ipred Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Ερωτηση 2: Πως μπορεις να κανεις βιντεοκληση δικτυου; διοτι δεν βρισκω στις κλησεις το βιντεακι με το τηλεφωνο μαζι;μου δειχνει μονο τα εικονιδια της τηλεφωνικης κλησης και των μηνυματων.το βιντεακι δηλαδη πως εμφανιζεται για να γινει η βιντεοκληση Φίλε μου έχει έρθει η ώρα να κατεβάσεις τον Τrue Phone Dialer ο οποίος πέρα από το ότι θα σου δώσει κουμπί βιντεοκλήσεων ( settings->labs->other->video calls) , θα σου δώσει και πολλά παραπάνω σε σχέση με τον stock dialer του S6. Για video κλήσεις θα επιλέγεις πχ παρατεταμένα την επαφή και θα διαλέγεις κλήση με video : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) ipred Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα ξερω πως μπροστινη καμερα σε samsung = βιντεοκληση, χαλασε τελειως και η σαμμυ ; Δηλαδη το μανισιο δεν υπαρχει; δηλαδη για να καταλαβω, θελει nova launcher για να εχεις οθονη οπως ειχαμε συνηθισει και true phone dialer για να κανουμε βιντεοκλησεις οπως ξεραμε...τι πουλαει η σαμμυ τελικα;μηπως το ριξε στην τρελλα; το ιδιο μπορει να ισχυει και στο S7 Με τα branded? εν τω μεταξυ αν καλεσω εγω στο εν λογω τηλεφωνο με βιντεοκληση η συνδεση γινεται. ο κατοχος του S6 δεν μπορει να καλεσει εμενα.δηλαδη κοντολογις μηπως η samsung στην mm το ξεφτιλισε ; οποτε τι μπορουμε να περιμενουμε ακομη χειροτερο να κανει στην N.;;μηπως ειναι καλυτερα να γυρισουμε στην 5; η να φλασαρουμε καμμια unbranded με οτι αυτο μπορει να επιφερει; σσ ipred σε διαβασα στην σελιδα 375 που εχεις αφιερωσει. Τωρα δεδομενου οτι το τηλ ειναι branded tim italy υπαρχει καμμια ρομ μαμισια ιταλικη unbranded να φλασαρουμε (χωρις να γραψει ο knox) για να μην πειραχτει το scs.; και αν γινει αυτο και βρεθει η ρομ θα ερχονται κανονικα οι αναβαθμισεις ΟΤΑ?. Edited March 2, 2017 by deltaplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 ipred Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα ξερω πως μπροστινη καμερα σε samsung = βιντεοκληση, χαλασε τελειως και η σαμμυ ; Δηλαδη το μανισιο δεν υπαρχει; δηλαδη για να καταλαβω, θελει nova launcher για να εχεις οθονη οπως ειχαμε συνηθισει και true phone dialer για να κανουμε βιντεοκλησεις οπως ξεραμε...τι πουλαει η σαμμυ τελικα;μηπως το ριξε στην τρελλα; το ιδιο μπορει να ισχυει και στο S7 Με τα branded? εν τω μεταξυ αν καλεσω εγω στο εν λογω τηλεφωνο με βιντεοκληση η συνδεση γινεται. ο κατοχος του S6 δεν μπορει να καλεσει εμενα.δηλαδη κοντολογις μηπως η samsung στην mm το ξεφτιλισε ; οποτε τι μπορουμε να περιμενουμε ακομη χειροτερο να κανει στην N.;;μηπως ειναι καλυτερα να γυρισουμε στην 5; η να φλασαρουμε καμμια unbranded με οτι αυτο μπορει να επιφερει; σσ ipred σε διαβασα στην σελιδα 375 που εχεις αφιερωσει. Τωρα δεδομενου οτι το τηλ ειναι branded tim italy υπαρχει καμμια ρομ μαμισια ιταλικη unbranded να φλασαρουμε (χωρις να γραψει ο knox) για να μην πειραχτει το scs.; και αν γινει αυτο και βρεθει η ρομ θα ερχονται κανονικα οι αναβαθμισεις ΟΤΑ?. Οταν με το καλο παρεις 7nougat θα εχεις την επιλογη για βιντεοκληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 εν τω μεταξυ αν καλεσω εγω στο εν λογω τηλεφωνο με βιντεοκληση η συνδεση γινεται. ο κατοχος του S6 δεν μπορει να καλεσει εμενα.δηλαδη κοντολογις μηπως η samsung στην mm το ξεφτιλισε ; οποτε τι μπορουμε να περιμενουμε ακομη χειροτερο να κανει στην N.;;μηπως ειναι καλυτερα να γυρισουμε στην 5; η να φλασαρουμε καμμια unbranded με οτι αυτο μπορει να επιφερει; Μήπως απλά δεν έχεις ενεργοποιημένες τις βιντεοκλήσεις από τον πάροχό σου; Ή απλά δεν υποστηρίζει ο πάροχος; Κάποια στιγμή είχαμε βρεθεί 3-4 φίλοι-γνωστοί με S6. Ίδιες version, ίδιες συσκευές, η μια δεν είχε επιλογή για βιντεοκλήση ενώ από τις υπόλοιπες μπορούσαμε να καλέσουμε κανονικά. Όπως και τώρα μου έχει την επιλογή για βιντεοκλήση. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Δυστυχως δεν ειναι θεμα παροχου το τσεκαρα.Και οπως εχει συζητηθει το θεμα εκτενως στο παρον νημα το θεμα ειναι οτι το τηλεφωνο ειναι οπως ειπα branded tim italy,και δυστυχως κανενα branded τηλ δεν δινει την επιλογη βιντεοκλησης.αρα οι λυσεις ειναι, οπως ανεφερε ο ipred,η βαζω οπως ειπε τον true phone dialer η φλασαρω unbranded rom, η περιμενω την 7 που ομως δεν ειναι σιγουρο οτι στα branded δεν θα ξανα ισχυσει το κλειδωμα της βιντεοκλησης.Τωρα το θεμα ειναι οτι αν φλασαρω μηπως δεν παιρνει μετα τις ενημερωσεις ασφαλειας ΟΤΑ.Καθως θεωρειται σχεδον σιγουρο οτι φλασαρωντας μαμισια ρομ χωρις ρουτ κλπ δεν γραφει ο knox.Οποτε δεν κανω καμμια κινηση μεχρι να ενημερωθω πληρως απο τους καθηγητες μου του ιστορικου s2 Dimitris andNiki και ipred.παρολη την αισθητη απουσια του δρακου μας απο το παρον νημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Δυστυχως δεν ειναι θεμα παροχου το τσεκαρα.Και οπως εχει συζητηθει το θεμα εκτενως στο παρον νημα το θεμα ειναι οτι το τηλεφωνο ειναι οπως ειπα branded tim italy,και δυστυχως κανενα branded τηλ δεν δινει την επιλογη βιντεοκλησης.αρα οι λυσεις ειναι, οπως ανεφερε ο ipred,η βαζω οπως ειπε τον true phone dialer η φλασαρω unbranded rom, η περιμενω την 7 που ομως δεν ειναι σιγουρο οτι στα branded δεν θα ξανα ισχυσει το κλειδωμα της βιντεοκλησης.Τωρα το θεμα ειναι οτι αν φλασαρω μηπως δεν παιρνει μετα τις ενημερωσεις ασφαλειας ΟΤΑ.Καθως θεωρειται σχεδον σιγουρο οτι φλασαρωντας μαμισια ρομ χωρις ρουτ κλπ δεν γραφει ο knox.Οποτε δεν κανω καμμια κινηση μεχρι να ενημερωθω πληρως απο τους καθηγητες μου του ιστορικου s2 Dimitris andNiki και ipred.παρολη την αισθητη απουσια του δρακου μας απο το παρον νημα. 99% το φλασάρισμα με Odin μιας unbranded rom είναι ασφαλές... Όλοι κρατάνε 1% για τυχόν ατύχημα... ΟΤΑ θα πέρνεις κανονικά - μην σου πω και πιο γρήγορα... Ψάξε στο παρόν thread, πολύς κόσμος έχει φλασάρει τότε που γινόταν η μετάβαση απο android 5 σε 6 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Ενταξει αρχηγε φλασαρα unbranded EUR και ουτε γατα ουτε ζημια. εκανα τα σχετικα καθαρισματα πριν και την καρφωσα πεντακαθαρη....Τωρα το θεμα με τον launcher δεν βλεπω να το αποφευγω βλεπω να βαλω nova.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και την συμπαρασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Καλημερα παιδια. Εχω ενα θεμα. Εχει αρχισει και ''ξεκολλαει'' το τζαμακι του κινητου τοσο στην μπροστινη οσο και στην πισω οψη. Στις γωνιες ειναι περιορισμενο το φαινομενο αλλα καθε βδομαδα το βλεπω και εξαπλωνεται ολο και περισσοτερο. Να παω smartec? Ειμαι εντος εγγυησης απλα δεν ξερω αν καλυπτεται αυτη η ζημια. Νομιζω καπου ειχα διαβασει και για καποιο αλλο παιδι που ειχε το ιδιο θεμα απλα δεν παρακολουθησα τη συνεχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλημερα παιδια. Εχω ενα θεμα. Εχει αρχισει και ''ξεκολλαει'' το τζαμακι του κινητου τοσο στην μπροστινη οσο και στην πισω οψη. Στις γωνιες ειναι περιορισμενο το φαινομενο αλλα καθε βδομαδα το βλεπω και εξαπλωνεται ολο και περισσοτερο. Να παω smartec? Ειμαι εντος εγγυησης απλα δεν ξερω αν καλυπτεται αυτη η ζημια. Νομιζω καπου ειχα διαβασει και για καποιο αλλο παιδι που ειχε το ιδιο θεμα απλα δεν παρακολουθησα τη συνεχεια... Ναι να πας το αλλαζουν το ειχα εγω το θεμα... στην μπροστινη οθονη μονο...ειχε αρχισει να ξεκολλαει εσωτερικα. Στο αλλαζουν σε 1 ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Ναι να πας το αλλαζουν το ειχα εγω το θεμα... στην μπροστινη οθονη μονο...ειχε αρχισει να ξεκολλαει εσωτερικα. Στο αλλαζουν σε 1 ωρα. Ευχαριστω! Εμενα ειναι και στις 2 οψεις και μπροστα ειδικα χειροτερευει εκθετικα! Πρεπει να παρω τηλεφωνο πρωτα? (να κλεισω ραντεβου δηλαδη κλπ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ευχαριστω! Εμενα ειναι και στις 2 οψεις και μπροστα ειδικα χειροτερευει εκθετικα! Πρεπει να παρω τηλεφωνο πρωτα? (να κλεισω ραντεβου δηλαδη κλπ?) Αν πας σμαρτεκ πηγαινε πρωι. Οχι δεν θελει ραντεβου. Απλα να πας πρωι να τελειωσεις σε 1 ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Σύμφωνα με την Samsung Τουρκίας θα έχουμε Android 7 στο S6 τέλη της 3ης εβδομάδας του Φεβρουαρίου. Υπομονή :) https://twitter.com/TansuYegen/status/829238824274448384 Μακάρι αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα την δώσουν πριν βγει το S8. Τι λέγαμε...? https://www.sammobile.com/2017/03/06/nougat-update-for-the-galaxy-s6-delayed-while-samsung-reviews-is-quality/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Καλό Πάσχα... Τουλάχιστον να δώσουν κάτι ουσιώδες και να μην μας ρημάξουν τις συσκευές... :O Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Καλό Πάσχα... Τουλάχιστον να δώσουν κάτι ουσιώδες και να μην μας ρημάξουν τις συσκευές... :O Καλό θα είναι μωρέ. Προσωπικά πέρα από την μπαταρία δεν έχω άλλο λόγο να το αντικαταστήσω. Είναι όμως ένας αρκετά σοβαρός λόγος που προβληματίζει τους περισσότερους εδώ μέσα... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Τι λέγαμε...? https://www.sammobile.com/2017/03/06/nougat-update-for-the-galaxy-s6-delayed-while-samsung-reviews-is-quality/ Nαι για αυτό είχα γράψει "σύμφωνα με...":lol: Ποιες ουσιαστικές νέες δυνατότητες θα έχουμε, ξέρει κανείς ; Είχα διαβάσει κάποια στιγμή ένα άρθρο και δεν θυμάμαι να είχα εντυπωσιαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) Βλέπω στο xda πως ξεκίνησε η διανομή του Nougat update, προς το παρόν σε branded Vodafone firmwares στην κεντρική ευρώπη. Σύντομα ελπίζω να κυκλοφορήσουν και τα BTU etc. Edit: Όχι μόνο στην κεντρική ευρώπη. Και το ελληνικό branded vodafone και το κυπριακό cyta ξεκίνησαν το update. Edited March 9, 2017 by Thanasis159 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Βλέπω στο xda πως ξεκίνησε η διανομή του Nougat update, προς το παρόν σε branded Vodafone firmwares στην κεντρική ευρώπη. Σύντομα ελπίζω να κυκλοφορήσουν και τα BTU etc. Edit: Όχι μόνο στην κεντρική ευρώπη. Και το ελληνικό branded vodafone και το κυπριακό cyta ξεκίνησαν το update. Για το S6 Edge... https://www.sammobile.com/2017/03/09/galaxy-s6-edge-nougat-update-appears-to-be-rolling-out/ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Για το S6 Edge... https://www.sammobile.com/2017/03/09/galaxy-s6-edge-nougat-update-appears-to-be-rolling-out/ Και για το σκέτο S6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Για το plus τίποτα; Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Παιδιά καλησπέρα, η γυναίκα μου έχει το s6, και φορτίζει μέχρι το 60%. Δοκίμασα και με άλλους φορτιστες και τα ίδια. Έχετε κάποια ιδέα; είναι 8 μηνών συσκευή. Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάθος, μέχρι το 80% φορτίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Το καλώδιο της φόρτισης πρέπει να φταίει..μου το έκανε κι εμένα..άλλαξα καλώδιο και λύθηκε το πρόβλημα.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Βλέπω στο xda πως ξεκίνησε η διανομή του Nougat update, προς το παρόν σε branded Vodafone firmwares στην κεντρική ευρώπη. Σύντομα ελπίζω να κυκλοφορήσουν και τα BTU etc. Edit: Όχι μόνο στην κεντρική ευρώπη. Και το ελληνικό branded vodafone και το κυπριακό cyta ξεκίνησαν το update. Εγώ που έχω BTU αλλά ο πάροχός μου είναι η Vodafone UK όχι ε; :p Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Μου ήρθε update 1374mb Nougat 7.0 σε Ιταλικό vodafone. Αυριο πρωι κάνω το update και βραδυ γραφω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Εχω κανει ρουτ εγω και δεν μπορω να κανω αναζητηση για updates. Λεει να το κανω μεσω samsung switch. Τι να κανω; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Σε γαλλικο xef απλο s6 μολις πηραμε την 7. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts