vag74 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 παιδιά η Samsung δεν πρόκειται να διορθώσει το multitasking του κινητού γιατί πολύ απλά το να διορθωθεί είναι πολύ εύκολο μιας και η λύση υπάρχει εδώ και καιρό αν το κάνετε ροοτ θα έχετε και multitasking! !!!;)(όχι μόνο με ροοτ φυσικά! !) απλά αν θα έχετε καλύτερό multitasking η μπαταρία του τηλεφώνου είναι χειρότερη από ότι είναι τώρα! !!!οπότε αν ήταν να το κάνει η Samsung θα τι είχε κάνει μέχρι τώρα! !!;) δυστυχώς το s6 είναι φοβερό τηλέφωνο αλλά το multitasking είναι χειρότερο και από τηλέφωνα τον 200 ευρώ! ! Ισχύει μέχρι ένα σημείο,αν και πιστεύω ότι οι τροποποιημενοι kernel με τις extreme ταχύτητες δημιουργούν το θέμα στην μπαταρία στις root συσκευές,το multitasking πιστεύω και εγώ ότι δεν το διορθώνει γιατί θα ανεβάσει πιο πολύ τη χρήση ram λόγο του πολύ βαρύ tw και μεγάλου bloat,εκεί πρέπει να επιμένει η sammy πλέον βελτίωση του tw,στις root συσκευές έχουμε μεγάλη αφαίρεση του bloatware και διόρθωση του multitasking,όταν είχα root το τηλέφωνο με xtrstolite είχα τέλειο multitasking αλλά η διαχείριση ram ήταν πάνω από την stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Φίλε εδώ κανένα stuttering. Πάει βούτυρο παντού. Την έβαλα καθαρή βέβαια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ρολαρει απίστευτα για beta. Όταν λες την έβαλες καθαρή, εννοείς έκανες επαναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Όταν λες την έβαλες καθαρή, εννοείς έκανες επαναφορά; Ναι επαναφορα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ειχε γραψει ενας φιλος που ειχε φλασαρει την τελευταια Αγγλικη επισημη 5.1.1 οτι δεν του δεχεται τους κρυφους κωδικους η συσκευη του. Φλασαρα σημερα την τελευταια Αγγλικη για να παω ΟΤΑ στην εκδοση android 6.0 και ειδα οτι μια χαρα τους παιρνει.Οποτε κατι αλλο θα εφταιγε.. Ακομα περιμενω να μου δωσει το update η samsung για να γραψω εμπειριες με την marshmallow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ειχε γραψει ενας φιλος που ειχε φλασαρει την τελευταια Αγγλικη επισημη 5.1.1 οτι δεν του δεχεται τους κρυφους κωδικους η συσκευη του. Φλασαρα σημερα την τελευταια Αγγλικη για να παω ΟΤΑ στην εκδοση android 6.0 και ειδα οτι μια χαρα τους παιρνει.Οποτε κατι αλλο θα εφταιγε.. Ακομα περιμενω να μου δωσει το update η samsung για να γραψω εμπειριες με την marshmallow. Εδώ εγώ είμαι φίλε. Με την τελευταία γαλλική είναι το πρόβλημα όχι με την τελευταία αγγλική. Με την τελευταία γαλλική σε κανέναν δεν λειτουργούν οι κρυφοι κωδικοί. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ειχε γραψει ενας φιλος που ειχε φλασαρει την τελευταια Αγγλικη επισημη 5.1.1 οτι δεν του δεχεται τους κρυφους κωδικους η συσκευη του. Φλασαρα σημερα την τελευταια Αγγλικη για να παω ΟΤΑ στην εκδοση android 6.0 και ειδα οτι μια χαρα τους παιρνει.Οποτε κατι αλλο θα εφταιγε.. Ακομα περιμενω να μου δωσει το update η samsung για να γραψω εμπειριες με την marshmallow. Γραφτηκες για beta tester; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Γραφτηκες για beta tester; Ναι απο την εφαρμογη Galaxy Care. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ναι επαναφορα Μετά πρέπει να κατεβάσεις πάλι την εφαρμογή galaxy care και να κάνεις ξανά registration ή θεωρείσαι πάλι beta tester και απλά περιμένεις τις υπόλοιπες διορθωτικές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Αντε να δουμε και την 6. Μολις την περασα με odin και τωρα σεταρω το κινητο. Δεν μπορουσα να περιμενω .... Η αληθεια ειναι οτι με παιδεψε λιγο να την περασω , επεφτα συνεχεια σε bootloop. Το εκανα και root , ο μετριτης δεν με ενοιαζε γιατι τον ειχα γραψει απο την πρωτη στιγμη Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Μετά πρέπει να κατεβάσεις πάλι την εφαρμογή galaxy care και να κάνεις ξανά registration ή θεωρείσαι πάλι beta tester και απλά περιμένεις τις υπόλοιπες διορθωτικές? Δεν φεύγει η εφαρμογή αυτή από μέσα. Συνεχίζεις κανονικά. Βασικά είναι ενσωματωμένη στην 6 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ακόμα μου κάνει κόλπα η εγγραφή βίντεο.. Μια λειτουργεί μια όχι. Έκανα clear cache, αλλά δεν βλέπω βελτίωση.. Επαναφορά μόνο για αυτό;; αξίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Ακόμα μου κάνει κόλπα η εγγραφή βίντεο.. Μια λειτουργεί μια όχι. Έκανα clear cache, αλλά δεν βλέπω βελτίωση.. Επαναφορά μόνο για αυτό;; αξίζει;; Αν δεν φτιαχνει αλλιως εννοειτε αξιζει.Αν σου χρειαστει δεν θα την εχεις.. Το ΟΤΑ update ποση ωρα εκανε η Samsung να σας το δωσει για την 6; Edited December 26, 2015 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Αν δεν φτιαχνει αλλιως εννοειτε αξιζει.Αν σου χρειαστει δεν θα την εχεις.. Το ΟΤΑ update ποση ωρα εκανε η Samsung να σας το δωσει για την 6; εμενα μετα απο 23 ωρες σχεδον Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Χρονια πολλα σε ολους. Για να δουλεψει η εφαρμογη care πρεπει να εχουμε αγγλικο firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Θέλω να πάρω ένα δεύτερο s6 αλλά θέλω αυτή την φορά να φορά στην κάμερα τον αισθητήρα της Sony Πώς μπορώ να το ξέρω πριν το αγοράσω από skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Χρονια πολλα σε ολους. Για να δουλεψει η εφαρμογη care πρεπει να εχουμε αγγλικο firmware; Ναι φιλε την BTU Θέλω να πάρω ένα δεύτερο s6 αλλά θέλω αυτή την φορά να φορά στην κάμερα τον αισθητήρα της Sony Πώς μπορώ να το ξέρω πριν το αγοράσω από skroutz? Πολυ δυσκολα θα βρεις με σονυ τωρα μονο στις πρώτες παρτίδες είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Θέλω να πάρω ένα δεύτερο s6 αλλά θέλω αυτή την φορά να φορά στην κάμερα τον αισθητήρα της Sony Πώς μπορώ να το ξέρω πριν το αγοράσω από skroutz? Το δικό μου είναι με το φακό της Sony. Τόσο διαφορά έχει της Sony με τον isocell? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ακόμα μου κάνει κόλπα η εγγραφή βίντεο.. Μια λειτουργεί μια όχι. Έκανα clear cache, αλλά δεν βλέπω βελτίωση.. Επαναφορά μόνο για αυτό;; αξίζει;; Πριν κάνεις επαναφορά δοκίμασε να ανοίξεις την συσκευή σε safe mode Μήπως κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει δημιουργεί το πρόβλημα. Και μετα κανε επαναφορά Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Πριν κάνεις επαναφορά δοκίμασε να ανοίξεις την συσκευή σε safe mode Μήπως κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει δημιουργεί το πρόβλημα. Και μετα κανε επαναφορά Τελικά έκανα επαναφορά και ως τώρα λειτουργεί. Πώς την ανοίγω σε safe mode ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Μια ερώτηση που αφορά τους φίλους που αναβαθμισανε σε Marshmallow beta. Η κάμερα έχει εμπλουτιστεί με manual ρυθμίσεις, π.χ. ταχύτητα κλείστρου; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Τελικά έκανα επαναφορά και ως τώρα λειτουργεί. Πώς την ανοίγω σε safe mode ; Κλείνεις το τηλέφωνό σου . Το ξανανοίγεις και μόλις σου βγάλει το εικονίδιο της Samsung κρατάς πατημένο το κουμπ μειωσης έντασης μέχρι να ανοίξει το κινητό κάτω αριστερά μόλις ανοίξει το κινητό κανονικά θα σου βγάλει με γράμματα λειτουργεί σε ασφαλή λειτουργία . Μ'ένα απλό restart επανέρχεται κανονικά . Προσωπικά με έχει βοηθήσει πολλές φορές όταν έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη συσκευή γιατί πολλές εφαρμογές δημιουργούν προβλήματα . Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλα σκρουτζομαγαζα,εξυπηρετικα που να μην πουλανε κλωνους ξερεις κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Γιατί, ποιο πουλάει κλώνους; Έχω αγοράσει αρκετές συσκευές από Σκρουτζ και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Το δικό μου είναι με το φακό της Sony. Τόσο διαφορά έχει της Sony με τον isocell? Μονο στις πρωτες παρτιδες υπηρχαν οι sony..δν εχει κ τοση διαφορα..επειδη εκατσα κ διαβασα πολλες σελιδες γι αυτο το θεμα ..Δες εδω τι εχει κανει ο Ανθρωπος..μονο isocell Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angen Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Δηλαδη ολα τα τηλεφωνα ειναι το ιδιο καλα με αυτα που πουλανε μεγαλες αλυσιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts