JimZe Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Στο public που το λειτούργησα λίγο μου άρεσε ότι ρόλλαρε και έτρεχε σφαίρα. Ωστόσο, είναι ίδιο με το S5 απλά με μέταλλο και γυαλί. Πολύ γελοία τα χρώματα και το καθιστά αντιαισθητικό σε μένα και δεν ξέρω μου δίνει την εντύπωση ότι είναι 3 χρονών κινητό και όχι κάτι φρέσκο! Σε συνδυασμό με τη γκουμουτσοκάμερα άστα να πάνε... Για άλλη μια χρονιά μετεξεταστέοι για μένα οι designers της samsung... Edited April 3, 2015 by JimZe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Μη το παρετε ρε παιδια.. Δε σας εβαλε κανενας το μαχαίρι στο λαιμο να το παρετε.. Ούτε εγω θα το παρω γιατί ειναι πολυ ακριβο για μενα και θελω και sd, και μπαταρία ή πολυ μεγαλύτερη απο αυτη που εχει, ή αποσπομενη. Περαν αυτού ομως, το κινητο ειναι κινηταρα. Ποιότικοτατη κατασκευή, ποιοτικα υλικα. Εγω στο public το εχω δει συνολικα και αναλυτικα μπορει και ωρα. Όσο το κοιταγα ολοι λεγανε τα καλυτερα, φοβερο, τέλειο κλπ Μονο οτι ειναι πανάκριβο διαμαρτυρονται . Ποιο αλλο κινητο εχει τέτοια οθονη? Η lcd μπροστά του ειναι κυριολεκτικα β εθνικη. Τη βαζεις διπλα του και μολις δεις τι διαφορα υπάρχει σου κόβεται με το μαχαιρι η ορεξη για κινητο με lcd. Ακομα και το galaxy-s5 που εχω που εβαλα διπλα μου φαινόταν μουντο μετά. Υπηρχε διαφορα. Οτι και να δοκιμασα, το κινητό ειναι σφερα. Απίστευτο στα παντα. Το εχετε δοκιμασει καθολου εσείς που θαβετε? Δεν ακουγες κανεναν να λεει αυτα που λετε πολοι εδω, οτι ειναι ιδιο με το 5, καλυτερο το htc, το Sony κλπ.. Ποιο sony, αυτο που το αγοραζει το 2% και δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει εταιρεία του χρονου? Και μονο να συγκρινεις σονυ με τη συγκεκριμένη συσκευή, σημαινει οτι δεν ξερεις απο κινητα ή εισαι φανατικος και πάρτε το οπως θέλετε. Απορω πως βρεθηκατε ολοι εσεις μαζεμενοι εδω, να θαβετε ενα κινητο που η συντριπτικη πλειοψηφία, τουλάχιστον για το design λεει τα καλύτερα.. Edited April 3, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Το κράζεις το θαυμάζεις:lol::lol::lol: Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 τοδα σημερα και εγω. πολυ καλη οθονη. διπλα ειχε και το edge και το note4. εβαλα να παιξει το βιντεο που εχει μεσα η σαμυ. στο νοτε μου φαινοταν ενα κλικ καλυτερο. δεν ξερω γιατι. η οθονη του ομως και οταν εβγαζε φωτο η οταν ησουν στο μενου φαινοταν καλυτερα στο s6. μου φανηκε και λιγο πιο γρηγορο απο το νοτε σε ανοιγαμ επαφων ,γκαλερυ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλημέρα, Μετα απο το Galaxy S4 και απουσια 2 χρόνων στην πλατφόρμα iOS Εδω και 2 μέρες αγόρασα το S6 απο το Citisshop (Skroutzομάγαζο). Η εξυπηρέτηση πάρα πολυ καλή (απορω πως και το εχουν διαθέσιμο πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας). Το κίνητο είναι αρκετά γρήγορο και βολικό στο χέρι σε σχέση με το edge. Ειμαι στην αναζήτηση θήκης. Απο λειτουργίες ολοι τις γνωριζετε δεν χρειαζεται να πω κάτι. Περα απο το Fingerprint το οποιο ειναι πιο γρήγορο απο της Apple. To double push του Home Button επισης ανοιγει σφαιρα την κάμερα χωρις κανενα lag. Επισης κανενα lag στην λειτουργια του κινητου. WiFi Αψογο. Οθόνη αρκετά καλη χωρις να εντυπωσιαστω. Απο ήχο για μένα συνεχίζει να υπερτερεί η apple σε ποιοτητα(πιο γεμάτο και μπάσο ήχο). Η κατασκευή του επιτελους εγινε premium οπως αρμοζει σε ενα κινητο αυτού του level. Η καμερα του για μένα είναι η καλύτερη που εχω δει σε κινητό με πολύ λεπτομερείς φωτό. Το θέμα μπαταρίας που ενδιαφερει και πολλους χωρις να το εχω αφησει ήσυχο το κινητό 2 μερες με 4G ενεργο, συγχρονισμους και αρκετο ψαχουλεμα θεωρω οτι τα παει πολυ καλα βγάζοντας σχεδον 18-20 ώρες φουλ χρήσης. Το μόνο που θά θελα να αλλάξει ισως θα ήταν το Design του λειτουργικού. Οποιαδήποτε απορία ρωτήστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Γίνεται να ανεωασεις screenschot με τα στατιστικα της μπαταρίας με τις ώρες οθόνης;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Γίνεται να ανεωασεις screenschot με τα στατιστικα της μπαταρίας με τις ώρες οθόνης;; Σημερα που θα το δουλεψω κανονικα θα ανεβασω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλημέρα, Επισηνάπτω τα screenshots οπως και ειχα πει. Η μέτρηση είναι με μονιμα wifi και 4G ενεργο. Talk Time:1,5 ωρα Συγχρονισμος μονιμα ενεργος για τα παντα Viber Messages κανα 20λεπτο GPS (Nokia Here): 40 λεπτα Camera: καμια 20αρια φωτο Games: 1 Ωρα Facebook,Instagram: 1,5 ωρα (Δεν ξερω γιατι δεν φενεται το Instagram και αλλες εφαρμογες που χρησιμοποιησα στο Battery Usage :mad: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ποσο οθόνη έβγαλε; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ποσο οθόνη έβγαλε; Αν εννοεις στην μετρηση 11% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ώρες εννοεί.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 17 ωρες και 40 λεπτα. Μπορεις να δεις και απο τα Screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδια αξιζει να το παρουμε τωρα στην αρχη ή λετε να περιμενουμε 1-2 μηνες μπας και πεσει αισθητα η τιμη? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 17 ωρες και 40 λεπτα. Μπορεις να δεις και απο τα Screenshot Φιλε μου πάτα πάνω εκεί που λέει οθόνη για να δεις πόσες ώρες ανοιχτής οθόνης είχες.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδια αξιζει να το παρουμε τωρα στην αρχη ή λετε να περιμενουμε 1-2 μηνες μπας και πεσει αισθητα η τιμη? Φαντάζομαι ότι η ερώτηση είναι ρητορική. Όποιος έχει λεφτά το παίρνει, οι υπόλοιποι περιμένουν. Οι ακόμα περισσότεροι μόνο το ζαχαρώνουν. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδια αξιζει να το παρουμε τωρα στην αρχη ή λετε να περιμενουμε 1-2 μηνες μπας και πεσει αισθητα η τιμη? Μα φυσικά και αξίζει.Το συζητάς; Όσο πιο σύντομα το αγοράσεις , τόσο καλύτερα για εμάς τους υπόλοιπους μιας και θα πέσει πιο γρήγορα η τιμή του να το παρουμε κοψοχρονιά σε 5-6 μήνες :lol: Πέρα από την πλάκα, εαν προέρχεσαι από κινητό τουλάχιστον 2 ετών και εαν το σηκώνει η τσέπη σου το budget που ζητάνε , τότε ναι αξίζει.Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κατά την γνώμη μου δεν αξίζει. Εγώ πχ χθες ήμουν στα mediamarkt και είδα και τα 2 (και το S6 και το Edge).Ε με βάση το δικό μου S4 και με βάση τη χρήση που κάνω , δεν πρόκειται να το πάρω ούτε εαν φτάσει τα 300 ευρώ (όποτε και εαν φτάσει). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 .... Πέρα από την πλάκα, εαν προέρχεσαι από κινητό τουλάχιστον 2 ετών και εαν το σηκώνει η τσέπη σου το budget που ζητάνε , τότε ναι αξίζει.Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κατά την γνώμη μου δεν αξίζει..... To Honor 6 εχω. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Παιδια αξιζει να το παρουμε τωρα στην αρχη ή λετε να περιμενουμε 1-2 μηνες μπας και πεσει αισθητα η τιμη? Κινητό στα 800 ευρώ δεν αξίζει κανένα. Iphone galaxy htc κλπ. Όταν μπορείς να πάρεις το s5 στα 350 είναι τραγικό να σκέφτεται ο οποιοσδήποτε να δώσει 450 ευρώ παραπάνω για το s6 η το iphone 6 κλπ. Έλεος δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Φαντάζομαι ότι η ερώτηση είναι ρητορική. Όποιος έχει λεφτά το παίρνει, οι υπόλοιποι περιμένουν. Οι ακόμα περισσότεροι μόνο το ζαχαρώνουν. αλλού είναι το θέμα. Γιατί να το πληρώσει κάποιος τόσο ακριβά και συνάμα να γίνει beta tester,ενώ κάλλιστα περιμένει ένα δίμηνο,φεύγουν και τυχών προβλήματά και σαφώς θα παρθεί και σε καλύτερή τιμή. Εκτός κι αν κάποιος θέλει να το κρατήσει για καιρό,κάποιοι αλλοι όμως πού δυστυχώς έχουμε το κακό μικρόβιο της γρήγορης αλλαγής είναι κρίμα και να το πληρώσουμε παραπάνω,άλλα και να το πουλήσουμε αρκετά φθηνότερα όταν το αποφασίσουμε.ήμαστε πού ήμαστε στην χασούρα λόγω της τρέλας μας,τουλάχιστον ας το περιορίζουμε. Πάντως νομίζω έχω καταλήξει στο χρώμα.γαλάζιο.μαύρο,λευκό δεν βλέπονται,ειδικά το δεύτερό,το μπλε νομίζω θα είναι πολύ ωραίο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 αλλού είναι το θέμα. Γιατί να το πληρώσει κάποιος τόσο ακριβά και συνάμα να γίνει beta tester,ενώ κάλλιστα περιμένει ένα δίμηνο,φεύγουν και τυχών προβλήματά και σαφώς θα παρθεί και σε καλύτερή τιμή. Εκτός κι αν κάποιος θέλει να το κρατήσει για καιρό,κάποιοι αλλοι όμως πού δυστυχώς έχουμε το κακό μικρόβιο της γρήγορης αλλαγής είναι κρίμα και να το πληρώσουμε παραπάνω,άλλα και να το πουλήσουμε αρκετά φθηνότερα όταν το αποφασίσουμε.ήμαστε πού ήμαστε στην χασούρα λόγω της τρέλας μας,τουλάχιστον ας το περιορίζουμε. Πάντως νομίζω έχω καταλήξει στο χρώμα.γαλάζιο.μαύρο,λευκό δεν βλέπονται,ειδικά το δεύτερό,το μπλε νομίζω θα είναι πολύ ωραίο. Θα διαφωνήσω για το μαύρο... ειναι το πιο σοβαρο και αυτο κανει διαφορους χρωματισμους αναλογα με το πως πεφτει το φως. Για το λευκο συμφωνω απολυτα καθως κανενα μα κανενα κινητο δε μου αρεσει σε ασπρο! (Κατοχος μαυρου S6 απο χτες!) Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andre_1982 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Θα διαφωνήσω για το μαύρο... ειναι το πιο σοβαρο και αυτο κανει διαφορους χρωματισμους αναλογα με το πως πεφτει το φως. Για το λευκο συμφωνω απολυτα καθως κανενα μα κανενα κινητο δε μου αρεσει σε ασπρο! (Κατοχος μαυρου S6 απο χτες!) Γιώργο πως σου γενεται το switch απο iPhone στο SGS6? Ρωταω επειδη εκανα το ιδιο και θέλω να ακουσω και μια ακομα άποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Γιώργο πως σου γενεται το switch απο iPhone στο SGS6? Ρωταω επειδη εκανα το ιδιο και θέλω να ακουσω και μια ακομα άποψη Τα εχω κρατησει κ τα δυο. Απο μεριας λειτουργικου, υπαρχουν τα κλασικα θετικα και αρνητικα του καθενος. Τωρα νομιζω οτι αυτες οι δυο συσκευες δεν συγκρινονται μεταξυ τους γτ ανηκουν σε αλλη κατηγορια... η σωστη συγκριση ειναι iphone 6 vs s6 και iphone 6 plus vs note 4. Και επειδη τις ειχα και τις 4 για μενα η σειρα προτιμησης ειναι η εξης: Note 4, Iphone 6 plus, S6, Iphone 6. Aπλα επειδη γενικα με βολευουν οι πιο μεγαλες συσκευες, το s6 μου μοιαζει λιγο πιο "παιδικο"! Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Διαθέσιμο σε λευκό-μαυρο στα fnac 60 ευρώ κάτω από skroutz http://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html http://www.fnac.com/Smartphone-Samsung-Galaxy-S6-32-Go-Noir-Cosmos/a8203112/w-4 http://www.fnac.com/Smartphone-Samsung-Galaxy-S6-32-Go-Blanc-Astral/a8203166/w-4 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Τα εχω κρατησει κ τα δυο. Απο μεριας λειτουργικου, υπαρχουν τα κλασικα θετικα και αρνητικα του καθενος. Τωρα νομιζω οτι αυτες οι δυο συσκευες δεν συγκρινονται μεταξυ τους γτ ανηκουν σε αλλη κατηγορια... η σωστη συγκριση ειναι iphone 6 vs s6 και iphone 6 plus vs note 4. Και επειδη τις ειχα και τις 4 για μενα η σειρα προτιμησης ειναι η εξης: Note 4, Iphone 6 plus, S6, Iphone 6. Aπλα επειδη γενικα με βολευουν οι πιο μεγαλες συσκευες, το s6 μου μοιαζει λιγο πιο "παιδικο"! Συμφωνώ απόλυτα με την σειρά που έχεις βάλει τα κινητά.Είμαι και εγω φαν τον μεγάλων τηλεφώνων. Απλά το μικρο(S6 Edge) είναι ερωτευσιμο και με έκανε να δώσω το iphone6. Και εγω με Νοτελι και s6 edge εχω μείνει. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Συμφωνώ απόλυτα με την σειρά που έχεις βάλει τα κινητά.Είμαι και εγω φαν τον μεγάλων τηλεφώνων. Απλά το μικρο(S6 Edge) είναι ερωτευσιμο και με έκανε να δώσω το iphone6. Και εγω με Νοτελι και s6 edge εχω μείνει. Καλή περίπτωση εισαι κ εσυ! :p Δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης των edge όποτε δεν ειμαι φαν! Αλλά απλά ετσι εχεις σχεδόν δυο ιδια κινητά σε διαφορετικές ίντσες... Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts