Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο εμπροσθιος φακος τι εχει?

Προφανώς εννοεί οτι δεν είναι κεντραρισμένος.συμβαίνει σε πολλά galaxy και στην κύριά κάμερα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ανοιξε 4-5 εφαρμογες αναμεσα τους και τον browser ή κανα παιχνιδι και μετα πηγαινε στην εφαρμογη που ανοιξες και θα δεις οτι θα την ξαναφορτωσει.

Για ενα κινητο με 1gb ram δεν μιλας καθολου.Αλλα οταν χρεωνεσαι κινητο με 3gb ram απαιτεις αυτα να τα εχει παιχνιδακι..

το τηλεφωνο ειναι τελειο σε ολα του και ειναι και απο τα πιο ωραια τηλεφωνα εμφανισιακά !!!!το μονο μελανο του σημειο ειναι το multitasking που για αυτο φταίει η αθλια samsung!!!και lag δεν εχει το τηλεφωνο και ειναι σφαιρα αναρωτιέμαι πιο ειναι πιο γρηγορο???:blink:

εγω που το εχω κανει root εδω και καιρο δειτε εδω για το πως ειναι το multitasking!!!

https://www.youtube.com/watch?v=-cc7PA9I1iE με 17 εφαρμογες ανοιχτες και χωρις να φορτωνει τιποτα!!!(αλλα root παει η εγγυηση!!)

Ανοιξε 4-5 εφαρμογες αναμεσα τους και τον browser ή κανα παιχνιδι και μετα πηγαινε στην εφαρμογη που ανοιξες και θα δεις οτι θα την ξαναφορτωσει.

Για ενα κινητο με 1gb ram δεν μιλας καθολου.Αλλα οταν χρεωνεσαι κινητο με 3gb ram απαιτεις αυτα να τα εχει παιχνιδακι..

Αυτό δεν είναι θέμα Samsung. Όλα τα android το έχουν! Δεν κρατάνε ανοιχτές τις εφαρμογές για να μην καταναλώνουν μπαταρία. Το iPhone 6s ξέρω ότι τις κρατάει ανοιχτές αλλά φαντάζομαι ρουφάει πολύ μπαταρία

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Αυτό δεν είναι θέμα Samsung. Όλα τα android το έχουν! Δεν κρατάνε ανοιχτές τις εφαρμογές για να μην καταναλώνουν μπαταρία. Το iPhone 6s ξέρω ότι τις κρατάει ανοιχτές αλλά φαντάζομαι ρουφάει πολύ μπαταρία

Όχι φίλε μου δεν ισχύει αυτό που λες σε καμία περίπτωση, αλλιώς δεν θα είχαμε ανάγκη πάνω από 1(άντε 1.5gb ram).

Θέμα samsung είναι καθαρά με λίγο από ευθύνη και του lollipop.

φιλε μου φυσικα και ειναι θεμα της Samsung!!!!για παρε ενα g4 η htc m9 και δες τι θα πει multitasking!!!!!η ακομα το zenfone 2 που τα παταει ολα αυτα στα αυτια!!!!η ακομα δες πως ειναι το multtitasking sto σ6 στο πιο πανω βιντεο που εχω ανεβασει εγω απο το δικο μου s6!!!

φιλε μου φυσικα και ειναι θεμα της Samsung!!!!για παρε ενα g4 η htc m9 και δες τι θα πει multitasking!!!!!η ακομα το zenfone 2 που τα παταει ολα αυτα στα αυτια!!!!η ακομα δες πως ειναι το multtitasking sto σ6 στο πιο πανω βιντεο που εχω ανεβασει εγω απο το δικο μου s6!!!

Μη με κανετε να κλαιω τις 340 λιρες μου. Ακομα δεν το επισα στα χερια μου!!!

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Μη με κανετε να κλαιω τις 340 λιρες μου. Ακομα δεν το επισα στα χερια μου!!!

To ότι έχει θέμα στο συγκεκριμένο κομμάτι, δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστο σε καμία περίπτωση.

Απλά στα αρνητικά δεν κλείνουμε τα μάτια. Επίσης, έχει διορθωθεί το θέμα σε κάποιο βαθμό σε σχέση με την αρχή, απλά θα μπορούσε να πηγαίνει και καλύτερα.

To ότι έχει θέμα στο συγκεκριμένο κομμάτι, δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστο σε καμία περίπτωση.

Απλά στα αρνητικά δεν κλείνουμε τα μάτια. Επίσης, έχει διορθωθεί το θέμα σε κάποιο βαθμό σε σχέση με την αρχή, απλά θα μπορούσε να πηγαίνει και καλύτερα.

Εκτος απο αυτό που εχει οντως βελτιωθει, υπαρχει βελτίωση και στην μπαταρία.

Σε ολα τα υπόλοιπα το τηλέφωνο είναι αστραπιαιο σε ολα, με κορυφαια καμερα και απροβληματιστο.

Εξαιρετικο στυλ και βεβαίως για μενα την πιο premium αισθηση συσκευής που εχω πιασει μεχρι τωρα.

Παιδια φωραει κανεις γυαλι προστασια οθονης,σκεφτομαι να βαλω,αξιζει η θα χασει αναλυση η οθονη? Edited by Geo_1983

Παιδια φωραει κανεις γυαλι προστασια οθονης,σκεφτομαι να βαλω,αξιζει η θα χασει αναλυση η οθονη?

Δες στο άλλο θέμα με τα αξεσουάρ, 1 2 σελίδες πριν το τέλος.

Παιδια φωραει κανεις γυαλι προστασια οθονης,σκεφτομαι να βαλω,αξιζει η θα χασει αναλυση η οθονη?

Να χασει αναλυση δεν υφισταται. Να βαλεις, αλλα να ψαξεις καποιο που να εφαρμοζει σε ολη την μπροστα οψη εκτος απο τους αισθητηρες, το ακουστικο και το κουμπακι κατω. Εχω παρατηρησει οτι πολλα δεν καλυπτουν ολο το χωρο. Επισης προτεινω matte screen protector για τελεια αισθηση στο δαχτυλο. Σε πολλους μπορει να μην αρεσει λογω του οτι σκοτινιαζει την οθονη αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Εγω τη λατρευω

Να χασει αναλυση δεν υφισταται. Να βαλεις, αλλα να ψαξεις καποιο που να εφαρμοζει σε ολη την μπροστα οψη εκτος απο τους αισθητηρες, το ακουστικο και το κουμπακι κατω. Εχω παρατηρησει οτι πολλα δεν καλυπτουν ολο το χωρο. Επισης προτεινω matte screen protector για τελεια αισθηση στο δαχτυλο. Σε πολλους μπορει να μην αρεσει λογω του οτι σκοτινιαζει την οθονη αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Εγω τη λατρευω

Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνετε για γυαλί προστασίας αφού το δικό του κρύσταλλο είναι gorila4 και υποτίθεται παρέχει καλύτερη προστασία από το προστατευτικό Ασε που έχω ακούσει ότι χαλάει τον αισθητήρα αφής ( δεν ξέρω αν αληθεύει η όχι ) αλλά θέλω την άποψή σας !

Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνετε για γυαλί προστασίας αφού το δικό του κρύσταλλο είναι gorila4 και υποτίθεται παρέχει καλύτερη προστασία από το προστατευτικό Ασε που έχω ακούσει ότι χαλάει τον αισθητήρα αφής ( δεν ξέρω αν αληθεύει η όχι ) αλλά θέλω την άποψή σας !

δε πάει να έχει και gorila10 δεν θα αργήσουν να φανούν οι πρώτες γρατζουνιές...

και όχι δεν χαλάνε τον αισθητήρα αφής

κάτι άσχετο που έχω παρατηρήσει με το samsung, και λογικά θα ισχύει σε όλα τα samsung

προερχόμενος από lumia συσκευή μου έχει αφήσει αρνητικές εντυπώσεις το πληκτρολόγιο της samsung και δη το φτωχό λεξιλόγιο, μιλάμε για μόνο τις βασικές καθημερινές λέξεις, λίγο πιο μη συνηθισμένη να βάλεις, ή διαφορετικό πρόσωπο δεν στην αναγνωρίζει...

τραγικοί

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

δε πάει να έχει και gorila10 δεν θα αργήσουν να φανούν οι πρώτες γρατζουνιές...

και όχι δεν χαλάνε τον αισθητήρα αφής

κάτι άσχετο που έχω παρατηρήσει με το samsung, και λογικά θα ισχύει σε όλα τα samsung

προερχόμενος από lumia συσκευή μου έχει αφήσει αρνητικές εντυπώσεις το πληκτρολόγιο της samsung και δη το φτωχό λεξιλόγιο, μιλάμε για μόνο τις βασικές καθημερινές λέξεις, λίγο πιο μη συνηθισμένη να βάλεις, ή διαφορετικό πρόσωπο δεν στην αναγνωρίζει...

τραγικοί

Swift key και καθάρισες

Μολις το παρεις στα χερια σου θελω να μου πεις ποια εκδοση firmware φοραει πριν κανεις οποιαδηποτε ενημερωση.

Λοιπόν παρέλαβα σήμερα το 64άρι μου S6 με Lollipop 5.1.1 :happy:

CSC country : GERMANY/DE

Manufacturing Date : 2015.08.25

Μέσα στις εφαρμογές είχε 3-4 της VODAFONE της οποίες τις έκανα εύκολα απεγκατάσταση !

Τώρα κάνω μια ενημέρωση που μου ζήτησε 221.43 MB

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Λοιπόν παρέλαβα σήμερα το 64άρι μου S6 με Lollipop 5.1.1 :happy:

CSC country : GERMANY/DE

Manufacturing Date : 2015.08.25

Μέσα στις εφαρμογές είχε 3-4 της VODAFONE της οποίες τις έκανα εύκολα απεγκατάσταση !

Τώρα κάνω μια ενημέρωση που μου ζήτησε 221.43 MB

Δεν σε προλαβα....ηθελα να πας ρυθμισεις-πληροφοριες συσκευης και να μου πεις την εκδοση ασικου φασματος

Δεν σε προλαβα....ηθελα να πας ρυθμισεις-πληροφοριες συσκευης και να μου πεις την εκδοση ασικου φασματος

Είχα προλάβει και έβγαλα μια screen φώτο ! :)

Η έκδοση βασικού φάσματος ήταν : G920FXXU2POGP

Τώρα , μετά το update είναι : G920FXXU3QOJQ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Είχα προλάβει και έβγαλα μια screen φώτο ! :)

Η έκδοση βασικού φάσματος ήταν : G920FXXU2POGP

Τώρα , μετά το update είναι : G920FXXU3QOJQ

Σωραιος!Σε ευχαριστω φιλε!

Swift key και καθάρισες

TouchPal κι έγινες ;)

Το memory leak δεν ειναι προβληματα του lollipop αλλα προβληματα της ανικανοτητας της samsung στο software.Το οποιο κατα συνεπεια κανει το multitasking οντως χαλια,αλλα ειναι το μονο που ενοχλει.

Για τα υπολοιπα κατι εχει στανταρ η συσκευη σου γιατι εισαι ο μονος που λεει για lag.

η συσκευή φιλε μου όταν ζεσταίνεται χάνει άμεσος τις επιδόσεις και φτάνει σε σημείο να γίνετε αργό το κινητό στο άνοιγμα τον apps... επίσης αυτό το stutter lag είναι που κάνει την συσκευή να μου σπάει τα νεύρα... ειδικά στο scrolling...

το έχω στείλει στην αντιπροσωπεία και το βλέπουνε μια χαρά... η μάλλον προσπαθούνε να με βγάλουνε τρελό....

έχω την γαλλική rom που έχω φλασάρει από odin δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό... πάντως ότι rom και να είχα ειχε πολύ lag... το κινητό δούλευε πολύ πιο γρήγορα με 5.0.2 πάντως όταν το είχα αγοράσει...

η συσκευή φιλε μου όταν ζεσταίνεται χάνει άμεσος τις επιδόσεις και φτάνει σε σημείο να γίνετε αργό το κινητό στο άνοιγμα τον apps... επίσης αυτό το stutter lag είναι που κάνει την συσκευή να μου σπάει τα νεύρα... ειδικά στο scrolling...

το έχω στείλει στην αντιπροσωπεία και το βλέπουνε μια χαρά... η μάλλον προσπαθούνε να με βγάλουνε τρελό....

έχω την γαλλική rom που έχω φλασάρει από odin δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό... πάντως ότι rom και να είχα ειχε πολύ lag... το κινητό δούλευε πολύ πιο γρήγορα με 5.0.2 πάντως όταν το είχα αγοράσει...

Ενα βιντεακι αν σου ειναι ευκολο φιλε :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Καλησπερα υπαρχει τροπος να βλεπουμε το λαπτοπ στο κινητο απο μακρυα μεσο wifi

Μπορείς μέσω του sidesync & του air droid, αμφότερα στο playstore.

Ψαξτο γιατι εισαι ο μονος με τετοια προβληματα.Εμενα ακομα κι οταν ζεστενεται μετα απο καποιο παιχνιδι ή εγγραφη βιντεο,λειτουργει γρηγορα οπως οταν ειναι κρυο.

φιλε μου το έχουμε πει και πιο παλιά ποτό παίζει να είσαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα! !μπορεί να έπεσες σε προβληματική συσκευή! !αλλο s6 πηρες στα χέρια σου καθόλου να δεις διάφορες? ?

και κάτι άσχετο παιδες αν καποιος απο σας έχει δεύτερο tempered glass και δεν το θέλει η του περισσεύει ας μου στείλει πμ μιας και ψάχνω για να βάλω! !

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)