GDoakos Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Και εμένα χρυσό Είναι και το κάνει....σε ολα τα Χρυσά το κάνει.... Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Και εμένα χρυσό Είναι και το κάνει....σε ολα τα Χρυσά το κάνει.... εχω το topaz blue και κανει το ιδιο. και να πω και κατι. μου αρεσει πολυ. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 εχω το topaz blue και κανει το ιδιο. και να πω και κατι. μου αρεσει πολυ. μαλλον εχει να κανει με το χρωμα, σε λευκα και μαυρα δεν το ειδα ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Άφοβα Μάριε είναι για καθημερινή χρήση,απλώς να την βάλεις καθαρή. Τώρα μόλις διάβασα ότι το beta program έκλεισε μη φλασαρει κανείς τζάμπα αγγλική. Εκλεισε σιγουρα το προγραμμα;και σημερα ελεγα να βαλω την αγγλικη και να περιμενα το update Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Εκλεισε σιγουρα το προγραμμα;και σημερα ελεγα να βαλω την αγγλικη και να περιμενα το update Ναι φιλε και εγω σημερα ειπα και δεν προλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Ναι φιλε και εγω σημερα ειπα και δεν προλαβα. Κανενας αλλος τροπος υπαρχει να περασουμε το update?ακυρο το βρηκα υπαρχει αλλα γραφει ο knox.γιατι ομως εκλεισε το προγραμμα; Edited December 30, 2015 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Κανενας αλλος τροπος υπαρχει να περασουμε το update?ακυρο το βρηκα υπαρχει αλλα γραφει ο knox.γιατι ομως εκλεισε το προγραμμα; Ε λογικα δεν θέλουν αλλο κοσμο μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_st Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 καλησπερα! κατοχοσ s6 και εγω..εχω το κινητο 20 μερεσ περιπου..και εχω παρατηρησει προβληματα στην αφη(ειδικα οταν γραφω μηνυματα..μερικα γραμματα πατιουνται..'αλλα θελουν πολυ πιεση.). στην αρχη νομιζα πωσ φταιει το πληκτρολογιο, κ κατεβασα διαφορα άλλα απο το store, αλλα τελικα σε ολεσ τισ λειτουργιεσ εχει θεμα η αφη τησ οθονησ..απογοητευση πραγματικα..θα το παω την αλλη βδομαδα στο service να ρωτησω..εσεισ τι πιστευετε? θα βγαλω ακρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 καλησπερα! κατοχοσ s6 και εγω..εχω το κινητο 20 μερεσ περιπου..και εχω παρατηρησει προβληματα στην αφη(ειδικα οταν γραφω μηνυματα..μερικα γραμματα πατιουνται..'αλλα θελουν πολυ πιεση.). στην αρχη νομιζα πωσ φταιει το πληκτρολογιο, κ κατεβασα διαφορα άλλα απο το store, αλλα τελικα σε ολεσ τισ λειτουργιεσ εχει θεμα η αφη τησ οθονησ..απογοητευση πραγματικα..θα το παω την αλλη βδομαδα στο service να ρωτησω..εσεισ τι πιστευετε? θα βγαλω ακρη? *#2663#(στο dialer) Μετά πάτα στο tsp fw update (general) και μετά θα σου γράψει pass. Πιστεύω μετά θα είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_st Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 *#2663#(στο dialer) Μετά πάτα στο tsp fw update (general) και μετά θα σου γράψει pass. Πιστεύω μετά θα είσαι οκ ολα οκ..μια χαρα τωρα η αφη! με εσωσεσ..ευχαριστω!! τι ειχε γινει δλδ? να ανησυχω μηπωσ ξαναχαλασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 ολα οκ..μια χαρα τωρα η αφη! με εσωσεσ..ευχαριστω!! τι ειχε γινει δλδ? να ανησυχω μηπωσ ξαναχαλασει? Δεν νομίζω αλλά καλό να έχεις τους κωδικούς ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- *#0*# - Hardware diagnostic tests *#0011# - Service Mode (shows LTE band and more) *#06# IMEI *#1234# Firmware Information *#7412365# Camera Firmware Standard Menu *#7353# Quick Test Menu *#12580*369# To check software and hardware informations *#0228# Battery Status *#32489# , *#7780# Factory Data Reset *2767*3855# Full Factory Reset (be careful because it will not ask for confirmation) *#2663# dislay *#0808# usb settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_st Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Δεν νομίζω αλλά καλό να έχεις τους κωδικούς ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- *#0*# - Hardware diagnostic tests *#0011# - Service Mode (shows LTE band and more) *#06# IMEI *#1234# Firmware Information *#7412365# Camera Firmware Standard Menu *#7353# Quick Test Menu *#12580*369# To check software and hardware informations *#0228# Battery Status *#32489# , *#7780# Factory Data Reset *2767*3855# Full Factory Reset (be careful because it will not ask for confirmation) *#2663# dislay *#0808# usb settings να περασω λες απο το service να ρωτησω μηπωσ υπαρχει καποιο θεμα στη συσκευη που μου συνεβη αυτο ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 να περασω λες απο το service να ρωτησω μηπωσ υπαρχει καποιο θεμα στη συσκευη που μου συνεβη αυτο ή οχι? Αν είσαι Αθήνα και κοντά στην smartec(Χαϊδαρί), κάνε την βόλτα σου να σου λυθεί η απορία, αλλά μάλλον δεν θα σου βρουν πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Μην πας τσαμπα.Εχω τρεξει εγω πριν απο σενα.Για το ιδιο θεμα μου αλλαξαν οθονη και δεν εφτιαξε. Μολις βρηκα τον κωδικο εστρωσε αμεσως. Εγω τον ειχα ποσταρει εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_st Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 πατρα θα το πηγαινα..αλλα θα το αφησω..αν ξαναχαλασει τοτε θα παω..ευχαριστω για την βοηθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Eγω με την 6.0 μου βγηκε 4,6 ωρες η οθονη..απενεργοποιησα ομως Google plus.χαρτες,drive κ τις εφαρμογες της Microsoft.. :P Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 :!: Ενημέρωση :!: Τα μυνήματα που αφορούσαν την αγορά της συσκευής μετακινήθηκαν στο κατάλληλο θέμα. Θα παρακαλέσω να συνεχίσετε τη συζήτηση εκεί. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Επειδή ενδιαφέρεται φίλος η μπαταρία του έχει βελτιωθεί καθόλου ..... η παραμένει κάτω του μέσου όρου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Επειδή ενδιαφέρεται φίλος η μπαταρία του έχει βελτιωθεί καθόλου ..... η παραμένει κάτω του μέσου όρου? Πάντα ήταν πάνω από τον μέσο όρο,ποίος είπε ότι έχει χάλια μπαταρία η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Πάντα ήταν πάνω από τον μέσο όρο,ποίος είπε ότι έχει χάλια μπαταρία η συσκευή; Το είχα εγώ το καλοκαίρι και η μπαταρία με απογοήτευσε. ... ..... Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Μια χαρα ειναι η μπαταρια..και 5 ωρες οθονης μια χαρα ειναι..μην περιμενετε αυτα που βγαζατε στο g2 στις αρχες..τωρα ολα τα κινητα με 2k display τραβανε πολυ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Μια χαρα ειναι η μπαταρια..και 5 ωρες οθονης μια χαρα ειναι..μην περιμενετε αυτα που βγαζατε στο g2 στις αρχες..τωρα ολα τα κινητα με 2k display τραβανε πολυ Γιατί με το g2,το είχα για μεγάλο διάστημα πάνω από 6 ώρες δεν έβλεπα που ήταν πολύ καλό βέβαια αλλά δεν είχα και τεράστια διαφορά μόνο το note 3 με root και custom είχε μπαταρία βράχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εδώ ρε παιδιά δεν σας φαίνεται παράξενο το ποσοστό της οθόνης? Νομίζω τόσο μεγάλο ποσοστό βλέπω από την ώρα που έβαλα την 6. https://www.dropbox.com/s/cfcvoeddmhu6fuj/Screenshot_20160101-141454.png?dl=0 Είμαι συνέχεια με το κινητό στα χέρια, ανοιχτό wifi και κάποιες φορές δεδομένα, μερικά βιντεακια παιδικά για την μικρούλα μου και συγχρονισμό ενεργοποιημενο. 2 mail. Αρκετό σερφαρισμα και Facebook. Μου βγάζει κάπου στις 3 ώρες οθόνη μέχρι το 20%μπαταρία Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Ναι αλλα οποιος θελει πολυ λεπτη κι ομορφη συσκευη δεν μπορει να ζηταει 7ωρα οθονης. Εχει και κινητα τουβλα με μεγαλη μπαταρια να κανετε την δουλεια σας. Το κινητο μια χαρα ειναι απο αυτονομια.Οι τελευταιες αναβαθμισεις το εχουν κανει αρκετα καλυτερο απο οτι ηταν στις αρχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Ναι αλλα οποιος θελει πολυ λεπτη κι ομορφη συσκευη δεν μπορει να ζηταει 7ωρα οθονης. Εχει και κινητα τουβλα με μεγαλη μπαταρια να κανετε την δουλεια σας. Το κινητο μια χαρα ειναι απο αυτονομια.Οι τελευταιες αναβαθμισεις το εχουν κανει αρκετα καλυτερο απο οτι ηταν στις αρχες. αυτο ακριβως,η μπαταρια ειναι η καλυτερη δυνατη για μια τοσο ελαφρια,πολυ δυνατη και ωραια 5ιντση συσκευη.δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,οποτε επιλεγουμε τι θελουμε περισσοτερο.αν καποιος θελει μπαταρια 2 ημερων επιλεγει κατι αλλο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts