VentriC Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Απο χθες το πρωι ειμαι με την Beta MM στο δικο μου και το κινητο εμενα μου φαινεται αρκετα πιο γρηγορο σε σχεση με την 5.1.1... Διαφορα 1ον στην διαχειριση μνημης που με την 5.1.1 με τις ιδιες εφαρμογες ηταν στο 70+ % τωρα εχει κατεβει στο 50....Ο Launcher μου φαινεται αρκετα πιο smooth σε σχεση με πριν.Εχει καποια μικρα bug αλλα ελπιζω να διορθωθουν συντομα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Απο χθες το πρωι ειμαι με την Beta MM στο δικο μου και το κινητο εμενα μου φαινεται αρκετα πιο γρηγορο σε σχεση με την 5.1.1... Διαφορα 1ον στην διαχειριση μνημης που με την 5.1.1 με τις ιδιες εφαρμογες ηταν στο 70+ % τωρα εχει κατεβει στο 50....Ο Launcher μου φαινεται αρκετα πιο smooth σε σχεση με πριν.Εχει καποια μικρα bug αλλα ελπιζω να διορθωθουν συντομα. :) Είδα ένα βιντεάκι στο youtube με την ΜΜ και πήρε το μάτι μου ότι έχουν βάλει στο TW ένα χαζοπλαίσιο πίσω από κάθε icon??? Τύπου galaxy s1 εξυπνάδες... Ισχύει;;; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Είδα ένα βιντεάκι στο youtube με την ΜΜ και πήρε το μάτι μου ότι έχουν βάλει στο TW ένα χαζοπλαίσιο πίσω από κάθε icon??? Τύπου galaxy s1 εξυπνάδες... Ισχύει;;; :blink: ναι ετσι ειναι..σαν τα παλια ΒΒ... Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Απο χθες το πρωι ειμαι με την Beta MM στο δικο μου και το κινητο εμενα μου φαινεται αρκετα πιο γρηγορο σε σχεση με την 5.1.1... Διαφορα 1ον στην διαχειριση μνημης που με την 5.1.1 με τις ιδιες εφαρμογες ηταν στο 70+ % τωρα εχει κατεβει στο 50....Ο Launcher μου φαινεται αρκετα πιο smooth σε σχεση με πριν.Εχει καποια μικρα bug αλλα ελπιζω να διορθωθουν συντομα. :) Φιλε μου τι bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 ναι ετσι ειναι..σαν τα παλια ΒΒ... Γιατί ρε σαμμυ έτσι. Προσλάβετε έναν σοβαρό designer... απελπισία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Που ρώτησες για σερβις φίλε μου? Στη smartec παντως στο Χαϊδάρι με το ιδιο προβλημα μου το εδωσαν αυθημερον.Και όντως αλλαζει η οθόνη γιατί το μπροστινό panel είναι μονοκόμματο. Στο καταστημα στην Nικαια φιλε μου,αλλα δεν θα το αλλαξω τωρα το κουμπι,διοτι την εδωσα την συσκευη και πηρα iphone 6s.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρονια πολλα σε ολους.κατοχος και εγω ενος s6 απο τη τεταρτη.ομορφο γρηγορο αν και παρατηρησα καποια μικρα κολληματα σε καποιες φασεις που ειχα ανοιχτες πολλες εφαρμογες. καμερα τελεια.μπαταρια ετσι και ετσι αν και ειναι αρχη ακομα.multitasking για κλαματα.κλεινει εφαρμογες.απαραδεχτο.γυρω στα 600 mb ελευθερη μνημη ram.μεχρι 4 εφαρμογες μπορεις να εχεις ανοιχτες χωρις να τις κλεινει και αυτο παιζεται παλι.το κουμπι και σε μενα ειναι λασκα αλλα δε με πολυ ενοχλει.πιο πολυ με ενοχλει αυτο με τη ram Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρονια πολλα σε ολους.κατοχος και εγω ενος s6 απο τη τεταρτη.ομορφο γρηγορο αν και παρατηρησα καποια μικρα κολληματα σε καποιες φασεις που ειχα ανοιχτες πολλες εφαρμογες. καμερα τελεια.μπαταρια ετσι και ετσι αν και ειναι αρχη ακομα.multitasking για κλαματα.κλεινει εφαρμογες.απαραδεχτο.γυρω στα 600 mb ελευθερη μνημη ram.μεχρι 4 εφαρμογες μπορεις να εχεις ανοιχτες χωρις να τις κλεινει και αυτο παιζεται παλι.το κουμπι και σε μενα ειναι λασκα αλλα δε με πολυ ενοχλει.πιο πολυ με ενοχλει αυτο με τη ram Με την m στρώνει η ram και γράφουν για λίγο καλύτερο multitasking για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Φιλε μου τι bug? Οταν περνεις ενα τηλ ας πουμε και το κλεισεις και πας να κλεισεις τις ανοιχτες εφαρμογες βλεπεις οτι αντι για να χει ενα παραθυρο εφαρμογης ανοιχτο (τηλεφωνο) σου χει δυο (τηλεφωνο-επαφες) και γενικοτερα οταν μπενεισ κι ανοιγεις καποιες εφαρμογες σου τις δειχνει σαν διπλες στο task manager. Κι αλλο ενα που εχω παρατηρησει αν κι αυτο ισως μονο εμενα να ενοχλει ειναι η ελλειψει του εφε ξεκλειδωματος.Εχει μονο τον κλασικο ηχο του Note 3 ξεκλειδωματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Με την m στρώνει η ram και γράφουν για λίγο καλύτερο multitasking για να δούμε. Ποιος το λέει αυτό? Είμαι beta tester στο s6 edge από προχθές και κάτι τέτοιο δεν παρατήρησα. Το multitasking είναι το ίδιο. Μπορεί η μνήμη να είναι στο 78% αλλά έχει θέματα πάλι. Δεν κρατάει εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 περιμενετε πρωτα να τελειοποιηθει η εκδοση..μην βγαζεται συμπερασματα..ειναι νωρις ακομα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_xp Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα! θα αγοράσω το κινητο απο κοτσωβολο...θα πρεπει να προσεξω κατι? γενικα το θεωρειται αξιοπιστο σαν καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα! θα αγοράσω το κινητο απο κοτσωβολο...θα πρεπει να προσεξω κατι? γενικα το θεωρειται αξιοπιστο σαν καταστημα? Καλό κατάστημα, απλά είναι κατά 200 ευρώ πιο ακριβός. ..:p Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλό κατάστημα, απλά είναι κατά 200 ευρώ πιο ακριβός. ..:p Ναι φιλε μου δες από σκρουτζ ενα μαγαζί αξιόπιστο και τα λεφτά που θα σου μείνουν διασκέδασε τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Ποιος το λέει αυτό? Είμαι beta tester στο s6 edge από προχθές και κάτι τέτοιο δεν παρατήρησα. Το multitasking είναι το ίδιο. Μπορεί η μνήμη να είναι στο 78% αλλά έχει θέματα πάλι. Δεν κρατάει εφαρμογές. Στο xda φίλε το διαβάζω,δεν είπα ότι λύθηκε το θέμα με το multitasking, είπα ότι η διαχείριση της ram βελτιώθηκε και λίγο καλύτερο multitasking αλλά όχι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Στο xda φίλε το διαβάζω,δεν είπα ότι λύθηκε το θέμα με το multitasking, είπα ότι η διαχείριση της ram βελτιώθηκε και λίγο καλύτερο multitasking αλλά όχι καλό. Αυτό θέλω να σου εξηγήσω. Δεν είναι λίγο καλύτερο, είναι το ίδιο.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Αυτό θέλω να σου εξηγήσω. Δεν είναι λίγο καλύτερο, είναι το ίδιο.:confused: Οκ φίλε θα το περιμένω οτα και τότε θα βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Οκ φίλε θα το περιμένω οτα και τότε θα βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα. Εγω το περιμενα γιατι ειναι κυριως θεμα aggressive management της συσκευης και οχι έκδοσης ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Το κινητό δουλεύει πολύ πιο ωραία πάντως με την 6. Το αν δεν κρατάει εφαρμογές δεν παίζει να φτιαχτεί μέχρι να βγει το s7. Περιμένω να δω αυτονομία αν άλλαξε τπτ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Το κινητό δουλεύει πολύ πιο ωραία πάντως με την 6. Το αν δεν κρατάει εφαρμογές δεν παίζει να φτιαχτεί μέχρι να βγει το s7. Περιμένω να δω αυτονομία αν άλλαξε τπτ Κι εγώ έτσι νομίζω για το multitasking. Όσο για την 6 ρολλάρει ωραία με αρκετά bugs όμως και αρκετό stuttering διότι είναι beta. Για την μπαταρία εγώ στο edge είδα μισή ώρα περισσότερο, από 3μιση ώρες οθόνη πήγε 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλημέρα, δεν μου λειτουργεί η λήψη video στην κάμερα, μου βγαζει αποτυχία εγγραφής.. Ξέρει κανείς τι παίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλημέρα, δεν μου λειτουργεί η λήψη video στην κάμερα, μου βγαζει αποτυχία εγγραφής.. Ξέρει κανείς τι παίζει;; το έχω πάθει και εγώ μετά απο κάτι πειραματισμούς, κάνε ένα clear cache + clear data και λογικά θα στρώσει ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 το έχω πάθει και εγώ μετά απο κάτι πειραματισμούς, κάνε ένα clear cache + clear data και λογικά θα στρώσει ;) Μακάρι, σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Κι εγώ έτσι νομίζω για το multitasking. Όσο για την 6 ρολλάρει ωραία με αρκετά bugs όμως και αρκετό stuttering διότι είναι beta. Για την μπαταρία εγώ στο edge είδα μισή ώρα περισσότερο, από 3μιση ώρες οθόνη πήγε 4. Φίλε εδώ κανένα stuttering. Πάει βούτυρο παντού. Την έβαλα καθαρή βέβαια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ρολαρει απίστευτα για beta. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Το κινητό δουλεύει πολύ πιο ωραία πάντως με την 6. Το αν δεν κρατάει εφαρμογές δεν παίζει να φτιαχτεί μέχρι να βγει το s7. Περιμένω να δω αυτονομία αν άλλαξε τπτ παιδιά η Samsung δεν πρόκειται να διορθώσει το multitasking του κινητού γιατί πολύ απλά το να διορθωθεί είναι πολύ εύκολο μιας και η λύση υπάρχει εδώ και καιρό αν το κάνετε ροοτ θα έχετε και multitasking! !!!;)(όχι μόνο με ροοτ φυσικά! !) απλά αν θα έχετε καλύτερό multitasking η μπαταρία του τηλεφώνου είναι χειρότερη από ότι είναι τώρα! !!!οπότε αν ήταν να το κάνει η Samsung θα τι είχε κάνει μέχρι τώρα! !!;) δυστυχώς το s6 είναι φοβερό τηλέφωνο αλλά το multitasking είναι χειρότερο και από τηλέφωνα τον 200 ευρώ! ! Edited December 26, 2015 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts