souliar Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Παιδιά η νέα έκδοση του nova launcher πάει σφαίρα. ..και έχει και επιλογή για stock lollipop look....έχει όλα αυτά που χρειάζεστε...αλφαβητική σειρά κ.α.Ειναι πολύ γρήγορη και stable! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) Καλημερα.Η μνημη ram ειναι θεμα software οπως ολοι γνωριζουμε για αυτο ευελπιστουμε οτι η Samsung με το update που αναμενεται να δωσει τον Ιουνιο με την εκδοση 5.1.1 να μην γινεται αυτο εδω το αισχος στην εκδοση 5.0.2 σε συσκευη τον 769ε και 899ε αντιστοιχα.Δειτε το και θα καταλαβετε τι εννοω. Αυτο ειναι το μοναδικο μεχρι στιγμης πραγμα που μου την δινει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο s6. Ερχομαι απο Νexus 5 οποτε καταλαβαινεις. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τετοια συσκευη, με τετοια specs(και τιμη φυσικα) να μη μπορει να κανει αυτα που κανουν συσκευες των 300. Ανοιγεις 2-3 εφαρμογες, ΑΠΛΑ ΠΑΤΑΣ το "multitasking" κουμπι, επιστρεφεις και την ξαναφορτωνει. Το βιντεο δειχνει εξαιρετικα το συγκεκριμενο προβλημα. Το G4 φαινεται πως ειναι αψογο σε αυτο το θεμα . Εχει να κανει και με αυτο που λεγαμε σε προηγουμενες σελιδες με τα παιδια να παραπονιουνται για πολυ λιγη free ram. ΔΕΝ ειναι αυτο το προβλημα. Η διαχειριση της ειναι. Εχεις 3GB ακριβως για αυτον τον λογο: Να καταληφθει οση περισσοτερη γινεται απο ανοιχτες εφαρμογες ωστε να παραμεινουν στο background και να ανοιξουν οταν τις χρειαστεις αστραπιαια. Θα ειχε νοημα η τοση λιγη ελευθερη ram στο s6, μοναχα αν συμπεροφερονταν οπως ακριβως το G4 στο βιντεο. Ας ελπισουμε να το φτιαξει η Samsung αλλα δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος. Edited May 31, 2015 by Sheik Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuvoRater Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 s6 stock unrooted με encryption από την πρώτη μέρα λειτουργίας ξαφνικά δε ζητά κωδικό στο άνοιγμα , καμία ιδέα; Παράθεση Mannish boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 παιδιά το home button μου κουνάει σαν να είναι ξεχαρβαλομενο.ετσι είναι? στο note 4 δεν είναι έτσι. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 παιδιά το home button μου κουνάει σαν να είναι ξεχαρβαλομενο.ετσι είναι? στο note 4 δεν είναι έτσι. Πηγαινε το πισω.Σε πολλα παιδια εκανε το ιδιο και το επεστρεψαν και πηραν καινουργια συσκευη. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά η νέα έκδοση του nova launcher πάει σφαίρα. ..και έχει και επιλογή για stock lollipop look....έχει όλα αυτά που χρειάζεστε...αλφαβητική σειρά κ.α.Ειναι πολύ γρήγορη και stable! @souliar εχεις το s6 η το s6 edge;Εχω το edge και φοβαμαι να περασω τον Nova launcher γιατι ειχε ακουστει οτι δημιουργει θεμα σε οτι εχει να κανει με τον αισθητηρα που γυρναει η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Αυτο ειναι το μοναδικο μεχρι στιγμης πραγμα που μου την δινει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο s6. Ερχομαι απο Νexus 5 οποτε καταλαβαινεις. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τετοια συσκευη, με τετοια specs(και τιμη φυσικα) να μη μπορει να κανει αυτα που κανουν συσκευες των 300. Ανοιγεις 2-3 εφαρμογες, ΑΠΛΑ ΠΑΤΑΣ το "multitasking" κουμπι, επιστρεφεις και την ξαναφορτωνει. Το βιντεο δειχνει εξαιρετικα το συγκεκριμενο προβλημα. Το G4 φαινεται πως ειναι αψογο σε αυτο το θεμα . Εχει να κανει και με αυτο που λεγαμε σε προηγουμενες σελιδες με τα παιδια να παραπονιουνται για πολυ λιγη free ram. ΔΕΝ ειναι αυτο το προβλημα. Η διαχειριση της ειναι. Εχεις 3GB ακριβως για αυτον τον λογο: Να καταληφθει οση περισσοτερη γινεται απο ανοιχτες εφαρμογες ωστε να παραμεινουν στο background και να ανοιξουν οταν τις χρειαστεις αστραπιαια. Θα ειχε νοημα η τοση λιγη ελευθερη ram στο s6, μοναχα αν συμπεροφερονταν οπως ακριβως το G4 στο βιντεο. Ας ελπισουμε να το φτιαξει η Samsung αλλα δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος. Κανε αυτο. Μπες στο menu πανε τερμα κατω και αλλαξε στο να κρατα 4 εφαρμογες ανοιχτες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Κανε αυτο. Μπες στο menu πανε τερμα κατω και αλλαξε στο να κρατα 4 εφαρμογες ανοιχτες.:) Την γνωριζω αυτη την επιλογη αλλα και 4 λιγες ειναι. Σκοπος ειναι να φτιαχτει το θεμα με τη διαχειριση της ραμ και να μην καταφευγουμε σε διαφορες τετοιες "λυσεις". Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) Πηγαινε το πισω.Σε πολλα παιδια εκανε το ιδιο και το επεστρεψαν και πηραν καινουργια συσκευη.[color="#bbc ναι αλλά το έχω 1 μήνα περίπου. νόμιζα ότι ήταν έτσι. Edited May 31, 2015 by grigoris10 Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Πηγαινε το πισω.Σε πολλα παιδια εκανε το ιδιο και το επεστρεψαν και πηραν καινουργια συσκευη. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @souliar εχεις το s6 η το s6 edge;Εχω το edge και φοβαμαι να περασω τον Nova launcher γιατι ειχε ακουστει οτι δημιουργει θεμα σε οτι εχει να κανει με τον αισθητηρα που γυρναει η οθονη. Έχω το edge και από τότε που το άνοιξα έβαλα nova χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα... ......... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Twitter χρησιμοποιει κανεις; Αν ναι, μπορειτε να ορισετε δικο σας notification ηχο; Οταν το αλλαζω γυρναει συνεχεια στο default της συσκευης. Εχει κανεις το θεμα αυτο; Δεν φταιει το twitter app, κατι αλλο παιζει. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Eρχεται τις επομενες μερες η Lolipop 5.1.1 με σημαντικες προσθηκες στη καμερα http://www.christiantoday.com/article/samsung.galaxy.s6.s6.edge.android.5.1.lollipop.in.june.samsung.galaxy.a5.updated/54978.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Eρχεται τις επομενες μερες η Lolipop 5.1.1 με σημαντικες προσθηκες στη καμερα http://www.christiantoday.com/article/samsung.galaxy.s6.s6.edge.android.5.1.lollipop.in.june.samsung.galaxy.a5.updated/54978.htm Ελπίζω να μην ξεπεράσουμε τον 1 μήνα αναμονής:rolleyes: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 καλημερα!χτες το πηρα,ωραιες εντυπωσεις αλλα εχω μια απορια ρε παιδια...γιατι τα μηνυματα στο facebook τα ανοιγει απ την εφαρμογη του facebook και οχι απο το messenger οπως ολα τα αλλα κινητα?επισης γινεται οταν μου ερχεται ειδοποιησει να αναβει και η οθονη εκτος απο το λαμπακι?ευχαριστω πολυ Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα. ... ! Θέλω να ρωτήσω ποια ρύθμιση πειραζουμε για να μην βγενουνε οι φωτογραφίες με " κόκκινα μάτια " όταν έχουμε το flash της κάμερας ανοιχτό. ?! Δεν μπορεί να μην γίνεται. .. ;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδια καλημερα Σκεφτομαι να το αγοράσω, αλλα δε θελω σε καμμια περιπτωση να παρω branded. Μπορειτε να μου προτεινετε μερικα καταστηματα που να πουλανε ΣΙΓΟΥΡΑ unbranded συσκευες ? Αν θελετε στειλτε μου κ PM Ευχαριστω προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδιά μήπως ξέρετε αν γίνεται να τραβήξει video slow motion σε καλύτερη ανάλυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα. ... ! Θέλω να ρωτήσω ποια ρύθμιση πειραζουμε για να μην βγενουνε οι φωτογραφίες με " κόκκινα μάτια " όταν έχουμε το flash της κάμερας ανοιχτό. ?! Δεν μπορεί να μην γίνεται. .. ;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. ! Δεν υπαρχει ρυθμιση για red eye...Μονο μετα με επεξεργασια. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά μήπως ξέρετε αν γίνεται να τραβήξει video slow motion σε καλύτερη ανάλυση? πρεπει να εισαι root και να βαλεις ενα Mod που κυκλοφορει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δεν υπαρχει ρυθμιση για red eye...Μονο μετα με επεξεργασια. Ευχαριστώ πολύ ... υπάρχει κάποια εύκολη εφαρμογή να με παραπεμψεις ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δεν υπαρχει ρυθμιση για red eye...Μονο μετα με επεξεργασια. Ευχαριστώ πολύ ... υπάρχει κάποια εύκολη εφαρμογή να με παραπεμψεις ..? stock camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 stock camera Ωραιος .... ! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisgr Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλησπέρα. Ξέρεις κάνεις πως μπορώ να βάλω στις επαφές να μου δείχνει πρώτα το όνομα; δεν μπορώ να το βρω. Επίσης στο μενού δεν μπορώ με τίποτα να βάλω τις εφαρμογές να είναι με τη σειρά. Μου τις έχει σκόρπιες. 3-4 στη μία σελίδα άλλες τόσες στην άλλη και ανακατεμενες Παράθεση https://oneplus.net/gr/invite#MI59NXVU52KCKG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Επίσης στο μενού δεν μπορώ με τίποτα να βάλω τις εφαρμογές να είναι με τη σειρά. Μου τις έχει σκόρπιες. 3-4 στη μία σελίδα άλλες τόσες στην άλλη και ανακατεμενες Το είχα επισημάνει 1-2 σελίδες πιο πριν: Και δυστυχώς ούτε στο μενού των εφαρμογών μπορούμε να ορίσουμε αλφαβητική ταξινόμηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Απο την μπαταρια μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Το εβγαλα απο τον φορτιστη στις 08:00 το πρωι περιπου, και με ανοιχτο το 4G μεχρι τις 17:30 και ανοιχτο wifi απο τις 17:30 ως τωρα στις 21:00 εχω 36% μπαταρια!!!! Οποτε εμενα προσωπικα με βγαζει ανετα μια μερα. Ουτως η αλλως το βραδυ παντα φορτιζω τα κινητα μου. Να συμπληρωσω οτι εχω μονιμως παντα ανοιχτο το bluetooth. Κλησεις κανω νορμαλ οπως ενας μεσος χρηστης. Edited June 2, 2015 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Καλησπερα, θα μπορουσατε να μου πειτε ποια μαγαζια (σκρουτζ) προτεινετε? (να δινει οντως καινουριο unbranded EU)... αν θελετε, στειλτε απαντηση σε PM Edited June 3, 2015 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπέρα, από σήμερα κι εγώ κάτοχος s6! Το κινητό είναι πανέμορφο! Είναι όμως από Γερμανό και μου βγάζει στην αρχή το σήμα της cosmote (έχει και κανά 2-3 εφαρμογές αλλά αυτές θα τις σουτάρω). Επειδή δεν έχω στείσει ακόμα το κινητό θα ήθελα να μου πείτε: α) ποιά έκδοση unbranded είναι καλύτερη να περάσω, β) πώς? (κάποιον οδηγό) και γ) γράφει ο knox? (αν ναί θα μείνω με το λογότυπο της cosmote:)). Ευχαριστώ την παρέα Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts