LeGendGR Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Μια ερώτηση παιδιά πριν πάω για service. Για κάποιο λογο δεν δουλεύει η γρήγορη φόρτιση ενώ την έχω ανοιχτή απο της ρυθμίσεις φορτίζει αργά με την κλασσική ταχύτητα. Ξέρει κανείς; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Μια ερώτηση παιδιά πριν πάω για service. Για κάποιο λογο δεν δουλεύει η γρήγορη φόρτιση ενώ την έχω ανοιχτή απο της ρυθμίσεις φορτίζει αργά με την κλασσική ταχύτητα. Ξέρει κανείς; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αφησε το να κανει μια πληρη φορτιση οπως ειναι τωρα, μετα κανε reboot και δοκιμασε ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Από την στιγμή που πήρα το τελευταίο update η μπαταρία φευγη πάρα πολύ εύκολα και την ενημέρωση την πήρα αυτό το μήνα άλλος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; το αντιμετωπιζω! :mad: ξαναχαλασανε τη rom ?? εχω παλι προβλημα με το " λειτουργικο συστημα android" και εχω απενεργοποιησει το αυτοματο backup σε google οπως ειχε προταθει καααμποσες σελιδες πριν ! Αλλη ερωτηση: απο περιεργεια, τον launcher σας τον εχετε σε εξοικονομηση ενεργειας ή οχι ? στο μενου της μπαταριας εννοω ! Edited October 27, 2016 by CHIEF Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Σήμερα η συσκευή έφαγε γερή τούμπα σε μάρμαρο από το ύψος του στήθους. Αθήκωτη πάντα και χωρίς tempered glass. Έπεσε με την πλάτη. Αποτέλεσμα : Ούτε το παραμικρό σπάσιμο και καμία φθορά. Στο μαγαζί που ήμουν εκείνη την ώρα είδαν όλοι την πτώση , έκαναν ένα "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" , με ρώτησαν αμέσως αν έσπασε, τους είπα "όχι μια χαρά" και μετά χειροκρότησαν :lol: "Samsung" μου λένε, "γερό σκαρί". Τι να πω για αυτή τη συσκευή...έρωτας μεγάλος ! Και τρομερή οθόνη και τρομερή κάμερα και τρομερή κατασκευή και πολύ καλή ταχύτητα και επαρκής για μένα μπαταρία (δεν είχα ποτέ θέμα με το "λειτουργικό σύστημα android" που είναι πάντα μονοψήφιο, δεν είμαι gamer και φυσικά χρησιμοποιώ Nova Prime launcher). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Σήμερα η συσκευή έφαγε γερή τούμπα σε μάρμαρο από το ύψος του στήθους. Αθήκωτη πάντα και χωρίς tempered glass. Έπεσε με την πλάτη. Αποτέλεσμα : Ούτε το παραμικρό σπάσιμο και καμία φθορά. Στο μαγαζί που ήμουν εκείνη την ώρα είδαν όλοι την πτώση , έκαναν ένα "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" , με ρώτησαν αμέσως αν έσπασε, τους είπα "όχι μια χαρά" και μετά χειροκρότησαν :lol: "Samsung" μου λένε, "γερό σκαρί". Τι να πω για αυτή τη συσκευή...έρωτας μεγάλος ! Και τρομερή οθόνη και τρομερή κάμερα και τρομερή κατασκευή και πολύ καλή ταχύτητα και επαρκής για μένα μπαταρία (δεν είχα ποτέ θέμα με το "λειτουργικό σύστημα android" που είναι πάντα μονοψήφιο, δεν είμαι gamer και φυσικά χρησιμοποιώ Nova Prime launcher). Το εχω εγκαταστήσει και εγώ, αλλά δεν ξέρω πως να το ρυθμίσω το τηλέφωνο να χρησιμοποιεί αυτόν και όχι το ιντερνετ του τηλεφώνου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Σήμερα η συσκευή έφαγε γερή τούμπα σε μάρμαρο από το ύψος του στήθους. Αθήκωτη πάντα και χωρίς tempered glass. Έπεσε με την πλάτη. Αποτέλεσμα : Ούτε το παραμικρό σπάσιμο και καμία φθορά. Στο μαγαζί που ήμουν εκείνη την ώρα είδαν όλοι την πτώση , έκαναν ένα "ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι" , με ρώτησαν αμέσως αν έσπασε, τους είπα "όχι μια χαρά" και μετά χειροκρότησαν :lol: "Samsung" μου λένε, "γερό σκαρί". Τι να πω για αυτή τη συσκευή...έρωτας μεγάλος ! Και τρομερή οθόνη και τρομερή κάμερα και τρομερή κατασκευή και πολύ καλή ταχύτητα και επαρκής για μένα μπαταρία (δεν είχα ποτέ θέμα με το "λειτουργικό σύστημα android" που είναι πάντα μονοψήφιο, δεν είμαι gamer και φυσικά χρησιμοποιώ Nova Prime launcher). Ήσουν να ξέρεις πολύ τυχαιρος που έπεσε σε μάρμαρο.... οπουδήποτε αλλού το πίσω μέρος θα είχε σπάσει... Ούτε εγώ εχω θέμα με το λειτουργικό σύστημα Android αλλά χρησιμοποιώ για launcher αυτόν που είχε... Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ενημέρωση για γερμανικά DBT.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161028/ce6bf721f7630fc180cf19dd704413b8.jpg Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Το εχω εγκαταστήσει και εγώ, αλλά δεν ξέρω πως να το ρυθμίσω το τηλέφωνο να χρησιμοποιεί αυτόν και όχι το ιντερνετ του τηλεφώνου ! Ο nova ειναι launcher όχι internet browser! Δες εδώ: Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Μια ερώτηση παιδιά πριν πάω για service. Για κάποιο λογο δεν δουλεύει η γρήγορη φόρτιση ενώ την έχω ανοιχτή απο της ρυθμίσεις φορτίζει αργά με την κλασσική ταχύτητα. Ξέρει κανείς; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε άλλο καλώδιο USB στον φορτιστή. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 (edited) και σε πορτογαλικό έρχεται μια ενημέρωση σημερα, περίπου 120 ΜΒ [μπορει να ειναι και το update του οκτωβριου δεν ξερω..] Edited October 28, 2016 by CHIEF Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 το κανει συνεχεια σε σενα φιλε; επηρεαζει κατι στην ποιοτητα των φωτογραφιων; προσωπικα λιγο μ ενοχλει ,δεν το κανει συνεχεια και αν το στειλω για επισκευη ισως να μην βρουνε προβλημα, θα περιμενω μπας και επιβαρυνθει η κατασταση το κάνει κάθε φορά που ανοίγω την κάμερα και θέλει μερικά δευτερόλεπτα για να σταματήσει μερικές φορές δεν εστιάζει κιόλας , όταν ξεπερνάει αυτή την κατάσταση βγάζει κανονικά φωτογραφίες αλλά όπως και να έχει είναι αρκετά εκνευριστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Καλημέρα σας, Μου έβγαλε νέα αναβάθμιση 259,67 mb σήμερα το πρωί. Έχω Ελληνικό cosmote. Την έχει κάνει κανείς; Είδατε κανένα θέμα; Κάθετε καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καλημέρα σας, Μου έβγαλε νέα αναβάθμιση 259,67 mb σήμερα το πρωί. Έχω Ελληνικό cosmote. Την έχει κάνει κανείς; Είδατε κανένα θέμα; Κάθετε καλά; Έκανα σε BTU την αναβάθμιση πριν καμια βδομάδα και μου φαίνεται καλύτερο από πριν σε μπαταρία Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Καλησπερα παιδια να ρωτησω ξεριε κανενας εαν το εχει βεβαια το δικαρτο SM-920FD υποστηριζη και στις δυο καρτες 4g+ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ποσες ωρες οθονης βγαζει μετα τις τελευταιες ενημερωσεις; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ποσες ωρες οθονης βγαζει μετα τις τελευταιες ενημερωσεις; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περίπου 2,45 με 3,15 ώρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Thanks!!! Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ποσες ωρες οθονης βγαζει μετα τις τελευταιες ενημερωσεις; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα παίζει στις 3+ για το 24ωρο. Σε συνεχόμενη χρήση παίζει και 4ωρο. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ερώτηση όταν βάζετε το κινητό για να φόρτιση, σας γράφει γρήγορη φόρτιση στα notification? Εμένα το μόνο που γράφει είναι φορτιση μέσω καλωδίου και απο κάτω τον χρόνο. Ρωτάω γιατι μάλλον δεν δουλεύει η γρήγορη φόρτιση(δοκίμασα και με τον ταχυφορτιστη του ξαδερφου μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Ερώτηση όταν βάζετε το κινητό για να φόρτιση, σας γράφει γρήγορη φόρτιση στα notification? Εμένα το μόνο που γράφει είναι φορτιση μέσω καλωδίου και απο κάτω τον χρόνο. Ρωτάω γιατι μάλλον δεν δουλεύει η γρήγορη φόρτιση(δοκίμασα και με τον ταχυφορτιστη του ξαδερφου μου) Την έχεις ενεργή μέσα από τις ρυθμίσεις τις μπαταρίας; Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Καλημερα παιδια, Απο την στιγμη που εκανα το τελευταιο update η μπαταρια δεν κραταει οπως πριν. Επισης δεν φορτιζει γρηγορα (fast charge) παρ'ολο που ειναι ενεργοποιημένο. Συμβαινει κ σε εσας αυτο; Ξερετε αν η τελευταια αναβαθμιση εχει θεμα με μπαταρια; Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Καλημερα παιδια, Απο την στιγμη που εκανα το τελευταιο update η μπαταρια δεν κραταει οπως πριν. Επισης δεν φορτιζει γρηγορα (fast charge) παρ'ολο που ειναι ενεργοποιημένο. Συμβαινει κ σε εσας αυτο; Ξερετε αν η τελευταια αναβαθμιση εχει θεμα με μπαταρια; Ευχαριστω... Εμένα πάνω-κάτω το ίδιο κρατάει. 2:45 έως 3:15 οθόνη με τη χρήση που του κάνω. Με τη γρήγορη φόρτιση κανένα θέμα. Τσεκάρετε αν ξεκλικαριστηκε το κουμπί της γρήγορης φόρτισης από ρυθμίσεις τις μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Την έχεις ενεργή μέσα από τις ρυθμίσεις τις μπαταρίας; Ναι ανοιχτή την έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Καλημερα παιδια, Απο την στιγμη που εκανα το τελευταιο update η μπαταρια δεν κραταει οπως πριν. Επισης δεν φορτιζει γρηγορα (fast charge) παρ'ολο που ειναι ενεργοποιημένο. Συμβαινει κ σε εσας αυτο; Ξερετε αν η τελευταια αναβαθμιση εχει θεμα με μπαταρια ... Ευχαριστω... Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με μπαταρια και με γρηγορη φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Επιβεβαιωνω κι εγώ για τη μπαταρία με το τελευταίο update. Δεν την προλαβαίνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts