι στα χαρτια!!!) ηταν σφαιρα το τηλεφωνο!!! και εδω ενα βιντεο δικο μου σας δείχνω το multitaskin του s6 με 14 εφαρμογες ανοιχτες χωρις να κανει reload καμια!!!!!(και 420mb ελεύθερα!!) https://www.youtube.com/watch?v=kRKBGKhgWt4&feature=youtu.be και εδω μας δείχνει η samsung ποσο ανίκανη ειναι!!! Edited August 9, 2015 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Παίδες μου ήρθε και μένα το update...έχω ιταλικό της TIM...άλλαξε όλο το κινητό προς το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 και εδω ενα βιντεο δικο μου σας δείχνω το multitaskin του s6 με 14 εφαρμογες ανοιχτες χωρις να κανει reload καμια!!!!!(και 420mb ελεύθερα!!) https://www.youtube.com/watch?v=kRKBGKhgWt4&feature=youtu.be και εδω μας δείχνει η samsung ποσο ανίκανη ειναι!!! Eτσι επρεπε να ειναι by default και βασικα ακομα και κινητα των 200ευρω με 2GB ετσι ειναι. Μονο σε μας ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει. Btw, πως το "καταφερες" αυτο το αποτελεσμα; Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Eτσι επρεπε να ειναι by default και βασικα ακομα και κινητα των 200ευρω με 2GB ετσι ειναι. Μονο σε μας ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει. Btw, πως το "καταφερες" αυτο το αποτελεσμα; φιλε μου αυτο μονο με root και custom rom και τα αποτελεσματα ειναι αυτα ενα πραγματικο multitaskin!!!!!;) αλλα η samsung ειναι για τα μπαζα μιλαμε που δεν μπορει να δωσει αυτο το αποτελεσμα απο στοκ!!!αλλα και απο την αλλη τωρα θα βγει και το note 5 πως θα δειξει την ανωτερότητα του απο το s6 !!!σου λενε 4gb ram και εχεις και multitaskin!!!(οποτε εγω πιστευω οτι η samsung δεν θα διορθώσει το multitaskin!!(αν ηταν θα το ειχε κανει ειδη!!!:mad:) και πολυ πιο smooth και lag free η rom!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Εγω παντως με ιταλικη ειμαι μια χαρα! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 (edited) Παίδες μου ήρθε και μένα το update...έχω ιταλικό της TIM...άλλαξε όλο το κινητό προς το καλύτερο. Φίλε μου και εγώ ιταλικό TIM Αλλά ακόμα τίποτα.. Μέσω OTA την πήρες;; Βέβαια μου γράφει WIN οπότε μήπως είναι wind;; πίστευα ότι Tim και wind είναι το ίδιο.. Ισχύει;; Edited August 9, 2015 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Την προηγούμενη βδομάδα πήρα ενα topaz....κι ακόμα με 5.0.2 είμαι :-P Στο kies 3 δεν μπορώ να συνδεθώ στα win10. Ασε πού μου βγάζει νομίζω οτι είναι εκδοσή 32bit ενώ τρέχω 64.... Αλλά δε με νοιάζει... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Την προηγούμενη βδομάδα πήρα ενα topaz....κι ακόμα με 5.0.2 είμαι :-P Στο kies 3 δεν μπορώ να συνδεθώ στα win10. Ασε πού μου βγάζει νομίζω οτι είναι εκδοσή 32bit ενώ τρέχω 64.... Αλλά δε με νοιάζει... Δοκιμαςε το smart switch http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/ Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 φιλε μου αυτο μονο με root και custom rom και τα αποτελεσματα ειναι αυτα ενα πραγματικο multitaskin!!!!!;) αλλα η samsung ειναι για τα μπαζα μιλαμε που δεν μπορει να δωσει αυτο το αποτελεσμα απο στοκ!!!αλλα και απο την αλλη τωρα θα βγει και το note 5 πως θα δειξει την ανωτερότητα του απο το s6 !!!σου λενε 4gb ram και εχεις και multitaskin!!!(οποτε εγω πιστευω οτι η samsung δεν θα διορθώσει το multitaskin!!(αν ηταν θα το ειχε κανει ειδη!!!:mad:) και πολυ πιο smooth και lag free η rom!!! Μπορείς να μου πεις πια ρομ φοράς? το περιμένω αυτές τις μέρες και επειδη έχω άσχημη εμπειρία απο samung και είχα πει δεν ξαναπερνώ (τώρα έχω το honor 6 plus) αλλά το edge μου τράβηξε την προσοχή και είπα να δοκιμάσω Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Φίλε μου και εγώ ιταλικό TIM Αλλά ακόμα τίποτα.. Μέσω OTA την πήρες;; Βέβαια μου γράφει WIN οπότε μήπως είναι wind;; πίστευα ότι Tim και wind είναι το ίδιο.. Ισχύει;; Ναι μέσω ΟΤΑ την πήρα...λογικά σε λίγες μέρες θα έρθει και σε σένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Μπορείς να μου πεις πια ρομ φοράς? το περιμένω αυτές τις μέρες και επειδη έχω άσχημη εμπειρία απο samung και είχα πει δεν ξαναπερνώ (τώρα έχω το honor 6 plus) αλλά το edge μου τράβηξε την προσοχή και είπα να δοκιμάσω φίλε η ρομ είναι στο xda xtrestolite v2.2!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Παιδιά ενα κινητό πού έχω για σέρβις να το στείλω arvato η smartec?πού είναι πιο γρήγοροι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Επιβεβαιώνω την λήψη της τελευταίας αναβάθμισης μέσω smart switch σε ελληνικό Samsung S6. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Παιδιά ενα κινητό πού έχω για σέρβις να το στείλω arvato η smartec?πού είναι πιο γρήγοροι? Εννοειται smartec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Δοκιμαςε το smart switch http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/ δεν μπορω να καταλαβω πως κανει ελεγχο για νεα ενημερωση. α,το ειδα μαλλον αυτόματα το κανει,η κανω καποια εξτρα ρυθμιση? γιατι ειδοποιηση για 5.1 ακομα. Edited August 10, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 φίλε η ρομ είναι στο xda xtrestolite v2.2!!! ευχαριστώ πολύ Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 δεν μπορω να καταλαβω πως κανει ελεγχο για νεα ενημερωση. α,το ειδα μαλλον αυτόματα το κανει,η κανω καποια εξτρα ρυθμιση? γιατι ειδοποιηση για 5.1 ακομα. Το κανει αυτοματα νομιζω. Το αφηνεις συνδεδεμενο για λιγο και στη βγαζει, αν ειναι! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Όσοι πηρατε το update κάνατε και factory reset + wipe cache ή απλά την περάσατε από πάνω; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Όσοι πηρατε το update κάνατε και factory reset + wipe cache ή απλά την περάσατε από πάνω; Εγω απλα το περασα απο πανω για να μην χασω εφαρμογες. Μια χαρα εκατσε. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts