leo06 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Το έκανα, έχει κι ένα με 480dpi ακόμα πιο καινούριο. Καμιά ιδέα για το τι είναι; δεν ξέρω αλλά στο s6 default dpi είναι 640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Τα google play services, ετσι κι αλλιως, οταν ειναι ετοιμα και οκ για ενημερωση, την περναει μονο του αυτοματα την καινουργια εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ποιο battery drain βρε;! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/986c5a2642633dde2a1d15cdda4601fa.jpg Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/26fa05ad5809178b929ef4b73028a9f8.jpg Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Κατεβασα το good lock της samsung απο το sammobile. Ωραιο ειναι και ειναι μια αλλαγη. Το εχει κατεβασει κανενας αλλος; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Το εικονίδιο nfc στο status bar δεν εμφανίζεται στο marshmallow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εμφανίζεται κανονικά! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μόνο το restart φαίνεται να είναι αποτελεσματικό προς το παρόν. Καλώς ή κακώς... Εννοεις για εκεινους που εχουν την marshmallow?και μετα απο καθε φορτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εννοεις για εκεινους που εχουν την marshmallow?και μετα απο καθε φορτιση; Ναι δυστυχώς... ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβασα το good lock της samsung απο το sammobile. Ωραιο ειναι και ειναι μια αλλαγη. Το εχει κατεβασει κανενας αλλος; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς στο μαύρο το εγκατέστησες; Κατέβασα το .rar αρχείο, ούτε extract μπορεί να γίνει, ούτε να τρέξει μέσα από το κινητό καθώς δεν είναι .apk. Και δε γράφει κάτι στο σάιτ, τι στο καλό;;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ναι δυστυχώς... ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς στο μαύρο το εγκατέστησες; Κατέβασα το .rar αρχείο, ούτε extract μπορεί να γίνει, ούτε να τρέξει μέσα από το κινητό καθώς δεν είναι .apk. Και δε γράφει κάτι στο σάιτ, τι στο καλό;;; Το έβαλα και εγω ψες το good lock και είναι πολυ όμορφο. Αξίζει έτσι για αλλαγη σίγουρα. Κατεβασε το apk απο εδω φίλε http://www.androidauthority.com/samsungs-add-even-new-features-advanced-good-lock-ui-691517/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Τι κανει ακριβως το good lock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Το έβαλα και εγω ψες το good lock και είναι πολυ όμορφο. Αξίζει έτσι για αλλαγη σίγουρα. Κατεβασε το apk απο εδω φίλε http://www.androidauthority.com/samsungs-add-even-new-features-advanced-good-lock-ui-691517/ Ωραίος αλλά έφυγε μετά από 10 λεπτά γιατί μετά από double tap κλείδωμα ζητούσε κωδικό αντί για δάχτυλο. Επίσης τα έκανε μαντάρα στο lock screen. Καλό για αλλαγή αλλά δεν... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ωραίος αλλά έφυγε μετά από 10 λεπτά γιατί μετά από double tap κλείδωμα ζητούσε κωδικό αντί για δάχτυλο. Επίσης τα έκανε μαντάρα στο lock screen. Καλό για αλλαγή αλλά δεν... Εμενα δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, δεν έχω βέβαια αποτύπωμα το βαριέμαι. Τσεκαρα τωρα και το lock screen ολα τέλεια. Τι σου κανε δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Εμφανίζεται κανονικά! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σίγουρα? Screen shot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapap Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ωραίος αλλά έφυγε μετά από 10 λεπτά γιατί μετά από double tap κλείδωμα ζητούσε κωδικό αντί για δάχτυλο. Επίσης τα έκανε μαντάρα στο lock screen. Καλό για αλλαγή αλλά δεν... Με την διαδικασία που ακολούθησα για το drain.... επειδή δεν πέρασα τα πιστοποιητικα ασφαλείας και έκοψα τις αναβαθμίσεις τους δεν μου ζητάει κωδικό όταν το κλειδώνω με διπλό ταπ από nova. Άλλος ένας λόγος που δεν αναβαθμίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Με την διαδικασία που ακολούθησα για το drain.... επειδή δεν πέρασα τα πιστοποιητικα ασφαλείας και έκοψα τις αναβαθμίσεις τους δεν μου ζητάει κωδικό όταν το κλειδώνω με διπλό ταπ από nova. Άλλος ένας λόγος που δεν αναβαθμίζω. Και πολύ καλά κάνεις. Δε σου πετάει μηνύματα για αναβάθμιση όλη την ώρα; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Σίγουρα? Screen shot? https://www.dropbox.com/s/f2a7l3k2olcpikd/Screenshot_20160510-180620.png?dl=0 Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 https://www.dropbox.com/s/f2a7l3k2olcpikd/Screenshot_20160510-180620.png?dl=0 Οκ εκεί σαν μικρό εικονίδιο δίπλα στο ρολόι εννοώ στο status bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Χρησιμοποίησε κάνεις την nfc υπηρεσία πληρωμής της τράπεζας Πειραιώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Χρησιμοποίησε κάνεις την nfc υπηρεσία πληρωμής της τράπεζας Πειραιώς? Καλησπερα,σημερα ξαφνικα απο 78 πηγε στα 10 η μπαταρια τοις εκατο ξερει κανενας γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλησπερα παιδια χρησιμοποιει κανεις αυτη την θηκη;; Ειναι καλη; Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapap Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Χρησιμοποίησε κάνεις την nfc υπηρεσία πληρωμής της τράπεζας Πειραιώς? Μια χαρά δουλεύει. Απλά πρέπει να προσέξεις αν κάνεις απεγκατασταση πρέπει να αφαιρέσεις πρώτα την κάρτα γιατί μένει στο σύστημα και μετά πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο για να την αφαιρέσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ξαφνικά που έκλεισε το τηλέφωνο και μου έκανε επανεκκίνηση μόνο του και έγραφε τα εξής: έχει 2 γραναζια και από κάτω έλεγε Εκκίνηση Android... Βελτιστοποιηση της εφαρμογής 1 από 1 Γνωρίζει κανείς τι έγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ξαφνικά που έκλεισε το τηλέφωνο και μου έκανε επανεκκίνηση μόνο του και έγραφε τα εξής: έχει 2 γραναζια και από κάτω έλεγε Εκκίνηση Android... Βελτιστοποιηση της εφαρμογής 1 από 1 Γνωρίζει κανείς τι έγινε? Δεν ανοίγει καθόλου? Βαλτο στην πρίζα η δοκίμασε να μπεις se recovery mode, Google it αν δεν ξέρεις πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Δεν ανοίγει καθόλου? Βαλτο στην πρίζα η δοκίμασε να μπεις se recovery mode, Google it αν δεν ξέρεις πως. Άνοιξε κανονικα αλλά γιατί το έκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Άνοιξε κανονικα αλλά γιατί το έκανε? Πολλα μπορεί, στραβο update καμια παραξενη εφαρμογή κτλπ Δες αν το κάνει ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts