super_f Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 εγω κανω υπομονη για το update της BTU. Εγώ κάνω υπομονή μέχρι το Πάσχα για την EUR! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εγώ κάνω υπομονή μέχρι το Πάσχα για την EUR! :lol: Εισαι σίγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Κι εγω με btu στο plus θα περιμενω πιο πολυ απο οτι φαίνεται. Αλλα απο το Δεκέμβριο περιμενουμε τωρα θα κολλήσουμε? Η σαμμυ ηθελε να βγαλει πρώτα το s7...οποτε τωρα θα τη δωσει μαζικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εισαι σίγουρος? Samsung Hellas λέμε! Εδώ και τόσα χρόνια η ίδια ιστορία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 θέλει να αγοράσει η αδελφή μου το S6 γιατί έχει ξεμείνει εδώ και χρόνια με το Lumia 800 (Windows 7.8) Αυτή τη στιγμή το βρίσκω skroutz με 398. Με δεδομένο ότι σε καμιά 15ριά μέρες θα κυκλοφορήσει το s7, πιστεύετε με βάση προηγούμενα έτη, ότι θα πέσει η τιμή του s6 σε κάνα μήνα κι άλλο; Αξίζει να περιμένω κάνα μήνα ακόμα δηλαδή; Δεν είχα παρακολουθήσει τι είχε γίνει με τη τιμή του s5 όταν πρωτοβγήκε το s6, οπότε αν θυμάται κάποιος... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παντως οποιος βιάζεται μπορει να φλασαρει την xef 5.1.1 και να πάρει την αναβαθμιση απευθείας μέσω οτα.... Η xef παιρνει πρωτη τα updates (συνήθως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 θέλει να αγοράσει η αδελφή μου το S6 γιατί έχει ξεμείνει εδώ και χρόνια με το Lumia 800 (Windows 7.8) Αυτή τη στιγμή το βρίσκω skroutz με 398. Με δεδομένο ότι σε καμιά 15ριά μέρες θα κυκλοφορήσει το s7, πιστεύετε με βάση προηγούμενα έτη, ότι θα πέσει η τιμή του s6 σε κάνα μήνα κι άλλο; Αξίζει να περιμένω κάνα μήνα ακόμα δηλαδή; Δεν είχα παρακολουθήσει τι είχε γίνει με τη τιμή του s5 όταν πρωτοβγήκε το s6, οπότε αν θυμάται κάποιος... Ευχαριστώ Πιστεύω ότι λόγω της χαμηλότερης αρχικής τιμής του αλλά και των μικρών διαφορών από το S6 η τιμή του S7 θα πέσει πιο γρήγορα από πέρσι. Νομίζω ότι το καλοκαίρι θα είναι στο 500άρικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pater_79 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 θέλει να αγοράσει η αδελφή μου το S6 γιατί έχει ξεμείνει εδώ και χρόνια με το Lumia 800 (Windows 7.8) Αυτή τη στιγμή το βρίσκω skroutz με 398. Με δεδομένο ότι σε καμιά 15ριά μέρες θα κυκλοφορήσει το s7, πιστεύετε με βάση προηγούμενα έτη, ότι θα πέσει η τιμή του s6 σε κάνα μήνα κι άλλο; Αξίζει να περιμένω κάνα μήνα ακόμα δηλαδή; Δεν είχα παρακολουθήσει τι είχε γίνει με τη τιμή του s5 όταν πρωτοβγήκε το s6, οπότε αν θυμάται κάποιος... Ευχαριστώ Εννοείται οτι θα πέσει. Πριν ενα μήνα ηταν στα 440-450. Ηδη σε μαγαζία εδω βγηκαν τα s7,s7 edge για preorder και έπεσε το s6 edge plus κατακόρυφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Πιστεύω ότι λόγω της χαμηλότερης αρχικής τιμής του αλλά και των μικρών διαφορών από το S6 η τιμή του S7 θα πέσει πιο γρήγορα από πέρσι. Νομίζω ότι το καλοκαίρι θα είναι στο 500άρικο. ευχαριστώ. απλά τα 500 είναι πολλά, δεν θέλει να δώσει τόσα, και θέλει να πάρει και άμεσα, οπότε κοιτάμε μόνο το s6 Εννοείται ότι θα πέσει. Πριν ένα μήνα ήταν στα 440-450. Ηδη σε μαγαζία εδω βγηκαν τα s7,s7 edge για preorder και έπεσε το s6 edge plus κατακόρυφα. παντως βλέποντας τη διακύμανση τιμής στο skroutz για το s5, όταν βγήκε το s6 πήγε 350 και μετά πάλι 400. οπότε θα είμαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη μόλις πάει εκεί 350-360 να το χτυπήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ευχαριστώ. απλά τα 500 είναι πολλά, δεν θέλει να δώσει τόσα, και θέλει να πάρει και άμεσα, οπότε κοιτάμε μόνο το s6 παντως βλέποντας τη διακύμανση τιμής στο skroutz για το s5, όταν βγήκε το s6 πήγε 350 και μετά πάλι 400. οπότε θα είμαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη μόλις πάει εκεί 350-360 να το χτυπήσω Πάντως μην αγοράσεις τώρα. Θα πέσει κι άλλο η τιμή του. Όπως είπες, όταν φτάσει 350 χτύπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 θέλει να αγοράσει η αδελφή μου το S6 γιατί έχει ξεμείνει εδώ και χρόνια με το Lumia 800 (Windows 7.8) Αυτή τη στιγμή το βρίσκω skroutz με 398. Με δεδομένο ότι σε καμιά 15ριά μέρες θα κυκλοφορήσει το s7, πιστεύετε με βάση προηγούμενα έτη, ότι θα πέσει η τιμή του s6 σε κάνα μήνα κι άλλο; Αξίζει να περιμένω κάνα μήνα ακόμα δηλαδή; Δεν είχα παρακολουθήσει τι είχε γίνει με τη τιμή του s5 όταν πρωτοβγήκε το s6, οπότε αν θυμάται κάποιος... Ευχαριστώ Φίλε μου εγώ παρήγγειλα το κινητό γύρω στις 18 Νοεμβρη από Άμαζον. Το πήρα 335 λίρες (μένω έξω) αν δεν κάνω λάθος. Από τότε δεν έχω ξαναδεί την τιμή του πιο χαμηλά παρά μόνο την Black Friday που δεν προλαβαίνεις τίποτα... Αν μπορείς να δώσεις τα 398 πάρ'το αλλιώς με 250 πάς σε τούμπανο κινέζο.. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εγώ κάνω υπομονή μέχρι το Πάσχα για την EUR! :lol: Μπα δεν νομίζω να πάει τόσο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Πάντως μην αγοράσεις τώρα. Θα πέσει κι άλλο η τιμή του. Όπως είπες, όταν φτάσει 350 χτύπα. ναι τα 350 είναι καλό ψυχολογικό όριο που έχω για κινητά, δεν θέλω να δίνω (ή έστω η αδελφή μου στην προκειμένη) παραπάνω. Φίλε μου εγώ παρήγγειλα το κινητό γύρω στις 18 Νοεμβρη από Άμαζον. Το πήρα 335 λίρες (μένω έξω) αν δεν κάνω λάθος. Από τότε δεν έχω ξαναδεί την τιμή του πιο χαμηλά παρά μόνο την Black Friday που δεν προλαβαίνεις τίποτα... Αν μπορείς να δώσεις τα 398 πάρ'το αλλιώς με 250 πάς σε τούμπανο κινέζο.. θέλει καλή κάμερα η sister, οπότε είναι μεταξύ s6/950/G4. Το G4 λόγω μεγέθους μάλλον το έχει απορρίψει, το 950 αργεί να πέσει τιμή, οπότε καταλήγουμε στο s6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ναι τα 350 είναι καλό ψυχολογικό όριο που έχω για κινητά, δεν θέλω να δίνω (ή έστω η αδελφή μου στην προκειμένη) παραπάνω. θέλει καλή κάμερα η sister, οπότε είναι μεταξύ s6/950/G4. Το G4 λόγω μεγέθους μάλλον το έχει απορρίψει, το 950 αργεί να πέσει τιμή, οπότε καταλήγουμε στο s6. Ας πάρει μια DSLR τότε να είναι 100% καλυμμένη! Σόρι, εμένα ποτέ δε με ενδιέφερε η κάμερα σε ένα κινητό και δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το κόλλημα. Δεν το λέω κακοπροαίρετα, ο κάθε ένας έχει άλλα κριτήρια. Πέρα από αυτό, το μόνο που με χαλάει στο S6 είναι κάπως η μπαταρία... Έχω βγάλει 5+ ώρες οθόνη, έχω βγάλει 3 ώρες οθόνη... Ελπίζω με τη ΜΜ να μαζευτεί λίγο ακόμη το draining και γενικά να δώσει παραπάνω ώθηση. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ας πάρει μια DSLR τότε να είναι 100% καλυμμένη! Σόρι, εμένα ποτέ δε με ενδιέφερε η κάμερα σε ένα κινητό και δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το κόλλημα. Δεν το λέω κακοπροαίρετα, ο κάθε ένας έχει άλλα κριτήρια. Πέρα από αυτό, το μόνο που με χαλάει στο S6 είναι κάπως η μπαταρία... Έχω βγάλει 5+ ώρες οθόνη, έχω βγάλει 3 ώρες οθόνη... Ελπίζω με τη ΜΜ να μαζευτεί λίγο ακόμη το draining και γενικά να δώσει παραπάνω ώθηση. ούτε έμενα με ενδιαφέρει η κάμερα, αλλά όπως είπες προτεραιότητες του καθενός είναι αυτά. ...εχει μία καλή digital,αλλά δεν μπορει να την εχει πάντα μαζι, μονο σε διακοπές κτλ. Σε ΜΜ αν κρίνω απο το Nexus 5, η μπαταρία βελτιώθηκε μόνο σε κατάσταση αναμονής (λογικό). Οι ώρες οθόνης δεν επηρεάστηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Βγήκε!! http://www.sammobile.com/firmwares/download/65718/G920FXXU3DPB8_G920FVFG3DPB8_VOD/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εμείς τα πειραματοζωα Με BTU τίποτα ακόμα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εμένα μου ήρθε αναβάθμιση μόλις το άνοιξα το κινητό 1227,06 mb Το έχω που σκρουτζ γαλλικό το κινητό από samsung info κ είναι μαμά δεν έχω κάνει τπτ στο software του!!για να δουμε τώρα κατεβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Δεν άντεξα και πέρασα γαλλική XEF και τώρα μου κατεβάζει την ενημερωση από 5.1.1 (το sammobile δε την έχει την 6 ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Η τιμή θα πέσει ακόμα. Όμως όσοι θέλουν να το πάρουν ας σκεφτούν καλά το θέμα μπαταρίας. Είναι από α χειρότερα κινητα σε θέμα μπαταρίας. Σε όλα τα αλλα είναι άριστο. Σήμερα από τις 11 μέχρι τωρα με μια ώρα κλήσεις μια ώρα οθόνη μισό wifi μισό 3G έπεσε στο 26%. Μια μέρα που βρήκα 4g+ Και σε πέντε λεπτά η μπαταρία έπεσε 20%. Δεν ελπίζω με την αναβάθμιση κάτι καλύτερο στη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Δεν το έχω και σε τίποτα να γυρίσω ξανά στην ιταλική rom που είχα από την αρχή. Edit : σκέφτομαι αύριο να πάω απο smartec για το τζόγο που έχω στο home button θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με την BTU λέτε να ξανά περάσω την ιταλική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Η τιμή θα πέσει ακόμα. Όμως όσοι θέλουν να το πάρουν ας σκεφτούν καλά το θέμα μπαταρίας. Είναι από α χειρότερα κινητα σε θέμα μπαταρίας. Σε όλα τα αλλα είναι άριστο. Σήμερα από τις 11 μέχρι τωρα με μια ώρα κλήσεις μια ώρα οθόνη μισό wifi μισό 3G έπεσε στο 26%. Μια μέρα που βρήκα 4g+ Και σε πέντε λεπτά η μπαταρία έπεσε 20%. Δεν ελπίζω με την αναβάθμιση κάτι καλύτερο στη μπαταρία Με ενα power bank δεν λυνεται καπως το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 παιδια η XEU εχει OTA to update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Με ενα power bank δεν λυνεται καπως το προβλημα; Αν μπορείς να το μεταφέρεις ναι. Όμως αξίζει το κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Η τιμή θα πέσει ακόμα. Όμως όσοι θέλουν να το πάρουν ας σκεφτούν καλά το θέμα μπαταρίας. Είναι από α χειρότερα κινητα σε θέμα μπαταρίας. Σε όλα τα αλλα είναι άριστο. Σήμερα από τις 11 μέχρι τωρα με μια ώρα κλήσεις μια ώρα οθόνη μισό wifi μισό 3G έπεσε στο 26%. Μια μέρα που βρήκα 4g+ Και σε πέντε λεπτά η μπαταρία έπεσε 20%. Δεν ελπίζω με την αναβάθμιση κάτι καλύτερο στη μπαταρία Δεν υπάρχει περίπτωση μέσα σε 5λεπτά ότι και να κάνεις με 4g να πέσει 20% η μπαταρία. Όπως και το άλλο παράδειγμα που δίνεις κάτι παίζει. Είπαμε δεν είναι η μπαταρία του το δυνατό σημείο αλλά όχι και -20% σε 5 λεπτά. Επειδή βλέπω έχεις iPhone, έχει και ο αδερφός μου το 6 και το διάστημα που είχα το S6 και τα συγκριναμε με την ίδια χρήση το iPhone δεν έβγαζε μέρα,ενώ το s6 κουτσα στραβά την έβγαζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts