Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε εγω δεν θα το αλλαζα με τιποτα με το edge γιατι μου κανει σαν να εχει μικρότερη οθονη θα φταίνε οι κουρμπες μαλλον!!και δεν με βολεψε καθολου στο χερι !!!!και δεν εχει τιποτα παραπανω απο το απλο s6!!!εγω θα ελεγα κρατα το και ησύχασε;)

ειναι μονο πιο όμορφο στην εμφανιση ναι!!!τιποτα αλλο!

Μαλλον αυτο θα κανω....θα υσηχασω γιατι η γυναικα βλεπω να με.....:rocket:

android or ios or wm......who cares.....???

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε εγω δεν θα το αλλαζα με τιποτα με το edge γιατι μου κανει σαν να εχει μικρότερη οθονη θα φταίνε οι κουρμπες μαλλον!!και δεν με βολεψε καθολου στο χερι !!!!και δεν εχει τιποτα παραπανω απο το απλο s6!!!εγω θα ελεγα κρατα το και ησύχασε;)

ειναι μονο πιο όμορφο στην εμφανιση ναι!!!τιποτα αλλο!

Μανθο η οθόνη είναι το ίδιο δεν κόβουν καθόλου οι edge πλευρές,για το κράτημα θα συμφωνήσω 100% μαζί σου πολύ πιο βολικό το απλό,έχει το edge παρατηρώ για δεύτερη φορά καλύτερη μπαταρία πως γίνεται αυτό με 50mah διαφορά;

Φίλε μου θα διαφωνήσω,σε όλα τα review το λένε οτι η οθόνη του edge,λόγω της κλίσης πού εχει,φαίνεται μικρότερη,καθώς το μέγεθος της οθόνης χρησιμοποιείται από άκρη σε άκρη.και λογικό,ειδάλλως δε θα μιλούσαμε για 5,1 ίντσες οθόνη.

Αλλά καλό είναι ο ενδιαφερόμενος να πάει σε ένα κατάστημά και να τα βάλει δίπλα,να παρατηρήσει αυτό πού λέω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φίλε μου θα διαφωνήσω,σε όλα τα review το λένε οτι η οθόνη του edge,λόγω της κλίσης πού εχει,φαίνεται μικρότερη,καθώς το μέγεθος της οθόνης χρησιμοποιείται από άκρη σε άκρη.και λογικό,ειδάλλως δε θα μιλούσαμε για 5,1 ίντσες οθόνη.

Αλλά καλό είναι ο ενδιαφερόμενος να πάει σε ένα κατάστημά και να τα βάλει δίπλα,να παρατηρήσει αυτό πού λέω.

Εγω φίλε δεν το έχω δει αυτό που γράφεις και έχω το edge τώρα και το απλό πριν 2 εβδομάδες επίσης στα review που είχα παρακολουθήσει δεν το είχα δει σαν σχόλιο, νομίζω είναι υπερβολή δεν έχουν διαφορά στην οθόνη.

Παιδιά μπορώ να περάσω την 6.0.1 beta χωρίς να γράψει ο knox? Το τηλέφωνο είναι ιταλικό!

δεν μπορείς!!περιμένεις official marshmallow!!!;)

Μόνο με το s6 plus θα δείτε διαφορά στην οθόνη λογω μεγαλυτερης!!νομίζω ότι στο απλό edge η οθόνη είναι λίγο ποιο στενή λόγω καμπυλοτητας από το απλό και γι αυτό να φαίνεται μικρότερη Edited by ernesto1983
I Want To Believe

Μόνο με το s6 plus θα δείτε διαφορά στην οθόνη λογω μεγαλυτερης!!νομίζω ότι στο απλό edge η οθόνη είναι λίγο Ποιο στενή από το απλό και γι αυτό να φαίνεται μικρότερη

Δευτερα,θα παω να το συγκρινω το edge με το δικο μου,και θα σας πω πως φαινετε....

android or ios or wm......who cares.....???

Πίσω στην κάμερα και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων βλέπω μικρές φούσκες. Υπάρχει κάποιο πλαστικό εκεί που πρέπει να βγάλω;

Πίσω στην κάμερα και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων βλέπω μικρές φούσκες. Υπάρχει κάποιο πλαστικό εκεί που πρέπει να βγάλω;
ναι υπάρχει
Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

κοιταξα για service Samsung και ειδα πως υπαρχουν στην αθηνα 7 εξουσιοδοτημένα σερβις, ποια από αυτά είναι τα ποιο καλα και τα ποιο αξιοπιστα? διοτι ακούγονται πολλα!!!

Ναι έχει πλαστικό εκεί. Απλά με προσοχή

Υπάρχει κάπου η ρύθμιση για το notfication led γιατί δεν τη βρίσκω, η πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή για να μου αλλάζει το χρώμα του led γιατί τώρα μόνο μπλε βλέπω ότι και αν έρχεται.
:respect:

Υπάρχει κάπου η ρύθμιση για το notfication led γιατί δεν τη βρίσκω, η πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή για να μου αλλάζει το χρώμα του led γιατί τώρα μόνο μπλε βλέπω ότι και αν έρχεται.

Οχι παντα .. αναλογα με την εφαρμογή εμφανιζει αλλο χρωμα. Στο viber μοβιζει λιγο , στο snapchat πχ ειναι κιτρινο αλλά γενικα εχεις δικιο κατα μεγαλη πλειοψηφια ειναι μπλε. Ρυθμιση δεν θα βρεις για αλλαγη χρωματος και χρειαζεσαι third party εφαρμογη. Απο τις καλυτερες εφαρμογες για led ειναι το Light flow

Υπογραφή....

Οχι παντα .. αναλογα με την εφαρμογή εμφανιζει αλλο χρωμα. Στο viber μοβιζει λιγο , στο snapchat πχ ειναι κιτρινο αλλά γενικα εχεις δικιο κατα μεγαλη πλειοψηφια ειναι μπλε. Ρυθμιση δεν θα βρεις για αλλαγη χρωματος και χρειαζεσαι third party εφαρμογη. Απο τις καλυτερες εφαρμογες για led ειναι το Light flow

Σε κάποιες εφαρμογές όπως το WhatsApp έχει επιλογή να διαλέξεις το χρώμα που θες.

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

παιδες και εδω ενα δειγμα απο marshmallow στο antutu τουμπανω!!!!!!

δεν καταφερα να τα ανεβάσω απο εδω??!!

24222354069_861f20257f_n.jpgScreenshot_20160124-231755 by manthos kalaitzidis, on Flickr

24563954046_f1642a7262_n.jpgScreenshot_20160124-231701 by manthos kalaitzidis, on Flickr

24507850781_d55be79b78_n.jpgScreenshot_20160124-231810 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Edited by manthosffvll

παιδες και εδω ενα δειγμα απο marshmallow στο antutu τουμπανω!!!!!!

δεν καταφερα να τα ανεβάσω απο εδω??!!

24222354069_861f20257f_n.jpgScreenshot_20160124-231755 by manthos kalaitzidis, on Flickr

24563954046_f1642a7262_n.jpgScreenshot_20160124-231701 by manthos kalaitzidis, on Flickr

24507850781_d55be79b78_n.jpgScreenshot_20160124-231810 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Έχεις πάρει τοσο πολύ ή το antuntu μετράει αλλιώς στην 6?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ειναι πιθανόν στo android 6.0.1 να εχει καλυτερη αποδοση!!αλλα οχι εγω απλα το ετρεξα ηθελα να δω τι σκορ θα βγαλει!!ηταν το πιο καινουργιο antutu

ειναι πιθανόν στo android 6.0.1 να εχει καλυτερη αποδοση!!αλλα οχι εγω απλα το ετρεξα ηθελα να δω τι σκορ θα βγαλει!!ηταν το πιο καινουργιο antutu

Μάνθο αν δεν κάνω λάθος στη καινούρια έκδοση του antutu το iphone 6s plus βγάζει 130.000

Μάνθο αν δεν κάνω λάθος στη καινούρια έκδοση του antutu το iphone 6s plus βγάζει 130.000

Αυτό τι σημαίνει; Ότι το iphone 6s plus πετάει ή ότι το antutu έχει θεματάκια;

Αυτό τι σημαίνει; Ότι το iphone 6s plus πετάει ή ότι το antutu έχει θεματάκια;

Ότι στο iPhone έχει από της ποιο δυνατές vga στα κινητά, αν δεις λεπτομερες chart του antuntu όλο το score σχεδόν από κάρτα γραφικών προέρχεται

μην τα πιστευετε πολυ αυτα!!!η καθε εταιρια εχει το δικο της update!!!
I Want To Believe

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)