Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω βαρεθεί να ψάχνω το καλύτερο πληκτρολόγιο. Είχα το TouchPal για 2-3 χρόνια, καταπληκτικό, με σούπερ ελληνικό λεξικό αλλά τελευταία ειδικά πέθανε στις διαφημίσεις. Κατέβασα το Google, χάλι μαύρο στα ελληνικά. Το Samsung δεν τραβάει. Δοκιμάζω τις τελευταίες μέρες το Chrooma. Ικανοποιητικό στο layout αλλά χάνει λιγάκι στο λεξικό. Τι θα γίνει με αυτό το θέμα δεν ξέρω... Σόρι αν δεν είναι εδώ το κατάλληλο thread αλλά δεν έβρισκα κάπου αλλού να το ποστάρω.

Κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά σε φίλου το τηλέφωνο μετά από τη βραδινή φόρτιση το πρωί που πήγε να το ανοίξει το κινητό δεν ανταποκρινεται. Είναι νεκρό. Τι μπορεί να ειναι;

Δοκίμασε κι άλλον φορτιστή αλλά τίποτα.

Η συσκευή γενικά ζεσταίνεται.

Edited by SAKISART2

Κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey

+1 ,οτι καλυτερο

edit, update security ακομη οκτωβριου εχω, πως και πιο firmware να βαλω για να εχω αμεσα τις ενημερωσεις; εσεις σε πιο σταδιο ειστε;

Edited by dimtz

Λοιπόν πέρασε ένας χρόνος συμβίωσης με το s6 μου και σκέφτομαι να το πουλήσω. Είναι σε καλη κατάσταση. Έχει κουτί,απόδειξη και την θήκη της Samsung που πιανει τις γωνιες και δεύτερη tpu. Υπολογίζω γύρω στα 300 να το δώσω πάνω κάτω(αυτό θα το συζητήσουμε). Πριν το βάλω στις αγγελίες είπα μήπως ενδιαφέρεται κάποιος εδώ. Edited by stapap

Λοιπόν πέρασε ένας χρόνος συμβίωσης με το s6 μου και σκέφτομαι να το πουλήσω. Είναι σε καλη κατάσταση. Έχει κουτί,απόδειξη και την θήκη της Samsung που πιανει τις γωνιες και δεύτερη tpu. Υπολογίζω γύρω στα 300 να το δώσω πάνω κάτω(αυτό θα το συζητήσουμε). Πριν το βάλω στις αγγελίες είπα μήπως ενδιαφέρεται κάποιος εδώ.

Αν μπορεσεις να το δωσεις τοσο καν'το. Αλλιώς κράτα το. Το κινητό πετάει, δεν το περίμενα τόσο καλό. Προσωπικά δεν το αλλάζω αν δεν έχω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία.

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό (ξανα)έβαλα. Όντως είναι καλύτερο από google. Σαν το TouchPal όμως δεν έχει, πραγματικά το τέλειο ελληνικό λεξικό. Αλλά οι κινέζοι σπάνε συκώτια με τις διαφημίσεις τους τελευταίους μήνες

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Παιδιά εσείς μπορείτε να τη διαγράψετε την εφαρμογή easy home γιατί εμένα την έχει σαν εφαρμογή συστήματος δεν μπορώ να την διαγράψω. Ας δοκιμάσει κάποιος που την έχει αν μπορεί να την διαγράψει?
:respect:

Καλημέρα φίλε, ενεργοποιησες το δαχτυλικο αποτύπωμα; μπες και ρυθμίσεις, οθόνη κλειδώματος, άλλες ρυθμίσεις ασφαλείας, διαχειριστές συσκευής και ενεργοποίησε το

Παιδιά εσείς μπορείτε να τη διαγράψετε την εφαρμογή easy home γιατί εμένα την έχει σαν εφαρμογή συστήματος δεν μπορώ να την διαγράψω. Ας δοκιμάσει κάποιος που την έχει αν μπορεί να την διαγράψει?

μπες εδω που αναφερω και απενεργοποιησε το, μετα κανε την απεγκατασταση

Παιδες παρατηρω τελευταία μεγαλη καταναλωση στους χάρτες χωρις να κανω τιποτα εγώ..ειδικα μετα απο φόρτιση.. οσο βέβαια περναει η ωρα μειώνεται το ποσοστο των χαρτων αλλα παλιοτερα δεν το εδειχνε καν..

31669265393_a7b791c765.jpgScreenshot_20170123-141941 by lelelo lele, on Flickr

32440336166_946056779f.jpgScreenshot_20170123-150504 by lelelo lele, on Flickr

32359302161_75f8f4f0f9.jpgScreenshot_20170123-152003 by lelelo lele, on Flickr

Καμια άποψη;

Edited by LELELO

Samsung Galaxy S6: Λειτουργεί πλέον και με Android Nougat

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=447072

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το S6 θα πάρει Nougat πριν βγει το S8. Περίεργο που και το S7 το παίρνει τόσο νωρίς. Το κάζο με το Note μάλλον τους έβαλε λίγο μυαλο :D

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Παίδες τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι σέρνεται λιγάκι. Ειδικά σε κάποιες εφαρμογές είναι αργό και εκνευριστικό. Χθες χρησιμοποίησα κάμερα, που δεν το κάνω πολύ συχνά και μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να βγάλω φώτος, να τις δω, να ξαναβγάλω κλπ κλπ. Δεν έχει πάρει κάποιιο system update οπότε μου κάνει εντύπωση.

Aν κρίνω από το test μπαταρίας του GSMArena στο S7 με Νougat και από το feedback των περισσότερων χρηστών του, νομίζω πως δεν πρέπει να βιαζόμαστε τελικά να πάρουμε τη Nougat στο S6...

Aν κρίνω από το test μπαταρίας του GSMArena στο S7 με Νougat και από το feedback των περισσότερων χρηστών του, νομίζω πως δεν πρέπει να βιαζόμαστε τελικά να πάρουμε τη Nougat στο S6...

Η μπαταρια στα S7 και S7 edge ειναι πολυ καλυτερη σε σχεση με ΜΜ.

Μπες λιγο στο τοπικ των 2 αυτων κινητων και θα δεις.

Να παρακαλας να την παρετε γρηγορα..

Update σε XEF επίπεδο επιδιόρθωσης ασφάλειας Android 1 Ιανουαρίου 2017

Μόλις ήρθε σε BTU.

Σε BTU παίρνω αυτή τη στιγμή κι εγώ.. 300+ MB; μεγαλούτσικη.. δε γράφει κάτι ιδιαίτερο στην περιγραφή.

Θα επανέλθω αν υπάρχει κάτι αξιόλογο.

Dream big and dare to fail..

Παιδες οποιος την εβαλε πρωτες εντυπωσεις για να δουμε κι μεις που δε μας ηρθε ακομα.. ταχυτητα.. λαγκ .μπαταρια?

Εγώ πάντως απο εδω και περα ειμαι λιγο καχυποπτος σχετικα με τις αναβαθμισεις.. εχω ακουσει πως απο ενα σημειο και μετα οι εταιρείες βγαζπυν αναβαθμίσεις κανοντας το τηλεφωνο σου χειρότερο με σκοπο να σε ωθησπν σε απομενο μοντελο..

Οπως και να εχει οποιος θελει ας πει εντυπώσεις..

Η μπαταρια στα S7 και S7 edge ειναι πολυ καλυτερη σε σχεση με ΜΜ. Μπες λιγο στο τοπικ των 2 αυτων κινητων και θα δεις.Να παρακαλας να την παρετε γρηγορα..

Mα εκεί είχα μπει ( στου edge νομίζω ) και διάβαζα αρνητικά σχόλια ( περί πτώσης SOT στις 2,5 ώρες ). Μάλλον πάλι συμβαίνει το γνωστό : Κάποιοι να λένε ότι είναι καλύτερα με την παλιά έκδοση ενώ άλλοι με τη νέα. Πάντως του GSMArena είναι εδώ το συγκριτικό :

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge_battery_life_on_android_70-blog-23204.php

- 3 ώρες λιγότερο web browsing σε σχέση με την M

- 5 ώρες λιγότερο video playback σε σχέση με την M

- 1 ώρα και 45 λεπτά περισσότερη ομιλία σε σχέση με την M

Τι να πω...Όταν έρθει και σε εμάς θα δούμε αν και προβλέπω πάλι διχογνωμία.

Mα εκεί είχα μπει ( στου edge νομίζω ) και διάβαζα αρνητικά σχόλια ( περί πτώσης SOT στις 2,5 ώρες ). Μάλλον πάλι συμβαίνει το γνωστό : Κάποιοι να λένε ότι είναι καλύτερα με την παλιά έκδοση ενώ άλλοι με τη νέα. Πάντως του GSMArena είναι εδώ το συγκριτικό :

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge_battery_life_on_android_70-blog-23204.php

- 3 ώρες λιγότερο web browsing σε σχέση με την M

- 5 ώρες λιγότερο video playback σε σχέση με την M

- 1 ώρα και 45 λεπτά περισσότερη ομιλία σε σχέση με την M

Τι να πω...Όταν έρθει και σε εμάς θα δούμε αν και προβλέπω πάλι διχογνωμία.

Απο οσους την βαλαμε,μονο 2 ατομα γραψανε για χειροτερη μπαταρια.

Βεβαια το οτι εκατσε καλα στο S7,δεν σημαινει οτι θα κανουνε καλη δουλεια και στο S6.

Ελπιζω να σας ερθει γρηγορα...

Ίσως είναι ιδέα μου αλλά νομίζω πως μετά το χθεσινό (BTU) update, το κινητό είναι λίγο πιο snappy. Το επιβεβαιώνει κανείς ή είναι placebo;

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ίσως είναι ιδέα μου αλλά νομίζω πως μετά το χθεσινό (BTU) update, το κινητό είναι λίγο πιο snappy. Το επιβεβαιώνει κανείς ή είναι placebo;

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Έχω την εντύπωση πως είναι καλύτερο. Το τέσταρα με την κάμερα που ψιλοαργούσε και πάει καλύτερα. Θαρρώ προς το παρόν ότι αξίζει

Και εμένα μόλις ήρθε αν δω κάτι αρνητικό τις επόμενες μέρες θα το γράψω. Αν και σε υποχρεώνει να την βάλεις γιατί εγώ είχα απενεργοποίηση την αυτόματη ενημέρωση αλλά αυτή μου ήρθε κανονικά.
:respect:

Παιδιά τι changelist σας δίνει μετά το καινούργιο update .

Φαίνεται μέσα από το App Phone info.

Ευχαριστώ

Νικήτας

Σύμφωνα με την Samsung Τουρκίας θα έχουμε Android 7 στο S6 τέλη της 3ης εβδομάδας του Φεβρουαρίου. Υπομονή :)

https://twitter.com/TansuYegen/status/829238824274448384

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)