Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά η Samsung δεν πρόκειται να διορθώσει το multitasking του κινητού γιατί πολύ απλά το να διορθωθεί είναι πολύ εύκολο μιας και η λύση υπάρχει εδώ και καιρό αν το κάνετε ροοτ θα έχετε και multitasking! !!!;)(όχι μόνο με ροοτ φυσικά! !)

απλά αν θα έχετε καλύτερό multitasking η μπαταρία του τηλεφώνου είναι χειρότερη από ότι είναι τώρα! !!!οπότε αν ήταν να το κάνει η Samsung θα τι είχε κάνει μέχρι τώρα! !!;)

δυστυχώς το s6 είναι φοβερό τηλέφωνο αλλά το multitasking είναι χειρότερο και από τηλέφωνα τον 200 ευρώ! !

Ισχύει μέχρι ένα σημείο,αν και πιστεύω ότι οι τροποποιημενοι kernel με τις extreme ταχύτητες δημιουργούν το θέμα στην μπαταρία στις root συσκευές,το multitasking πιστεύω και εγώ ότι δεν το διορθώνει γιατί θα ανεβάσει πιο πολύ τη χρήση ram λόγο του πολύ βαρύ tw και μεγάλου bloat,εκεί πρέπει να επιμένει η sammy πλέον βελτίωση του tw,στις root συσκευές έχουμε μεγάλη αφαίρεση του bloatware και διόρθωση του multitasking,όταν είχα root το τηλέφωνο με xtrstolite είχα τέλειο multitasking αλλά η διαχείριση ram ήταν πάνω από την stock.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε εδώ κανένα stuttering. Πάει βούτυρο παντού. Την έβαλα καθαρή βέβαια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ρολαρει απίστευτα για beta.

Όταν λες την έβαλες καθαρή, εννοείς έκανες επαναφορά;

Ειχε γραψει ενας φιλος που ειχε φλασαρει την τελευταια Αγγλικη επισημη 5.1.1 οτι δεν του δεχεται τους κρυφους κωδικους η συσκευη του.

Φλασαρα σημερα την τελευταια Αγγλικη για να παω ΟΤΑ στην εκδοση android 6.0 και ειδα οτι μια χαρα τους παιρνει.Οποτε κατι αλλο θα εφταιγε..

Ακομα περιμενω να μου δωσει το update η samsung για να γραψω εμπειριες με την marshmallow.

Ειχε γραψει ενας φιλος που ειχε φλασαρει την τελευταια Αγγλικη επισημη 5.1.1 οτι δεν του δεχεται τους κρυφους κωδικους η συσκευη του.

Φλασαρα σημερα την τελευταια Αγγλικη για να παω ΟΤΑ στην εκδοση android 6.0 και ειδα οτι μια χαρα τους παιρνει.Οποτε κατι αλλο θα εφταιγε..

Ακομα περιμενω να μου δωσει το update η samsung για να γραψω εμπειριες με την marshmallow.

Εδώ εγώ είμαι φίλε.

Με την τελευταία γαλλική είναι το πρόβλημα όχι με την τελευταία αγγλική.

Με την τελευταία γαλλική σε κανέναν δεν λειτουργούν οι κρυφοι κωδικοί.

kountouraN

Γραφτηκες για beta tester;

Δημήτρης

Ναι επαναφορα

Μετά πρέπει να κατεβάσεις πάλι την εφαρμογή galaxy care και να κάνεις ξανά registration ή θεωρείσαι πάλι beta tester και απλά περιμένεις τις υπόλοιπες διορθωτικές?

Αντε να δουμε και την 6.

Μολις την περασα με odin και τωρα σεταρω το κινητο.

Δεν μπορουσα να περιμενω ....

Η αληθεια ειναι οτι με παιδεψε λιγο να την περασω , επεφτα συνεχεια σε bootloop.

Το εκανα και root , ο μετριτης δεν με ενοιαζε γιατι τον ειχα γραψει απο την πρωτη στιγμη

Νικήτας

Μετά πρέπει να κατεβάσεις πάλι την εφαρμογή galaxy care και να κάνεις ξανά registration ή θεωρείσαι πάλι beta tester και απλά περιμένεις τις υπόλοιπες διορθωτικές?

Δεν φεύγει η εφαρμογή αυτή από μέσα. Συνεχίζεις κανονικά. Βασικά είναι ενσωματωμένη στην 6

Δημήτρης

Ακόμα μου κάνει κόλπα η εγγραφή βίντεο.. Μια λειτουργεί μια όχι. Έκανα clear cache, αλλά δεν βλέπω βελτίωση.. Επαναφορά μόνο για αυτό;; αξίζει;;

Ακόμα μου κάνει κόλπα η εγγραφή βίντεο.. Μια λειτουργεί μια όχι. Έκανα clear cache, αλλά δεν βλέπω βελτίωση.. Επαναφορά μόνο για αυτό;; αξίζει;;

Αν δεν φτιαχνει αλλιως εννοειτε αξιζει.Αν σου χρειαστει δεν θα την εχεις..

Το ΟΤΑ update ποση ωρα εκανε η Samsung να σας το δωσει για την 6;

Edited by panosfx

Αν δεν φτιαχνει αλλιως εννοειτε αξιζει.Αν σου χρειαστει δεν θα την εχεις..

Το ΟΤΑ update ποση ωρα εκανε η Samsung να σας το δωσει για την 6;

εμενα μετα απο 23 ωρες σχεδον

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Χρονια πολλα σε ολους. Για να δουλεψει η εφαρμογη care πρεπει να εχουμε αγγλικο firmware;

Θέλω να πάρω ένα δεύτερο s6 αλλά θέλω αυτή την φορά να φορά στην κάμερα τον αισθητήρα της Sony Πώς μπορώ να το ξέρω πριν το αγοράσω από skroutz?

Χρονια πολλα σε ολους. Για να δουλεψει η εφαρμογη care πρεπει να εχουμε αγγλικο firmware;

Ναι φιλε την BTU

Θέλω να πάρω ένα δεύτερο s6 αλλά θέλω αυτή την φορά να φορά στην κάμερα τον αισθητήρα της Sony Πώς μπορώ να το ξέρω πριν το αγοράσω από skroutz?

Πολυ δυσκολα θα βρεις με σονυ τωρα μονο στις πρώτες παρτίδες είχε.

Το δικό μου είναι με το φακό της Sony.

Τόσο διαφορά έχει της Sony με τον isocell?

kountouraN

Πριν κάνεις επαναφορά δοκίμασε να ανοίξεις την συσκευή σε safe mode Μήπως κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει δημιουργεί το πρόβλημα. Και μετα κανε επαναφορά

Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

Πριν κάνεις επαναφορά δοκίμασε να ανοίξεις την συσκευή σε safe mode Μήπως κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει δημιουργεί το πρόβλημα. Και μετα κανε επαναφορά

Τελικά έκανα επαναφορά και ως τώρα λειτουργεί.

Πώς την ανοίγω σε safe mode ;

Μια ερώτηση που αφορά τους φίλους που αναβαθμισανε σε Marshmallow beta.

Η κάμερα έχει εμπλουτιστεί με manual ρυθμίσεις, π.χ. ταχύτητα κλείστρου;

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Τελικά έκανα επαναφορά και ως τώρα λειτουργεί.

Πώς την ανοίγω σε safe mode ;

Κλείνεις το τηλέφωνό σου . Το ξανανοίγεις και μόλις σου βγάλει το εικονίδιο της Samsung κρατάς πατημένο το κουμπ μειωσης έντασης μέχρι να ανοίξει το κινητό κάτω αριστερά μόλις ανοίξει το κινητό κανονικά θα σου βγάλει με γράμματα λειτουργεί σε ασφαλή λειτουργία . Μ'ένα απλό restart επανέρχεται κανονικά . Προσωπικά με έχει βοηθήσει πολλές φορές όταν έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη συσκευή γιατί πολλές εφαρμογές δημιουργούν προβλήματα .

Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

Γιατί, ποιο πουλάει κλώνους; Έχω αγοράσει αρκετές συσκευές από Σκρουτζ και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα

Το δικό μου είναι με το φακό της Sony.

Τόσο διαφορά έχει της Sony με τον isocell?

Μονο στις πρωτες παρτιδες υπηρχαν οι sony..δν εχει κ τοση διαφορα..επειδη εκατσα κ διαβασα πολλες σελιδες γι αυτο το θεμα ..Δες εδω τι εχει κανει ο Ανθρωπος..μονο isocell Galaxy S6 (ISOCELL Sensor Only)

I Want To Believe

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)